Tiden op til jul – 24

Torsdag den 24. december

Jeg har haft en lækker nat. Præcis så kold og våd, som natten mellem den 23-24 december plejer at være. Alba faldt i søvn i mine arme, mange timers leg fik hendes spinkle krop til at give op mod trætheden. Jeg lå i lang tid, betragtede og kælede med meget unge ‘Marie’. Hun er stadig hel – vil vågne øm, men hun er stadig jomfru – i dag, juleaftens morgen.

Julemorgenen starter fredeligt. Jeg modstår en stærk trang til at tage Alba analt, endnu engang, da  Marie hamrer løs på døren til soveværelset. Det giver et forskrækket ryk i Alba, lynhurtigt sætter hun sig op og knuger dynen ind til sin krop. Hun ser skræmt ud. Betragter mig sådan, kigger på at jeg står ud af sengen, samler min bukser op fra gulvet og dykker ned i min bukselomme. Alba ærgrer sig, bliver irriteret over, at hun ikke forsøgte, at finde den der i går aftes – da jeg fisker nøglen frem, sætter den i nøglehullet og åbner døren.

Marie har blussende kinder, når dårligt at sige godmorgen, inden hun vælter ind af døren. Hun er lækker, nybadet og velduftende. Hendes lange hår er snoet op i en turban. Maries blå øjne lyner, da hun skiftevis kigger på Alba og jeg. Hun bevæger øjnene rundt, kigger irriteret på Albas joggingbukser på gulvet, hendes hvide trusser og den korte top.

Marie vender ansigtet mod Alba, kniber øjnene sammen og fnyser. Alba knuger stadig dynen ind til sig, ser pludselig så lille ud. Jeg får helt medlidenhed med Alba, kender Maries borende blik. Uden ord og for meget postyr, samler jeg Albas tøj sammen, smider det op i sengen til hende, inden jeg forsvinder ud i badet.

“Godmorgen skat”. Marie smiler da hun rækker mig en skoldhed kop kaffe. Jeg har viklet håndklædet om livet, netop trådt ud af badet. Jeg smiler, kysser hende og sætter mig på køkkenstolen. Det unaturlige stemningsskift er markant, men det passer mig fint. “Er.. er det overstået?” Marie kigger på mig, bider sig i læben og piller nervøst ved sin fingernegl.

Jeg tager en tår af kaffen, kigger ind i hendes smukke blå øjne og ryster let på hovedet. Det er ikke slut, på ingen måde. Efter i nat, er jeg ikke længere i tvivl om hvad, det er jeg må eje af Albas – bare tanken får min pik til at røre på sig.

“Men.. hva’ så.. måden.. hendes gang?” – stammer Marie og hentyder til, at hendes kønne datter tydeligvis er ret øm i sin krop. Måske har Alba været stiv af skræk? Jeg ved det ikke, var ikke tilstede så jeg kunne nyde synet. Marie er nervøs, taler meget og snubler over ordene, der vælter ud af munden på hende. Hun kigger undersøgende på mig, vurderer, piller stadig i sine negle og drikker lidt kaffe.

“Jeg.. jeg.. vil ikke, det kan ikke lade sig gøre..” – siger hun opgivende, kigger på mig med et trodsigt blik. Marie ændrer hurtigt taktik, bliver indladende, kælende, og hendes skingre, barnlige stemme ændrer sig, til det lidt mere vampede og sexede – helt tiggende, da hun siger: “skat.. det er jo lige der, hvor vi skal danse om juletræet!”

Jeg er rolig. Hverken trods eller det kælende blide, fremkalder den reaktion hun havde håbet på. Jeg trækker lidt på skuldrene, læner mig tilbage på stolen og folder armene bag mit hoved. “Det er okay skat, bare du husker at aflyse med din familie..” Marie kigger på mig, lader øjnene glide hen over mit bryst og arme inden hendes øjne rammer mine.

“Du er også stresset, du blev jo dårlig i går aftes?” Min stemme er rolig, da vores øjne brænder sig fast til hinandens. Marie svarer ikke. Har ikke lyst til at berøre emnet. Hun rejser sig fra bordet, åbner en pakke servietter, siger ingenting, men står sirligt og folder dem. Samtidigt, vælger Alba at dukke op – til vores aftalte julemorgen-spisning.

Alba er vasket og har skrubbet sig, dufter som ny. Hun er tavs, taler ikke direkte til mig, men hendes krop gør – i den grad. Hun er iført en hvid top, helt tætsiddende, den klamrer sig lækkert til hendes bryst, skjuler på ingen måde hendes små strittende brystvorter, og giver mig åndenød. Hendes lange våde hår er flettet i to fletninger, tilføjer mere af det barnlige og uskyldige. Jeg glor ugenert på hende, har på en eller anden måde følelsen af, at det nu er min ret.

Marie rømmer sig og lægger advarende hånden på mit knæ. Hiver mig ud af min trance netop som jeg stirrer intenst på Albas læber, på kanten af det fyldte mælkeglas. Marie smiler til mig, lader sine hænder glide frem og tilbage på mit nøgne lår. Hendes tunge spiller mellem læberne og hun fniser ømt og kærligt. Havde jeg ikke vidst bedre, ville jeg være sikker på at hendes drivende signaler bundede i liderlighed.

Lækre, frække Marie, spiller sit skuespil godt, så godt at min pik rejser sig støt under håndklædet. Alba betragter det hele, forsøger at ignorere, men sender tydelige signaler om væmmelse. Maries hånd glider længere op, strejfer min håndklæde-bule og hun udbryder et kærligt og pippende: “uhaa.. skat!”

“Styr jer lige..” Alba rejser sig irriteret, sætter sit glas ovenpå tallerkenen og bærer det hen mod køkkenvasken. Jeg følger hende med blikket, ser hendes struttende røv under de løse bukser, og når også at se, hvordan glasset glider ned af tallerkenen og splintrer mod det hårde stengulv. Det giver et forskrækket sæt i Marie, der med ryggen til Alba ikke havde en chance for at forberede sig. Marie farer op, skubber irriteret til Alba, der står på bare tæer midt i det hele, inden hun omhyggeligt fejer skårene op. Meget symbolsk – Marie fejer konstant for Alba, også på livets sti.

Marie sætter sig igen på stolen ved siden af mig, rækker armen ud mod Alba. Hendes stemme er kælen og sexet, da hun siger: “kom skat..” Alba er tøvende, kigger undrende på Marie, men bevæger sig med langsomme skridt imod den bydende arm. Hun lægger den om Albas hofter, trækker hende ind imellem vores stole. Maries stemme er kælen – da hun udfordrende siger: “løft op i blusen skattepige..”

“Ejj mor, helt ærligt..” Siger Alba, væmmelsen er tydelig i hendes ansigt, da hun forsøger at trække sig væk. Instinktivt vender hun ansigtet mod køkkenvinduet, undersøger om det kan ses fra vejen. “Kom nu skat, lad ham nu se de babser, han er vild med dem..” Marie fniser, kigger frækt på mig og prøver ihærdigt at skabe en afslappet og kærlig stemning.

Alba smågriner nervøst, bliver ved med at sige nej og skubber til Maries hånd når hun prøver at løfte op i toppen. Jeg betragter kampen i tavshed, tilbagelænet nyder jeg synet af mine to piger.

Det gipper i mig, da Marie sætter tænderne i kanten af Albas top, trækker den op over hendes mave imens hun fastholder mit blik. Det kildrer i min krop, jeg er tør i halsen og alt blodet har samlet sig i min pik. Alba fniser forlegent og hun hiver ned i toppen, prøver halvhjertet, at spille med på den sjove, pjattede og overstadige stemning. Marie smiler anstrengt da hun rejser dig fra stolen, stiller sig bag Alba og siger: “så må mor jo hjælpe sin lille pige, når hun ikke vil være sød…”

 

Hun stryger Alba over skulderne, ned af armene og tager fat i kanten af den hvide top. “Ej mor, please..” Trygler Alba, mærker først nu at Marie faktisk mener det. Marie er tavs, men beslutsom, trækker langsomt toppen op over Albas lækre faste bryster og stønner kælent. Hun slikker sig om munden –  kigger udfordrende på mig, da hun trækker toppen over hovedet på Alba og smider den på gulvet.

 

“Mors store pige”, messer Marie, da hun tager min hånd og placerer den på Albas bryst. Jeg lukker hånden, masserer blidt og kærtegner Albas lyserøde brystvorter med tommelfingeren. Hun har lukkede øjne, står helt forstenet og lader sig gramse på af mig, der nyder den varme spændstige hud og niver blidt i hendes små hårde brystvorter.

Marie står bag Alba og kigger hende over skulderen, følger min hånd med øjnene. Hun fanger mine øjne, fastholder mit blik da hun sætter læberne mod Albas skulder og kysser hende. Marie sutter, slikker og kysser skiftevis Albas hud på armen, skulderen, kinden og halsen. “Husk nu gaven skattepige, det er snart overstået”, hvisker hun ømt.

Jeg trækker forsigtigt og blidt i Alba, så hun står mellem mine ben. Marie stønner liderligt da jeg skubber Albas lækre teen-patter sammen og lukker læberne om hendes lyserøde brystvorte. Jeg suger, sutter og klemmer om brystet, ænser ikke meget andet end den varme hud om de faste patter. Marie veksler mellem at kærtegne Alba og mig, skiftevis kører hun hænderne rundt på vores kroppe og udbryder nogle svage mekaniske klynk. Det er tydeligt, at hun har opgivet at forhindre, prøver nu ihærdigt at forcere – få det overstået.

Jeg rejser mig fra stolen, har stadig mine famlende hænder på Alba, da jeg drejer hende rundt mod Marie. Jeg holder om Albas smalle hofter, skubber hende helt tæt ind til Marie og hvisker: “kys hinanden..” Marie reagerer straks, planter et hurtigt tante-kys på Albas læber og trækker hovedet tilbage. Jeg ryster på hovedet, tvinger Albas mund åben og nikker til Marie – igen. Marie smiler tøvende, fugter sine læber med tungen og nærmer sig sin datters ansigt.

Jeg stønner liderligt, elsker synet af Maries tunge, der frækt og liderligt er på besøg i Albas mund. Lækre, frække Marie, ved godt hvad jeg vil have og giver mig det. Og hun ser både liderlig og skamfuld ud, da hun slipper Albas læber igen. Hun kigger på mig og hvisker: “er.. er det nu skat? Jeg kigger på mit ur, ryster på hovedet, tidspunktet har Marie selv valgt.

“Mor.. mor..” Albas stemme er fuld af bebrejdelse, hun har aldrig oplevet sin mor fra den helt rigtige, kælne og liderlige side. Aldrig set Maries blanke øjne, blussende kinder eller hørt hendes hæse liderlige stemme. “Schyy” – Marie tysser irriteret på hende, har skarp fokus på mig og min trang. Jeg løfter hånden kærtegner Maries kind, inden jeg lader hånden falde ned på hendes store barm.

Hun kigger intenst på mig, da jeg åbner knapperne i hendes skjorte og lader det lette hvide stof dale ned på gulvet. Jeg tvinger Albas mund mod sin mors bryst – Marie elsker at få slikket sine patter. “Kom nu skat, gør det.. mm..jahh” – stønner Marie og lægger hovedet tilbage, glemmer et øjeblik, at den varme mund der omkranser hendes brystvorte, er Albas. Jeg instruerer Alba i at sutte, suge og bide præcis som jeg ved, Marie elsker det. Kender jeg Marie ret – og det gør jeg – er hendes datter godt på vej, til at gøre Maries fisse slimet, klistret og drivvåd.

Min ene hånd holder støttende om Albas baghoved, presser hende imod sin mors svulmende barm, og med den anden samler jeg Maries lange lyse hår og presser mine læber mod hendes. Min tunge spiller mod hendes, snaver hende længe og nyder hendes tunge vejrtrækning. Jeg tager mig et øjebliks ro, tillader mig lige at nyde synet af Albas lille fine lyserøde mund om Maries bryst. Hun holder lækkert om det andet bryst, har opgivet andet end at sutte ihærdigt.

Jeg er tændt til bristepunktet. Min pik dunker hårdt op mod håndklædet, da jeg stiller mig bag Alba. Hun står perfekt, lidt foroverbøjet, blottet bryst og munden mod Maries store patter. Jeg tager et hårdt greb om hendes hofter, gnider mit underliv mod hendes lækre, struttende røv og bevæger mig forsigtigt. Hun giver sig, klynker advarende når jeg støder mod hendes ømme røv – den lille lækre røv, jeg kom så mange gange i henover natten. Marie tysser på sin datter, stryger hende over håret og kigger liderligt på mig.

“Tag min lille pige…” – hvisker Marie, smiler, vrider sig og kigger på mig med det der blik. Jeg trækker lidt ned i Albas bukser, slipper de små buttede baller fri. Synet giver mig åndenød, famlende klemmer jeg sammen om dem og glæder mig som et lille barn til juleaften – så tæt på! “Du skal ikke stoppe.. skat”, stønner Marie, da hun presser Albas hoved mod sit bryst – hun får aldrig nok af at få slikket og suttet sine store patter.

Jeg kigger på hende, hendes fake liderlighed er vist ved at glide over i noget helt ægte. Blidt tager jeg fat om Albas små patter, står bag hende og løfter hendes overkrop op. Jeg kigger Marie i øjnene, da jeg trækker hendes datter ind til mig og befamler hendes struttende bryster, flade mave og det øverste af hendes glatte venusbjerg. Maries blik er såret – julen kan være en hård tid, denne er for Marie.

Jeg har dirigeret hende ned på knæ og hun sidder nu mellem sin datters spredte ben og afventer. Alba vrider sig, gør modstand, hulker og skælder ud. Hendes spinkle arme er samlet på ryggen, jeg holder hende fast med en hånd og kærtegner Maries ansigt med den anden. “Nyd det lille skat.. så bliver det rart..”, hvisker jeg og napper Alba blidt i øreflippen. Min hånd glider ned over hendes krop, spreder hendes skamlæber og nikker til Marie.

Maries mund nærmer sig Albas fisse, jeg holder vejret, kender jo smagen af den lille frække revne og længes. “Et kys skat, et enkelt lille kys..” Min hånd ryster og min stemme er er underlig ru af begær. Maries hænder glider op af Albas lår, afløser min rystende hånd og holder nu Albas skamlæber til side, og så planter Marie sine læber mod Albas nederste.

Det er så smukt og rigtigt – og forkert – at jeg ikke stoler på mig selv. Jeg slipper mit tag i Alba, snurrer hende rundt og tvinger hendes læber mod mine – inden jeg hurtigt forlader køkkenet. Min pik er hård, klar, men jeg har lagt en plan, vil holde den – holde mig selv…

Min beherskelse er overraskende, for alt i min krop dunker, da jeg ifører mig min nystrøget skjorte og mørke jakkesæt, gør mig så småt klar til en juleaften i familiens skød. Særligt ét skød i familien har min fulde opmærksomhed. Men jeg krænger det ud af mit hoved, mine tanker – arbejde, jeg fylder hovedet med lidt presserende arbejde.

Jeg tilbringer resten af formiddagen på mit kontor hjemme. Maries travlhed og duften af and, der fylder huset, har givet mig svaret på, at hun har truffet sit valg. Hun vil ikke droppe juleaften – planen, aftalen. Min pik rejser sig igen ved tanken, ikke om selve juleaften, mere MIN aften – oplevelsen. Jeg har forventningsfuldt og tålmodigt ventet på dette hele december, mærket, slikket, kælet og gramset mig igennem de 24 dage – til nu.

Inde fra kontoret, kan jeg se både Alba og Marie gå frem og tilbage mellem stuen og køkkenet. Der dækkes bord, træet pyntes lidt mere, pakker hives frem placeres under træet. De snakker sagte sammen, Marie prøver ihærdigt at lade som ingenting, men hendes dårlige samvittighed er så tydelig. Hun kender jo planen og mine forventninger. Hun har selv handlet ind til det, posen med eksklusive og sorte blonder, har længe stået i soveværelset og teaset.

Jeg prøver at forestille mig hvordan det vil se ud, liderligt frækt – og helt forkert? Hendes spinkle og på nogle områder barnlige, uskyldige krop – åhh. Min hjerne kører på højtryk og billederne for mit indre, er stærkt obskure og perverse. Jeg forsøger at kvæle både billeder og tanker, det skal være smukt og roligt – tror jeg. Og jeg MÅ altså få lidt arbejde fra hånden. Jeg lukker døren og fordyber mig – langsomt sænker roen sig.

Godt op ad eftermiddagen kommer Maries forældre, søsteren og hendes mand – onkel Thomas – og deres to børn. Jeg har det stadig anstrengt med Thomas, kan slet ikke udholde tanken om fortiden. Han har kneppet begge de to søstre, og jeg føler lidt det gør ham overlegen. Misundelse og mindreværd – dårlig energi! Vi hilser, smiler, krammer og ønsker hinanden glædelig jul, men det er ren høflighed.

Marie stråler som en lille sol i decemberkulden, er sikker på, at hun syntes det er det hele værd. Søsteren og moderen er sammen med hende ude i køkkenet. Alba ser Disneys juleshow med sin fætter og kusine – som vel er en fast tradition – og jeg har budt min svigerfar og Thomas på en whisky i stuen. Alt i alt hviler der en velsignet fred og ro i mit hus.

Klokken 18.30 sætter vi os til bords. Maries juledekorationer, hendes små håndlavede bordkort og de små jule-palietter, der ligger strøet ud over bordet – beundres og kommenteres. Jeg kigger over mod Marie, blinker og smiler til min smukke, dygtige og sexede kæreste, der vokser mindst 20 cm af stolthed, imens hun soler sig i familiens ros.

Jeg flytter blikket til til højre for Marie, suger sultent Alba til mig. Hendes lange hår bølger ned over skuldrene på hende. Og øjnene, de smukke, lysende øjne, ekstra fremhævet med et tykt lag makeup. Også læberne, glinsende lyserøde – hele pakken. Men hendes blik er stirrende og koldt, hun fastholder min øjne længe – for længe, spiller op – smart?

Jeg vender blikket væk, ikke stirre – på den måde, mærker så en let albue i siden da min borddame – Maries søster – sender fadet med and, æbler, svesker mod mig. Det dufter fantastisk og jeg husker lige at fyre nogle rosende kommentarer af, da jeg lægger det lækreste, saftige og sprøde andebryst på min tallerken – skuler lidt over på et andet sprødt bryst.

Vi spiser, skåler og ønsker glædelig jul og spiser lidt mere. Da maden er indtaget, tallerkener båret ud og Marie strålende sender sine små dessert skåle rundt, er der gået en time. Der er stort set ingen af os der kan spise risalamande, men Marie hepper stresset på os – hun vrider sine hænder mod hinanden, kigger nervøst lidt bedende på mig, håber på support.

Jeg løfter skeen op til munden, og er ved at tabe den igen, da jeg kigger over mod Alba, der fuld af nydelse, smasker den hvide masse i sig. Uhmm, hvor ser det rigtig, blødt, sødt og jule-lækkert ud. Jeg svømmer helt hen i hendes læber, ser hvordan hendes tunge fanger en klat i mundvigen og villigt trækker den ind i sine varme, lyserøde hule – spiller helt klart op!

Marie er overstadig, snakker meget og længe, smiler uden helt at fylde smilet ud. Hun tager tilløb, starter en sætning, men dropper den hurtigt igen. “Er der noget galt, Rie?” Maries opmærksomme mor kigger bekymret på sin datter. “Næ.. nej.. det er fordi.. jeg har brug for hjælp til Albas julegave..”, stammer Marie og kigger mod mig med løftet øjenbryn. Jeg nikker, smiler og bekræfter at jeg vil hjælpe Marie, selvfølgelig – altid.

Der er en underlig stemning omkring bordet, folk undre sig men trækker lidt på skulderen og stikker videre i deres risalamande. Og helt tilfældigt og meget glædeligt, er det søsterens små børn, der begge to finder en mandel. Det var et taktisk smart træk af Marie. Et plaster på såret, nu hvor dansen om træet og julegave åbning er udskudt. Marie skæver til sit ur, bider sig frustreret i læben og begynder at samle de små dessertskåle, sammen.

Der bliver ryddet af bordet, hun sørger omhyggeligt for at sikre sig at familien er mætte, tilfredse og ikke mangler vin i glassene. Hun undskylder til bevidstløshed, føler sig presset og utjekket over at afbryde juleaften for et øjeblik. “Jeg kunne ikke gøre det på andre måder..”, sukker hun og kysser sin far på kinden. Han sidder allerede og småsover i lænestolen, vågner halvt ved Maries kindkys og mumler noget usammenhængende: “det er fint min pige, dejlig mad..”

Han ved det ikke, men han løsner stemningen, alle kommer til at grine af hans smaskende, gryntende og halvsovende svar. Tak for hjælpen svigerfar! Vi skåler, ønsker glædelig jul, fortæller familien hvor glade vi – Marie og jeg – for at de vil fejre julen med os. Og snart går knævren igen, onkel Thomas fører sig som sædvanligt frem, underholder alle med sin dygtighed, og sine bedrifter.

Og det er der – lige der – jeg aner det. Alba sidder og smiler, og lytter til ham, griner ind i mellem.. Og skuler til mig: ”åh, onkel, forresten; tak for hjælpen i dag – med gaven..” Jeg glor måbende nu, også onkel Thomas, lukker endeligt i for sin enetale. ”Ja, Alba kom jo over til os, lidt før middag, manglede hjælp til at klare den sidste gave til mor og.., ja, det behøves vel ikke være en hemmelighed mere?”, forklarer Maries søster, til både Maries og ikke mindst min store.. ja, overraskelse er vel mildt sagt.

“Men jeg skal vel have min gave først?”, fortsætter Alba, helt overstadig – oven på – spiller rigtigt smart nu. Hun ser på mig, julestjernerne glimter i hendes øjne, smilet nervøst, men ægte. Jeg ser på onkel Thomas, hans evige, fake smil er til gengæld stivnet, og næbet helt blegt. Som om han kæmper med et hjerteanfald, som om… NEEJ!

Jeg er lige ved at skrige det højt, flyve op og smaske til ham, flå hans strubehoved ud med tænderne. Det er løgn, lige på selve målstregen… Jeg ser på Alba, hendes smøret smil – det er ikke løgn! Alba er ikke længere ny og uspoleret. Min gave er brugt, genbrug – fra en skide røde kors butik! Julen er forduftet. Alba, Grinchen, har stjålet den. Der er tavst i stuen. Jeg ser på søsteren – ved hun også, er hun også med i komplottet – Marie?

Men Marie er lige så chokeret – over onkel Thomas?, manden der har nu har været alle TRE steder – i MIN stue! Eller over Alba, hendes snedighed i sidste øjeblik? Efter morgenens leg – var det for meget? ”Ja.. ja, Alba skal have sin gave..”, får Marie brudt tavsheden og rejser sig, stresset og søgende – efter den røde tråd i MIN plan. Den er skudt, hældt ud af vinduet. Jeg ser på Alba, der smiler på en måde jeg aldrig har set før – andet end hos hårdføre forretningsmænd.

Hun har vundet. Men glemmer, at også jeg er en hårdfør forretningsmand. ”Ja, I må lige have os undskyldt et par minutter.” Jeg rejser mig og går, husker at træde onkel Thomas – hårdt – over foden, og gør tegn til Marie. ”Alba..”, kalder hun, til nisse-pigen, der lige troede hun kunne snige sig fri af sin sidste pligt i julen – nul putte!

”Bare lige et øjeblik..”, undskylder Marie vores exit – alle tre, ”det er noget mellem Alba og mig..” Jeg står ved døren, skjult for dem derinde – min ærkerival, åbenbart – og venter på Alba. Hun får mit blik, der tørrer resterne af hendes smil af. Jeg siger ikke noget, siger ikke: troede du det ville ændre noget, få mig til at miste lysten? Det har det ikke, lader jeg hende vide, med et tag om hendes skælvende nakke – kun ændret min lyst!

Jeg kan stadig høre onkel Thomas’ stemme, høre hans selvfede pralerier, inden Marie endelig kommer ud fra stuen. Jeg kigger på uret, bevæger mig mod soveværelset, væk, med Alba foran mig – min lækre, lille pakke – allerede udpakket! Marie kommer op på siden af mig, stresset, tager mig i armen: “jeg kører dig op, sutter dig til du er klar.. vi må skynde os..” – hvisker hun og smiler til mig.

Jeg ryster på hovedet, trækker Marie helt ind i mine arme – holder hende helt tæt. Min tunge glider over hendes læber, kysser hende blidt og napper forsigtigt i hendes underlæbe. Hun prøver at gi’ sig hen, men uroen i hendes krop er så tydelig – hvad så?. Min hånd glider over hendes hår, stryger hende blidt og hvisker: “du kører mig op – sutter mig, imens jeg kigger på hende..”

Jeg er kold, ligesom soveværelset, iskoldt. Marie lukker vinduet og tænder sengelamperne på hver side af sengen, og jeg når kun lige at hænge min jakke på en bøjle og åbne de øverste knapper i min skjorte, da Marie lyner mig ned. Min pik er hård på en anderledes måde. Af ophidelse, ja, øjeblikket er kommet – min perverse plan. Men også hård af vrede, hævnfølelse, Alba har overrasket og spoleret min plan, min måned – spoleret sig selv, med ham..

Og det er tydeligt, at Alba fornemmer det, stemningen er vendt og vredet. Julen har mistet sin blødhed og er pludseligt blevet meget mærkelig, grotesk – hård. Det kribler i mine fingre, lidt ekstra opdragelse ville være på sin plads, lige her og nu. “Jeg troede julen var børnenes fest..”, ynker Alba og kigger fortvivlet på Marie. “Kom nu skat..vær sød nu..”, Maries stemme er bedende da hun kigger på Alba, løfter hånden og kærtegner sin datters kind.

Alba flytter irriteret ansigtet, hendes øjne lyner, har glemt alt om sin egen hævnglæde, og den helt specielle gave Marie har lovet hende. “Det er kun et øjeblik, jeg hjælper dig skattepige..”, hvisker Marie lige så ynkeligt. Og tiden tikker, ved jeg, familien venter et par låste døre fra os, men et øjeblik..?, nul putte!

Jeg låser den sidste dør, vender mig mod Alba og kærtegner hendes kind. Lader min hånd, glide i samme bevægelse som Marie gjorde for et øjeblik siden. Jeg afventer, prøver Albas mod, modstand. Hun tager om min hånd, vover alligevel ikke at flytte sit kønne ansigt, hvor en fin tåre ruller ned. Marie kiler sig ind, neden for mine fødder, hændernefamler og tager fat om min pik. Jeg bøjer mig ind over Alba, fanger hendes lyserøde læber og kysser hende. “Smil..”, hvisker jeg og lyner ned i hendes fine julekjole.

Hun smiler anstrengt, træder ud af sin kjole og afslører.. og WOW.. Alene synet er nok til at gøre mig helt hård i Maries mund. Jeg tager min tid til at nyde – min kærestes 15-årige datter indpakket i de lækreste sorte bløde blonder. Helt forkert og alt for voksent, står hun foran mig midt på gulvet. Trusseløs, sorte silkestrømper, hofteholder og en bh, der både løfter og presser hendes lækre barm sammen. Jeg har åndenød, drejer den spinkle og velplejede pige rundt og suger hende begærligt til mig – den lille fisse, heldigvis helt ny at se på, jeg glemmer næsten..

Men det bliver ved at lure, også da min hånd glider ned over Albas faste røv, samtidig med, at jeg mærker Maries flittige mund om min pik. Jeg klemmer hårdt, og det er lækkert – så svimlende lækkert. Den faste hud mellem fingrene, munden om min pik. Jeg kigger ned på Marie, kigger på hendes julerøde læber om min pik og mærker hvordan det rykker i hele min krop. Det var sådan jeg planlagde det – næsten sådan her. En enkelt, vigtig detalje.. Jeg ser på Alba, hendes smil er pludseligt blevet helt ægte – tangerende til det lidt hånlige.

“Ja, sådan så onkel Thomas også ud, da jeg viste ham mit fine juletøj..” Hun fniser igen, peger på mig og hentyder til mit måbende og bøvede ansigt. Det føles som en kniv i brystet, endnu en – og der blev lige gnedet godt med salt i såret. Jeg har sgu ikke købt lækkert undertøj for at please ham og hvorfor fanden har den lille dukke vist sig frem for ham?

Jeg griber hårdt i Albas arm, klemmer sammen, syg af raseri: “brugte han noget.. brugte han gummi?”, hvæser jeg. “Hvad rager det dig..”, sprutter tøsen provokerende, kniber øjnene sammen og fortsætter med at fnise, mens hun kigger hånligt på mig.

En lussing rammer hendes kind – hun forstår ikke, hvor roligt og blidt det her skulle have været. Hun får en til og langsomt fordufter den hånlige fnisen. “Svin..” – klynker Alba forsigtigt – prøvende, hun tager sig til kinden kigger undersøgende på mig. Hun kender mig ikke, ved slet ikke hvem jeg er – hvad der kan ske. Hun er ikke længere en fin uskyldig pige, men en fucking hore… “Ja.. ja, han brugte gummi, moster satte det på ham..”, hvisker hun, bliver næsten den blide dukke jeg…

Moster?, sagde hun.. Det må være min ekstreme tilstand, min vanvittige ophidselse, for det ville sgu’ da være for langt ude? Alligevel lagrer det sig, komplottet – men også tanken. Hende den lækre i min stue.. mulighederne. Men Marie må jo også have hørt det og reageret, så det er nok mit greb om virkeligheden der skrider lidt. Jeg slår det væk, rømmer mig og ser ned på Marie: “Alba, fortæl mor hvad der skete i nat.. fortæl hende alt imens hun sluger mig..”

Jeg trækker hårdt, hiver Albas bh-stropper ned over hendes skulder, blotter hendes lækre faste ungpige-bryster og kæler for hende. Marie sutter hårdt nu, suger ihærdigt og tager mig dybt. Det er fantastisk lækkert, jeg nyder hendes mund og kigger afventende på Alba, lille, lækre Alba, klædt som en eksklusiv escortpige. “Kom skat.. fortæl!”, jeg løfter hendes ansigt, kigger ind i hendes frække, udfordrende blå diamanter, og klapper hende blidt og markerede på hendes blussende kinder. Marie skæver nervøst mod mig, slipper ikke min pik men kigger op, prøver at fange Albas øjne.

Jeg har en enorm trang til at straffe Alba, der har foræret min julegave væk, den eneste hun havde at tilbyde.. Den lille.. Og onkel Thomas – det svin! Jeg kan næsten ikke udholde tanken om, at den klamme stodder nu har lavet tre på stribe. Han har været der, åbnet min julegave lige for næsen af mig – både ham og.. Jeg klemmer hårdt om Albas brystvorter, så et skær af smerte glider over hendes ansigt, klemmer lidt hårdere og trækker ud i de små lyserøde toppe. Hun klynker, udbryder et lille, næsten lydløst, grådkvalt auw.

Ellers er der dyb tavshed i soveværelset. Eneste afvigelse er de lækre smaskelyde der kommer fra Marie. Hun suger, sutter løs, men stilheden bliver for meget for hende. Med et svup slipper hun min pik og rejser sig. Hun har erfaringen, går helt tæt på Alba og hvæser: “fortæl nu.. skat!, daddy er en god elsker, når han er glad. Gør det blidt for dig selv!” Alba gibber forskrækket nu, realiteterne stirrer hende ret i ansigtet, og chokeret kigger hun på Marie, hvisker: “han gjorde det.. i numsen..” Hun tøver et øjeblik, de blå øjne er blanke da hun tilføjer: “flere gange mor! Han gjorde det mange gange..”

Det rykker i min pik, tanken om hendes snævre røv får det til at bruse gennem min krop. Ikke engang Maries bebrejdende blik kan dæmpe min eufori. Marie tøver, inden hun tager Albas ansigt mellem sine hænder og forklarer: “det hører med skat.. Daddy elsker små stramme huller.., og nu har du jo ødelagt..”, hun presser sine læber mod Albas, vil ikke gå videre, høre bebrejdelser, eller om hvor ondt det gjorde.

Jeg kan fornemme Maries uro, hun ved ikke hvad hun skal stille op – ville sikkert ønske, at hun aldrig havde hørt om lille-hule-aften. Hun skæver nervøst til uret på natbordet, kigger spørgende på mig og smiler påtaget. Jeg nikker, guider Alba op i sengen og lægger mig på siden tæt op af hende. Hun væmmes mod mine kærtegn, veksler mellem at tigge om at slippe og true med at kalde på sin morfar. “Schyyy”, hvisker Marie og smiler, da hun kravler op i sengen, spreder Albas ben og hælder lidt olie ud i sin hånd.

Marie varmer olien, gnider håndfladerne mod hinanden og kigger udfordrende og sexet på mig, lige inden hun placererhænderne på sin datters lækkert fristende underliv – et kært suk fra dukken. Marie gnider og smører omhyggeligt denfine fisse ind i olien, spreder skamlæberne og smører, inden hun dupper forsigtigt på klitten. Mine hænder glider op af Albas lår, kærtegner hendes flade mave og faste bryst, inden mine fingre glider ned over hende, finder hendes lille fedtede revne. Hun klynker svagt, er ikke helt uimodtagelig overfor min blide hånd.

“Træk din nederdel op, skat”, jeg kysser Marie, der har lagt sig ved siden af sin datter. Hun fniser sødt, kigger tændt og lidt forlegent på mig, da hun vrider sig og trækker op i sin nederdel. Jeg rækker armen ind over Alba, skubber Maries trusser til side og lader en finger glide op i hende. Marie driver og drypper af liderlige safter. “Det er nu..”, hvisker jeg og lader min finger glide frem og tilbage i hende, inden jeg fører den op til Albas lækre, lyserøde læber. Jeg tvinger min våde finger ind mellem dem, stønner tungt og nyder. “Åhhh skat..”, hvisker Marie og vrider sig i takt med min finger i datterens mund.

Jeg tvinger Albas ben fra hinanden, ligger mig tungt på hende, holder hendes kønne ansigt mellem mine hænder og snaver hende længe og lækkert. Hun kæmper for at komme fri, undslippe min mund og min tunge krop. Det tænder mig mere, jeg hæver mig lidt over hende og kigger ned på hendes forgæves kamp. Jeg burde blive ramt af dårlig samvittighed, synet af hendes spinkle krop og bange blanke øjne, burde få mig til at tøve. Men det var før, før onkel Thomas..

Nu er der intet i mig, ingen modstand eller tilbageholdenhed – ingen jomfru-hensyn. Sådan har hun selv valgt det, tænker jeg, og mærker hende sno sig febrilsk under mig, lækkert skræmt over pik nummer to – nogensinde, og i dag. Jeg smiler ned til hende og til Marie, der ved hvad jeg vil have. Hun sætter sig op på knæ, kigger mig i øjnene og stønner blidt og tiggende: “knep min lille pige skat, lad hende mærke en dunkende mandepik.. lad hende mærke til du kommer, sperm i hende!” Hendes hånd hviler over Albas mund, drukner alle protester og klynkerier fra den lille dukke under mig.

Jeg holder Albas ben spredte med mine egne, holder hendes arme låst i mine hænder: ”før mig ind i din pige..”, hvisker jeg tungt til Marie og kysser hende. Hun fjerner sin hånd fra Albas mund, advarer hende så hun ikke er i tvivl – ingen vil kunne hjælpe hende, hvis hun en gang mere træder over stregen! Åhr, min skønne Marie, jeg mærker min pik svulme mere – julen er virkeligt hjerternes fest!

Marie læner sig frem, tager et fast greb om min pik og lader hånden glide frem og tilbage over skaftet, inden hun retterden ned mod Albas lille fedtede revne. Hun skubber den åben med sine fingre, finder det fine lyserøde hul. “Kom skat ..”, hvisker Marie og bider sig i overlæben, nikker ivrigt, liderligt.

Det er nu! Jeg har ventet hele december – 24 dejlige dage! Ventet på at glide ind, mærke den fedtede varme.. Det sker helt efter planen, næsten. Snydt for kirsebærret, jeg presser til gengæld lidt hårdere på. Alba knirker under mig, spjætterlidt med benene og vrider hovedet fra side til side. Jeg kysser hendes hals, hvisker at hun skal være rolig, jeg gør hende til kvinde – for alvor nu. Ikke onkel Thomas blide knald – hun er en hore, der skal bydes ordentligt ind velkommen i de voksnes rækker.

Marie overtager hendes arme, så mine hænder kan glide ind under hende, holde fast om de små struttende baller ogpresse godt på. Ikke noget at skulle bryde igennem nu, desværre? Jeg ved ikke længere, er ligeglad. Modstanden er væk og der er banet vej for min dunkende pik – det er alt der betyder noget.

Marie kigger liderligt på mig og hvisker: “knep hende.. knep din nisse-pige.. din pakke!” Hun læner sig frem, slikker mig på kinden og stønner tændt. Jeg lukker øjnene, mærker hvordan Albas glatte fisse, klemmer krampagtigt om min pik – det er ubegribeligt lækkert, tæt, vådt og glat. Jeg bevæger mig rytmisk, min pik kører frem og tilbage i min kærestes 15-årige datter. Åhhh! Lille Alba, lille lækre, frække…

Hun bliver mere og mere modtagelig, og da jeg åbner øjnene og kigger ind i Albas, er det som om angsten langsomt har transformeret hendes ansigt. Smerten er der, tårerne vælter frem, i trit med at jeg glider ubesværet frem og tilbage i hende. Vi er sammen nu, en enhed – daddy og hans lille, stramme dukke. Jeg ser det i hendes våde øjne, at hun ved det.

Marie har gjort sit, passet sin del perfekt, og stønnende beder jeg hende gå ned til gæsterne igen – tiden. Hun klynker, vrider sig tæt op af os og tigger mig om at måtte blive: “jeg vil se det skat.., se du spermer i min lille pige”. Hendes kælne bøn tænder mig, ordene får min krop – mit sind, hoved til at eksplodere. Selvfølgelig skal hun, det er vores hjem, og vi gør hvad der passer os!

Jeg holder om Alba, holder hende tæt, og ruller rundt på ryggen, så hun kommer øverst. Forsigtigt rejser hun ansigtet fra mit bryst, kigger såret og forlegent på mig – åhh, jeg elsker synet af den lille dukke ovenpå mig, følelsen af hendes lille fisse, der stramt og trangt er krænget ud over mit dunkende lem. Marie lægger sig tæt ind til mig, napper mig i øreflippen og hvisker: “kom daddy, gi’ hende den bedste gave..”

Resolut skubber jeg Alba op, så hun yndig, lille og lækker, sidder ret op på min pik. “Hop op og ned skat”, sukker Marie liderligt og rækker hånden ud mod Albas lækre bryster. Alba bevæger sig stille, med små fine ryk glider hun forsigtigt frem og tilbage over min pik. Jeg er så klar, så forbandet tæt på, hjælper med, hænderne på de små hofter, støder op. Det hele ryster og risler inden i mig. Jeg klemmer hårdere om hendes hofter, løfter hende lidt op og støder dybt i hende gentagne gange. Hele december, julen, bruser gennem min krop, af nydelse og frigørelse – stjerneklart. Alba klynker højlydt – tårerne triller ned af hendes kind, og lige i dette øjeblik, bilder jeg mig selv ind, at det er glædestårer.

Åhh, det er dråben! – jeg sprøjter, gisper og mærker hvordan jeg fylder Albas lille tætte sprække. Holder hende, holder følelsen – åhhhh! Min lykke er gjort, pakken åbnet og selvom den er lidt brugt, har jeg godtaget den. Og Albas lukkede øjne og åbne mund, viser mig, at hun også har fået en gave. Hun får dog en til. Marie er hurtig, vælter ud af sengen og giver datteren den alt for dyre halskæde på – købt og betalt.

Så peger Marie på uret, glatter sin nederdel og retter på resten sit tøj. Hun kigger i spejlet, kører en finger under øjet, fjerner det makeup, der er tværet ud. Hektisk tager hun en hårbørste, rækker ind over sengen og begynder at rede Albas hår. Alba ser igen forvirret ud, frustreret og forvirret, hun sidder stadig på mig, mærker for første gang følelsen af sæd der siver ud af hende.

Jeg kigger på hende, lader hænderne glide op af hendes lår, leger lidt med clipsen der holder de sorte strømper oppe. “I nat.. julenat.. kommer du til at betale for.. du kommer til at skrige..”, hvisker jeg hæst, trækker lidt ud i hofteholderen og slipper den med et smæld. Hun kigger bange ned, bider sig i underlæben og tager så sammen en sidste gang, rejser sig forsigtigt og ømt af mig: “vi får se..”, svarer hun udfordrende og kryptisk.

“Kom ..”, hvisker Marie og tager sin datters hånd. Med hurtige bevægelser klæder hun Alba på igen, retter på hendes tøj og makeup, og sender hende ned til gæsterne for at vise halskæden frem. Det har taget tid, for meget..? Det er okay, og Marie går helt tæt på mig, har det der foruroligende smil og blik i hendes øjne. Man ved aldrig rigtig, hvor man har hende. “Er du glad.. tilfreds?”, hvisker hun.

Jeg klæder mig hurtigt på, og er ikke helt klar over hvad hun forventer. Om jeg skal skamme mig, eller om hendes spørgsmål kommer af oprigtig nysgerrighed. Jeg synker engang, nikker og trækker hende ind til mig. Hun putter sig, når kun lige at sige: “så må du ikke blive.. sur..”, inden lyden af vores dørklokke afbryder hende.

Jeg undrer mig, da jeg går ned af trappen, ville egentligt gerne have hørt det sidste fra Marie. De andre er også stimlet sammen i gangen, alle er til stede undtagen Alba. Det gør mig urolig, oven på min matte tilfredshed. Marie åbner døren, der på trappestenen står Noah – Albas eks., knægten der i erindringen var over alle bjerge, i hvert tilfælde i mit hoved. Men Marie ser helt glad ud, kindkysser knægten og udbryder et: “Århhh”, da hun kigger på det han medbringer.

Jeg har set nok, føler ikke engang trang til at vide hvad det er – Noah, hvad fanden..? Jeg går ind i stuen, sætter mig tungt i sofaen, registrerer først Albas tilstedeværelse, da hun rejser sig fordi Marie kalder ude fra gangen. Hun har tydeligvis ondt, hendes små trippende skridt vidner om smerte, og hendes klare, blå øjne ser helt tomme ud, da hun går forbi mig. Jeg kan ikke finde ud af mig selv. Den pludselige, brusende vrede, blandet med udløsningens eftersmag, gør mig forvirret.

Jeg skænker en whisky, når dårligt at gurgle den første mundfuld af de gyldne dråber, før hele flokken igen står i stuen. Alba bærer nu – Noahs? – gave, øjnene har fået liv og hun smiler, igen hånligt – som om hun er sammen med Noah igen, smutter om lidt? Jeg kigger på Marie, der nervøst og usikkert vrider håndfladerne mod hinanden. Hendes øjne flakser og hun kigger rundt på de forskellige glade ansigter, inden hun blidt puffer Alba hen imod mig og siger: “sig nu tak – tak for hundehvalpen..”.

Tiden op til jul – 24
Læs forrige afsnit her

I ønskes alle en rigtig glædelig jul 🙂
Safran 

Del dette indlæg