En uventet overraskelse i lingeriforretningen.

En uventet overraskelse i lingeriforretningen.

En god fantasidrøm er altid god at have og så ønske at det måske kunne ske en dag 😉 Jeg er en pige på 170 cm, stor og fyldig med nogle ekstra kilo på sidebenene, med et par store bryster, en god røv, rødt vildt hår, en god bunde fregner og en frækt glimt i de blå øjne, om det er derfor jeg fik navnet Line ved jeg ikke.
Jeg havde ferie og gik egentligt og kedede mig, havde ondt af mig selv, da den planlagte ferie sammen med den kæreste jeg engang havde, var gået i vasken.
Jeg fik besked for 14 dage siden, at han havde fundet en anden kvinde, som han ville tage med på ferie i stedet for mig..

Jeg følte mig forsømt og til side sat og var slet ikke glad, jeg gik rundt på må og få, hvilke jeg havde gjort hele dagen.
Jeg har kigget på forretninger og ikke mindst fyre, der måtte jo være en som passede til mig.
Men alle de frække fyre som jeg så, gik enten hånd i hånd med deres udkårende eller så, så de mig ikke.
Jeg var deprimeret, følte mig alene og blev enig med mig selv om at jeg ville forkæle mig selv, jeg ville købe noget frækt tøj og så tage i byen, finde en som jeg kunne udnytte, kunne forføre og som kunne tilfredsstille den uro jeg havde i min krop.
Jeg gik ind i lingeri forretningen, jeg manglede nu kun noget frækt og udfordrende undertøj, som kunne fremhæve mine bryster og min krop og som kunne få mig til at føle mig sexet og fræk.
Der var ikke mange mennesker i forretningen, der var en kvinde som lige var blevet ekspederet færdig og på vej ud, samt en mand i det ene hjørne af forretningen.
jeg begyndte at kigge mig omkring, der var mange flotte sæt. Sarte, pikante og udfordrende, men ikke noget som bare lige fik mig til at sige waow.
Jeg var endelig ved at gøre klar til at forlade forretningen igen, da mine øjne lige pludselig fangede noget interessant.
Jeg stod stille og nød synet, synet af den smukke kvinde som smilene henvendte sig til manden i den mørke T-shirts, man kunne se på ham at han var lidt trykket ved situationen, man fornemmede at det ikke var her han normalt handlede ind.
Jeg smilte frækt ved sig selv over mandens usikkerhed, en usikkerhed som endelig ikke var et kendetegn ved hans stor maskuline krop, han var ca. 180 cm, mørkhåret, bred skuldret, en stærk ryg i en tætsiddende T-shirt og en dejlig fræk røv at se på i de stramme cowboy bukser.
Jeg hørte ekspedienten spørge ham om størrelsen på det smukke sæt lingeri, som han pegede på.
Øøh svarer han, det ved jeg ikke rigtig og han vendte sig stille om, i min ubeherskede stirren på ham, var jeg ikke opmærksom på at han så direkte på mig.
De dejligste brune øjne pludselig fangede mine, hans blik gled ned over mig og op igen, vi stirrede på hinanden et par sekunder og jeg følte mig klædt af til skindet.
Jeg rødmede og var helt væk, det var en mand som fik mit indre i oprør.
Inden jeg fik set mig om, vender han sig om til ekspedienten igen og med det frækkeste smil siger han, det skal være hendes størrelse og peger på mig.
Hun prøver at vurdere mig og min størrelse, hvilke ikke lykkes ret godt, for min størrelse gør at jeg altid gemmer mig i store trøjer.
Susan som ekspedienten hed, ud fra hendes navneskilt, spurgte forsigtig om jeg kunne tænke mig at hjælpe den Herre som var på indkøb og ikke kendte størrelsen for hans indkøb, men mente at det han søgte skulle være på min størrelse.
Jeg kiggede lidt på Susan og derefter på Herren, som igen havde vendt sig om og kiggede meget undersøgende på mig, jeg rødmede mens jeg kiggede op og ned af ham.
Kunne se at hans stramme bukser, fremviste en lige så fascinerende forsiden som den bagsiden jeg hemmeligt havde stående og beundrede.
Jeg trak lidt på det, men ok hvorfor ikke, fortalte Susan at jeg brugte en BH størrelse 90 D/E og trusser i en M eller L.
Nu brød manden ind, han rakte hånden frem og sagde at han hed Kim, og at han var glad for at jeg ville hjælpe.
Men for at kunne se om figuren rigtig passe, sagde han frækt, så måtte han bede mig tage min store trøje af, så han bedre kunne vurdere det.
Jeg stod et par sek., og tænkte, hvad sker der lige her, men kunne mærke adrenalinen banke i min årer, han tændte mig, det var underligt frækt at stå over for 2 fremmede og skulle beskues.
Jeg havde været liderlig det meste af dagen og det her gjorde det ikke mindre, jeg lagde hoved på skrå og sagde for sjovt: “Javel Min Herre.”
Susan, fik det stramme ansigt på, kunne se at det ikke passede hende at jeg talte sådanne til hendes kunde.
Men jeg var jo selv kunde og da de havde bedt om min hjælp, så jeg var ligeglad.
Jeg kunne mærke varme i mit underliv nu, tanken om at de skulle kigge på mine bryster, som om lidt kun ville være pakkede ind i en tætsiddende blå top, udenpå min BH, tændte mig meget.
Jeg kiggede mig rundt i forretningen efter et prøverum, og så samtidig efter andre kunder, der var ikke andre, da kl. faktisk var 17.30 og det var lukke tid.
Jeg gik hen mod prøverummet, men blev stoppede at Susan, hun sagde at hun ville låse døren og rulle for vinduerne, så jeg kunne bare smide trøjen her.
Kim smilede frækt og sagde at det var en god ide, jeg var ved at være så tændt af spændingen at jeg gav mig og med et snuptag tog jeg trøjen over hovedet.
Kunne se ham stirre på mig, det var et frækt forførende blik som mødte mig da jeg så direkte på ham.
Susan kom hen til os og da jeg så på hende, henvendte hun sig til Kim, er det den rigtige størrelse som du søger?,
Han svarede jae, joe, det mente han og uden et ord mere kom han helt hen til mig og kigge grundig på mine bryster, ååh det blik, de øjne som undersøgende studerede mig, det var pirrende og meget frækt.
Susan nikker og går hen til et stativ, finder et flot frækt sæt undertøj og giver mig det i hånde.
Prøve lige det her sæt, jeg tro det er den rigtig størrelse og det er vigtig for Herren at se det på og for at kunne vurdere hvordan det tager sig ud.
Jeg måber lidt, hvad var det hun sagde, så Herren kan se det på, jeg blev lidt urolig, for hvad skete der lige, den tone hun brugte, var anderledes end før.
Jeg tog i mod undertøjet og gik lidt tøvende hen mod prøve rummet, kiggede mig tilbage over skulderen og sagde lidt trodsig, at jeg kun troede at de skulle se om min figur passede med Herrens mål for hans indkøb.
Jeg fornemmede en forandring i rummet, var ikke sikker på om det var min egen liderlighed der gjorde det eller om der virkelig var noget, jeg stod stille og så på dem.
Kim kiggede på Susan og kunne se han sagde noget meget bestemt og at Susan bøjede hovedet og virkede meget underdanig og hørte et Javel Herre.
Hun gik hurtig hen mod mig, og med et strengt blik spurgte hun, vil du hjælpe Herre eller vil du ikke?
Den direkte måde og det blik, fik mig til at fremstamme et, jo s’føli vil jeg hjælpe Herren, hun smilede tilfreds og tog min arm og sagde, godt tøs, så kom her.
Hun førte mig hen til prøverummet, bad mig knappe mine bukser op, tage dem af, jeg var som i trance, det her var vildt, kunne mærke at mine sanser var skærpede, der var noget som ikke stemte.
Susan blev utålmodig, kom nu sagde hun og begyndte at hjælpe mig af tøjet, Herren hader at vente sagde hun, så skynd dig lidt for din egen skyld.
Nu viste jeg var det var ved at ske, det var som om min drøm var ved at blive virkelig, jeg mærkede at min bh blev lukkede op og taget af, men mærkede nu også et par hænder om mine bryster, Susan stod bag mig og ved at kigge i spejlet, kunne jeg se hendes blik, et sløret blik som fortalte mig at min fornemmelse var rigtig.
Hun lagde sin kind mod min nakke, kunne høre hun trak vejret tungt, hun lod sin tunge glide op til nakken, kyssede mig blidt og hviskede, er du en liderlig tøs? Kan du lide at blive forført og tilfredsstillet?
Hun stod stadig og kælede for mine bryster som bestemt nød hendes kærtegn, jeg kunne ikke andet end svare ja til spørgsmålet, sukkede dybt og lukkede øjnene at velvære, pludselig blev jeg vækket, hun sagde nu skulle vi skynde os, Herre bliver utålmodig.
Susan hjalp mig i det sart lilla sæt undertøj, kælende, hendes finger brændte på min hud, efterlod spor som bare ønskede mere og mere.
Da hun havde kiggede på mig og var tilfreds med det hun så, gav hun mig et langt lidenskabelig kys og sagde kom tøs, nu skal Herren have lov til at se dig.
Hun tog mig i hånden og jeg vaklede ud af prøverummet, sammen med hende.
Jeg følte mig svag, jeg viste lige nu, at jeg skulle jeg stoppe denne leg, så var det nu.
Jeg kendte dem ikke og viste ikke hvad de ville, men jeg kunne ikke sige nej, jeg kunne slet ikke sige noget, min hals var tør, mine hænder rystede og hele min krop dirrede, en dirrene som jeg ikke kunne bestemme om det var angst eller liderlighed.
Herren stod med ryggen til os og vendte sig stille om, kiggede begærlig på mig, kom hen og stod tæt på, lækkert mumlede han, lagde stille en hånd under min hage, tvang mit ansigt op, så jeg kunne se ham i øjnene, det som mødte mig, var et meget liderlig blik.
Er du klar spurgte han mig forsigtig, jeg nikkede, kunne ikke sige noget, min strube snørede sig sammen.
Kim smilede tilfreds og med klar hård stemme sagde ham, ok min tøs, så vil det sige at du er klar til at lystre din Herre og hans tøs?
Jeg stivnede, hvad var det lige som han fik sagt,
Din Herre og hans Tøs, det vil sige at det var planlagt, jeg gik et skridt tilbage, rystede på hovedet.
Blev bange, anede lige pludselig ikke hvorfor jeg havde sagt ja, jeg mærkede Susans hånd i min, hun vendte mig rundt, kigge blidt på mig og sagde, rolig nu min tøs, vi skal nok passe på dig og være søde ved dig.
Hun lod sine hænder glide over min krop, hun tog mit ansigt og da hendes læber mødte min og hendes tunge krævende begyndte at lege med min, kunne jeg ikke bakke ud, jeg var solgt, jeg var en tøs.
Hun slap mig og kiggede på mig, tøs, svar vores Herres spørgsmål nu, jeg vendte mig mod Herren og kiggede ydmyget på ham og svarede Ja Herre jeg er klar.
Herren smilede tilfreds, godt tøs, så gør du som der bliver sagt til dig og det første du gør er at følge med Susan ud i baglokalet, og blive ordentlig klædt på.
Jeg nejede og sagde, javel Herre og fulgte med Susan.
Det ventede mig endnu en overraskelse, der lå et halsbånd, med manchetter, og blindfold, jeg blev påklædt dette, protesterede over blindfold, for ville se hvad der skete omkring mig.
Mærkede med det samme et hånd på min ene balde og straks efter en på den anden, slagene efter lod mine balder brænderne, og hørte Susan sige, er der mere brok fra dig?,
Nej Frue svarede jeg, men må jeg ikke godt undvære det, kan ikke lide det, det skulle jeg ikke ha sagt.
Herrens stemme skar pludselig igennem, nå er tøsen modvillig?, hm hun trænger da vist til opdragelse, han satte sig på en stol, og trak mig hen til sig, hev mig ned over sit knæ, mærkede nu, hans hånd og arm, hen over mine skulder og straks efter faldt slagene på min balder, lår og hofter.
Jeg for sammen, forskrækket og af smerte, jamrede og bad om at han stoppede, jo mere jeg bad, jo hårdere slog Herren, jeg kunne mærke at jeg blev mere og mere liderlig, jeg troede aldrig at smerten havde gjorde mig så liderlig før.
Jeg ved ikke hvor mange slag jeg havde fået, min numse brænde over det hele, Herre spurgte om jeg nu kunne være ordentlig?,
ja Herre svarede jeg, undskyld Herre. Susan kom og hjalp mig op, hun havde taget sit tøj af, stod der smuk og fræk i halsbånd og seletøj.

Jeg kiggede på Herren, Min Herre, Tøsen beder om lov til at røre?
Herren smilede og svarede tilladelse givet, jeg begyndte at kælede for Susans bryster, tog dem i munden, suttede og bed i dem, jeg havde aldrig prøvet det før, men kunne mærke på Susan at det var dejligt, hun tog et fast greb i min hår og pressede min ansigt tætter på.
Mine hænder gik på opdagelse på hendes krop, fandt hendes numse og hendes glatbarberede mis.
Jeg begyndte at kæle og stak 2 fingre op i den meget våde grotte, Susan stønnede højt og viste mig at hun var mindst lige så liderlig som jeg var, hun vred sig under min berøring.
Det forstærkede mit ønskede at blive rørt, men viste at jeg var nød til at give mig for at dette ville ske.
Jeg slap Susan, som surt gryntede over at jeg slap hende, jeg vendte mig om og satte mig på knæ foran Herren.
Min Herre beder om lov til at få blindfold på, og kigge ydmyget i gulvet.
Herren smilede Kærligt og svare, ja sføli min Tøs, det må du da.
Da jeg havde fået det på blev jeg ført hen til hvad jeg tro var et bord, blev lagt på ryggen og mærkede en tunge på mine bryster og ned over mig, jeg var så liderlig at jeg ikke kunne styre mig, jeg kom til at sige, jamen så kom da i gang, slik mig.
Med et stoppede alt berøring af mig, jeg var frustreret, hvad sket der og med et huskede jeg, at jeg bare var en tøs og kun skulle tage i mod, ikke give ordre, det næste jeg mærkede var pisken på mine bryster, jeg for forskrækket sammen, jeg fik et par slag, og min Herre sagde, hmmm tøsen har altså ikke forstået at der kun er en som giver ordre her?
Jo Herre, undskyld Herre, tøsen har forstået, men for sent, mine undskyldninger hjalp ikke, jeg kunne mærke at hele min krop brændte, saften løb ud af min liderlige mis.
Jeg ønskede mere, meget mere.
Jeg mærkede at min hånd blev rykket lidt og hørte et klik, det sammen skete med den anden hånd, prøvede at trække dem til mig, men forgæves, kunne ikke flytte dem, jeg var fanget.
Mærkede en hånd glide ned over mine bryster og mave, Jeg var så påvirket af det hele at min krop gav efter, jeg kunne ikke styre den mere, og kom i en stor orgasme. Jeg sejlede, alt omkring mig kørte rundt, jeg kunne slet ikke ligge stille mere.
Min Herre kunne s’føli se hvad der skete med mig, jamen tøs dog, du har da ikke bedt om lov til at komme?, men Herren acceptere det, da du er en god tøs.
Kunne høre at der forgik noget omkring mig, men viste ikke hvad, hørt en stønne, kunne regne ud at Susan og Herren hyggede sig og lige pludselig lød der et skrig ud i rummet, Susan kom i en orgasme som tændt mig endnu mere, at ligge i en mørk verden og forstille sig det frække syn af hendes krop spænde sig i en bue og se hendes saft løbe ud af hende.
Jeg mærkede min ben blive skubbet helt ud til siden, min krop dirrede, hvad skulle der ske, fornemmede at jeg blev kiggede på, og lige pludselig, bankede Herren sin store stive pik op i mig, jeg gav mig, den var stor og jeg var ikke forberedt, han begyndte at køre den ind og ud, mærkede samtidig Susan mund over min, hendes hænder på mine bryster som blev æltet og klemt, den smerte som gav mig så stor nydelse forplantede sig i hele min krop, jeg nåede lige at sige, Herre beder om lov til at komme?, hørt ikke svaret inden jeg forsvandt i den største orgasme jeg nogensinde har fået. Hele min krop rystede og det var som en evighed, orgasmerne ville bare ingen ende tage.
Jeg hørte en brøl fra Herren, og mærkede at hans varme sperm sprøjtede op i mig.
Jeg mærkede at roen var ved at komme til mig, og at min Herre stille træk sig tilbage.
Jeg hørt et klik og kunne mærke at jeg igen kunne bevæge den ene hånd og derefter den anden hånd.
Jeg mærkede en hånd som hjalp mig op og sidde, mit blindfold blev taget af og jeg kiggede mig rundt.
Kunne se på Kim og Susan, at de havde nydt det lige så meget som mig, jeg fik en morgenkåbe som jeg kunne tage på, mens jeg kom til mig selv og fik halsbånd og manchetterne af.
Kim kom hen til mig og tog omkring mig og spurgte, var vi for hårde ved dig?
Da jeg svarede nej og sagde at jeg havde nydt det og at jeg syntes det var frækt, fik jeg et stort kys og han sagde tak min søde tøs, Susan kom hen og gav mig et kys og vi lavede en aftale om at vi skulle ses igen.

En uventet overraskelse i lingeriforretningen.
Forfatter: Natur

Del dette indlæg