Tiden op til jul – 3

Torsdag den 3. December.

Jeg har knapt slået øjnene op, vågner med et smil på læben – da jeg begynder at fantasere om mine tre minutter. Albas generte smil, hendes blussende røde kinder da hun forlod kontoret i går – er klistret til min nethinde. Hun kunne lide det. Min kæreste Marie havde efterfølgende kysset mig, havde fnisende sagt: “uhmm du dufter af sex, skat”, da hun slikkede mig på læberne og kyssede mig igen. Det brændte i mig, et liderligt bål blev tændt – det var hendes datter hun smagte på.

Torsdag morgen støder jeg ind i Alba i køkkenet. Hun er tilbage til irriterende unge på 15 år, kan dårligt sige godmorgen, sidder egentligt bare og ser mut ud og spiser yoghurt. Men hun har stadig det der ‘noget’, som jeg så gerne vil have. Noget magtfuldt. Jeg tager mig selv i at stirre på hende, stirrer på skeen med det cremet hvide indhold, der forsvinder ind mellem de lyserøde læber. Marie skænker kaffe – sidder bare der og ser lidt morgen-uglet lækker ud og smiler sødt til mig.

Jeg kigger på Alba igen. Hun løfter ansigtet, stirrer tilbage på mig. I stedet for at putte skeen ind i munden – tipper hun den, lader den hvide klat ramme bordet. Hun skubber tallerken fra sig, glider ned på stolen, begraver sig i sin mobil. Fuck!, hun provokerer mig! Jeg rækker over bordet, presser min finger mod bordpladen – samler klatten op med min pegefinger og rækker den over mod Alba. Det koger i mig, da jeg hvæser: “du spildte..”

Alba løfter hovedet. Med en tsk-lyd kigger hun overlegent på den hvide klat på min finger. Marie står klar med køkkenrullen, sammenbidt og alvorligt hvisler hun: “Alba!.. sut, slik fingeren ren..” – Marie er ikke helt tryg i rollen som ‘krævende mor’, men det klæder hende. Albas øjne lyner, men hendes våde lyserøde tunge dupper alligevel forsigtigt på min finger, efterfulgt af lange våde slik. Uhmm, jeg bliver hård, da hun lukker munden om min pegefinger og sugende bevæger sig helt ud på spidsen, før hun slipper. “Go’ pige..” – jeg smiler til Alba, der irriteret rejser sig og vimser ud af døren.

“Skal jeg køre den af på dig skat?” – hvisker Marie, har ikke helt vænnet sig til, at Alba selv står til ansvar – de næste mange uger. Jeg ryster på hovedet. Har et vigtigt møde og er allerede lidt sen på den. Vi kysser farvel – lever hver vores liv de næste 8-10 timer.

Jeg har besluttet mig, allerede her til morgen vidste jeg hvordan de tre minutter skal bruges. Følelsen af de bløde læber, der omsluttede min finger så tæt, sidder i mig hele dagen, hendes provokerende attitude – det lange bølgede blonde hår. Det havde været i tankerne de sidste par dage, men hverken et eller to minutter var nok. Men tre minutter – er fint.

Jeg genkender ikke mig selv, julestemningen skyller ind over mig. Pludselig er flettede julehjerter, nisser og kræmmerhuse hyggelige, for ikke at tale om kalenderlys! Kalenderlys, der lover mig lidt mere hver dag. Andre tæller ned – for mig er det op! De varsler om mere tid dag for dag.

Jeg køber blomster til Marie på vej hjem – hun skal vide at jeg elsker hende. Vi spiser aftensmad, ser julekalender sammen alle tre, og spiser brunkager.

Klokken er 20.45 – da Marie puffer til Alba. Vi ved alle tre, at det snart er tid, men intet bliver sagt højt. Alba fordufter fra stuen – jeg trækker mig ind på kontoret, og Marie bliver siddende i stuen. Jeg har glædet mig, det har kriblet i mig hele dagen. Jeg gnider mine hænder mod hinanden – får lidt følelsen af at være en gammel gris, men forener mig med det.

Kl. 20.59 – banker det på døren. Alba venter ikke længere på at jeg råber kom ind, men glider forsigtig ind ad døren, står perfekt og modtagelig klar i sit rød/hvide nissepige-sæt. Jeg har ikke helt forstået hendes skizofrene stemningsskift, to i en. En almindelig 15-årig og en villig dukke i en og samme krop.

Jeg samler hendes hår i nakken, presser hende ned på knæ og forover. Meget hurtigt rammer det første slag hendes små sprøde baller. Hun udbryder et forskrækket avvv! Havde måske drømt om og håbet på, at få slikket sin lille fisse igen, men slagene, smæk veltilpassede hårde røv-klask, hagler ned over hende.

Hun skriger – jeg hører gulvet knirke udenfor døren, holder hende for munden og placerer endnu et sviende slag på hendes varme røde baller. “Schyyy – hvis ikke du er stille, får du dine trusser i munden” – jeg sender en tanke til hendes små hvide trusser, der ligger i min skrivebordsskuffe – stive af indtørret sæd. Håber et øjeblik at nisse-tøsen, vil skrige igen.

Alba bider tænderne sammen – hun skæver op mod det store ur på væggen, på to minutter har tydelige aftegninger af min håndflade vist sig på hendes hud. Jeg aer hende blidt, lader mine hænder glide ned over de små kuglerunde baller, en håndfuld til hver hånd. I sidste øjeblik – sidste sekund, får Alba sit livs røvfuld, et klask der kan mærkes som prikkende varme i min håndflade.

Hun skriger, skal bide sig i læben for ikke at svine mig til – men hun tager sig i det. Kravler snøftende hen mod døren – fordi jeg forlanger det.

Tiden op til jul – 3
Læs forrige afsnit her
Læs næste afsnit her

Del dette indlæg