Tiden op til jul – 1

Tirsdag den 1. December.

Uret viser 20.30. Jeg sidder inde på mit kontor, officielt fordi jeg laver noget arbejde – uofficielt fordi jeg venter på min kærestes 15-årige datter, Alba. Det er en underlig følelse, jeg har ikke ligefrem varme følelser for eller omkring Alba og da slet ikke efter hendes sidste stunt, hvor hun sammen med sin kæreste kørte galt og smadrede min bil. Men jeg havde set tøsen i en vulgær udklædning, som nissepige. Det hjalp lidt. Gav mig nogle følelser.

Der har ikke været noget at mærke, da vi alle tre spiste aftensmad sammen, Marie pludrede løs som hun plejede, Alba var fræk og rap i munden som hun plejede – modigt havde hun endda vrænget ansigt af mig, tilsyneladende fordi jeg kiggede for længe på hende.

Jeg har tit tænkt, at hun burde have en røvfuld, men egentligt aldrig visualiseret det – ikke før i morges, hvor Marie min kæreste havde gjort det helt klart for mig at hun mente det, mente at Alba var min pakkekalender. Marie havde også gjort det klart for mig, at hun ikke ville se på, eller vide hvad der skete – at jeg kunne røre ved Alba, men ikke trænge ind. Hun var crazy – Marie. Hun vidste godt, at hun lukkede sin datter ind i løvens hule. I dag den 1. – og altså et minut, som aftalen var.

Jeg havde selvfølgelig spurgt Marie, hvordan hun havde fået Alba med på den skøre ide. Men hun tyssede blot på mig. Fnisende havde hun sagt, at man ikke spurgte på prisen på sin gaver. Jeg havde taget mine kampe, både etik og moral var vendt og drejet, tygget og tænkt igennem. Det var dog meget hurtigt blevet afløst af kraftigt behov, lyst og trang. Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg tændte på tanken, at Alba selv, og for en gangs skyld, skulle stå til ansvar for sine egne fejltrin. Men et minut? Hvad kunne jeg nå på et minut?

Jeg havde til sidst affundet mig – affundet mig med at den første uge måtte være en teaser – opvarmning til at jeg gjorde mig færdig med (og i) Marie.

Kl. 20.59 – banker det på døren. Bare lyden giver et sug i maven. Nu, nu, nu! Alba træder ind af døren, tacky – lille nisse, lys som moderen, men godt ristet i solariet og læberne glinsende af klistret lipgloss. Mon den bøvede knægt – kæresten, mærker de lyserøde læber om sin pik?

Jeg kan ikke læse hende, men har egentligt heller ikke tid. Jeg vil slå hende – et par hårde klask på hendes lille struttende røv. Jeg havde taget tid, på et minut kunne der bestemt plantes et par solide klask. Og hun trænger – i guder Alba trænger til at blive sat på plads.

Jeg kigger på hende, kigger ind i hendes blå øjne da min hånd glider op under hendes bluse, lukker sig om hendes faste bryst. Hun slægter moderen godt på, skal nok ende op med et par tunge kloder. Den anden hånd søger op under hendes nederdel, klemmer om hendes små kuglerunde baller. Min vejrtrækning er tung, min pik forventningsfuld stiv. Får følelsen af at den kunne gå på mig – på et sølle minut.

Jeg rager grådigt og grundigt på Alba. Som en teenager dreng, der får et par bryster i hånden for første gang, gramser jeg løs. Jeg skæver til uret, kniber sammen om hendes små stive brystvorter. Stønnende. Ved i dette øjeblik, at det vil blive den bedste jul nogensinde. Ahh – den stramme hud, faste røv og de lækre patter. 15 år og min – serveret af sin egen mor. Et minut er gået.

Alba trækker sig væk fra mig, hun virker pludselig så magtfuld. Har mig i sin hule hånd – og ved det. Hun vender ryggen til mig, går overlegent mod døren og lige inden hun går ud vender hun ansigtet og siger: “ses, taber..” Det var de eneste ord der blev sagt i det tidsrum, det lille minut hvor jeg skulle åbne min pakkekalender.

Jeg sidder tilbage med en underlig følelse. Blev jeg lige kaldt taber, af en 15-årig tøs? Jeg kan nærmest stadig mærke hendes faste bryster i hånden – dufte hendes parfume og se hende for mine øjne. Min pik dunker – er smertefuld stiv. Jeg står stadig midt på gulvet, da Marie braser ind af døren – hun smiler har helt sikkert en enorm nysgerrighed på, hvad der er foregået. Min redning.

“Lad døren stå åben skat..” – knurrer jeg rustent og peger ned på gulvet. ”Men.. skat..”, starter hun, inden jeg advarende afbryder hende. Peger endnu engang ned på gulvet. Villigt sætter hun sig på knæ, fisker min pik frem og vil starte med at kysse, slikke og kærtegne min pik. “Bare slug mig skat – ikke alt det der, bare slug” – jeg er så sindssygt liderlig, har bare brug for at tømme mig i Maries svælg, med tankerne på hendes datter.

Tiden op til jul – 1
Læs forrige afsnit her
Læs næste afsnit her

Del dette indlæg