Tiden op til jul – del 12

Lørdag den 12. december.

Jeg er ikke udsovet, da jeg vågner lørdag morgen. På en eller anden måde, føles det som om det er mig, der har været til julefrokost. Vender mig rundt, kigger på Marie der sover tungt. Jeg mærker suget i maven – hun havde drukket rigeligt, var godt stiv da hun støttet af Noah kom vaklende ind og plantede sig i sofaen.

Lige der hvor Alba kort forinden havde siddet på hug, hen over mit ansigt. Uhmm – smagen, duften og synet af den lille lækre.. Jeg bliver hård ved tanken, lukker hånden om min pik, prøver at holde fokus på Alba, genkalde synet for mit indre. Mine egne tanker forstyrrer mig, spænder ben for den udløsning, jeg trænger så forbandet til.

I går, da Noah havde givet mig bilnøglen tilbage, havde hans smørrede smil på ingen måde været til at tage fejl af. Klask – han skulle sgu have haft et par på hovedet. På den anden side, havde han snart skrevet under på en fyreseddel. Et forstyrrende element er elimineret – nedbrudt og snart ude af mit hjem. Og jeg skal trøste – i guder hvor jeg skal trøste og dele gavmildt ud til tøserne, nu skal der åbnes for godteposen.

Jeg stryger hånden glidende hen over min pik, trækker Maries dyne ned og blotter hendes tunge fyldige bryster. Uhmm, de lyserøde vorter trækker sig sammen, peger direkte mod mig og frister afsindigt. Gad vide om han også..? Jeg kender jo godt svaret, en teenage-knægt! Selvfølgelig havde han da taget på de store lokkende patter. Århh!, han forstyrrer igen, det lille svin.

Jeg har allerede set billederne, har set Maries mund, hænder og smil. Stjernerne i hendes øjne, triumfen og det der blik. Jeg har ikke set det blik længe, ikke siden vores weekend i Barcelona, hvor jeg købte en lækker mørk skønhed, som Marie ydmygede i timevis.

Billederne, der vil skabe drama. Gad vide om det havde været svært at overbevise ham? Højst sandsynligt ikke, hvilket hankøn vil ikke gerne nappe både mor og datter? Jeg kører hånden gennem håret, tankerne, min fede morgen-boner – Alba og min smækre sekretær kværner rundt i hovedet på mig. Marie ligger bevidstløs i sengen, trækker vejret dybt og tungt. Jeg flytter hendes feminine hånd, hen omkring min pik, lukker min hånd om hendes og forsøger at få en stille morgenspiller med lidt hjælp.

Jeg opgiver, står i stedet op og drikker en kop kaffe, før jeg løber en lang tur. Clearer hjernen og ikke mindst mine ophobede energier. Jeg har taget styringen igen, bliver hovedperson i dette drama – hold kæft det bliver fedt!

Marie sover længe, huset er fredeligt til langt ud på eftermiddagen. Alba møder jeg kun en enkelt gang, da vi begge tilfældigvis går i køkkenet på samme tid. Hun svarer mumlende og lidt tvært da jeg smilende hilser på hende. Hun skal være rigtig glad for, at jeg ikke er et dumt svin. Så ville hendes lille smalle røv hurtigt blive afsindig rød – Julerød.

Jeg arbejder på mit hjemmekontor det meste af dagen. Har svært ved at koncentrere mig, men lader nemt tankerne flyde. Klokken er omkring 15 da Marie kommer søvndrukkent på benene og kommer ind for at sige godmorgen. Noget har forandret sig ved min smukke Marie, stadig køn og sexet, men den aura hun plejer at have, er blegnet lidt.

Jeg ser det for mig hele tiden, ser hvordan hun gaber over ham – tager selfies – i min bil og min fisse – Argh!, det gør mig hidsig. Og alligevel smelter jeg da hun kysser mig.

Der er kold luft, mellem Marie og Alba. De negative vibes kommer dog nok mest fra Marie. Sur over sin løgnagtige teenage-datter, der lyver og prøver at flirte med mors kæreste.. I løbet af dagen, bider Marie flere gange af Alba, der kigger forvirret og forundret på mig, spørger med sit forvirrede blik hvorfor Marie er så negativ. Jeg trækker på skulderen, lader som om jeg ikke rigtig ved hvorfor, helt uskyldig. Marie ligger på sofaen det meste af dagen, så vi køber mad udefra og lader tiden snegle sig af sted – mod dagens højdepunkt.

Klokken er 20.59, det banker på døren til mit kontor og Alba tripper forsigtigt ind. 12 minutter, det begynder at smage af noget – Uhmm. Kalendergaven er allerede pakket ud. Nøgen, spinkel og hadet af sin mor.

Alba ligger på ryggen på gulvet, da jeg sænker min lige så nøgne krop over hende. Jeg stryger hende over håret, kysser hendes bløde fedtede læber. Det lange lyse hår er samlet i min ene hånd. Den anden nipper liderligt i hendes frække lyserøde dutter. Åhh ja, de små lækre patter, er så vild med dem! Formen, fastheden og de små hårde vorter. Hun stønner ufrivilligt. Lukker øjnene og drømmer sig til et andet sted.

Men hun er lige her, lige på gulvet på mit kontor. “Kig på mig, prinsesse..”, hvisker jeg og presser mit lem ind mellem hendes ben, vugger blidt frem og tilbage. Kysser hende – snaver hende så grådigt. Hun er forskrækket, utryg ved at vores kønsdele er så tæt på hinandens. “Saml benene og støn lidt for mig, lille skat.. så trænger jeg ikke ind” – min stemme er hæs, vejrtrækningen tung – jeg er så tæt på.

Tæt på alt. Så tæt på Albas lille krop, så tæt på at tvinge min hårde pik ind og op. Så tæt på at sperme. Alba samler benene, giver mig lige det sidste til at få fuldt udbytte af, at køre den af mellem hendes små solariebrune stænger. Jeg vugger blidt, roterer mod hendes uskyldige skød, sveder, selv i december-kulden. Åh den lille krop, de forskrækkede blå øjne. “Støn..prinsesse.. støn for mig”

Det er prikken over i’et, det sidste der skulle til. Jeg lægger øret mod Albas mund, lyden af hendes små mekaniske støn er sød julemusik. Jeg øger tempoet, kører den af mellem Albas ben. “Spred benene lille skat…” – det er lige før. Jeg løfter mig fra hendes krop. Får hende til at holde om sine knæ. Spreder benene så det hele er blottet. Min hånd glider hektisk op og ned af skaftet, spiller min pik med faste hårde bevægelser.

Åh den lille dukke, så lækker – den lækreste lille fisse, står lige op i ansigtet på mig. Ja!, skat. Det svimler for mig, en længe ventet udløsning er på vej. Nu, nu, nu – åhhh! Hårde sprøjt, høje brøl, jeg kan ikke tæmme mig selv, sprøjter stønnende og nyder synet. Min sæd pibler ned over Albas lille fisse, jeg rækker forpustet hånden frem, smører tilfreds min levering rundt i det lille skræv og tapper blidt på hendes klit.

“Tiden er gået…”, hvisker jeg og kigger efter julegodten, da hun i småløb smutter ud af døren.

Tiden op til jul – del 12

Læs forrige afsnit her
Læs næste afsnit her

Del dette indlæg