Tiden op til jul – 23

Onsdag den 23. december.

Der dufter stadig af småkager i huset, da jeg vågner. Alene duften giver mig kvalme. Mit sengetøj er drivvådt. Hvad skete der i går? Det føltes nærmest som et syre trip – var det, var det Marie? Havde hun forsøgt at forgifte mig? Jeg havde haft så mange planer i går, ikke en var blevet til andet end tanken.

Jeg vender mig rundt på siden, ligger mig tæt op af Marie og mærker hvordan varmen og hendes bløde krop pirrer mig. Min pik rejser sig forventningsfuldt, hviler i revnen mellem hendes baller. Min hånd søger hendes bryst, lukker fingrene om hendes lyserøde brystvorte og kniber sammen. Hun grynter lidt i søvne, smasker sødt på vej til at vågne. Jeg presser igen min krop mod hendes og kalder blidt på hende: “skat.. godmorgen, skat”.

Hun trækker den lidt. Meget længere end hun burde. Da hun endelig slår øjnene op, smiler hun og spiller sit bekymrede skuespil godt. Hun nægter at have puttet “noget” i småkagerne, påstår at både hun og Alba spiste af den samme portion, uden at mærke noget. Jeg opgiver at få hende til at indrømme noget, men ved dog at det er mig der har magten. Jeg har fat i den lange ende.

Jeg kysser hende og giver hende ret i at jeg nok bare er stresset, som hun hårdnakket påstår. Vi kæler, kysser og snakker om de ting vi skal nå inden i morgen. Marie er lykkelig for at julen er reddet, men bliver mindre kælen og flirtende da jeg nulrer min næse mod hendes og siger: “vi er så tæt på målstregen, baby.. men ikke helt over den endnu!”

Hun kigger såret på mig, prøver at smile, men det bliver kun til en anstrengt grimasse. Jeg kysser hendes læber, flytter munden til hendes bryst og sutter kærligt på min yndlings-brystvorte, bider sammen om den og holder krampagtigt og grådigt om hendes tunge bryster. Jeg er vild med patter, vild med Maries tunge varme julekugler.

Hun overgiver sig langsomt, glider med og gengælder mit begær. Hendes hånd lukker sig om min pik, masserer den med blide strøg og trækker vejret tungt. Jeg ruller rundt på ryggen, nyder Maries håndarbejde og puffer let til hende med hånden. Hun ved godt hvad jeg vil have – hendes varme, våde mund. Så Marie sidder mellem mine ben, uglet og stadig søvndrukken. Hun er stadig forbandet smuk, både blid og vild – stærk og skrøbelig på samme tid.

Hun smiler både sexet og genert, lige inden hun bøjer hovedet fremover og lukker munden om min pik. Uhm, lækre dygtige Marie, tager mig helt til roden som ingen anden – sutter mig med dybe langsomme bevægelser. Jeg presser hende, holder hendes kønne ansigt og varme mund fast over min pik – skal lige markere, ikke lade hende tro noget.

Hun gisper forskrækket efter vejret, da jeg slipper hende. Jeg smiler løfter mine arme og folder dem bag nakken, giver hende frit lejde til at sutte i hendes egen rytme. Lækkert smaskende, små stønnende grynt og hårdt strammet munden om min pik. Det er fantastisk, bidrager godt til denne juls lækkerheds-niveau. Men hun skal vide det, ikke tro noget.

Jeg afbryder hende, guider hende til at sidde overskrævs på mit lår og spille min pik. “Fortæl mig om onkel Thomas, skat? – hvordan var din.. jeres første gang?” Marie kigger forfærdet på mig, spiller mig mekanisk umotiveret og holder kun glimtvis øjenkontakt. Jeg kærtegner hendes lår, gnider mine hænder frem og tilbage og siger: “kom skat, bevæg dig.. gnid dit mod mit lår – og fortæl..!”

“Skat.. vi var så unge, næsten kun børn..” Marie’s blik er tåget, det er tydeligt hun tænker tilbage. Jeg rækker hånden frem mod hendes glatte fisse, spreder skamlæberne og gnider hende blidt og hvisker: “fortæl skat, kom så!” Hun roterer langsomt mod mine fingre, bider sig skiftevis i over og underlæben. Der er ingen krumspring tilbage – fortæl Marie.

“Vi var lige blevet 14, yngre end Alba.. Jeg havde længe været forelsket i ham, men turde ikke fortælle ham det”, starter hun forlegent. Jeg flytter hånden tilbage under mit hoved, betragter min lyse, blide kæreste, der blidt gnider sig mod mit lår, spiller min pik og er godt på vej til at fortælle om sin første gang. Hendes bryst bevæger sig, gynger lækkert og sexet.

“Det var på stranden, vi var på sommerferie. Hans forældre og mine forældre havde lejet et sommerhus sammen. Han havde en ældre kæreste, var ikke jomfru da han tvang sig op i mig”
Marie bider sig i læben. “Det gjorde ondt, men jeg turde ikke sige det til ham.. han huggede bare løs i mig, ænsede kun sig selv. Min lillesøster havde set det, spurgte nysgerrigt hvad vi lavede, og allerede dengang lovede han, at hun gerne måtte prøve det en dag. Og han blev hendes første, jeg så det. Få år efter, var det søs der lå under ham..”

Marie ser nærmest lidt såret ud, beklagende og forurettet. Hun ville gerne have holdt på denne, den smarte dreng i klassen. Men bimbo-søster løb med trofæet. Fuck – han irriterer mig endnu mere nu. Onkel Thomas – og ham skal jeg holde jul med!?

Jeg løfter hånden, kærtegner hendes kind, beroliger hende og fortæller hende at Albas første gang bliver så meget smukkere. “Er du ikke glad skat? Det bliver ikke til en nytårsfest, med en halvfuld teenage-knægt..” Min stemme er grødet, er tændt på tankerne om Alba, hendes første.., og nyder samtidigt hendes smukke mor, der kærtegner mig blidt. Marie nikker såret, hendes øjne er blanke, men hun nikker stadig.

Jeg trækker Marie ned til mig, kysser hendes våde læber og holder kærligt om hende. Lækre, sexede Marie, stadig lige så forelsket som første gang jeg så hende, hvis ikke mere. Hun slapper af i mine arme, glemmer alt om jul, stress og anden der skal hentes. Vi nusser længe, snakker ikke, ligger blot og kysser og kærtegner.

Marie bryder dog hurtigt den velsignede fred – pakker, flæskesteg og mandelgave, det hele vælder op i hende igen. Det bliver vist ikke til nogen fredelig morgen, med god hygge-sex. Så vi står begge op, drikker kaffe og planlægger – jeg må vente..

“Vil du ikke hente anden?” – Marie lægger hovedet på skrå, kigger kærligt på mig. Helt som traditionen foreskriver, for hendes familie, skal anden være fra fru Andersen – samme gård hvor vi hentede juletræet, der pryder min stue. Jeg nikker, tilføjer at jeg tager Alba med. Marie synker en gang, men nikker og kommer med et spagt: “tak..”

Alba er irriteret, sur og tvær over at hun skal med på gården. “Jeg gider ikke, de tror stadig jeg er en lille unge..” – hvæser hun, da Marie skrap og krævende skubber hende ud af hoveddøren. Jeg går i forvejen, låser bilen op og sætter mig ind. Ud af øjenkrogen kan jeg se Marie, der hvæsende har fat i armen på Alba. Det passer mig fint, men i guder hvor Alba irriterer mig, da hun sløvt slentrer ned af havegangen.

Hun siger ikke et muk, svarer kun i enstavelsesord, når jeg prøver at få lidt lyd ud af hende. Det kunne ellers have været en hyggelig tur, det er dagen før jul – sneen daler tæt og vi sidder i en varm bil – tætte og intime.

“Næh!, goddag lille Alba..” Fru Andersen bøjer sig ned og kniber kært Alba i kinden, rækker hende en godtepose. Alba smiler anstrengt og tager imod posen. “Skal vi se på ænderne?”, spørger fru Andersen og går i forvejen mod laden. Der er stadig nisser, julepynt og grantræer i massevis, og der dufter lifligt af æbleskiver, gløgg og appelsiner, alt der hører til.

“Alba elskede at lege her i høet som lille..” Fru Andersen snakker, fortæller og kagler i et væk. Jeg nikker høfligt, hører egentligt ikke hvad hun siger, men fokuserer på høet – overvejer at lade Alba lege der igen. Fru Andersen rækker mig anden, indpakket i brunt papir med en rød julesløjfe. Hun er smilende da hun beder os hilse Marie og resten af familien i morgen. Jeg smiler tilbage, tager pakken – dem begge, og går igen.

Det irriterer mig, men jeg turde ikke. Ville gerne have haft lagt Alba hen over en høballe, stram, skrigende med knaldrøde baller. Uhh, min pik reagerer på tanken – trangen til hende er enorm. Jeg åbner døren til bilen, sætter mig ind og afventer Alba, der opslugt af sin telefon, går med langsomme skridt.

Hun provokerer mig bevidst, ved jeg, slænger sig dvask ind på bagsædet, total-teen! Jeg har været så blid, så forbandet flink. Gennem hele denne december, har jeg været blidt famlende og forsigtig over for hende. Jeg har slet ikke vist hende hvad jeg i virkeligheden indeholder, eller hvem jeg dybest set, og nede, er – kun de små svage smagsprøver. Det bobler langsomt op i mig, mens vi kører i stilhed og ankommer hjemme uden ord. Marie kigger, vurderer, først mig, så Alba. Hun ser ingenting, ingen synlig forandring – for der er ingen, det er skjult.

Dagen går, Marie laver mad, dækker bord og pynter lidt ekstra op. Hendes forventningsfulde glæde smitter, jeg glæder mig også – på min helt egen måde. Hun er træt, da hun sætter sig ved siden af mig i sofaen og rækker mig en smagsprøve på den ris a la mande, hun har lavet til i morgen – endnu en smagsprøve!

Men den laver hun ikke med mig, ikke to dage i træk. Jeg tager imod, stiller den på bordet og i et ubevogtet øjeblik bytter jeg rundt på de to skåle. Og den smager fantastisk – den knasende, blide smag er lækker. Jeg roser hende, ser hvordan Marie vokser og suger mine ord til sig. Inden hun, forventet knækker sammen. Sveder, er svimmel og beklager sig over at være dårlig. Jeg stryger hende over håret, hvisker at hun nok er stresset, har arbejdet for hårdt..!

Marie er tung og langt væk, da jeg løfter hende op i mine arme og lægger hende i seng. Jeg putter dynen tæt om hende, åbner vinduet på klem og slukker lyset. Lukker døren – til Albas værelse, for det er der Marie sover i nat. Alba kigger betuttet på, og på mig, ser pludselig så barnlig og uskyldig ud. Uden makeup, iført et par lyse joggingbukser og en hvid top der efterlader et stykke med bart. “Kom..” hvisker jeg og skubber hende foran mig.

Alba er tøvende, starter ud med at sige at klokken ikke er 21! Om det er kun er mod eller også dumhed, skal jeg ikke kunne sige, men hun overrasker mig gang på gang. Hendes skridt er dog tøvende, benene virker tunge som bly, da Alba bevæger sig mod soveværelset. Jeg går bag hende, betragter sultent hendes struttende røv. Den røv, der får mig til at flippe helt ud indvendigt. Hun vender ansigtet rundt, hendes lyse blå øjne lynende – mod og stand nu. Hun frygter, og med god grund.

Men opgiver, da jeg puffer hende blidt helt ind af døren. “Du er smuk..” hvisker jeg og kærtegner hendes ansigt, kører fingeren hen over hendes buede bryn, ned over næseryggen og lader den løbe hen over hendes læber. “Tak..” sukker hun og står forstenet, midt på gulvet. Jeg kysser hendes læber, bider forsigtigt kælent i dem. Hun gengælder ikke, er stadig helt forstenet. Hun ved det godt, ved det er nu.

Jeg sætter mig på sengekanten, tager fat om hendes smalle hofter. Hun smiler genert, da jeg blidt kysser hendes flade mave. “Klæd dig af prinsesse, klæd dig af for Daddy!”, min stemme er hæs, bliver næsten selv overrasket over det ru i den. Hun lægger sin mobil på sengebordet, ved siden af billedet af Marie og jeg, fra vores weekend i Barcelona. Jeg smiler og tænker på hvordan Marie brugte og misbrugte en knapt 15-årig tøs den weekend. Hun blev ikke skånet – nu er det Maries egen datter der står for tur.

Alba er blødet lidt op, mindre forstenet, da hun tager fat bukselinningen og vrikkende krænger bukserne ned. Trækker toppen over hovedet, blotter de helt fantastiske teenage-bryster. Hun tager fat i kanten på sine små trusser, tøver, men trækker dem langsomt, forførende ned. Hun er ikke nem at blive klog på, virker pludselig som om hun byder sig til, er helt til stede.

Jeg betragter hendes lille krop, løsner mit armbåndsur og lægger det på natbordet ved siden af mobilen. Hun leger med mig, står med krydsede ben og dækker sit bryst med armene. Hendes mund smiler, men resten af ansigtsmimikken følger ikke helt trop. Og det gør mig pludseligt i tvivl. Er det det her jeg vil? Moral, etik og julestemning blandet sammen som ris a la mande? Svaret kommer nemt, da jeg løfter hovedet, kaster et nyt, frisk blik på min kærestes 15-årige datter – ja tak!

“Flyt armene prinsesse..” Min stemme har et unaturlig toneleje, dybt og rustent, da jeg taler til Alba. “Ja.. dad.. da..” Hvisker hun kært, kan ikke få ordet over læberne. Jeg åbner mine skjorteknapper: “ja, Daddy… kan du sige det? Kom prinsesse..” Jeg vrider armene bagud, trækker skjorten af og kigger på Alba. Hendes arme hænger slapt ned af siden. “Ja, Daddy”, hendes stemme er spag, ikke som sidst hvor hun overstadigt kaldte mig Daddy – da jeg havde givet hende 500 kr.

Jeg trækker Alba hen til mig, fortæller hende at jeg nok skal være blid. Husker hende på hævnen, den bedste hævn overfor mor, hævnens sødme. “Du husker jo, at mor forførte din kæreste, suttede hans pik – slugte ham og lod ham rage på sig, ikke Alba…?” Jeg bevæger hænderne op og ned af hendes spinkle lår, fodrer hendes mod og trang til hævn. Hun nikker, bider sig nervøst i læben og sætter hånden på min skulder. “Kom prinsesse, læg dig her..” Jeg klapper blidt på sengen, skubber hende blidt.

Det kribler i mig, da hun sætter knæet i madrassen ligger an til at kravle op i sengen. Den røv! Frækt struttende og fast. Jeg kan ikke lade være, løfter hånden og lukker den om den ene balle, hun stivner lidt igen, står stille med det ene ben oppe i sengen, det andet på gulvet. Jeg rejser mig fra sengen, stiller mig bag hende og lukker også hånden om den anden balle. Jeg ælter dem, vrider ballerne lidt fra hinanden – betragter hendes lille lukkede stjerne.

Så lille og fin, indbydende og fræk på samme tid. Helt ny og ubrugt! En spytklat, forlader min mund, glider ned i revnen mellem hendes baller. Jeg gnider klatten rundt, fugter hende, forbereder. Jeg kan dårligt få vejret, gisper efter luft gennem en sort trang i mig.

“Daddy.. må jeg ligge ned?”, hvisker Alba, og først der ser jeg hvor akavet hun står. “Selvfølgelig prinsesse!”, hun gør mig helt stolt, får min pik til presse hårdt mod stoffet i mine bukser. Jeg hjælper hende op og får hende placeret på maven, nogenlunde på midten af sengen. Klæder mig af og betragter hendes lille skikkelse, der fylder så forsvindende lidt i vores dobbeltseng.

Hun ligger med hovedet ned i puden, det lyse hår bruser ned af ryggen, armene hænger slapt ned af siden, den ene hånd er knyttet. Jeg gnider min pik til synet, kigger på hendes svajede ryg og hendes fantastiske røv, der nærmest tigger mig. Helt afslappet, men bliver dog en smule mere anspændt, da hun fornemmer jeg kravler op i sengen.

Det skal ske nu. Det jeg – du – vi alle har ventet på. Men det er kun lillejuleaften og Alba skal bevare sin uskyld i et døgn endnu. Jeg lægger mig tungt hen over hende, drejer hendes ansigtet helt om til mit og skubber hendes hår væk fra det. Hun har lukkede øjne, faktisk helt sammenknebne. “Kig på Daddy, prinsesse.. jeg vil se dig i øjnene, inden..”

Jeg kysser hendes kind, lytter til hendes hektiske vejrtrækning. Hun åbner forsigtigt øjnene, kigger betuttet og fristende. “Du skal ikke være bange, skat. Daddy passer på dig..”, hvisker jeg ærligt. Hendes første gang skal være smuk, det lover jeg. Hun nikker, får lidt våde øjne da hun sukker: “jeg… jeg er ikke på pillen, Daddy.. er bange for at blive gravid”.

Jeg smiler til hende, stryger hende over det gyldne hår. “Det sker ikke lille skat, jeg lover jeg nok skal passe på”. Så kær, har endnu ikke fattet hvad der skal ske – men hvor skulle hun også vide det fra? Jeg hæver mine arme, rækker hen over hende og tager flasken med Maries massage-olie, der står på natbordet.

Jeg mosler lidt rundt med hende fine krop, får skubbet en pude ind under hende, så røven bliver løftet. “Hold fat i tremmerne”, hvisker jeg og fører hendes hænder op til hovedgærdet. Jeg er ved at sprænge over synet under mig. Sjældent har jeg været så liderlig som lige i dette øjeblik.

Jeg varmer olien mellem mine håndflader, gnider dem svuppende mod hinanden, inden jeg placerer en hånd på hver balle. Hendes krop vipper forskrækket, men lidt efter lidt slapper hun af og giver sig hen til mine blide kærtegn. Jeg kigger på hendes spinkle hænder om tremmerne, kører samtidig en finger ned mellem hendes baller, gnider og fører min hånd længere ind under hende. Hun fniser kært og løfter numsen for at give min hånd plads – overrasker mig behageligt, gang på gang, og jeg er ikke i tvivl.

Alba bevæger sit underliv, presser sig mod min hånd med små stød og roterende bevægelser. Jeg kunne stirre i timevis på hendes lille faste røv, der blidt vipper op og ned, og samtidigt lytte til de små, generte støn, der kommer fra hende. Uhm, jeg er ved at gå til nu. Den spinkle 15-årige pige, der gnider sig mod min hånd. Hendes pirrende, olie-indsmurte baller, det lange lyse hår – kombinationen får min pik til at glinse vådt.

Ikke mere, siger den – det er nu. Forsigtigt trækker jeg hånden til mig, gnider min pik ind i olie, inden jeg lægger mig ovenpå hende. Jeg løfter igen hendes hår væk fra ansigtet, kigger på hendes blussende kinder og tågede blik. “Er du klar til Daddy?”, hvisker jeg kærligt og napper blidt i hendes øreflip. Alba fniser kildent og forlegent – er helt klar på at miste sin mødom – men ikke den hun tror. Det er kun lille-hule-aften.

Alba stivner, kroppen forstener igen, da jeg sætter mit våde, fedtede pikhoved mod hendes røv. “Pres imod skat, så er det ikke så slemt!” Min stemme er grødet, præget af intens liderlighed. “Nej.. nej..”, gisper hun, hendes tågede øjne forandrer sig til store og blanke kugler. Jeg tysser på hende, presser mig lidt ind i hendes snævre røv og giver mig hen.

Hun skal tage Daddy, hun skal fucking tage imod den pik, hun har ventet på siden den 1. december. “Av, av..” Albas stemme er pibende og grådkvalt. Jeg lægger hånden over hendes mund, presser mig længere ind. Hun skriger hulker under mig, men der er ingen vej udenom. “Schyyy..”, tysser jeg igen, ved at det snart bliver godt, dejligt – om ikke andet så for mig!

Jeg skubber på, presser mig op i Albas lille frække numse. Bevæger mig rytmisk i hendes stramme lille hul, nyder hende og min lille-hul-aften, glemmer alt om hendes klagende skrig og råb på mor. Alba kæmper under mig, vrider sin slanke krop og kalder på Marie. Jeg presser min krop ned over hende, lader mine hænder løbe ned over hendes spinkle arme og lukker min hånd om hendes håndled. Jeg er helt klar, så tæt på, lader mig ikke forstyrre af noget nu. Tysser bare blidt og fortæller hende at jeg – hendes Daddy – passer på hende.

Forsigtigt trækker jeg mig ud, kysser hendes nakke og skulder, lader min pik hvile i revnen mellem hendes baller og mærker roen brede sig i hendes lille krop. Hun ligger helt stille, snøfter lidt – gnider ind imellem sit kønne ansigt mod lagnet. Så fucking køn og skøn, jeg kysser hendes kind, hæver mig over hende og drejer hende rundt på ryggen. Hun har lukket øjnene, lader mig kuple hånden om de faste bryster – drømmer sig sikkert langt væk.

Men hun ligger her, lige her i mit soveværelse, min lille-hule-aften. Jeg fortsætter mine kys ned over hendes flade mave, op igen, sutter hårdt på hendes varme lyserøde brystvorte. “Kig på mig, skat!”, hvisker jeg og løfter begge hendes ben op mod mine skuldre. Hun åbner øjnene på klem, kigger direkte ind i mine. De lange mørke øjenvipper, klistret sammen af tårer, får den smertefulde kønne lykke frem i hende. Det er snart overstået, lille-hule-jule-aften er ovre om et øjeblik.

Med Albas slanke ben hvilende på hver side af mit ansigt, gnider jeg min pik med lange møjsommelige bevægelser, helt fra roden med et fast greb. Jeg bøjer mig ind over hende, nærmer mig igen hendes snævre røv – dagens pakke. Hun bider nervøst i sin højre pegefinger, flakker usikkert med sine kønne blå øjne. Og… NU!..

Jeg glider ind i hende, mærker modstanden og hører hendes søde skrig. Det er hektisk, vidunderligt, forkert og så fucking rigtigt som noget. Jeg bevæger mig rytmisk frem og tilbage, og nyder det helt specielle skær, der glider over hendes ansigt. Daddys pige, Daddys lille fine pakke! Jeg glider i bund, knepper hendes røv og gisper over synet af de faste bryster, der vipper lækkert når jeg støder.

Det svimler og sveden perler fra mig. Hun vrider sig igen, prøver at hamle op mod mig, som vejer dobbelt så meget. Det er sødt, lækkert, perfekt på sin egen frække måde. Alba giver ikke op, kæmper til det sidste, mod og stand. Jeg bevæger mit underliv mod hende og samler hendes ben, holder dem op foran mig. Synet af min pik, der glider frem og tilbage i hendes lille olie-indsmurte røv, får mig til at stønne højlydt – så frækt, så lækkert, så meget min bedste lille-hule-aften! Og hendes. Jeg er god ved hende, og der er jo også en dag i morgen!

Jeg holder om hendes spinkle ankler med den ene hånd, trækker mig ud af hendes røv og spiller min pik. Jeg gnider den mod hendes let åbne røv, lader min hånd glide frem og tilbage over skaftet, næsten der. Når kun lige at tænke på, at tvinge hende til at stønne, da det gibber i min krop og snurrer i mine ben. Jeg brøler højt, mangler ilt og snapper efter vejret. Det er så berusende frækt, og jeg tømmer mig fuldstændigt ud over hendes røv, mærker de tilfredse kramper i min krop.

Synet printer sig fast i mit hoved. Synet af min sæd, der driver ned over hendes baller. Jeg kunne fortsætte i timevis endnu, men der er også en dag i morgen. Alba hulker stadig. Hendes ben falder tungt mod madrassen, da jeg udmattet slipper grebet om hendes ankler. Hun lægger an til at kravle ud af sengen, rejser sig halvt op. Jeg lægger mig ned på ryggen, mærker de sidste snurrende og prikkende fornemmelser i kroppen, stønner tilfreds.

Alba træder ud på gulvet, snøfter stadig da hun hurtigt samler sit tøj sammen og bevæger sig mod døren. Hun kigger ikke tilbage, fokuserer kun på dørhåndtaget. Jeg smiler for mig selv, tænker på hvor lille Alba ser ud, som hun står der foran den store, hvide, massive dør ud til friheden. Hun tager i håndtaget, og som havde hun brændt sig, slipper hun hurtigt igen. Prøver påny. Men kun for at finde ud af at døren stadig er låst.

Hendes bevægelser er desperate, prøver igen og igen at hive døren op, inden hun med ryggen mod døren, glider ned og ender med at sidde på gulvet. Hun ignorerer mig, da jeg klapper på sengen, fortæller hende at hendes seng er optaget i nat, hun hører til her. Men hun er ikke modtagelig, slet ikke så samarbejdsvillig som hun burde. Jeg kigger taknemmeligt på hendes lille lækre krop, jeg lige har nydt. Rejser mig og løfter hende op i mine arme, på sengen.

Jeg skiftevis fløjter og nynner de første linier af: ‘nu’ det jul igen.. nu’ det jul igen og julen varer længe.. lige til påske..”, hvisker jeg ind i hendes øre. Og lader mine hænder glide rundt på hendes unge, skønne krop. Jeg kan ikke stå imod – den hede, lækre julestemning, får min hjerne til at gnistre, eksplodere, ved tanken.. Jeg kysser hendes læber og aer hende stille over håret. “I morgen, prinsesse, i morgen vil mor også være her..”

Tiden op til jul – 23
Læs forrige afsnit her
Læs næste afsnit her

Del dette indlæg