Tiden op til jul – 2

Onsdag den 2. December.

Jeg vågner tidligt, ligger bare i sengen og kigger på min smukke kæreste. Hendes fine hud, lange bølget hår og den fandens frække mund. Jeg har lidt dårlig samvittighed, havde tømt mig i Maries svælg efter at have gramset på hendes datters unge krop. Jeg er ikke sikker, men fornemmede et lidt bebrejdende blik fra Marie da jeg sprøjtede. Måske fordi jeg kom til at stønne datterens navn. Men det var hende jeg så, for mit indre da jeg onanerede i Maries mund.

Forsigtigt løfter jeg den sove-varme dyne af hende, betragter Maries nøgne krop, hendes tunge bryster toppet med et fint lyserødt bær, runde bløde mave og frække hofter. Marie er kvinde, rund, fyldig og blød. Stadig slank, men blød – sexet kvindelig. Jeg fugter min pegefinger, søger hendes glatte skød – spreder blidt hendes skamlæber og gnider på hendes klit. Marie smiler, halvvågen – halvsovende, det der sted midt imellem.

Jeg kysser hende – hvisker at hun bare skal nyde. Hun er vågen, ligger med lukkede øjne og tager imod. Jeg kysser hende igen – flytter munden til hendes store sprøde patter og gnider hendes klit. Det tager ikke lang tid at køre den af på Marie, villigt leger hun med, bliver overmandet og lader sagligt orgasmen bruse gennem hendes krop. Det letter samtidigt min samvittighed.

Alt er som en hvilken som helst anden onsdag. Alba tager i skole, Marie og jeg på arbejde og så mødes vi igen ved 17-tiden. Jeg kigger i det skjulte på Alba – kan ikke helt finde ud af hvad hun har, som jeg gerne ville have. Eller jeg kan da godt nævne noget helt konkret – men der er noget andet, noget uhåndgribeligt – udefinerbart?

I Dag skal hun ikke overrumple mig – i dag er jeg forberedt. Helt forberedt på min egen krops reaktioner, på synet. Jeg har forberedt mig. Det her er en pervers juleleg, men jeg har taget den til mig. I dag smager julen ikke kun af kanel.

Klokken er 20.59 da det banker på døren. “Kom ind..” – råber jeg halvhøjt og rejser mig fra min kontorstol. Jeg er forberedt. Jeg når lige at se skyggen af Marie udenfor døren, men mit fokus er på hendes 15-årige datter, der for anden gang står på mit kontor, parat til at lade sig bruge, smage og indtage. Julen er jo fucking fed og nisser er lækre!

Alba har ingen mimik – udsender hverken signaler om lyst – væmmelse – afsky eller glæde, står der bare og indbyder. Hun løfter op i sin trøje, parat til at mærke mine hænder om hendes faste halvkugler. Jeg ryster på hovedet, tager fat om hendes spinkle arme og lægger hende på gulvet. “Tag trusserne af ..” – min stemme er hæs og min pik har for længst rejst sig. Hun kigger på mig, flirtende?, provokerende?, inden hun hvisker: “det kan du selv gøre – det er jo din pakkekalender..”

Hun fniser, spiller med de skønne dybe mørkeblå øjne. Hendes hoved ligger på skrå, pegefingeren i munden – hviler imellem de glinsende og fedtede lipgloss-indsmurte læber. Magtfuld, barnlig og sexet – i en stor blanding.

Jeg trækker vejret dybt, bøjer mig ind over Alba og flår de små hvide trusser af. Hun skæver op til det store ur på væggen – oprindeligt 40 sekunder tilbage af de to minutter, men… “Det er to minutter fra nu.. for ikke at høre efter” – jeg sidder mellem Albas slanke solariebrune lår, betragter hendes glatte køn – konstaterer at det ikke kun er i ansigtet hun ligner sin mor – bare yngre, finere lidt mere ny – ubrugt! Alba har løftet nakken fra gulvet, skal til at opponere – men tager mit advarende blik til sig, da jeg sænker mit
ansigt mod hendes lille skød.

Jeg lukker munden om hendes skød, presser min tunge ind mellem hendes faste skamlæber og bevæger den grådigt frem og tilbage. Jeg sutter på hende, slikker – smager den lille julefisse. Hun stønner sagte, lader sine ben glide til side, åbner sig helt for min tunge. Jeg presser tungen mod hendes hul – skubber hænderne ind under hendes røv og løfter hendes underliv op. Hun smager skønt, frisk og ungdommeligt. Jeg presser ansigtet mod den lille fisse, skæver ikke til uret.

Men det gør hun – afbryder min eufori med et pippende: “der er gået to minutter nu..”, inden hun presser benene sammen om mit hoved. Jeg lukker læberne om hendes klit, suger hårdt på den lille lyserøde tap inden jeg overgiver mig – overholder reglerne – den 2. dec., 2 minutter.

Hun forsvinder ud af døren – blussende rød i kinderne. Faktisk helt kær. Det eneste minde – vidne om de sidste par minutter, er hendes små hvide trusser der stadig ligger på mit gulv. Jeg har et smil på læben da jeg samler dem op, et endnu større grin da jeg har dem i hånden og lukker den om min pik. Hiver, gnider, spiller og fantasere og spermer lettet i Albas små hvide trusser.

Tiden op til jul – 2
Læs forrige afsnit her
Læs næste afsnit her

Del dette indlæg