Tiden op til jul – 9

Onsdag den 9. december.

“Husker du at jeg skal til julefrokost på fredag?” – Marie hælder kaffe op til mig, rækker mig kruset da hun smilende spørger. Jeg nikker søvndrukkent, havde egentligt ikke husket på det. “Er det ok, at hun også er herhjemme?” – hun gør et kast med hovedet mod Albas dør – ved at jeg ikke gider agere hyggeonkel, eller ‘nu-fedter-jeg-for-dig-fordi-jeg-knepper-din-mor’. Men situationen har nok ændret sig, ærligt så kunne jeg virkelig godt bruge lidt hyggeonkel-tid med Alba. Fredag den 11.? Kunne vel i realiteten nemt blive til 22 minutter – 33 med den rette forhandlingsteknik.

Vi tager alle af sted om morgenen. De næste 8 timer står huset tomt – lader op til igen at blive fyldt med gode jule-energier. Jeg kigger på min sekretær, da jeg går forbi receptionen på kontoret. De friske runde patter, som hun i dag gemmer under en knaldrød bluse. Hendes søde smil, har mere end en gang givet mig en hård boner. Utallige gange har jeg wanket til hendes fucking, ydmyge underdanighed og søde smil. Men i denne søde juletid er det nok for mig, at smile til hende.

Hun havde været en oplagt mulighed, stod faktisk som nr. et på listen, over pynt til mit hjem, indtil vilde Marie kom brasende. Sekretærens smil, – der kun stivnede lidt, da hun opdagede Maries eksistens, og det faktum at hun selv stadig kun sad på sin stol og holdt delvist styr på mit liv og aftaler. Hun er virkelig til at stole på og jeg har ikke lovet hende noget. Har ikke forsøgt at score hende, slet ikke.

Jeg er tidligt hjemme fra arbejde. Marie bliver glad og overrasket over at se mig så tidligt, og putter sig glædesstrålende ind til mig. Vi løber en tur sammen, noget vi begge har forsømt det sidste stykke tid. Men en nydelse for både krop og sjæl, og så absolut også øjnene. Jeg kan ikke holde øjnene fra Maries gyngende patter, sakker gerne bagud for at kigge på hendes vrikkende røv.

Hjemme igen. Vi bader sammen, kæler for hinanden. Det gibber i mig, da Marie – lidt anklagende hvisker: “du slog min lille pige i går? – jeg kunne høre hende skrige..” Jeg synker, mit hjerte banker af sted. Det varme vand på min ryg, føles pludseligt iskoldt. Marie har lukket hænderne om mine nosser, klemmer blidt og advarende.

“Hva’? – gjorde du, slog hende med livremmen?” – hvisker Marie og strammer grebet om min pung. Jeg kan ikke læse hende, ved ikke hvad hun vil ha’ eller ikke vil ha’. Synker igen og nikker. “Jeg kunne høre hende skrige..” – hvisker Marie og bider let i min øreflip, inden hun glider ned af min krop, flytter hånden til roden af min pik og lader den glide hen over skaftet.

Vilde Marie, spiller min pik – kærtegner mine nosser og slikker sig om munden. Den anspændte følelse, forlader lidt efter lidt min krop, afløses af nydelse og samhørighed. Hun rykker hårdt og kontant i min pik, sutter lidt på pikhovedet, napper drillende og spiller med de frække blå øjne. Uhm, Marie, frække vilde Marie. Jeg samler hendes lange lyse hår, trækker hende op og presser hende op af væggen. Hun stønner mildt, smiler kælent og løfter sit ben – krænger det rundt om mig og hvisker “knep mig skat” – og det gør jeg, glider dybt ind i Maries indbydende fisse, mærker hendes muskler der krampagtigt strammer om min pik.

Vandet vælter ned over mit ansigt, jeg ænser kun Marie, hendes støn og de hårde ryk det giver i hendes krop når jeg banker imod hende. Hun er så fræk, min lille dukke. Får moslet rundt, vendt hende, bøjer hende forover og føler mig så sindsyg magtfuld da jeg går lidt i knæ og presser mig ind i hendes stramme røv. Hun skriger, hviner, ømmer sig og nyder. Elsker hendes stramme røv, magten og følelsen af noget så snævert om min pik. Jeg krænger armen omkring Marie, holder om hendes gyngende patter og røvpuler hende. Hårdt, liderligt og egoistisk. Så lækkert.

Da vi kommer ud fra badet og går ind i stuen, møder vi begge et bebrejdende blik fra Alba. Ingen af os vidste at hun var kommet hjem, havde egentligt kneppet som om vi var alene. Marie ser ingenting, siger smilende hej til Alba og kysser hende på kinden. Jeg bliver stående et øjeblik, betragter det skulpturelle, smukke syn af mor og datter, en voksen kvinde og hendes barn, der ligner hinanden, men er alligevel så langt fra hinanden. Det er min fordel – og det kommer til at ske, det skal det!

Klokken er 20.59 da det banker på døren. Alba, lille skønne Alba afklæder sig, står midt på gulvet og lader tøjet dale. Jeg filmer med min mobil, filmer hendes ansigt godt fedtet ind i et tykt lag makeup. Filmer hendes bevægelser, de faste og sprøde teenage-patter, den flade solariebrune mave og hendes tiny skræv.

“Vend dig om, prinsesse..” – hvisker jeg og håber, håber så inderligt. Alba tripper rundt, vender ryggen til mig, teaser mig med den fantastiske lille frække strutrøv. Uhmm, mine bønner bliver hørt – antydningen af livremmens røde mærker kan stadig ses. Tilfreds lægger jeg mobilen på bordet, beder Alba lægge sig på gulvet og sutte på sin pegefinger.

“Jarhh, lille skat.. sådan, sut!” – shit!, hun får mig op at køre, den lille kælling. Jeg har virkelig lyst til.. Alt! Med hende. Jeg tager fat om hendes spinkle håndled, fører hånden – den våde pegefinger, ned mellem hendes ben, “gnid baby..” Hun gnider sig rytmisk, føler måske ingenting. Men det gør jeg, hun gør mig liderlig. Lige så afsindig rasende jeg kan blive på hende, lige så liderlig bliver jeg af at kigge på dukken, der spiller fisse midt på mit gulv. Jeg drejer hendes ansigt, lyner ned, tager pikken frem og lader den hvile mellem de fedtede lyserøde læber.

Jeg behøver ikke sige noget, behøver ikke at kræve med ord. Med tommel- og pegefinger, klemmer jeg sammen om Albas næse. Åbner for hendes varme mund. Hun er en god pige, jeg tænker på Maries egne ord, da hun skulle overbevise mig om at de skulle flytte ind. Jeg boller hendes mund, små hyggelige bevægelser. Stryger hende over håret og fortæller hende hvordan jeg tog hendes mor i badet, hvordan min pik var helt oppe i røven på hendes mor!

Alba reagerer som forventet, giver mig muligheden for at holde hende godt fast og kneppe hendes mund. Tankerne kværner rundt, tiden er gået, men jeg kan ikke stoppe nu… ikke nu. Jeg støder hårdt, smider alle hæmninger. Hun spræller under mig, men jeg knepper.. knepper hendes lyserøde mund, de glinsende læber. Jeg når at se det, men det stopper ikke nu – ikke nu. Jeg er hektisk, ser det, men holder Alba fast med den ene hånd og spiller min pik med den anden, hårde ryk, glidende bevægelser og så… nu!

Marie står i døren, århh skat, jeg kan ikke stoppe her.. Hun kigger chokeret på mig, på at jeg tømmer mig – spermer ud over Albas kønne ansigt. Lettelsen, nervøsiteten – taget på fersk gerning, og spermen der løber ned af hagen på Alba…

 

Tiden op til jul – 9
Læs forrige afsnit her
Læs næste afsnit her

Del dette indlæg