Vindueskiggeren

Advarsel !!

Dette er en fiktiv novelle, men kan virke stærkt stødende på nogen.

Det var tæt på midnat og jeg havde efterhånden stået ved hendes vindue i en times tid. Hun gik rundt i en T-shirt og g-strengs trusser. Hendes røv var stor og fyldig, så den hoppede hver gang hun gik. Hendes bryster var spidse og strittede gennem T-shirten. Min pik blev stiv bare af, at se på hende gennem ruden. Hun satte sig i sofaen og tændte fjernsynet.

Hun var begyndt af få små rynker rundt om øjnene og hendes ungpige skønhed var falmet. Men det gjorde hende blot endnu smukkere og frækkere. Min pik dunkede og fantasierne løb rundt i hovedet på mig – ’Alle de ting, som jeg gerne ville gøre ved hende’. Trykket blev for stort, så jeg stak hånden i bukserne og rev i min pik, mens jeg betragtede hende. Tanken om hendes mund rundt om min pik gjorde mig så liderlig, at jeg kom efter et få minutter.

Hvordan skulle jeg få hende til, at lukke mig ind i huset?? Det var ikke første gang, at jeg havde stået foran hendes vindue og kiggede ind. Men heller ingen af de tidligere gange, havde jeg haft muligheden for, at komme ind til hende. Jeg vidste ikke, hvordan jeg skulle gribe det an.

Skulle jeg banke på og håbe, at hun bød mig ind? Eller skulle jeg tage den nemme løsning og snige mig ind af hendes terrassedør, som stod på klem? Inden jeg nåede at tænke videre stod jeg ved hendes terrassedør og åbnede den forsigtigt mere op, så jeg igen kunne se hende i sofaen – hun var faldet i søvn.

Jeg listede langsomt ind, så hun ikke vågnede af mine trin. Jeg nærmede mig sofaen og min pik begyndte, at dunke igen og blive stiv. Aldrig havde nogen kunne gøre mig så liderlig, som hun gjorde. Lige som jeg stod og betragtede hende, rykkede hun på sig og åbnede hun øjnene! Hun blev forskrækket og panikkede, men inden hun nåede at skrige lagde jeg hånden over hendes mund og holdt ved, så der ikke kunne komme nogen lyd ud. Jeg hoppede over ryglænet og satte mig hen over hende, så hun ikke kunne slippe væk. Jeg tog hurtigt kluden i lommen og stak den i kæften på hende, så hun ikke vækkede alle naboerne.

Jo mere modstand hun gjorde – jo mere dunkede det i pikken. Hun vred sig og forsøgte, at sparke ud efter mig – det gjorde mig blot mere vild efter hende. Jeg tog en strips fra baglommen og spændte hendes hænder sammen over hovedet på hende, så jeg bedre kunne styre hende.

Hun var vild og arrig! Aldrig havde jeg set en kvinde gøre så meget modstand – og jeg elskede det! Jeg trak hendes T-shirt op, så den skjulte hendes ansigt og hendes bryster blev sluttet fri. Hun råbte ikke mere, men tårende trak igennem T-shirten, som lå over hendes ansigt. Hun vidste, at hun havde tabt kampen og at jeg havde vundet! Jeg slikkede på hendes bryster og suttede dem hårdt, så de strittede endnu mere – hun smagte skønt!

Jeg tog fat i hendes g-streng og rev så hårdt, at de flækkede. Jeg førte hånden ned til hendes fisse og stak hele hånden op i hende, så hun skreg med kluden i munden. Hun var stram, så jeg spyttede på hendes fisse, så hun kunne blive klar til min pik senere. Jeg blev ved med, at køre min hånd hårdt ind og ud af hendes fisse selvom hun skreg. Hele min hånd forsvandt op i hende! Jeg tog fat om hendes hals og klemte så hårdt jeg kunne, så hun næsten ikke kunne få luft, mens min hånd stadig kørte ind og ud af hende. Jeg slap hendes hals i få sekunder, så hun ku trække vejret inden jeg igen tog fat og klemte. Hendes T-shirt var helt våd efter hendes tårer, som stadig trillede.

Jeg trak mine bukser ned, smed dem på gulvet og rullede et gummi på pikken. Jeg havde længe drømt om, hvordan hun ville føles om min pik – jeg kunne ikke vente længere. Så jeg spredte hendes ben, så jeg kunne knalde min stive pik op i hendes flotte og stramme fisse. Det var fantastisk!! Jeg holdte hendes ben oppe, så jeg kunne trænge så langt op i hende som muligt! Hun græd og kom med små skrig, hver gang jeg klaskede pikken op i hende. Min pik var ved at eksplodere, fordi hun føltes så godt om min pik.

Men jeg ville ikke komme endnu! Så jeg trak min pik ud af hende og stak min tunge op i hende, så jeg kunne smage hende rigtigt. Hun prøvede at presse sine ben sammen, men jeg var stærkere. Hun smagte endnu bedre end jeg havde forestillet mig! Jeg vendte hende i sofaen, så hun lå på maven. Jeg var simpelthen nød til, at lege med hendes fyldige røv. Jeg bed hårdt i hendes store baller og slikkede dem over det hele. Jeg skubbede hendes ben ind under hende, så hun lå med røven i vejret og jeg kunne komme til. Jeg slikkede hende imellem ballerne, så hun kunne blive klar til min pik igen. Denne gang stak jeg kun et par fingre ind i røven på hende, men hun skreg stadig. Men hun var stram – meget stram. Blodet pumpede ud i min pik, så den var hårdere end nogensinde før.

Endelig kunne jeg mærke, at hendes røv var ved at være klar. Klar til mig – klar til min stive pik! Jeg tog fingrene ud af hendes røv og stak tungen ind igen, for at gøre hende mere våd. Men det var ikke længe, fordi jeg kunne ikke holde mig tilbage mere. Jeg trak tungen til mig og stak min pik så langt op i hendes røv, som jeg kunne. Hun skreg og græd, men det var lige meget! Jeg bankede min pik hårdere og hårdere op i hende, mens hun skreg mere og mere. Hendes røv var stram og hendes baller klaskede mod mig, hver gang jeg stødte op i hende. Jeg borede mine fingre ind i hendes hofter, for at få ordentlig fat. Jeg kunne ikke holde den længere! Jeg gav hende tre hurtige og hårde stød og kom i et brøl af nydelse og tilfredsstillelse. Jeg faldt ned over hende og lod min pik blive oppe i hende – jeg var ikke klar til, at slippe hende endnu!

Hun lå og hulkede som en lille tøs, men jeg ville have mere. Jeg trak pikken ud af hendes stramme røv, mens jeg fik vejret. Jeg vendte hende igen og fik sat hende på knæ foran sofaen. Hun skulle smage min pik!

Jeg trak T-shirten længere op ad hendes arme, så hendes mund kom frem og jeg fjernede kluden fra hendes mund. Jeg rev gummiet af min pik og stak pikken ned i halsen på hende – helt ned! Hun lavede bræk lyde, men jeg stak den blot længere ned i hendes svælg. Jeg befalede hende, at hun skulle sutte min pik ellers blev der værst for hende selv. Hun begyndte, at sutte langsomt og jeg holdte hendes hoved ned over min pik. Den var blevet hård og stiv igen. Jeg holdt godt fast om hendes hoved, så hun sørgede for, at ta’ mig til roden hver gang. Der gik ikke mange sekunder før, at jeg igen kom og lod min varme sæd glide ned i halsen på hende. Jeg lod min pik blive i halsen på hende indtil, at jeg var helt sikker på, at hun havde slugt hver en dråbe.

Da hun havde suttet min pik ren, trak jeg den til mig og stak kluden i kæften på hende igen. Hun faldt sammen på gulvet og fortsatte sit klynkeri. Hun var ynkelig at se på! Jeg kunne mærke, at lysten til hende forsvandt – hun var ikke spændende mere. Hun var brugt!

Jeg samlede mine bukser op og tog dem på – jeg havde ikke lyst eller brug for mere nu. Hun var blot et sørgeligt offer at kigge på, der som hun lå på gulvet. Jeg gik ud af terrassedøren, som jeg var kommet ind af tidligere.

På vej hjem fik jeg øje på et vindue med lys – og dér stod min næste erobring…

Del dette indlæg