Venindens store ønske

En varm sommermorgen hvor jeg lige var stået op, gik jeg i det bare ingenting og ryddede lidt op. Varmen havde gjort det næsten umuligt at sove. Jeg satte mig sammen med min kaffekop og nød tanken om at, jeg nu havde ferie i tre uger. Min mand var stået tidligt op og var taget på job. Dette skulle blive en dag, kun med afslapning.

Pludselig ringede min mobil og i den anden ende kunne jeg kende min veninde Mettes stemme – Hej søde, jeg kom hjem fra USA i går, og tænkte på om jeg måtte kikke forbi lige over middag.

Det var længe siden jeg havde set Mette. Så vi aftalte at hun bare skulle komme.

Jeg fik ordnet huset og tog et hurtigt bad. Fik mine nye bikini på, den er med det amerikanske flag på, rigtig smart synes jeg den er. Det bankede på og der stod Mette. Hej skat, hvor er det længe siden, det blev til et ordentligt knus. Jeg har taget en bikini med, det er jo vildt varmt, ikke sandt sagde Mette. Jamen så smut ud og tag den på inden du går til i heden, så finder jeg noget koldt til os imens. Jeg havde lagt 3 liter hvidvin på køl da hun ringede og det blev taget med ud i haven.

Et øjeblik efter kom Mette ud i haven. Flot solbrun og med en citrongul bikini der ikke skjulte ret meget, men hvor stod den godt til hendes brune hud.

Mette er ca. 168 cm høj med flotte kvindelige former, langt lyst hår, store flotte bryster og en rigtig pariser røv pakket pænt ind i den gule g-streng. Vi satte os i solen og snakkede om hendes tur til USA og alt det hun havde oplevet derovre. Efterhånden som vi havde fået et par glas kom snakken selvfølgelig ind på sex. Mette fortalte at hun altid havde drømt om sex med to mænd, men at hun var bange for at det aldrig skulle ske. Jo ser du Mette, vi kan måske hjælpe hinanden, min mand snakker ofte om sex med to kvinder og den oplevelse vil jeg gerne give ham. Men det skal være en kvinde som jeg stoler på. Ikke en han stikker af med bagefter og det ved jeg at du ikke gør.

Jamen søde, begyndte Mette – du er jo ikke en mand vel? Nej det ved jeg men jeg har en strapon dildo og den kan da bruges i stedet ikke?

Hun kikkede lidt på mig. Øhh hvor stor er den? Den er vel ca. 3 cm i diameter men synes du den er for lille har jeg en stor en på 5. Et smil bredte sig på hendes læber – Den på tre er fin hvis jeg skal tage dem begge på en gang og det var det jeg havde tænkt mig. Man kunne se hendes brystvorter igennem det tynde stof og ane en våd plet på hendes trusser. Tror du din mand vil i seng med mig, spurgte Mette – Ja bestemt, han synes du ser hammer godt ud. Hmmm sagde hun og smilede.

Hejsa tøser, så er far hjemme. Hej skatter, Mette er lige kommet hjem fra USA og ville lige hilse på.

Sæt dig ned skat, så skal jeg hente dig et glas.

Da jeg kom tilbage med glasset kunne jeg godt se at han ikke kunne holde øjnene fra Mettes dejlige krop og at han ikke var helt upåvirket af synet. Der var en stor bule i hans bukser og den fik Mette selvfølgelig øje på. Vi fik et par glas og humøret var i top. Efter et par timer rejste min mand sig og sagde at han ville tage sig et bad og så ville han gå ind og lægge sig en time.

Mette og jeg aftalte hvordan det hele skulle foregå, og knap en time efter at han var gået listede vi ind i bad. Nøj hvor var hun smuk uden tøj på. Vi kælede lidt under bruseren. Jeg kunne mærke at hun var ganske klar. Så er det nu hviskede jeg til Mette.

Hun gik først ind i soveværelset, bukkede sig og trak forsigtigt lagnet til side uden at han vågnede. Med blid hånd tog hun fat i hans pik og trak forhuden tilbage, han rørte lidt på sig men sov stadig. Mens jeg satte strap-on dildoen på plads kunne jeg se Mettes mund omslutte min mands voksende pik glide ind i hendes mund, mens hun blidt masserede han nosser. Åh stønnede han og åbnede sine øjne, han så lidt forvirret ud, men jeg blinkede til ham og et bredt smil kom frem på hans læber. Jeg satte dildoen mod hendes våde fisse og i et hug røg den i bund. Sådan kneppede jeg hende et stykke tid mens hun tog sig kærligt af mind mand. Med et brøl kom han i munden på hende, men hun fortsatte og ikke en dråbe gik til spilde, hans pik nåede ikke at falde under hendes behandling. Den var stenhård og klar til brug.

Jeg trak dildoen ud af Mette og smurte hende ind i glidecreme og med ryggen mod min mand lod hun sig sænke ned over hans store pik der langsomt forsvandt op i røven på hende. Da den var i bund, lod jeg gummipikken glide ind i hendes varme fisse – åh det er dejligt, knep mig for satan, knep mig. Nu fik hun pik i begge huller, min mand tog sig af hendes klit mens vi pløjede frem og tilbage i hendes fisse og røv, med et skrig kom hun i en voldsom orgasme, hun krampede og klynkede mens jeg tungekyssede hende. Langsomt trak jeg mig ud af hendes fisse og hun gled ned af min mands pik.

Åh det var dejligt, sagde hun. Vi er ikke færdige endnu, sagde min mand til hende – Du ville have pik og det skal du få. Mette lå på ryggen og han spredte hendes ben og lod igen pikken glide op i hende mens han kyssede hende på halsen og nussede hendes store bryster.

Jeg sad mellem hans ben og nød synet af deres hede elskov mens jeg legede med min klit under dildoen. Jeg tog flasken med massageolie og hældte noget ud over min mands ryg og baller. Med hænderne fordelte jeg det ud over hans ryg, røv og lår. Jeg ved han kan holde længe når han lige er kommet, specielt hvis han har fået et par genstande. Jeg legede med hans nosser og røv der var godt fedtet ind i olie, han begyndte at stønne. Mettes lange negle kradsede blidt hans baller mens han i lange seje træk lod pikken glide ud og ind af hendes fisse.

Dildoen var stadig godt våd efter en tur i Mettes fisse. Så nu skulle det briste eller bære, jeg satte den mod hans stramme røv, og hver gang hans pik gled frem og tilbage i Mettes fisse, ja jo længere gled dildoen op i hans stamme røv. Han kneppede Mette og imens kørte dildoen ud og ind af hans røv. Det var noget der satte hans tempo op, for i løbet af ganske kort tid kneppede han Mette så hårdt at dildoen røg helt i bund hver gang. Han eksploderede i hendes fisse med et brøl, hans krop rystede og Mette stønnede da kaskader af sperm fyldte hendes fisse.

Med en hånd skubbede han mig blidt væk og dildoen gled stille ud af hans røv. Hold dog så kæft det var dejlig skat, sagde han og gav mig et kys. Nu er det vist din tur, ikke skat? Læg dig på ryggen!

Så begyndte han at slikke mig og uh det var noget jeg trængte til. Mette satte sig over skrævs over mit ansigt og jeg begyndte at slikke hendes fisse, langsomt rendte min mands sæd ned i munden på mig mens jeg slikkede hende. Det var vildt ophidsende, jeg mærkede en våd finger komme op i min røv, han ved at når jeg er godt liderlig så kommer jeg meget hurtigt når han gør det. Og virkningen udeblev da heller ikke. Med sperm og fissesaft i min mund og en varm tunge på min klit samt en finger i røven kom jeg med et brag.

Sikke da en oplevelse. Faktisk en af de bedste jeg har haft selv om jeg ikke fik pik den dag.

Venindens store ønske.

 

Del dette indlæg