Tøsens morgenstund

Tøsens morgenstund.

Solen stod op det begyndte at lysne i det fjerne, øv sikken nat, ingen ro og ingen søvn. Hun strakte sig under dyne og forsøgte at finde kraften til at komme ud af sengen.

Herren havde brugt sin Tøs i aftes & nat og det havde taget meget på morgenens kræfter til at komme i gang.

Nå men til sidste måtte hun give sig og slå dynen til side, kravlede i morgenkåben og gik ud i køkkenet for at sætte kaffen på.
Radioen blev tændt og turen igennem huset forsatte ud på badeværelset hvor et varmt brusebad ventede på hende.
Maja smed morgenkåben og gik under den varme hane, strålerne kærtegnede hendes krop, sæben til håret duftede så dejlig beroligende at Maja begyndte at slappe af.

Ud af Sanex flasken kom den milde sæbe ud i hænderne som først begyndte at vaske kroppen med langsomt bevægelser begyndte Maja at kærtegne sine bryster, lod hænderne glide ned over maven og tilbage igen. Denne lege fik pirrede alle hendes sanser og varmen begyndte at sprede sig i hendes skød.
Fingerne gled følende ned over lårene, op af indersiden og fandt skamlæberne.
Nu begyndte legen for alvor med bruseren og fingerne. Denne lille morgen leg endte med at hun kom i en dejlige orgasme, hvilke jo faktisk var forbudt. Hun måtte ikke lege for Herren når dette ikke var aftalt forhånd, nå pyt Herren var jo på jobbet, så det så han ikke. Nu var det var det kaffetid, uhm det skulle gøre godt med kaffen, så Maja hoppede i et par store strik sokker, en lang oversize strikketrøje og et par små trusser og så i køkkenet.

Humøret var steget en del siden besværet med at komme ud af dynen, musikken spillede nu og køkkenet duftede af den dejlige kaffe, morgenmaden blev lavet og små dansene & nynnende blev den indtaget mens daglige dagen begyndte at tage form. Herren var taget på arbejdet, hvad var det nu han havde sagt i aftes inden Han lagde sig til at sove?? Nåe jo da, det vil helt sikker komme en pakke i dag, en lille kasse som havde Tøsens navn på, men som Tøsen bare skulle holde sig langt fra, såfremt postbudet kom ind med den, så skulle Tøsen neje pænt og sige mange tak.

Pludselig midt i køkkendansen og sangen så stod postbudet og kiggede ind af vinduet, Maja blev noget så forskrækket at hun tabte kaffekoppen ud af hånden. Postbudet gik ind af døren, satte en pakke på bordet og begyndte at hjælpe med at tørre kaffe op. Maja havde helt glemte alt hvad hun lige havde tænkt på om hvad Herren havde sagt og hvad hun skulle.

Da der var tørret op grinte hun til posten og sagde, ih altså hvor gjorde du mig forskrækket, det kan du ikke være bekendt.
Posten som plejer at være et stort smil, var noget stram i ansigtet mens han tog pakken på bordet og rakte den hen imod hende.
Maja blev lidt underlig og greb ud efter den og ville skynde sig at have posten ud igen, det gik pludselig op for hende at hun faktisk ikke havde ret meget tøj på og det der var på var afslørende.

Posten rømmede sig mens han blev ved med at holde fast i pakken selv om hun forsøgte at tage den.
Pludselig sagde han meget roligt men bestemt, er der ikke noget Tøsen har glemt?
Hun stivner total bukker straks hovedet, mens tankerne flyver igennem hovedet på hende, hvad pokker sker der lige her?
Som lyn fra en klar himle husker hun pludselig hvad Herren havde sagt.

Hun tager sig sammen og får nejet og sagde pænt tak og rækker hænderne ud for at få pakken. Posten kigger på hende og siger “vend dig om tøs og buk dig ind over bordet, NU!” Med et så får hun en endefuld og endnu en, ja tøs, det var så for ikke at lystre din Herre. Herren sagde at du helt sikker ville være uartig og ikke huskede hvad han bad dig om.

Posten åbnede pakken, Tøsen kiggede på ham og siger “jamen det må du da ikke?” Herren sagde jo, posten vender sig om og kigger strengt på Tøsen. Hmmm ja uartig det må jeg give Herren ret i, du har da ikke fået lov til at brokke dig.

Op af pakke finder han den fineste lille pisk, jo sige han den må vi jo så heller afprøve, Tøsen skal jo opdrages lidt når det nu er.
Ind over bordet Tøs, trøjen blev trukket op over hendes hoved og hendes balder i et par G-streng kom til syne. Det faldt 6 rask slag ned over begge balder og 4 ned over lårene. Nu var Tøsen liderlig, tænk at hendes Herre havde arrangeret dette.

Posten rodede endnu en gang i kassen og fandt en dildo frem, han lagde Tøsen på køkkenbordet og begyndte tirre hende med pisken med små blide slag, kilden og forførende for samtidig at bede hende om at tage dildoen og begynde at lege med sig selv.

Tøsen som havde glemt tid og sted, måtte jo bare adlyde, hun var så liderlig at det var umulig ikke at gøre det. Posten smilede meget tilfreds da han så hvor liderlig Tøsen var og hvordan hun begyndte at tilfredsstille sig selv.
Tøsen hun var så tæt på at komme, kroppen hævede sig i en bue og begyndte at sitre, da dildoen lige pludselig blev taget væk og en hård stemme sagde, så er det godt, husk hvad din Herre har sagt, du må ikke få orgasme når han ikke er hjemme.

Få så tøj på Tøs og opfør dig ordentlig indtil din Herre kommer hjem, så kan han rigtig straffe dig.
Posten smilede lidt mere blidt da han så fortvivlelsen i hendes ansigt. Rolig Tøs, jeg fortæller ham ikke om din orgasme under bruseren, selv om den lød så skøn og tilfredsstillende på dig, så er det din og min hemmelighed lidt endnu ihvertfald.

Posten pakkede legetøjet sammen og satte pakken på bordet, gav Maja et kys på kinden og sagde, farvel din frække Tøs.
Maja satte sig med en bump på gulvet og tænkte hvad pokker skete lige der, hun var stadig meget liderlig men også utrolig psykisk tilfredsstillet.
Så nu var det bare at være klar når Herren kom hjem og håbe at han i dag ville forsætte lege med hende.

Tøsens morgenstund
Forfatter: Natur

Del dette indlæg