Træning til det sidste

Træning og sex i fitness.

Søndag aften. Dig og en veninde er smuttet en tur i fitness. I er i god form. Du har taget en sports-bh, og et par korte stramme shorts på. Det bliver alt for hurtigt for varmt, hvis man har for meget tøj på. Din uskyldige undskyldning. Passer slet ikke. Du er her for at træne, ja. Men du er her så sandelig også for opmærksomheden. Men den tid og energi du har lagt, så er der ikke noget bedre, end lange blikke, og let udspilede træningsbukser. At mærke hvordan folks blik falder på din røv, når du laver squat. Du ser dem alle i spejlet.

I aften er desværre lidt af et flop. I er sent afsted. Centeret er tæt på øde. Kedeligt. Tanken om 10 par øjne på din teenrøv, eller dine dejlige bryster, giver varmen i din nybarberede mis. Men ikke idag. 2 unaturligt store fyre, gejler hinanden op til de sidste gentagelser ved bænkpres. Ikke vildt tiltalende. Selvom du stadig er teenager, kan pik i de størrelser intet for dig. Folk der kompencerer for noget, siger dig intet. Skulle du dele dyne med en i aften, skulle det næste være din veninde. Sød pige, og tanken om fremmede fisse er langt fra ukendt.
Sidste gæst i centeret er dog positivt. Jeg sidder skråt bag dig. 5-10 meter væk. Igang med et par gulv-øvelser. Jeg kigger tit i din retning. Ikke den klamme type. Du har set mig an. Høj, markeret og atletisk, men uden gigantiske muskler. 2-3 år ældre end dig. Og på den halvfede bule i mine shorts, er jeg allerede officielt for stor til din stramme røv. Uofficielt, så er der kun en time til luk. Og din veninde skal læse til eksamen. Hun smutter. Det samme gør de to steroide-bomber ovre i hjørnet. Jeg er 188, men betydeligt mindre end dem. Bare ikke i bukserne.
Vi er alene nu. Du tvinger dig selv til et sæt mere end planlagt. Uskyldigheden selv. Vil ikke være al for åbenlys, men føler også en lyst til at holde på mig. Inderst inde vil du jo bare smides ned på bænken. Kneppes i din stramme squat-røv. Men jeg tager mig god tid.
Du krænger stangen på plads i stativet. Får øjenkontakt med mig i spejlet. Du er forpustet, men holder den. Borer mine øjne ind i dine. Smiler til dig. Kommer med den kedelige bemærkning, om hvor lækkert det er lige at få trænet inden sengetid. Min øjenkontakt er alt andet end kedelig.
Rejser mig og går hen til dig. Helt tæt på. Ænser ikke mine hænder på dine ømme baller, da jeg åbner munden og hvisker: “Syntes du selv, du har smadret din røv nok idag?”
Kommer tæt på din mund. Du lukker øjnene og forventer et kys. Jeg fortsætter ned på din hals. Kysser dig grådigt. Den her tøs får sugemærker i morgen. Du finder min hårde bule med hånden, sukker dybt. Nyder mine fingre mellem dine baller, spiller din mis, din stjerne. Kører dig af uden på dine stramme, nu våde shorts. Blød i knæene som en anden teenagetøs in love. Du er ikke forelsket, du er kåd og liderlig som aldrig før.
Finder ned i mine bukser. Vil mærke ordentligt nu. Vide hvad der venter. Ordene fra før hænger fast. Skal du sutte mig? Jeg rykker dig rundt, ned på en strategisk placeret yogamåtte. Ingen tid til at sutte mig af. Klarer mig… for denne gang. Du ligger på alle fire. Røven i vejret. Din stramme lille røv. Din lækre unge, glatte mis.
Et par klask i numsen. Altid sødt. Giver dig lidt rød på din brune kulør. Sætter hænderne på dine baller. Spreder dem og begynder at slikke din lille klit. Stikker et par fingre i din lille mis. Dybt, lækkert. Du stønner som en lille tøs. Vil ha mere slik. Slikker din fisse lidt mere. Kommer frem til din røv. Stikker tungen dybt i din stjerne.
Du ryster af lyst. Fandens lækkert. Et klask mere på ballen. Venstre hånd på din klit. Tomlen langt op i din fisse. Intens tungeslasker i dit lille frække hul. Slutter af med en spytklat. Sætter højre tommel på. Maser forsigtigt på Du spænder et øjeblik. Klask i røven. Du prøver at slappe af. Den kommer forbi. Skubber den hurtigt langt op i dig. Kan mærke du trækker dig sammen om fingeren i fisse. Du skal ikke komme endnu, babe.
Lister 2 fingre op i din fine popo. Slet ikke smadret nok i aften. Jeg går op på knæ bag dig. Fortsætter med at fingernkneppe din lille stjerne. Trækker mine shorts ned. Rammer din klit, da den bliver sluppet ud i det fri. Helt tyk og hård. Klar til dig. Det løber ned ad inderlårene på dig. Hele dit underliv er gennemvædet i spyt og saft. Klar til det der venter. Spiller min pik lidt i din fine blomst. Stram lille mis. Ikke planen, men kan ikke lade være. Lovede komplet ødelæggelse af din lille teenrøv. På den anden side. Skal jo smøres. Så gør det kun ondt på dig.
Presser på. Skubber mig op i din snævre lille fisse. Fucking stram. Nyder dine suk når min pik forsvinder op i dig. Klynker blidt som den lille engel du er.Har lyst til at forlænge opholdet i dit lækre skød. Skyde til måls i din mis. Men vi har andre prioriteter. En lille, stram tøserøv, jeg ikke har udvidet for ingenting. Trækker mig ud. Du klynker stadig. Beklagende. Vil fyldes
Skal nok fylde dig, Søde.

Kaster et blik på uret. 15 minutter til lukketid. 5 minutters opvarmning. 7 minutter med sol, måne og stjerner, og 3 minutter til at prøve at nå ud, inden alarmen.
Nærmer mig kort dit søde lille anus med tungen. En sidste slikketur, inden min pik skal ødelægge det. Vender dig rundt. Du ligger på ryggen. Vil se dig i øjnene, når jeg trænger op i dig. Giver dig røvtur, du aldrig glemmer. Suger dig ind med øjnene som du ligger der. Dine trænede ben. Dit skinnende, glatte venusbjerg. Nyder din stramme mave. Svagt markeret. Ligesom jeg vil have det. Og dine fucking umulige patter. Føler et stik af dårlig samvittighed. Din røv har taget al opmærksomheden. Dine fucking perfekte bryster. En 18-års gave fra mor og far, eller bare dig der har været grådig i gen-lotteriet. Ligeglad. Har ikke tid til mere end en hurtig åbenbaring fra din stramme sports-bh. Nyder dem kort. Sutter dem lidt. Vi har travlt.
Går på knæ. Tager dig om lårene. Trækker dit skød op til min ventende pik. Det er anal-tid. Samler dine ben, og skubber dem helt op ved siden af dit ansigt. Spytter en sidste gang på mit pikhoved, og sætter det mod din røv. Begynder at presse på. Holder øjenkontakt med mig. Du bider dig i læben, og sender dådyrøjne. Det mest sexede jeg ved. Giver min pik den sidste halve centimeter.
Presser mere på. Din muskel giver om. Lader mig komme ind i varmen. Spiller din fisse lidt. Safterne løber ned. Hjælper min pik på sin vej op i dig. Skubber mig helt i bund. Du sukker dybt. Trækker mig forsigtigt længere ud igen. Stille og roligt frem og tilbage. Skæver mod uret. Burde være igang med pumpe den røv for hårdt, nu.
Intensiverer. Hurtigere. Små klask hver gang mine inderlår rammer dine røde baller. De blander sig med støn fra mig, hvin og skrig fra dig. Ved at have travlt. Tager en hurtig beslutning. Trækker mig ud. Hiver dig rundt på alle fire igen. Din stjerne er udvidet. Når ikke at trække dig sammen, før jeg er over dig igen. Trænger op en gang til.
Puler din stakkels røv nu. Du skriger og stønner. Hviner og klynker. Uskyldig tøs med pik i numsen. Din fisse løber. Smerten aftager. Desværre for dig, er jeg tæt på nu. Stønner selv højt nu. Vi sveder mere end tidligere på aftenen. Kan ikke klare din stramme røv mere. Lukker øjnene. Hugger de sidste fem gange. Griber fast om dine hofter. Trækker dig helt ind. Tømmer mig op i din veltrænede røv. Den du har drillet mig med i flere timer. Fyldt den op med sød creme. Flabet lille teenager-tøs. Fået hvad du drømte om. Men alligevel uforløst. Ingen analorgasme til dig.Trist.
Stilheden bliver afbrudt af en høj biptone. Den signalerer at dørene låser om 2 minutter. Panikken spreder sig hurtigt. Trækker min halvstive pik ud af dig. Får shorts på. Spotter dine. Kaster dem hen til dig. Bliver en af os fanget, er vi begge afsløret. Overvågningen har alt på film. Beder til at personalet ikke har nogen grund til at kigge i morgen. Løber ind i hvert vores omklædningsrum. Nøglen sidder i dine snørebånd. Forsøger at binde op. 30 sekunder igen. Du kan ikke nå det. Opgiver. Du har telefonen på dig. Løber mod udgangen.
Jeg holder døren for dig. Vi er ude. Smækker den 2 sekunder før lukketid. Du kigger skræmt på mig. Kommer i tanke om alle de ting du faktisk har liggende derinde. Kigger på dig med et skælmsk smil. “De åbner jo tidligt. Og jeg bor 400 meter væk…”:smiler til dig. Et lidt mere drenget smil. Har dårlig samvittighed. “Jeg skylder dig vidst også et bad, og en orgasme eller to, oven på det her.”

Træning til det sidste.
Mail: victor.noveller@gmail.com

Del dette indlæg