Udnyttelse af mor og datter, del 2

E-mail: safranpigen@gmail.com

 

 

Advarsel !!

Dette er en novelle som kan virke stærkt stødende på nogen.

De havde hygget sig fredag aften, Ida, mor og mors kæreste var taget til stranden for at grille om aftenen. De havde sluttet af med at gå en tur langs havnen – kigget på alle de lækre både. Mor havde mærket følelsen af at være en rigtig kerne familie – helt ud i det yderste af storetåen føltes det som om de var rigtig far – mor og barn. Kæresten holdt om mor når de slentrede afsted langs molen, mor havde den der vidunderlige følelse af at blive passet på og elsket.

Mor var egentligt rasende på ham – på sig selv og til dels også på Ida hendes elskede datter, hendes et og alt. Hun var i tvivl om hvad der var sket, var det Ida der havde forført kæresten? – som han sagde, eller var det – som mor troede, kæresten der havde købt og charmet sig til Idas krop. Mors hoved er et virvar af følelser – hun føler sig forrådt af både manden og pigen i sit liv. Hun kunne ikke undgå at høre, at han havde brugt Ida hårdt og respektløst og mor havde fået den der lidt upassende følelse af, at Ida nød hans behandling. Hun føler sig blottet og afsløret ved at opdage at hendes datter tænder præcis ligeså meget på at blive ydmyget og underkaste sig, som hun selv. Hun vil ikke vide det om hendes pige – heller ikke selvom Ida er 16 år.

Mor kigger på Ida – med de lange slanke ben, det måtte være faderens gener der trådte til der – for dem havde hun bestemt ikke. Det er rigtig nok som Ida selv havde sagt – den røde nederdel var lidt for barnlig, men Ida havde insisteret på at havde den på igen da de skulle ned og grille på stranden. Mor havde en enkelt gang forsøgt sig med at påpege at det det kunne blive koldt på stranden om aftenen – men derud over orkede hun ikke flere diskussioner om Idas påklædning dem havde hun haft rigeligt af idag og så blev det som Ida ville – Hun havde den røde nederdel på.

Da de passere nogle unge fyre på molen – får mors selvtillid et boost. Hun mærker deres øjne på sine dyre silikone bryster – nyder det elevator blik de giver hende. Da de har passeret drengene – vrikker mor en ekstra gang med røven – eller rettere sagt, et par ekstra gange, faktisk så meget at kæresten klapper hende lidt på numsen og beder hende slappe lidt af. Mor fniser lidt forlegent over at være opdaget, hun tør ikke kigge på kæresten men møder istedet et lidt sammenbidt, såret blik fra Ida.

Var det det? Var det derfor? Handlede Idas lidt provokerende opførsel om jalousi? Var det grunden til at Ida havde forført hendes kæreste? Mors tanker vælter rundt i hovedet, Idas sårede blik havde fortalt hende at pigebarnet var kommet i den alder hvor hun gerne ville have opmærksomhed fra de jævnaldrende drenge og når det så var mor der fik blikkene blev Ida irriteret. Mor ved godt hun er velskabt og sexet, fræk røv, store bryster og hendes hår og tænder blinker som diamanter, hyppigt har hun fået af vide at hun har dybe, frække og forførende øjne. Idas næste træk bekræfter mors bange anelse.

Først smyger hun sig ind under kærestens frie arm – vil gerne holdes om, ligesom han holder om mor på den anden side af sig. Kæresten lader hende villigt komme ind under armen, holder Ida om skulderen med en faderlig omsorg. De slentrer videre, små sludrer og kigger på solen der går ned i horisonten. Han nyder at have fingrene i både mor og datter – en teenager drenge drøm er blevet virkelighed. Selvom han havde lovet moren en tur i aften trækker han alligevel lod om dem oppe i sit hoved, den lille frække dukke eller den erfarende forførende kvinde? Begge gør ham hård.

Hans arm omkring hendes skulder – begynder at kede Ida, hun havde på en eller anden måde håbet på, at han ville holde hende på røven, ligesom han holder om mor. Hun elsker sin mor – er stolt af at hendes mor er flot og ser ung ud. Ida plejer at grine når drengene i klassen, spørger om hun ikke tager sin mor med til fest, men på det seneste er det begyndt at irritere hende, især fordi hun har fundet ud af hvad Milf betyder. Ida har aldrig tænkt over det før, men hun syntes mor lyder så liderlig når hun snakker med andre – især mænd det er lidt pinligt. Hun ønsker nogle gange, at mor var ligesom de andres mødre – med pagehår, nybagte boller og faste regler om hjemkomst tidspunkter.

Idas kedsomhed giver hende uro i kroppen – hun beslutter at sætte lidt gang i den. Hun lades som om hun vrikker om, jamrer og ømmer sig over foden og får også lige presset en enkelt krokodille tåre frem. Mor kigger forskrækket på hende – hjælper hende op og hen og sidde på en bænk – kæresten er ikke helt overbevist, men sætter sig alligevel på hug foran Ida – løfter foden op i sit skød og trykker lidt på den. Hun ømmer sig når hun husker på det, men aldrig samme sted. Det er ikke første gang idag han sidder på hug foran Ida, tidligere idag havde han snavet hendes lille våde revne, smagen og duften havde næsten fået den til at gå på ham – nu sad han her med jern på igen.

Mor er irriteret på Ida, synes at tøsen skaber sig og endnu engang bliver mor bekræftet i Idas hævn og jalousi følelser da Ida spørger mors kæreste, om han ikke vil bære hende. “Hold nu op Ida” – siger mor træt og fortsætter: “du kan støtte dig op af mig” – og tilbyder sin arm. Ida opgiver kampen og humper snøftende og forurettet afsted i et langsomt tempo. På vej hjem i bilen er stemningen lidt trykket, mor er irriteret over Idas små tuderi – Ida er irriteret over mor. Mor tø’er dog hurtigt op, da kæresten ligger hånden på hendes lår og smiler – hun elsker hans sexede smil, det gør hende varm og hun kan næsten se pengene vælte ud af lommen på ham, når han er glad.

Ida får sin vilje – vinder kampen og får stædigt overbevist mor og kæresten om at hun ikke kan gå op af trappen til lejligheden, med sin forvredne fod. Hun smiler lidt provokerende og irriterende til mor, da Hun med armene slynget om halsen på mors kæreste bliver båret op af trapperne. Ida vil ligge på sofaen – vil opvartes og vil i det hele taget have irriterende meget opmærksomhed. Mor er ved at eksplodere, da Ida spørger kæresten om han ikke vil sidde i sofaen, så hun kan hvile hovedet i hans skød – han tysser blot på mor, blinker til hende og giver hende et varmt kys inden han sætter sig til rette med Idas hoved i sit skød.

De ser tv – kedelige genudsendelser af film fra 84′ mor holder skarpt øje med kæresten – hans hænder og hans blik og hver eneste bevægelse han laver. Det er næsten for ydmygende det her – tidligere idag havde han kaldt Ida en lille luder – kneppetøs og han havde bollet hende – ført sin pik ind i hendes lille røv og nu sad han her og var helt faderlig og grinede sammen med Ida – føj!

Mor har brug for ham – brug for hans kærlighed og bekræftelse. Hun skubber tankerne om ham og Ida i baggrunden – fokusere i stedet på al den frække sex mor og kæresten har haft og skal have meget mere af. Mor tænker på Dubai – det var en vild ferie og kæresten havde været så glad da hun gik med til at lade sig kneppe af en vigtig forretningspartner – kæresten havde smilet varmt til hende imens hun red den ‘vigtige’ mand som en gal – det var så vildt og han havde været så glad.

Mor er godt lun og spørger flirtende om kærsten vil med i seng? – nu skal han generobres, hun vil give ham den helt store tur iført skolepige uniform og rottehaler. Han nikker hendes ivrige villighed gør ham sindssyg liderlig – hun er lige der hvor alt, fucking alt er en mulighed. Ida protestere da de vil gå i seng, men der er grænser for hvad hun kommer til at bestemme – som mor påpeger overfor hende. De kysser begge Ida på panden og siger godnat.

Han vender sig i døren – kigger på den lille villige teen tøs, han havde leget med tidligere. Han havde ikke drømt om at hun ville tage så godt imod – men den lille ellers så provokerende og flabede tøs, havde underkastet sig fuldstændigt – havde taget imod hans pik. Da han bar hende op af trappen, klemte han hårdt om hendes lille håndfuld faste røv og hun havde blot stønnet frækt ind i hans øre og kigget på sin mor. Hans pik rejser sig når han tænker på hvordan hun mildt hviskede: “tak Daddy” da han lagde hende på sofaen. Hun var pisse fræk og så i den lille røde nederdel – vidste han skulle have mere, meget mere lilletøs.

Han forsvinder ind i soveværelset med sin forførende kæreste – kysser hende lidenskabeligt – klæder hende af og gramser på hendes lækre krop, hun er blød og glat – solbrun og velduftende. Han elsker hendes velplejede hænder og charmerende skabe-krukkeri. Han ligger sig på sengen betragter den frække kvinde der ifører sig en lille hvid skjorte – ternet nederdel og hvide knæstrømper. Han mærker liderligheden skylle ind over ham – da hun sætter sit lange blanke hår i rottehaler og kravler op i sengen til ham. Hun er vidunderlig spiller rollen som en kinky Lolita til ug.

Hun kører ham forsigtigt og blidt op med hånden, kigger ham i øjnene på den helt rigtige frække og indbydende måde. Hun sidder overskrævs på hans lår, kører med blide bevægelser sin glatte fisse hen over hans ben og spiller hans pik – hun slikker sig om munden driver af våde safter og liderlighed. “Du er en fræk tøs – sut mig gør mig klar” – hvisker han og smiler varmt og sexet til hende. Hun blinker til ham – smiler og siger: “måske skulle du slikke mig, har hørt at du er god til det..” Det var ikke hendes mening at provokere, men tankerne om ham og Ida fylder i mors hoved, det at hun kunne høre at Ida havde grædt og alligevel bad hun om mere!

Han har ventet på det her – hun havde en helt speciel go’ evne til at give ham, en anledning til at straffe hende. Han tager hårdt fat om hendes håndled – hvæser da han beder hende trække livremmen ud af hans bukser, hun er helt klar over hvad der skal ske – kan næsten fornemme den svirpende livrem mod hendes hud før den overhovedet har ramt hende – det bobler forventningsfuldt i hendes krop. Hun famler lidt nervøst ved hans bukser – men trækker livremmen ud af stropperne og aflevere den til ham sammen med et vådt og grådigt kys.

Hun når ikke engang at undre sig, før hun sidder på knæ på gulvet – bundet til sin seng. Hun havde ikke regnet med at det var det’ livremmen skulle bruges til men leger villigt med – også da han putter pikken i hendes mund og tvinger sig adgang til hendes svælg. Han smiler når han kigger på hendes hule kinder og store øjne, hun suger og sutter som om han allerede havde fortalt hende hvad hun gjorde ham klar til. Hun smasker løs, savlen løber ned at hagen på hende, hans egen lille porno dulle.

Han trækker sig ud af hendes mund, bukker sig ned og hvisker i hendes øre: “nu går jeg ind og tager lille pigen – for anden gang idag” han kunne ikke få billedet af den ægte Lolita ud af hovedet, de slanke lår – den røde nederdel – og hendes store lidt skræmte øjne. “Nej – Please” – hvisker mor og føler sig lammet, panisk men ude af stand til at handle. Hun kigger forfærdet efter hans brede ryg, der forsvinder ud af døren.

I stuen ligger Ida, hun små døser overvejer at gå i seng, men kan ikke rigtig tage sig sammen da mors kæreste kommer ind i stuen. Han har boxers på og i hånden har han en lille flaske olie. De smiler til hinanden – den oplevelse de havde tidligere bragte dem tættere sammen, på alle måder. “Så Daddy giver massage” – hvisker Ida flirtende og fniser. Han smiler til hende, bliver igen lidt overrumplet over at han ikke skal bruge tvang og magt over for Ida.

Han løfter Ida op i sine arme, beder hende holde olien og kysser forsigtigt den kønne tøs.

Han overvejer at bære den lille trætte og lidt pjuskede fugleunge ind i moderens seng – røvpule tøsen imens hun kigger moderen i øjnene. Det er sgu nok at strække det for langt at lave et porno scenarie som dette – men fuck det kunne være fedt. Han nøjes med at bære Ida ind i sin egen seng – han har skampulet moderen i den seng nu er det tid til noget smukt og ægte.

“Sover mor?” – hvisker Ida og skæver mod døren, han løfter op i den røde nederdel trækker sultent hendes små trusser til side og hvisker: “ikke helt smukke, så du skal være stille..” Hun nikker betuttet, er vild med den voksne mands opmærksomhed – men bange for mor og alligevel mor er også irriterende – når de går sammen er det er altid mor der får blikkende fra fyrene – nu var det Idas tur til at få opmærksomhed. Hun løfter numsen, lader ham trække trusserne ned og sukker dybt da han kærtegner hendes lår.

I soveværelset er mor ved at eksplodere af raseri og frustration – hun prøver at lytte men der er helt stille i lejligheden. Der er dybe mærker i hendes håndled – ikke fordi livremmen snerre, men fordi hun prøver ihærdigt at trække armene til sig – hun bider i livremmen, trækker lidt igen men der er ikke noget at gøre. Hun ved ikke hvad der forgår – ulækre billeder af Ida og kæresten bliver ved med at poppe op i hovedet på hende – er han lige nu i gang med at voldtage Ida? Eller har han hovedet mellem hendes ben – slikker hende til hun kommer? Mor havde så meget lyst til ham – lyst til at mærke hans hårde pik! Hvorfor var det ikke længere nok at lege Lolita og Daddy? Hvorfor skulle han være så ekstrem og køre det så langt ud – gøre det virkeligt?

Mor er hidsig – med skulderen prøver hun at skubbe og løfte sengen, så hun kan få livremmen ned om sengestolpen. I et blad har hun læst at kvinder – mødre kan løfte lastbiler hvis deres børn ligger under dem – men sengen rokker sig ikke. Hun bider i madrassen af ren frustration – forsøger at råbe hjælp, men det bliver på en eller anden måde bare til et halvkvalt pip.

På Idas værelse er stemningen helt anderledes – han kunne igen ikke modstå synet af den lækre og friske blomst mellem Idas ben, havde ivrigt og grådigt smagt på hendes honning – hans tunge havde været ustyrlig og havde også kredset omkring hendes lille stjerne – han havde slikket hendes lille rene og næsten uskyldige røvhul og tøsen havde nydt det, hun havde vredet sig, klynket og taget på sine små yndige patter imens. Nu sidder han overskrævs på Ida – boller hendes mund i et roligt tempo og nyder den spinkle tøs’ ivrighed for at please ham. Han tager fat om sin pik – kværner den rundt i ansigtet på Ida – lader hende sutte lidt på hans nosser og fortæller hende stønnende at hun er en go’ pige.

Ida er lidt nervøs for at mor skal komme ind – inderst inde håber hun på at det sker, men hendes fornuft fortæller hende at hun skal frygte det. Hun sutter og slikker på hans nosser –  tænk hvis mor så det her, det dunker i hendes underliv, er stadig øm i kroppen fra i eftermiddags hvor han tog…voldtog hende? Ida er i tvivl – kan man voldtage en der selv leger med? Hun havde jo kysset ham og spredt sine ben så han kunne kigge op under nederdelen. Han havde smurt sin pik ind, men gjorde det ondt da han bollede hende i numsen og hverken ham eller mor stoppede selvom hun græd og var bange.

Han ligger sig på ryggen ved siden af Ida, holder om hende og fortæller hende hvor smuk hun er – hun bliver smigret over hans ord og er villig da han blidt guider hende op at sidde oven på sig – parat til sin første frække ridetur. “Kom lille skat – vis Daddy at du kan ride..” Hvisker han og elsker synet af den lille teen i rød nededel. Hun mosler lidt rundt, er halvt nede over hans pik – kan næsten ikke få sig selv til at presse sig længere ned, han er så stor. Ida bevæger sig med små lette bevægelser – glider nærmest kun frem og tilbage hen over hans pikhoved og forsøger anstrengt at smile.

Han ved godt at han er et svin – særligt da han tager fat om sin pik og fører den bagud mod Idas lille våde røvhul. Hun ligger begge hænder på hans bryst, kigger på ham med bange øjne men løfter numsen og mærker sit hjerte der hamre afsted. “Husk at være stille, så mor ikke vågner” hvisker han smilende – giver hende fornemmelsen af at de to har noget helt specielt sammen. Han presser til glider langsomt ind i Idas stramme røv – kigger på hendes våde øjne og presser lidt mere. Hun er en go’ pige han har altid haft fornemmelsen af at hun var noget specielt – hun fortjente at mærke ham, sådan rigtig mærke ham. Han tager fat om hendes hofter – holder hende helt fast strammer grebet og så…

Det hjertenskærende skrig rammer mors øre – flænser fuldstændigt stilheden i den lækre lejlighed. “IDA..” Råber mor fortvivlet – hiver og slider i livremmen om hendes håndled. Mor lytter intens men der er igen blevet helt stille i lejligheden – hun græder kalder hysterisk på Ida men der forbliver tavshed. Mor kalder igen og endelig kan hun høre Idas grådkvalte svar: “mor..- jeg er ok …uhh ..jeg havde bare en slem drøm” Mor er ved at blive sindssyg, hun kan udemærket høre Idas små støn i svaret og det provokere hende. Det der provokere hende mest er de små liderlige kramper hun mærker fra sit eget underliv, det er upassende.

Det kværner stadig i mors hoved – har hun selv bragt sig i denne situation? Har hendes egen livstil tvunget hende hertil, hvor hun lader sig ydmyge for penge? Og mest af alt – har hun opdraget sin datter til at være en hore? En tøs der lader sig misbruge og stadig smiler sødt til gerningsmanden? Hun kender godt svarene og ved at han – kæresten ikke har noget at miste, han har et heppekor af tøser stående i kulissen, som sultent venter på ham. Mor råber igen på Ida, skifter imellem at være tiggende og hysterisk nærmest hidsig. Hun råber skældsord, fortvivlet kalder hun Ida en lille skøge – hore og møgunge for lidt efter at tigge hende om at svare. Hun hiver i livremmen – skubber til sengen, ender hidsig og fortvivlet med ansigtet presset ned i madrassen.

Hun ser ham ikke – hører ikke at han kommer ind af døren, det første hun mærker er hans hænder der blidt kærtegner hendes ryg. Hun trækker sig væk fra ham – men kun så meget – lidt som livremmen om hendes håndled tillader. Hans blide kærtegn på hendes ryg, gør nærmest ondt – piske slag ville føles mere rigtigt. Hun hikser grædende – spørger ham om Ida, han tysser på hende kysser hende i nakken og forsikre hende om at hendes elskede datter sover og har det godt. Han løsner hendes håndled, smiler kærligt og kysser de dybe mærker efter livremmen. Mors perfekte makeup er løbet, sorte striber er aftegnet ned af kinderne på hende og den lyserøde læbestift er tværet ud.

Han aer hende på håret, følger hendes lange rottehaler helt ud til spidserne, inden han kysser hende på panden. Han kan mærke at han næsten har hende – men kun næsten, der skal arbejdes lidt mere på sagen. Hun kigger såret på ham – hvordan kunne han…han holder hende for munden, tysser blidt på hende, det snakker vi om imorgen – siger han og fortsætter: “lige nu er du fars lille pige..ikk?” Hun nikker, bare hans stemme gør hende blød og den opmærksomhed han giver hende..uhh.. “Klæd dig af for mig baby.” – hvisker han.

Han ligger sig på sengen, kigger afventende på hende “kom baby – vis far hvor fræk hans lille pige er..” Hun rejser sig fra gulvet – bevæger hofterne i vridende bevægelser – hun er såret – men tændt…den opmærksomhed.. Hun knapper skjorten op, bliver altid stolt af at præsentere sine store dyre patter. Han tager endnu en hovedpude ind under hovedet – ligger højt og kigger opmærksomt på sin kæreste en voksen kvinde i skolepige uniform, der gør alt for at gøre ham stiv. Hun vender sig rundt, vender sin perfekte velformede røv til ham – da den ternede nederdel langsomt glider ned. Hun er våd – har hurtigt glemt at hun er såret. Hun bøjer sig forover – ligger an til at lade de hvide knæstrømper lande på gulvet. Han stopper hende – “behold dem på baby” kan egentligt godt lide den veldrejede kvinde med bar numse og knæstrømper – sødt på den helt rigtige liderlige måde.

Han havde egentligt forstillet sig at han var nødt til at snave hendes fisse – bare sådan for at bløde hende op. Men det var vist dobbelt konfekt, et helt unødvendigt træk, hun var til for at please ham – præcis som datteren inde ved siden af. Han gnider sin pik – føler sig heldig over at have den helt perfekte pakkeløsning til rådighed, mor og datter skøger og de kæmpede om hans opmærksomhed – om at give ham det bedste, frækkeste og mest liderlige sex.

Mor sætter knæene i madrassen, kravler halvt op i sengen – hun kigger forførende på ham, gnider sine faste babser rundt på hans pik og stønner perfekt. “Tag mig far – tag din lille pige” hvisker hun – lader sin tunge løbe rundt på læberne og stønner liderligt. Han har lige tømt sig i datterens stramme numse, men moderens liderlige show giver ham blod på tanden – klar til endnu en omgang. Han dasker hårdt på hendes faste patter – hun kigger advarende lidt såret på ham – ok, det var måske lidt offensivt, men hun indbyder til det – patterne indbyder til hårde dask. Han tager fat om hendes ansigt, trækker hende ned til sig og kysser hende – snaver hende, giver hende lidt kærlighed.

Hun stønner – mærker hans kærlighed og tager det helt ind. Gnider sig på hans hårde mave og roder ham i håret, han kærtegner hendes ryg og hvisker: “knep farmand – giv far din lille fisse” hun reagerer hurtigt, glider sultent ned over hans pik – rider ham hårdt og klemmer om sine bryster. Han folder hænderne bag nakken, nyder mors ihærdighed for at please ham. Hans mangel på respekt og deltagelse irriterer og frustrerer mor – hun bevæger sig hurtigt frem og tilbage over han, kæmper en kamp for at gøre det dejligt for ham. Tårerne presser sig på – hans overlegne blik og helt afslappede krop. Hun niver hårdt i sine brystvorter – tigger ham grådkvalt om at sperme i sig – han smiler blot.

“Giv far din lille røv” hvisker han kærligt og tørrer en tåre af hendes kind, inden han fortsætter: “det virkede for Ida, hun red mig med sin stramme røv” mor falder helt sammen oven på ham, hun græder mod hans hårde bryst – han kærtegner hende, tysser blidt på hende, og hvisker beroligende: “så, så ..” alt imens han stødt bevæger sig i hendes underliv, han boller hende roligt, forkæler hende og hvisker “at hun er hans lille pige, at hun skal være dygtig og vende sig med ryggen til ham og ride ham”

Mor kigger ham ikke i øjnene, hun vender sig rundt – præsentere sin flotte numse for ham, inden hun sænker sig ned over ham. Det gør ondt, hun kan mærke det lille hul gør modstand, mangler fugt – men hun vil ikke stå tilbage – hun maser på, tvinger sin røv til at tage imod – tvinger sig op og ned af ham. Hun kan mærke han nyder det og selv gennem tårer og snot, gør det hende stolt – hun bevæger sig hektisk men han beder hende tage det stille og roligt – “jeg vil nyde din røv længe, lille skat” – siger han og klemmer om hendes baller. “Gnid dig for mig – spil din lille fisse for farmand” hvisker han og kigger på ryggen af hans kæreste der ydmyget, flytter sin hånd ned mellem benene.

Han ved ikke om hun faker og hvis hun gør, giver det ikke ham en dårligere orgasme. Hun stønner, klynker og hvisker “kom i mig – kom i din lille piges numse” – han er forbandet udholdende – hendes lille hul er ømt, gør så sindssygt ondt, hun beder til at han snart er der ellers flækker han hende. Hun gnider hårdt på sin klit – husker at stønne og kalde ham farmand. Mor er desperat da hun blidt og forførende siger: “se Ida for dig skat, hendes lange tykke hår..fine lyserøde mund, hendes små faste babser – de hævede, små fine brystvorter.. Se hende – mærk hende” det virker for ham, mere hvisker han, fortæl mig mere..

“Se hendes flade mave..” – snøfter mor, hun bevæger sig – giver ham sin stramme røv og fortsætter: “hendes flade mave.., de lange slanke ben, se Idas lille faste røv for dig skat. Og uhh..se, se hendes lille ..” Mor tøver, kan ikke få sig selv til at sige det. Han er godt på vej, faktisk lige op over. “Det der var frækt..” Stønner han og bevæger sit underliv lidt – presser sig mod den hulkende mor numse “det frække var Idas små fine, spinkle fingre – hendes lille skolepige hånd der spillede min pik og hendes lille lyserøde mund, der hæst hviskede knep mig Daddy” han griner – på en lidt sjofel, ulækker måde, faktisk virker han lidt skør – syntes mor, men hun gør ikke noget – ikke andet end det hun skal – boller ham med sin røv.

Der er en akavet stilhed – han stønner liderligt og nyder egentligt bare følelsen af hans ydmygede kvinde, der gør det lækkert for ham. Mor ømmer sig, små klynker og mærker efterveerne af den mavepuster hun lige fik, da han snakkede liderligt om Ida – hendes hånd og mund. Tankerne om hvem der havde forført hvem – murer i hendes hoved – gør ondt i hendes krop, hun skammer sig over sine egne beskrivelser af Idas krop. Hun stirrer ud i luften, da hun blidt hvisker: “skal jeg spille din pik, Daddy?”

Mor er lettet over hans svar, hun sidder nu overskrævs på hans lår – hiver rytmisk i hans pik og kæler for hans nosser. Med overdreven liderlig stemme, kalder hun ham Daddy og slikker sig lidt om munden. Hun gnider forsigtigt sit skød mod hans lår – mærker hvordan hendes klit er blottet og modtagelig, hun kigger på hans glinsende pik – gnider sig hårdere mod hans lår, gokker løs på hans pik, det er dejligt – hun føler sig forenet med kæresten – nok kun fordi hun ikke er tankelæser. En varm og behagelig følelse breder sig i hendes underliv, han smiler varmt til hende – kigger på hendes skælvende krop – de stive brystvorter og hendes gispende mund inden han giver slip – lader sin sperm flyde ned over hendes hånd.

Hun putter sig ind til han – han holder om hende. Ingen siger noget – har ikke rigtig noget at sige.

“Udnyttelse af mor og datter”
Den røde nederdel, del 2
Læs “Den røde nederdel, del 1 her

Del dette indlæg