Tivoli – Kasper og Lea, del 2

Tivoli – Plænen – Koncert – Orgasme i mængden.

Lea holdt sine nøddebrune øjne fast fokuserede på Kaspers nakke, indtil hun så ham forsvinde ud af biografen. Lyset var blevet tændt, og de få andre gæster, der havde været i biografsalen, var begyndt at gå mod udgangen. Lea selv sad som frosset fast i sædet. Rulleteksterne til en film, hun aldrig rigtig fandt ud af, hvad handlede om, kørte foran hende, og hun var lige ved at falde hen. Selvom hun ikke havde set filmen, mærkede hun alligevel den der velkendte, halvsøvnige og afslappede fornemmelse, hun altid fik, når hun havde været i biografen. Det store, varme, mørke rum gjorde åbenbart et eller andet ved hende.

En mobil ringede i det fjerne, og med ét kom hun i tanke om, at hun skulle sætte sin egen på vibrator. Hun fik den febrilsk fisket op af tasken og opdagede, der allerede lå en besked. Fuck, han havde været hurtig, tænkte hun. Det var tre minutter siden, hun havde modtaget beskeden. Nu håbede hun ikke, det var noget tidssensitivt, der var i den. Så skulle hun nok ende med at få sin røv på komedie senere, og ikke nødvendigvis på den sjove facon.

Beskeden var holdt i korte sætninger. Kontant besked – i ordreformat. Ingen dikkedarer. Nøjagtig som Kasper sædvanligvis også selv fremstod, når de var sammen. ”Forlad salen. Hent kuvert med navn i billetlugen. Gå på toilettet. Montér indhold. Send mms som dokumentation”.

Leas puls steg adskillige slag i minuttet. Hun rejste sig, og den afslappede fornemmelse var med ét blevet afløst af en ulmende blanding af spænding, forventning og en anelse usikkerhed. Hun stolede på Kasper, men den der ’monteringsordre’ gjorde hende skør. Hvad i alverden skulle hun montere? Og hvor? Hun turde ikke helt tænke tanken til ende.

Hun smilede nervøst til rengøringsmanden, da hun passerede ham på vej ud af biografen. Godt det ikke var hende, der skulle gå og tørre sæderne rene for halvgnaskede popcorn og det, der var værre. Hun og Kasper havde da i det mindste ikke selv efterladt hverken brugte kondomer eller sperm på sæderne, nåede hun at tænke, før hendes tanker igen gled tilbage til ordren, hun lige havde modtaget fra ham.

Forventningen prikkede i hendes krop og alligevel var det som om, hun lige skulle tage mod til sig. Hun trak vejret dybt, og så trådte hun frem mod billetlugen og forklarede, at der skulle ligge en kuvert til hende et sted. Ganske rigtigt fik hun udleveret en foret kuvert, og med den i hånden forsvandt hun ud på toilettet.

Da ægget faldt ud af kuverten og gled ned i hånden på hende, tabte hun kæben. Hun vidste ikke, hvad hun havde forventet, og det var såmænd heller ikke fordi, der var noget galt med et æg. Tværtimod. Hun havde faktisk drømt om at prøve et æg engang, bare endnu ikke haft råd til at købe et af ordentlig kvalitet, og nå ja, heller ikke haft en partner, der havde gidet lege den leg med hende. Og helt ærligt, hvad var der ved et fjernstyret æg, hvis hun selv skulle styre det? Det var slet ikke ægget som sådan, der fik hendes mave til at trække dig sammen. Hendes tanker var sprunget tilbage til den del af beskeden, der beordrede hende til at sende en mms som dokumentation.

Altså… Hvad fanden havde han tænkt sig? At hun skulle sende et billede af sin blottede fisse til ham? Ej men… Fuck altså. Det kunne hun jo ikke. Det ville hun ikke. Eller måske ville hun godt, men hun turde ikke. Det var for risikabelt og i øvrigt også pisseucharmerende med up close billeder på den måde.

Lea kørte vurderende ægget rundt i sin ene hånd. Det var så lille, så lækkert og så blødt. Hendes fisse trak sig sammen i små, insisterende ryk. Du godeste, hvor var hun tændt. Det kunne åbenbart godt lade sig gøre at være bundliderlig og småneurotisk på samme tid. Lea havde som sådan ingen store problemer med sin egen krop, men altså… Fotografere den… På dén måde? Ej, der var alligevel en grænse.

Okay. Slap nu af, tænkte hun. Hun talte med sig selv nogle minutter, før hun rettede sig op, rystede resten af indholdet ud af kuverten og fandt en fribillet til Tivoli. Hendes forvirring blev total, og lige der anede hun ikke, hvad hun skulle gøre, eller hvor hun skulle gøre af sig selv. For fanden, hvor hun hadede sin egen ubeslutsomhed, og den der forbistrede evne hun havde til at tænke alle gode ideer ihjel.

Lea lo. Den der afvæbnende nervøse latter, der altid fløj ud af hende, når hun ikke helt vidste, hvordan hun skulle reagere. Når det enten var gråd eller grin – og mascarastriber ned af kinderne var bare ikke sexede altså, og hun ville jo gerne. Virkelig gerne. Derfor lo hun. Hun skulle bare lige samle sig først…

Hendes mobiltelefon brummede. Hun tog den op af lommen og så, det var fra Kasper. Hun mærkede vreden overmande hendes nyfundne beslutsomhed. Hvis han skældte hende ud nu for at være for langsom, ville hun skride med det samme. Hun vidste godt, at hvis hun brød hans ordrer, ville de ikke ses igen. Det var en del af deres aftale, men lige nu var hun ligeglad. Hun havde overgivet sig til sin lyst, og var tre sekunder fra at have ægget proppet op i sin trængende fisse og møde ham i Tivoli, men han skulle fandme ikke tro, han kunne jage med hende. I hvert fald ikke nu!

Lea mærkede arrigheden boble i sit bryst, indtil hun fik swipet sig ind på beskeden og læste; ”Smukke tøs… Det er kun dig og mig, der ved det. Du kan godt. Lad din krop bestemme for dig. Vi ved godt begge to, du har lyst.” Så lo hun igen. Ikke afvæbnende denne gang, men nærmere lettet. En afslappet og befriende latter. Han kendte hende jo næsten bedre, end hun kendte sig selv. Hun svarede ikke på beskeden, men stoppede bare mobiltelefonen tilbage i lommen. Hendes brystvorter gned mod de tynde blonder i bh’en. Hun behøvede ikke røre ved dem for at vide, at de var hårde som sten. De skreg på opmærksomhed. Kasper havde ret. Hun havde jo lyst!

Resolut trådte hun ud af de røde pumps, vred sig ud af de stramme jeans og lod de tynde, sorte blondetrusser forsvinde samme vej. Hun satte foden op på toiletbrættet, for at få bedre mulighed for at få ægget på plads. Hendes smalle, glatte kønslæber åbnede sig for hende, og hendes fingre blev våde af saft. Hun kunne ikke lade være med at lade de slanke fingre køre op og ned langs læberne. Hun vidste godt, hun ikke måtte, men åh altså… Hun måtte bare lige mærke. Hun skubbede ægget ind og op på samme tid, som hun lod tommelfingeren glide let henover sin spændte, lille knop. Lea stønnede. Hun sukkede og bed sig selv i læben. Nu måtte hun ud herfra. Hun måtte have fundet i Kasper. Hun måtte have ham. Nu!

Vreden og panikken, der havde luret før, var forsvundet. Tilbage var kun rå og uspoleret lyst. Begæret, der kunne få hende til at smide alle hæmninger overbord. Hendes hånd var rolig, da hun førte mobiltelefonen ned mellem sine ben og klikkede med kameraet. Hun så på billedet. Det så sgu da meget lækkert ud alligevel. Lea lagde den frie hånd henover sin bløde, våde fisse, mens hun smed billedet ind i en besked til Kasper og trykkede på send. Hun kunne ikke lade være med at trykke hånden mod sin varme hud samtidig.

Det prikkede så sødt mellem hendes bløde lår, og hun kunne ikke lade være med at grine lidt af sig selv, mens hun trak trusser, jeans og sko på igen og låste sig ud af toiletbåsen. Det var så lækker en fornemmelse med ægget, der fyldte i hendes fisse og gjorde opmærksom på sig selv ved hver en lille bevægelse, hun foretog sig. Hun trippede lidt foran spejlet, mens hun redte sine fingre gennem de brune krøller og lagde et nyt lag farve på de fyldige læber. Da hun tænkte på, hvor det første lag læbestift var blevet af, smilede hun. Hun rettede på silketoppen, der sad tæt omkring hendes faste, men ikke specielt store barm, og så gik hun ud i den lyse forårsaften.

Det føltes voldsomt frækt at gå ud af biografen med ægget oppe i fissen. Ægget alene var ikke en ny fornemmelse for Lea. Hun gik ofte med sine bækkenbundskugler, når hun gjorde rent eller tog et stille træningspas omkring Søerne, men det var noget nyt, at det, der sad gemt oppe i hendes varme skød, kunne vibrere. Lea sukkede. Hun var tændt og pirret. Hun vidste, ægget kunne gå i gang når som helst. Hun tilmed håbede, det ville gå i gang når som helst. Og blive ved. Åh, hvor hun ønskede det ville blive ved.

Hun gik med lange, faste skridt målrettet over Axeltorv og stillede sig ved fodgængerfeltet for at komme over til Tivolis hovedindgang. Der var kø udenfor. Der måtte være et eller andet event, hun ikke havde hørt om. Det var mærkeligt med kø en onsdag aften. Lige idet hun tog det første skridt ud på vejen, knækkede hun sammen på midten. Ægget var blevet tændt på hvad hun formodede, var fuld styrke. Hun havde allermest lyst til at række hænderne i vejret og råbe ja, ja, ja, så skøn var fornemmelsen. Lea nøjedes dog med at kvæle et gisp, og tvang så sig selv til at fortsætte over fodgængerfeltet, mens der stadig var grønt lys.

Hun var stakåndet, da hun nåede over på den anden side, og mens hun støttede sig til lygtepælen, kiggede hun omkring for at få øje på Kasper. Hendes øjne lyste som små glitrende sole, og hun var overbevist om, at det smørrede smil afslørede, at hun ikke var helt så uskyldig, som de fleste ellers normalt opfattede hende som.

Hun scannede flokken omkring hende, men uden held. Hun kunne ikke få øje på Kasper, selvom han med sine 192cm og helt lyse hår burde skille sig lidt ud fra mængden. Men hendes koncentration var måske heller ikke i top med det lille fjernstyrede æg snurrende insisterende i sit fugtige skød. Hun prøvede at genfinde balancen og mærkede mobiltelefonens vibreren i lommen. Endnu en besked fra Kasper. ”Stil dig i kø. Mød mig på plænen.”.

Hun gik over og stillede sig i køen. Der blev skruet op for ægget, og hun hostede for at kamuflere et dybt støn. Åh Gud… Det havde ikke været fuld styrke før. Hun trippede utålmodigt. Hun trængte virkelig til at mærke Kaspers hænder – og hans pik. Lea bed sig i læben, og så kom endnu en sms. Hendes hænder rystede, mens hun læste den; ”Du må ikke komme, før du får lov.” Fuck… Hun så sig omkring. Han holdt helt klart øje med hende et sted.

Æggets snurren holdt op, og Lea begyndte igen at slappe af. Hun havde fået farve i kinderne, og kunne mærke saften langsomt brede sig langs sit ene lår. Lige der virkede jeans ikke som det mest fornuftige valg, men gudskelov var det et par mørke jeans og ikke hendes yndlingspar i helt lyst denimstof. Det ville være blevet akavet – og dybt pinligt, tænkte hun.

Hun gik mod plænen, hvor hun kunne høre en koncert være i gang. Hun opdagede ikke Kasper, før han greb fat om hendes smalle talje bagfra og trak hende begærligt ind til sin krop. Hun kunne mærke hans muskler gennem det tynde stof, der adskilte dem. Kasper var kun i jeans og polo. Jakken havde han taget af og bar henslængt over den ene arm. Han duftede til hendes flagrende hår, lagde læberne mod hendes øre og hviskede: ”Har du det godt, smukke?” Før Lea kunne nå at svare, tændte han igen for ægget i hendes fisse, og hun kunne ikke samle sig til at svare med ord. Det blev blot til et ”Åh… Ah… Mmmmm” mens hun nikkede.
Kasper slikkede hende i øret og grinede. ”Har du svært ved at tale, tøs?”. Han slukkede for ægget, tog hendes hånd og trak hende ind på plænen. Da de var midt i menneskemængden, stillede han sig igen bag hende, og hun nød at mærke hans varme krop mod sin ryg. Han lagde sine hænder omkring hende og pressede blidt sin ene hånd mod hendes varme skød.

Gemt væk bag jakken, han havde over armen, knappede han hendes jeans op og skubbede sin ene hånd ned i hendes små, meget fugtige trusser. ”Kors, hvor er du våd”, stønnede han i hendes øre. ”Jeg tror, du kan li’ min lille gave til dig, selvom du var længe om at komme i gang”, fortsatte han, mens han lod en finger glide ind mellem hendes våde læber og lagde den hen over hendes spændte klit. Den dunkede mod hans finger, og Lea stønnede svagt. Hun lukkede øjnene og prøvede ikke at tiltrække sig opmærksomhed fra de mange Tivoli-gæster omkring dem.

Kasper holdt sin hånd stille mod Leas fisse og lod hende finde ro i kroppen igen. Det var stadig ham, der var i kontrol. Han ville have, at Lea skulle have det meste ud af oplevelsen. Han var fuldt ud klar over, hvor grænseoverskridende det var for hende, men han var også klar over, at hun nød det. Blikket i hendes øjne, da han fra sit skjul havde set hende komme gående gennem Tivoli, havde været meget overbevisende.

Han tændte for ægget igen, og det gippede i Leas krop. Han havde sat ægget på den laveste hastighed og nød at mærke, hvordan hendes krop blev som smør i hans arme. For alle andre måtte de ligne et forelsket par i varm omfavnelse, og det intensiverede blot det billede af dem, at Lea nu lagde sit hoved tilbage mod Kaspers skulder. Hun havde svært ved at stå stille. Hendes fisse glødede, og hun var så tændt, at hun ikke helt vidste, hvor hun skulle gøre af sig selv. Det var udenfor hendes kontrol. Hun åndede tungt, men lydløst. Så godt som i hvert fald…

Kaspers frie hånd spændte omkring hendes talje, og han holdt hende endnu tættere. Han skruede ægget op på max og begyndte at gnubbe hendes spændte knop mellem to fingre. Lea gispede. Det var virkelig svært for hende at undertrykke en klynken. Hun prøvede at trække sig lidt væk fra ham, men han holdt hende fast. Han lænede hovedet frem mod hende, og lagde sine læber mod hendes øre. ”Har du lyst til at komme for mig, tøs? Vil du gnide din hungrende klit til orgasme mod mine fingre? Lige her? Lige nu?”.

Åh Gud…. Der var ikke noget, hun hellere ville. For fanden, det var lækkert at stå her. Skjult og alligevel så blottet. Det sortnede for Leas øjne, og hendes krop reagerede instinktivt på hans ord. Hans stemme tændte altid noget i hende, og denne gang var det nok til at sende hende udover kanten. Hun bed kæberne hårdt sammen for ikke at skrige sin orgasme ud midt i menneskemængden, og hun klemte lårene sammen omkring Kaspers hånd. Hans fingre fortsatte ufortrødent med at gnubbe i små cirkler omkring hendes klit, selvom han tydeligt mærkede, hvordan den trak sig sammen i små, men voldsomme orgasmeryk.

Først da Lea borede neglene på sin ene hånd ind i hans lår, stoppede Kasper den intensive behandling af hendes klit. Han slukkede for ægget og holdt sin hånd stille over hendes drivvåde fisse. De stod sammen sådan i nogle minutter mens Leas vejrtrækning langsomt vendte tilbage til et mere normalt leje.

Kasper trak sin hånd op af Leas bukser og førte fingrene op til hendes ansigt. Han skubbede to af sine fedtede fingre ind mellem Leas bløde læber, og Lea suttede sultent på dem. ”Trænger min grådige tøs til pik nu?” spurgte han flabet, mens han stadig holdt hende fast, så hun ikke kunne vende sig og se på ham. Lea sukkede. Fuck, han tændte hende.

Så løsnede han sit greb om hendes talje, lagde sin hånd omkring hendes og trak hende mod udgangen. Leas knæ var som gele, så hun vaklede lidt, mens hun fulgte efter ham. Hun var høj på endorfiner og var godt klar over, at Kasper langt fra var færdig med hende for i aften. Hun nød det til fulde og håbede inderligt ikke, at hun skulle vente ret længe på at lægge krop til hans næste idé.

Selvom orgasmen havde været lækker, skøn og ubeskrivelig ophidsende der midt i menneskemængden, havde den ikke bragt nogen form for forløsning med sig. Måske snarere tværtimod. Leas krop dirrede af begær. Der var kun én ting, der gik igennem hendes hjerne. Pik. Pik. Pik. Det skulle være hans, og det skulle allerhelst være lige nu, men det var uden for hendes kontrol. For pokker, hvor hun trængte!

Tivoli – Kasper og Lea, del 2
Læs del. 1 her
Læs del. 3 her
Forfatter: 
CarolineS

Del dette indlæg