Wanachi Happy Hummer – Sexlegetøj

Jeg overvejede et kort øjeblik, da jeg modtog æsken, om jeg skulle starte med denne udelukkende fordi den var så ufattelig grim, at den umulig kunne være god – og så var det kedelige ligesom overstået. Nå men, det gjorde jeg så altså ikke and boy, oh boy, was that the best decision ever. Jeg er ikke sikker på, jeg overhovedet var nået til de andre to, hvis jeg havde startet her 😉

Lige så begejstret som jeg er for lækkert design og skøn fornemmelse i hånden, lige så begejstret (og mere til) er jeg for ting, der virker!

Den er ikke specielt stor og så er den ganske blød og bøjelig. Den ligner altså ikke det meste af det, jeg har i forvejen (dels fordi jeg ofte vælger med øjnene, når jeg går på indkøb og dels fordi materialet på billederne ligner kedeligt, tysk jelly-skrammel, som jeg kun har dårlige erfaringer med), men netop fordi den er så fleksibel, kan den tricks, andre ting ikke kan. Du kan med andre ord gå lidt hårdere til værks med den, uden at du… ehm… bliver øm, vibrations-immun eller på anden vis kommer til skade i nærheden af de mest følsomme områder, du har, og dét kan vi jo godt li’. Eller… Jeg kan :p

wanachi-happy-hummer

Næbbet eller næsen eller hvad man skal kalde den der lille, tynde dims. Ej men… for f… Den kan ramme lige præcis der, hvor den skal – eller du kan få den til at ramme lige præcis alle andre steder end lige der, hvor det gør allermest godt, hvis du nu skulle være en af dem, der elsker at lege med grænserne og udsætte sine egne eller andres orgasmer 😉 Den har præcision som kun de færreste vibratorer kan præstere og den slags kan man altså godt blive afhængig af.

Det er i øvrigt også en udmærket måde at lære din krop bedre at kende på. Du kan nemmere finde dit eget helt specielle ”sted” med noget, der vibrerer præcist i stedet for at ramme et helt område. Ved du f.eks. om du er højre- eller venstresidet?

Langt de fleste kvinder har større nydelse på den ene side fremfor den anden, og dét trick kan være fikst at kunne videregive til sin significant other, så han snor tungen eller andre genstande den rigtige vej, når du har fået noget levende med i seng 😉

button

Bottom line:

Jeg er ikke til pink, det er jeg altså virkelig ikke, og den er blød og mærkelig og på ingen måde sexet at se på – men efter at have prøvet den, kunne den for min skyld komme med både glimmer, sølvstjerner og fjer på, og jeg ville stadig være begejstret. Det er bare et spørgsmål om at lukke øjnene. Haha…

Når jeg tænker efter, kunne jeg faktisk næsten sige det samme om de mænd, der giver de bedste knald. Size does matter, but even a leprechaun can rock my world 😉

Stjerner: 5/5

button

Del dette indlæg