Udstillet til tøseaften

Tøseaften.

Jeg var taget ud og spille lidt pool med et par kammerater, for at give Linda plads til at holde en tøseaften.

På samme måde som pigerne plejede at kaste sig over vinen, var vi hoppet i de store fadøl, så da jeg kom hjem var jeg ved at være godt fuld.

Men jeg ville naturligvis ikke være en kedelig vært der ikke drak videre med dem, og at flere af veninderne både så godt ud og havde pyntet sig lidt ekstra til aftenen var jo bare en frynsegode.

Men mon ikke også det var promillen der gjorde jeg var MEGET let at overtale da Linda spurgte om ikke vi kunne snige os ind i kontoret til en quickie, alt den rødvin havde gjort hende godt liderlig, og festen var lige så godt i gang at hun ikke ville sende veninderne hjem endnu.

Hun gav mig et kys før hun sagde “vi ses i kontoret om fem minutter”.

Jeg cirkulerede lidt mere rundt og smalltalkede lidt, mens jeg alligevel ikke kunne samle tanker om hvad de svarede.

Inde i hovedet prøvede jeg at holde styr på tiden, men havde ingen ide om hvor længe der var gået – og heller ikke hvad klokken var da hun gik ud af lokalet.

Så da jeg ikke følte jeg kunne trække den længere forlod jeg også lokalet og sneg mig ind i kontoret.

Hun sad på kanten af skrivebordet med nederdelen trukket op om hofterne og kælede forsigtigt med sit trusseløse skød, mens hun spurgte om jeg havde svært ved at vente, for det virkede som ret hurtige fem minutter.

Jeg svarede at det havde jeg slet ingen idé om, jeg havde kun hende i hovedet.

Med hastige skridt gik jeg over mod hende og tog et fast greb om nakken på hende, mens vores tunger legede hurtigt og frækt med hinanden.

Jeg mærkede hendes hånd på min bule, uden på bukserne og da hun løsnede mit bælte løsrev jeg mig fra hende og gik på knæ mellem hendes ben.

Uden større opvarmning finder jeg hendes skød med min tunge og slikker hendes læber et par gange, mens jeg spreder hendes ben godt, og begraver tungen langt oppe i hendes fisse.

Jeg skifter mellem at kneppe hende med tungen og lade den være så langt oppe i hende jeg kan få den, mens jeg lave så gode cirkler med den jeg kan komme til.

Jeg slikker og sutter hende, mens hun med den ene hånd holder fast i nakken på mig og med den anden ælter hendes ene bryst.

Jeg rejser mig en lille smule mere op på knæene og giver klitten fuldt fokus med min tunge, mens jeg begynder at fingerkneppe hende med to fingre og selvom hun holder en hånd for sin mund, er jeg ikke i tvivl da hun kommer.

Jeg bliver dog siddende og ikke længe efter, mens min tunge og fingre skiftes til at være på både hendes klit, fisse og balder, kommer hun igen, denne gang måske ikke helt lige så afdæmpet, men på ingen måde i noget voldsomt skrig.

Hun når kun lige at bide sin orgasme i sig, før vores tosomhed gennembrydes af stemmen af en af veninderne og vi er begge ved at hoppe ned bag skrivebordet af bare overraskelse over vi ikke var alene.

“Jeg forstår sku’ da godt du ikke brokker dig – han husker fandme da også at tænke på dig, og ikke kun på sig selv. Hvis dine venner minder om dig, hvorfor fanden har du så ikke taget dem med, for så ville jeg da gerne have haft en tur også.”

Stadig lidt forvirret over situationen svare Linda, “Så bare vent til du ser ham bruge pikken.”

Jeg prøver at trække lidt i land, at forsvare min mandighed, men på den anden side er en del af mine hæmninger blevet skiftet ud med alkohol og jeg kan mærke at jeg tænder åbenbart også på at blive vist frem som et andet trofæ for hendes tre stang liderlige – og dybt misundelige – veninder der står i døren.

Jeg kan se på Charlotte der brød ind, at hendes øjne svømmer i vin og liderlighed, men da jeg foreslår tilskuerne også smider lidt tøj afslår Linda, hun vil ikke have jeg ligger og knepper hende mens jeg ser på andre piger, og så kan jeg ellers bare smide bukserne.
Jeg prøver endnu en gang at holde lidt igen, men hun minder mig om at jeg er ret meget i undertal og jeg er sikker på de andre i lokalet er på hendes side hvis jeg ikke gør som der bliver sagt.

Der er ingen tvivl om hvem der er mest vant til at kommandere med sine fyre, efter som Rikke og Anne holder sig ganske stille bag Charlotte.

Linda sætter sig lidt op på bordet og trækker min T-shirt over hovedet på mig, før jeg får rejst mig op og mens jeg langsomt knapper mine bukser op kan jeg høre min kæreste sige: “Du vil vel ikke kun give den en lille forret og så fjerne hovedretten før den bliver serveret? Og hvis det er fordi du er genert, så bare tænk på hvordan det er at komme ind til de sidste piger i stuen, kun iført dine boxers, mens jeg får gummipik af mine veninder.”

Jeg er stadig helt forvirret, mens min bukser falder til gulvet og jeg er ret bevist om døren kun er trukket lidt til, mens de tre veninder er i gang med at hjælpe Linda ud af sin cardigan og bh.

Charlotte er igen den første til at bryde spændingen; “bliver der slet ikke nogle rester til os andre?”

Jeg mærker hendes hånd gennem mine tynde boxers, før hun tager fat i elastikken og trækker godt ud i den så de fire veninder kan nyde synet af min helt stive pik.

Hun trækker lidt ned i bomulden og planter en hånd på min ene balle, mens hun med det yderste af tre fingerspidser følger pikkens ujævnheder helt nede fra bag pungen og helt op til hovedet.

Linda sidder som hypnotiseret og følger venindens fingre arbejde, ser dem lukke sig om skaftet, før hun ser veninden skifte hånd om pikken og mærker venindens anden hånd bag sin nakke og lader sig presse ned fra bordet for at gå på knæ og gengælde de orale tjenester.

Hun flytter venindens hånd griber selv om min pik, så hun kan spille den af på mig i de samme glidende bevægelser som hun sutter på pikken med.

Hun kæler lidt for den, slikker ned over skaftet og suger mine nosse ind i munden før hun igen tager den i munden.

Veninderne har mange gode forslag på hvad hun skal gøre og hvordan hun skal sutte på den, men der går dog ikke længe før hun igen rejser sig op foran mig til venindernes tydelige irritation, men som hun fortæller dem, så kommer jeg bare for hurtigt, hvis hun sutter for meget på den.

Jeg får at vide, at nu er det vist min tur til at prøve hvordan det er at ligge på det hårde bord, og mens jeg lægger mig til rette griber Charlotte og Rikke en hånd hver og holder mig fast, mens de fortæller at jeg jo nødig skulle prøve at slippe væk og mens jeg ser hvordan de begge løfter op i deres kjoler og fører mine hænder ned i deres små trusser, ser jeg ud af øjenkrogen at et par stykker mere har været nysgerrige efter hvor vi alle sammen var blevet af, og både Laura og Josefine står og leger kælent med deres bryster uden på tøjet.

Selvom Linda helt sikkert er klar over hun taler for døve øre, fortæller hun mig alligevel – eller måske mest til veninderne, for de ved hvem der bestemmer – at selvom jeg står med fingrene oppe i et par fisser, skal jeg kun tænke på hende mens hun knepper mig.

Jeg mærker hendes hånd om min pik, hvordan den langsomt glider om bag pungen, lige inden den når det bagerste hul kæler hun lidt for den tynde hud, før hun trækker hånden op til munden, spytter i den og tager om skaftet.

Hun kæler for den i sin hånd mens hun kravler op oven på mig.

Jeg kæmper i forvejen med at koncentrere mig om de fingre jeg har oppe i hendes to veninder, men ud fra deres lyde og bevægelser virker de nu godt tilfredse.

Linda sidder fissen lige over pikken og mens hendes hånd lader den cirkulere i hendes safter, fortæller hun Laura og Josefine som er kommet helt hen til os sammen med Ditte, at aftalen er at jeg ikke må se på deres nøgne hud mens hun får pik, så de kan godt tage at knappe deres trøjer igen – Anne er dog hurtig til at redde situationen og trække godt op i sin mørke nederdel før hun sætter sig overskrævs over mit hoved. Som hun siger, så kan jeg i hvert fald ikke se nogen topløse tøser nu.

Uden at kunne se noget under nederdelen er jeg ikke i tvivl om alle tøserne efterhånden må være samlet i lokalet og mens jeg mærker Lindas fisse glide langsomt ned over pikken, begynder jeg at lave nogle små rystelser med hovedet.

Min næsetip burde være lige ud for Annes klit og mens jeg begynder at slikke på de tynde gennemvædet blonder prøver jeg at holde tungen lidt fugtig, men selvom jeg sagtens kan smage Annes safter gennem stoffet, suger det næsten alt mit mundvand.

Samtidig med rummet summer at sagte støn, kan jeg mærke flere hænder der glider over Lindas krop, hver gang de nærmer sig hendes baller eller klit kan de ikke helt lade være med at lade mig vide de er der.

Der går ikke længe før der bliver tag fat om min håndled og mens de to fisser bliver kneppet af mine fingre, kan jeg ikke helt slippe tanken om hvor ydmygende det er at ligge her som deres alles legetøj, som en dele-dildo der kan servicere flere på en gang.

Tanken forsvinder dog med det samme at Anne får trukket sine trusser til side og jeg endelig kan begrave tungen ordentligt i hendes skød.

De roterende bevægelser forsikrer mig om hun nyder det og jeg synes at bemærke at inden for kort tid kommer alle tre som jeg servicere med mund og hænder.

Inden længe hører jeg også Lindas velkendte støn der varsler at hun er lige oppe over, og ganske rigtigt gennemrystes hun snart af en orgasme.

Jeg mærker hvordan jeg langsomt bliver “befriet” da alle veninderne trækker sig lidt tilbage, men Linda har tydeligvis ikke fået nok.

Nu skal hun rigtig vise veninderne noget de kan blive misundelig på, så hun rider lidt videre, mens de finder sig lidt til rette i, og omkring, en sofa der givet et godt udsyn til os.

Jeg stopper hende dog og trækker kontorstolen ud fra under skrivebordet.

Mens jeg sætter mig på den og ruller langsomt hen mod veninderne, går Linda forbi mig og med ryggen til mig, sætter hun sig igen på min pik og glider op og ned af den hårde pik, lige foran alle veninderne.

De fleste har efterhånden smidt deres toppe og sidder enten og leger med deres bryster, eller med en hånd mellem benene.

Nogle kæler uden på deres tøj, mens andre sidder helt blottet.

Jeg beslutter mig for at de kan lige så godt få det hele med, nu vi er kommet så langt, så da pikken glider helt i bund i fissen begynder jeg langsomt at rejse mig.

Linda bliver nød til at bøje sig godt forover, for den ikke skal glide ud af hende, men da jeg støder godt til mister hun balancen og falder ind over sofaen.

Hun griber fat i ryglænet mellem Ditte og Laura, og lidt forskrækket rykker de sig til siden for ikke at blive ramt af hende i hendes fald.

Men da hun har fået fat med begge hænder løfter jeg op i hendes ene ben og knepper hende hårdt bagfra med benet støttende på Lauras lår.

Min første tanke er at nu kan de da ikke komme til at se det tættere på den det, men alligevel er det værd at prøve.

Så efter at have set deres sultne blikke og mærket deres nysgerrige hænder på os begge to skal jeg lige til at trække mig ud, da jeg mærker en forsigtig tunge mod forsiden af min pik, mærker hvordan den forsvinder igen og jeg kan høre på Linda hvor den har fundet hen i stedet for.

Jeg kigger ned og ser hvordan Rikke læner sig ind over Ditte for at kunne komme til og der går ikke længe med hendes behandling af Lauras underliv før det giver pote og hun igen må stønne sin orgasme ud i lokalet.

Jeg trækker mig ud og får sat Laura ned på skødet af Rikke og lægger hende skråt bagud, så hun stort set ligger oven på alle veninderne i sofaen da jeg igen spreder hendes ben godt og trænger op i hende igen. Der er hænder over alt på hendes frække krop og det vidunderlige syn er ved at blive for meget for mig.

Jeg knepper hende hårdt og hurtigt mens veninderne sidder og hepper. Siger jeg skal knepper hende endnu hårdere, at hun trænger til en ordentlig omgang pik og hvor meget de selv ville ønske de kunne få samme tur.

Og jeg mærker at jeg ikke kan holde igen mere.

Men nu de alligevel har fået så meget at se, tænker jeg at de hellere må få det sidste også, så jeg rejser mig op mellem Lindas ben og tager pikken i hånden og spiller den af på mig selv.

Der går ikke meget mere end et par sekunder før den første klat sprøjter ud med sådan en kraft at den skyder hen over Linda og lander på det bare maveskind af Charlotte, som har Lindas hoved i sit skød.

Der kommer en 5-6 kraftige skud mere, men med mindre kraft for hver gang og de rammer længere og længere ned af Lauras krop og knap har den sidste smule ramt hende, før veninderne er over hende og slikker hende ren igen.

Noget siger mig at det trods den uventet drejning, har været en vellykket aften, for knap er den sidste dråbe blevet slikket af hendes krop, før de bliver enige om at det er vores tur til at holde festen igen allerede næste gang.

… Dog vil de alle sammen gerne have lidt mere service fra Herren i huset næste gang, og mens jeg tager tøjet på igen kan jeg følge med i hvordan Linda forhandler med veninderne om hvor meget jeg skal have lov til når de skal mødes igen.

Udstillet til tøseaften.
Skrevet af sexy-satan@live.com

Del dette indlæg