Tøsen’s unge rivalinder

E mail: safranpigen@gmail.com

En sen eftermiddag på en helt normal hverdag, jeg er netop kommet hjem fra arbejde. En lang dag med søde smil og forstående indsigt i andre menneskers problemstillinger.
Min fredelige og harmoniske lejlighed, ser heldigvis ud som den gjorde da jeg forlod den. Jeg er en af den slags kvinder der trods min alder 40 år, ikke har haft behov for at bygge rede, få børn og blive gift. Jeg har viet mig til livet og min trang til at skifte partnere som det passer mig. Jeg er ikke bleg for at indrømme at jeg har sex med personer der er mere end 20 år yngre end jeg selv og har bestemt en svaghed for at lege med små unge tøser.

Jeg gør det altid klart for mine sexpartnere, at jeg hygger mig med flere, at jeg ikke ønsker et fast forhold og ikke forpligter mig ud over min egen lyst. Mange, især piger forstår det fint når de står med fugtige trusser og våde øjne og håber på en orgasme, men når de er blevet lidt for forkælede fatter de ikke længere så meget.

Jeg har lige nu to af den slags tøser der ikke har hørt efter i timen, de kender ikke hinanden, har en enkelt gang mødtes i min døråbning. Den ene på vej ind, den anden på vej ud af min dør. Mødet slog gnister, som to vildkatte der hvæsende, hilste meget kort og afmålt på hinanden. Jeg har siden hen med stor fornøjelse brugt de to tøser mod hinanden, ydmyget dem hver i sær ved at fortælle om den anden, de bliver sjovt nok så samarbejdsvillige de små dukker.

Jeg har længe haft lyst til at bringe de to rivalinder sammen. Bruge, misbruge og tvinge dem til at please hinanden, kun for min fornøjelses skyld. Ofte har fantasien været frækt onani materiale for mig, at tvinge de to meget forskellige tøser ned på hinanden og vide at de hadede det, det gav mig de vildeste orgasmer. Den ene lille spinkel og lys, en oplagt skolepigetype, den anden rødblond, svulmende med de skønneste runde former. Begge unge og faste, men det er også det eneste ens, ved lyse Amanda og rødblonde Mai.

Legen startede allerede for mig, da jeg sendte en fuldstændig ens lydene sms til begge tøser, meget kortfattet stod der: “trænger til dig, kl. 19”, jeg bruger ikke at tænke over familieliv, fødselsdage eller lignende, med lige netop disse to legetøser, vidste at de af angst for at jeg blot ville gå videre på listen, ville slippe hvad de havde i hænderne for at møde op kl. 19.

Ganske som forudsagt, ringede det på min dør kl. 19 præcis, da jeg åbner døren står lyse Amanda, en forkælet rigmandsdatter der elsker at få sat grænser, side om side med “mørke” Mai, datter af en enlig mor med en masse unger. Amanda vil ses, røres elsker at være midtpunkt som en lille tøs. Da jeg peger ind i gangen, får de to gæs nærmest skubbet til hinanden i bar’ iver for at komme ind. Det er god underholdning for mig at Cat-fighten er startet.

“I har vist aldrig rigtig snakket sammen piger” smiler jeg og lader min hånd glide ned over kinden på Amanda, tøsen er rasende hun er på ingen måde vant til at dele, sidst jeg så hende blev den lille spinkle rigmands tøs taget hårdt af to veludrustede gutter, en grov omgang men Amanda fik aldrig nok! Hun havde ligget hen over min sofa og stillet sine små fantastiske huller til rådighed, for to store fyre. Jeg havde nydt at se den lille tøs spiddet hårdt, efterfølgende legede jeg med hende i timevis. Pisken havde danset hen over hendes hud, kærtegnet den lille spinkle krop.

Smilende tog jeg fat i kraven på Amandas lange pels, spurgte hende om hun var ved at gå, siden hun stadig havde frakke på? Beslutsomt rystede hun på hovedet, “så tag overtøjet af og gå ind i stuen, lille skat” hviskede jeg. Forventningsfuldt kiggede jeg på Amanda, hun plejede at havde en go’ føling med, hvordan hun skulle være påklædt. Langsomt lod hun pelsen, glide ned over skulderen og overlegent lod hun den glide ned på gulvet. Tøsen var iført en lille stram kjole, der ikke engang dækkede blonden på de selvsiddende strømper, jeg anede et triumferende smil om hendes læber da hun kiggede over mod Mai, der passivt kiggede på.

Fristet, lod jeg mine hænder glide rundt på Amandas små faste bryster og krævende søgte mine hænder ind mellem tøsens ben, der var ingen trusser hun var præcis så klar som hun skulle være. Allerede godt tændt på den lille billige tøs, bad jeg hende smide kjolen og ligge sig ind på mit hvide gulvtæppe i stuen. Både Mai og Amanda, to øvede godter vidste hvad de skulle når de blev bedt om at ligge sig på gulvtæppet, så var det ned på knæ, armene over hovedet, svej i ryggen og ansigtet ned mod gulvet. Både fisse og røv skulle være helt blottet, frit tilgængeligt.

Amanda, lod kjolen dale på gulvet, blottede hendes lille faste krop og gjorde ekstra meget ud af at vrikke med sin lille røv, da hun passerede Mai på vej ind i stuen. Hvis øjne kunne dræbe, havde Amanda ligget død på mit stue gulv, Mai’s øjne lynede da hun fulgte den lille blondine på vej ind på gulvtæppet. Blidt tog jeg fat om hagen på Mai, flyttede hendes ansigt mod mit. Hun smilede usikkert, genert da vores øjne mødtes. Præcis den sødme og mildhed der tænder mig så fandens meget ved det pigebarn, for skindet bedrager.

Jeg skubbede Mai’s jakke til side, lod mine hænder finde vej ind under hendes stramme t-shirt og lukkede hænderne om hendes store bryster. Hendes jakke gled ned over skuldrene og ned på gulvet, ikke med samme elegance som Amandas tunge pels, men et mål var nået, to tøsers overtøj lå nu på gulvet i min gang. Mai stønnede tungt, da jeg blidt nulrede hendes frække mørke brystvorter. Sidst jeg havde set hende, havde jeg en frokost aftale med min tidligere Herre, fra min egen tid som tøs. Mai havde kravlet rundt nede under bordet og skiftevis suttet pik og slikket fisse, på Herren og jeg imens vi indtog vores frokost. Med en lille klokke markerede vi når tøsen skulle skifte fra den ene til den anden. Det var en fantastisk leg og da Herren var gået havde jeg forkælet Mai, med en stor dildo.

Blidt løftede jeg t-shirten hen over hovedet på Mai, jeg havde egentligt savnet at mærke de store fristende patter, den tøs rendte rundt med. Med et fast tag i hendes lange, mørke krøllede hår tvang jeg hendes hoved bagover, sultent kastede jeg mig over hendes bryst og lukkede munden omkring hendes vorte. Voldsomt, sugede bed og nappede jeg i de mørke brystvorter og mærkede med det samme de liderlige trækninger i mit underliv. Tøsen sparrede ikke på sine støn og højlydte klynk, nok mest et show for den lille Amanda, der lå inde på stuegulvet og ventede. Kender jeg Amanda ret ventede hun utålmodigt. Det var absolut vand på min mølle, at de to tøser tirrede hinanden, det gjorde det da endnu nemmere at ydmyge dem.

Jeg lænede mig tilbage, hvilede på dørkarmen og bad Mai om at klæde sig helt af, jeg kunne gnide min fisse i timevis til tankerne om tøsens bløde, faste og runde krop. Sultent nød jeg den mørke hud, smalle talje og de runde hofter. Inden hun fik lov til at gå ind i stuen, nappede jeg hende blidt i de faste baller. Mai kendte godt min fascination af hendes lille lækre krop og gjorde alt for at posere og som en liderlig hunkat, gned hun sig op af mig. “Gå ind og læg dig, lige overfor Amanda” var min eneste respons på hendes liderlige gnideri.

Smilende betragtede jeg den gyngende krop, da hun vuggede gennem stuen, Mai kiggede liderligt på mig inden hun lagde sig ned overfor Amanda. Med et smil om mine læber, gik jeg langsomt rundt om de to tøser, nød Amanda der lille, lys og spinkel iført selvsiddende strømer og stiletter og den mørke, fyldige, bløde Mai helt nøgen. Jeg kunne ha’ kastet mig frådende over begge disse dukker, men legen med deres krop og psyke tiltalte mig i den grad.

Fristet af de små fisse, bukkede jeg mig ned over Amanda, blidt lod jeg min pegefinger glide langs hendes lille revne opmuntrende skubbe hun sit underliv bagud på bedste tæve maner’, jeg spredte hendes skamlæber og ganske som forventet drev hendes lille lyserøde fisse af safter, jeg klemte sammen om de bløde skamlæber, nulrede dem mod hinanden og spurgte hende om hun havde været våd siden hun modtog min sms? Klynkende bekræftede den lille tæve tøs. Jeg lod fingeren glide videre op langs hendes baller, til hendes lille fine numsehul. Med blide bevægelser, cirklede jeg rundt om det lille hul, fugtede det med hendes fisse safter imens jeg fortalte hende hvor tændt jeg havde været på at se hende som en lille kneppe dukke mellem to store fyre sidst. Hvordan jeg havde nydt hendes lille krop, der så voldsomt blev fyldt ud.

“Hold hinanden i hånden, piger” hviskede jeg blidt og legede fortsat med Amandas lille røvhul. Klynkende søgte Amanda, den lidt mere tøvende Mai’s hænder. Ud af øjenkrogen, kunne jeg sagtens se at disse to små rivalinder, gensidigt borede deres negle ned i hinandens hænder. Blidt flyttede jeg hænderne ud på Amandas små baller, ikke engang for en kvindehånd var der meget mere end en håndfuld. Et stort klask ramte tøsens lille røv, efterfulgt af endnu et. Da hun ømmede sig, fik hun endnu en røvfuld imens jeg hvæsende spurgte hende om jeg havde bedt hende bore neglene ned i Mai’s hånd? Lille Amanda, er absolut en dum og forkælet dulle og hendes afstraffelser ender ofte med mange slag og knaldrøde baller, men hendes lille krop nyder det og formodentlig er tøsen mange røvfulde bagud, at dømme på hendes opførsel. I takt med slagene der haglede ned over hendes faste røv, stoppede hun med at presse neglende ned i Mais hånd, den lille forstads mis var ikke umulig at opdrage på.

Rosende kælede jeg for Amandas varme og røde baller og så da uden mærket godt at Mai fortsat havde sine negle boret ind i hånden på Amanda, den lille baggårdsmis havde jo heller ikke endnu smagt mine venlige hænder. Allerede godt liderlig, satte jeg mig på knæ, der hvor tøsernes hænder mødtes, strøg dem op af armene og endte ved deres nakker, med et let tryk markerede jeg min ordre da jeg hviskede:” sæt jer op på knæ” kærligt pressede jeg tøsernes ansigter sammen, lod dem mødes på tætteste hold og stønnede: “kys hinanden.., lad jeres tunger danse”

Mai kiggede forfærdet på mig, tøsen der ellers stønner efter anerkendelse og ros, trodsede tavst. En hård lussing ramte hendes kind, efterfulgt af tre mere på hendes brune kind. Jeg følte det altid som om 2 sæt store brune øjne kiggede på mig, når den lille tøs vendte fronten mod mig. Dels var der hendes store kønne brune øjne og dels de store fristende frække mørke brystvorter, de lokkede altid. Fristet fik de store tøse patter en hård omgang, jeg nappede, nev, klemte og daskede så det dunkede i mit underliv, Mai stønnede men villigt og godt opdraget sad hun stadig med rank ryg og strittede med de store patter.

Med et fast greb i Mai’s mørke krøllede hår, førte jeg igen tøsernes læber sammen, “lad tungerne lege” hviskede jeg og havde høje forventninger til dette syn. Tårerne løb fra Mai’s kønne øjne, da hun liderligt snavede den noget mere cool Amanda. “Fortsæt” hviskede jeg og nød det frække syn, imens jeg plantede hver af tøsernes hænder på hinandens bryst. Amandas lille spinkle hånd, legende aggressivt med Mais store patter hun hev og sled som var det en lille ko, hun var ved at malke. Mai, den lille udspekuleret tøs var anderledes stille i sine bevægelser, men det var tydeligt at hun igen viste kløer, hun borede neglende ned i Amandas lille faste ungpige bryst. Det var vidunderligt at betragte denne Cat-fight og ubemærket listede jeg hånden op under min nederdel og gned min våde fisse, til synet af tøserne.

Slesk, nærmest med en pervers overlegenhed, roste jeg Mai fortalte hende at hun var min lille dygtige dukketøs og blandede mine våde fisse fingre ind i deres tungeleg. Kælent lod jeg de små tøser få en smagsprøve på den fisse, de to små tæver kæmpede om. Da jeg rejste mig op, stoppede de deres leg og kiggede spørgende på mig: “fortsæt .. Jeg har ikke bedt jer om at stoppe” hvæsede jeg og puffede til deres knæ der kært mødtes i en skarp kontrast til hinanden. Åhh det syn, kunne glo på de to tæver i timevis.

Med selvsikre skridt, forsvandt jeg ind i mit soveværelse et øjeblik. Da jeg vendt tilbage til stuen, mit hvide gulvtæppe og to liderlige dukker havde jeg en kær ven i hånden, en næsten uundværlig ven når man som jeg er vild med at lege med tøser og gerne flere på en gang, en stor fyldig dobbelt dildo.
Den var ikke af en størrelse jeg ville udsætte en ny og uprøvet legetøs for, men de her to små skøger yndede at få deres små stramme huller fyldt ud. Amanda strålede overlegent, da jeg efter at ha’ afbrudt deres leg, bad Mai om at vende sig om og vende røven mod Amanda. Amanda har formodentlig troet at hun ville få lov til at voldtage Mai med den fyldige dildo.

Når Mai lå på knæ og flashede sin fantastisk lille saftige fisse, har hun alle dage givet mig associationer af en lækker velstegt roastbeef, lækker brun med en perfekt rosa midte, hun var en saftig og liderlig lille sag. Jeg kiggede ned på den lille selvsikre forstadstøs Amanda, tøsen kiggede kælent og udfordrende på mig, hendes blå øjne tiggede mig nærmest om den lussing der ramte hendes lyse kind, inden den store dildo banede sig vej gennem hendes mund. Overrasket gispede hun efter vejret og til stor fornøjelse for mig, gippede det i hendes lille krop. Men villigt slugte hun en stor del af dildoen, tøsens øjne var helt udspilet, rigmands datteren var ikke andet end en lille suttetøs. Hun var fræk den lille diva, som hun sad der på knæ og suttede så savlen drev fra hendes mund. Hun tændte mig på så sindssygt mange planer, hendes krop virkede så skrøbelig, lille spinkel og ung, men hendes sind og behov for at blive sat på plads var så voldsomt.

Med et svup, trak jeg dildoen ud af Amandas mund, hun gispede klynkende efter vejret og strålede ikke ligefrem af hverken overlegenhed eller lykke, da jeg førte hendes kønne ansigt ned mod Mais skønne lyserøde fisse. “Slik din lille luder” hviskede jeg og smilede til den lidt fornærmede Amanda, med hænderne løftede jeg Mai’s baller, så hendes lille fisse blev blottet. Uvilligt lod Amanda sin tunge spille hen over Mai’s glinsende fisse, ømt aede jeg Amanda hen over hendes lyse hår, fortalte hende at hun var en lille dygtig fisse slikker. Liderligt svømmede jeg hen i synet, fortryllet fulgte jeg Amandas tunge bevæge sig i og omkring Mai’s våde, glatte fisse.

“Se her, lille skat” hviskede jeg til Amanda da jeg satte den store dildo mod Mai’s fisse, Amanda trak hovedet lidt tilbage og spærrede øjnene op og jeg medgiver hende, størrelses forholdet så obskurt ud, den lille bitte fisse og den kæmpe sorte dildo matchede ikke ligefrem, men det skulle de nu nok komme til. Hårdt pressede jeg den store dildo ind i den skrigende tøs. Mai skreg men samtidig skubbede hun sit underliv bagud, slugte sultent den store dildo og langsomt gik hendes skrig over i tilfredse støn og klynk. Åhh den lille frække tøs, altid klar til at tage imod det hun bliver tilbudt. Ømt bukkede jeg mig ind over Mai, løftede hendes forpinte ansigt og fortalte hende smilende at hun var en lille fræk kneppe dukke.

Amanda sad på knæ, liderligt betragtede hun den store dildo begravet i rivalindens lille fisse. Flygtigt nåede jeg lige at se, at den lille hore legede med sin egen fisse. Opstemt og liderligt sad hun og kælede for sin lille fisse! Det er fuldstændig uhørt at en lille tøs, selv tager initiativ på den måde. Da jeg havde sikret mig at dildoen, var velplaceret i Mai’s lille dåse, hentede jeg en vidunderlig svirpende bambus pind. Beruset af stemningen, lod jeg pinden svirpe hen over Amandas lyse hud, fine røde aftegninger dækkede den lille modige tøs’ ryg. Hun skreg først da hun, – stadig på knæ, blev bedt om at sætte hænderne i gulvet bag sig og skyde hendes lille kære bryst frem. Med små lette svirp pirrede jeg de yndige ungpige bryster, lydigt og liderligt strittede de små frække brystvorter. Et enkelt svirp hen over de stive brystvorter, fik hende til skrigende at love, hun ikke vil røre ved sig selv uden at ha fået lov.

Med et tilfreds smil om læberne, bad jeg Amanda om at vende røven mod Mai, altså ligge sig i tæve stilling. Uden tøven, vendte den lille tøs sin faste røv mod Mai’s fyldige og bløde numse. Høj på endorfiner, smed jeg bambus pinden fra mig og løftede den modsatte ende af dildoen, så den pegede lige mod den lille lyse fisse. Der var ingen ballade med lille Amanda, tappert lod den spinkle pige sin fisse blive penetreret af den store dildo. Mai knirkede lidt, havde vist ikke helt vænnet sig til det store dyr der fyldte i hende og uundgåeligt bevægede den sig, da Amanda gled ned ouvert den i modsatte ende.

Jeg var ved at eksplodere over de to tøser, der var godt fyldt ud. Voldsomt og aggressivt, tvang jeg deres baller mod hinanden opfordrede dem til at kneppe som de to små luder tøser de var. Stønnende, klynkende og svedende klaskede de to dukker deres meget forskellige numser sammen og lod det store dyr arbejde i deres fisser. De var så frække og min stue emmede tungt af lækker sex. Min fisse drev, da jeg løftede op i min nederdel stillede mig foran Mai og gned min fisse rundt i hendes kønne ansigt, for fanden hvor var jeg ved at eksplodere ud over den kønne dukke tøs, med de store gyngende patter. Villigt og tændt, stak hun tungen ud og labbede mine liderlige fisse safter i sig.

Bedst som det hele kørte godt, pigerne havde fundet rytmen og kneppede løs som et par små beskidte tæver og Mai havde sit kønne ansigt begravet mellem mine ben, blev vi afbrudt. Afbrudt af en jaloux forstadstøs der himlede op om at hun følte sig ydmyget og ikke ville være med mere! Kun en forkælet rigmands tæve kunne finde på at himle op på den måde og oven i købet klynkende og stønnende fortsætte med at kneppe den store dildo. Sandheden var, at hun var pisse jaloux og skreg på opmærksomhed og det fik hun!

I en voldsom bevægelse, flåede jeg tøsen i armen, så den store dildo forlod hendes lille fisse med et svup. Hendes ben blev bundet til en spisestue stol, placeret for enden af spisebordet. Amanda måbede da jeg hentede hendes fine pels i gangen, smilende dækkede jeg mit spisebord med den formodentlige dyre pels. Ud af øjenkrogen, så jeg godt hvordan Mai kiggede på Amanda med et skadefro blik, men jeg ignorerede det og tog jeg fat om hagen på Amanda, og sagde: “så den lille tøs, føler sig ydmyget.. Hun savnede noget opmærksomhed og ville larme lidt, nu skal du blive ydmyget lille skat” liderligt lod jeg min tunge glide hen over Amandas mund, inden jeg klappede hende blidt på kinden.

“Kom” med pegefingeren, viftede jeg Mai hen til mig og lagde hende ned på ryggen oven på pelsen. Amanda protesterede højlydt, men blev blot ignoreret, sultent lod jeg mine hænder glide ned af lille fine bløde Mai, nød sagligt en hver berøring af den mørke hud. Legede intenst med tøsens sexede bryster og gled videre ned over hendes mave. Spredte blidt hendes ben og opfordrede Amanda til at kigge med. Mai’s lille fisse glinsede og hun vred sin krop under mine hænder og tiggede mig om at fortsætte, da mine fingre gled ind i hende kiggede jeg smilende på Amanda og fortalte hende om de voldsomme sprøjteorgasmer Mai kunne præstere. Amanda så forfærdet ud, ønskede vist ikke at hendes fine pels skulle søbes ind i rivalindens safter.

Jeg følte mig liderlig og lidt små ondskabsfuld da jeg skubbede stolen som Amanda var bundet til helt hen til bordkanten, Amanda var i perfekt højde til at indtage den frække fisse, jeg netop havde serveret for hende. “Slik, den lille fine fisse, Amanda” hviskede jeg og skubbede hendes hoved ned mod Mai’s skød. Hylende tiggede hun mig om at flytte pelsen og fortalte at hun lige havde fået den af sin far. Hånligt fortalte jeg hende at hendes far nok ikke havde noget imod, duften af en lille frisk ungpige fisse.

“Kom igang, fars lille pige, gør det dejligt for prinsessen” sagde jeg og pressede Amandas kønne ansigt ned mellem Mai’s lår, hjælpsom som jeg er spredte jeg Mai’s fine skamlæber så Amanda kunne komme til. Et del mål blev nået da en flæbende tøs, bøjede nakken og ramte en hård og opsvulmet Klit med sin tunge. Det var en’ grædende tøs, nu manglede der kun en for at målet var nået. Små grædene tøser er så nemme at samarbejde med. Ingen af mine legetøser er i tvivl om at deres gråd er et mål for mig, jeg er ligeglad med om jeg skal slå dem til de tuder, eller psyke dem til tårer – bare tårerne triller så driver safterne fra mig.

Længe fik Amanda lov til at please Mai, hun slikkede sugede og nappede det bedste hun kunne, jeg havde ladet hende forstå at hun ikke slap før Mai var kommet og derfor gik hun all in på sit lille job. Jeg var så tændt og fristet smed jeg min nederdel og kravlede op på bordet og skrævede hen over Mai, der nok så fint lå og klynkede. Jeg vendte mig så mit ansigt vendte ned mod Mai’s fisse og Amandas ansigt, ville på ingen måde gå glip af det skønne syn. Perverst fortalte jeg fars lille pige, at hun var en dygtig lille slikke tøs, at jeg nød at se hendes tunge dybt begravet i en våd fisse.

Min krop skælvede da Mai, satte sine fyldige læber om min Klit og masserede den, frækt lod hun sin tunge danse i min fisse og pirrede mig til det yderste. Da tøsen på opfordring også kørte en finger op i mig, måtte jeg overgi’ mig til en brusende og eksplosiv orgasme, skrigende pressede jeg Amandas ansigt ned mod Mai’s skønne fisse imens Mai liderligt både slikkede og kneppede mig til den vildeste orgasme. Åhh hvor de to små tæver tændte en ild i mig.

Stadig høj på min orgasme, løsnede jeg den lille grædende Amanda fra stolen. Blidt og pseudo omsorgsfuldt guidede jeg hende til at ligge sig op på bordet, oven på Mai, med ansigterne mod hinanden. Jeg modelerede lidt rundt på deres frække kroppe, så lille spinkle Amanda kom til at ligge med Mai’s brune lår mellem benene og et fyldigt bryst i hendes mund. En pragtfuld tøse- skulptur, som jeg længe betragtede og legede med. Amanda bed hårdt og aggressivt i Mai’s store patter, men jeg havde brugt timevis på at pine og plage de fyldige kloder, så tøsen var godt hærdet og fortrak ikke en mine.

Der var ingen tvivl om at Mai, baggårdsmissen var den svære at bringe til tårer af de to. Ingen smerte kunne bringe hende hen hvor jeg gerne ville ha’ hende. Jeg har brugt timer på at piske hende, dryppe varm stearin på hende og tage hende hårdt, uden tøsen så meget som havde våde øjne. Et meget enkelt kort, var sikkert hver gang’, når jeg i frustration over ikke at kunne klemme en tårer ud af tæven, lagde jeg hende til mit bryst, sad med hende som om jeg ammede hende og gned hendes lille fisse imens jeg hviskede: “mor er her” “mors lille pige” ect. Så vrælede den hårde Mai samtidig med at hendes fisse eksploderede i dybe liderlige kramper.

Jeg smilede lidt for mig lidt for mig selv, det var tankevækkende at både fars lille tøs og mors lille tøs kom kravlende for at blive ydmyget. Men absolut en gave til mig. Voldsomt tog jeg fat om Amandas stadig rødstribede små baller og hjalp hende med at gnide sin lille fisse rundt på Mais lår, hun stønnede klynkede og glemte alt om at bide hårdt i Mai’s strittende brystvorter, indimellem tog hun dem i munden men suttede ihærdigt frem for at bide. Langsomt lod jeg en finger glide ind mellem Amandas baller og videre ind i hendes lille stramme røvhul. Hun gned sig mere og mere intenst havde glemt alt om pels og den rivalinde hun lå og gned sig på. “Kom så, fars lille ludertøs” hviskede jeg liderligt og betragtede hendes lille frække krop der stivnede mere og mere, indtil hun gav slip og lod sin krop indtage af orgasmen. Hulkende kom, den lille tæve. Et let klap på hendes ømme røv, bragte hende tilbage til virkeligheden.

Ondskabsfuldt trak jeg Amanda ned fra bordet og tvang hende til at slikke sine våde safter fra Mai’s lår, efterfølgende skulle hun kysse Mai og sige tak. Som en lille villig dukke, udførte hun alt hvad hun fik besked på. Den eneste der var lidt genstridig var Mai, der flyttede hovedet da hun skulle modtage et kys, fra Amanda. Uden varsel, tog jeg hårdt fat i Mai’s skamlæber og klemte dem sammen, nev dem hårdt indtil hun havde modtaget et tilfredsstillende kys.

Aggressivt bad jeg Mai om at stille sig ned på gulvet, med hænderne på at stolesæde. Jeg iførte mig min strap- on og pulede den lille dukke for min fornøjelses skyld. Kun fordi jeg elskede at se hendes mørke krop, der gyngede under mig. Den store strap- on indtog hende voldsomt, i hårde bevægelser bankede mit underliv mod tøsens røv, hun stønnede frækt, tiggede om mere. “Er du mors lille tæve” stønnede jeg og kiggede på den pragtfulde røv jeg lystigt bankede imod. Tøsen svarede ikke, men jeg fortsatte “mors lille pik tæve”. Jeg kendte Mai’s krop til mindste detalje og når hun samarbejdsvilligt støder mod, frem for at lade sig kneppe er det fordi hun er ved at komme. Voldsomt trak jeg den store gummi pik ud af hende og daskede hendes baller med den. Jeg satte neglene i hendes ryg og grinende, sagde jeg: “mors lille pige får ikke lov til at komme..”

Ud af øjenkrogen så jeg Amanda, der brugt og ydmyget sad på det hvide gulvtæppe og tavst iagttog min leg med Mai. Jeg satte mig ned i min lænestol med den smukke Mai i mine arme. Tirrede hendes sultne mund med mit bryst, hun gabte ivrigt efter at blive fodret, med sine kønne brune øjne tiggede hun mig om at få lov til at sutte. Smilende løftede jeg tøsens ben og omsorgsfuldt hviskede jeg: “mors lille fine pige” inden jeg bøjede den tykke strap- on og satte den mod tøsens yndige numsehul. Jeg løftede mit underliv og voldsomt trængte jeg ind i hende, imens jeg smilende betragtede hendes forpinte ansigt. Stod det til mig, havde jeg sat hende op og med aggressive bevægelser, tvunget dukken op og ned af den tykke gummi pik, der fyldte hendes lille røv. Men jeg manglede et mål, den lille kønne Mai skulle tude.

Stille lagde jeg tøsen til mit bryst og blidt aede jeg hende på kinden, inden min hånd søgte hendes lille skød. På vejen ned af hendes mørke krop, gjorde jeg hold omkring de faste svulmende patter, hendes brystvorter var stenhårde strittede liderligt, hurtigt fik jeg viftet Amanda hen og sutte på de lækre bryster. Inden min hånd, spredte hendes skamlæber og blidt masserede hendes Klit. Mai suttede ihærdigt på mit bryst, hendes øjne svømmede i liderlighed og kært lå hun skubbede sig frem og tilbage i bitte små ryk, så hun kunne mærke dildoen i røven. “Du er så dygtig mors lille pige” hviskede jeg og kiggede hende i øjnene, da to fingre gled ind i hendes lille fisse kunne Mai ikke længere holde tårerne tilbage, stille trillede de ned af hendes brune kinder indtil den lille hårde tøs gik over i en hulkende gråd.

“Kom lille skat, kom for mig” hviskede jeg og pressede gummi pikken længere ind i røven på hende imens mine fingre kneppede hendes lille fisse i dybe stød. Hulkende vrælede hun sin orgasme ud, imens jeg liderligt betragtede tøsen og hendes frække krop. Målet var nået, to små tæver havde tudet mellem hænderne på mig.

Del dette indlæg