Tiden op til jul – 18

Fredag den 18. december.

Jeg har en plan. En plan der har rumsteret i min hjerne siden den opstod. 17 + 18 = 35 minutter! Afdrag på de penge, der blev lånt i går, lidt ekstra lommepenge, sur på mor. Jo, det skal nok gå.

Marie var ikke tilfreds da jeg kyssede hende farvel i morges. Hun havde prøvet med flere forslag, løsningsmodeller og sågar påpeget forhindringerne. “Hvad med din pakkekalender?” – hun havde nærmest stampet i jorden da hun sagde det. Men som sagt, jeg kyssede Marie farvel, fortalte hende at jeg kom hjem lørdag.

Stemningen er god på kontoret, alle glæder sig til julefrokosten. Særligt jeg. Jeg er i usædvanligt godt humør, ved tanken om det der skal ske. Når jeg har et mål, går jeg efter det, og kommer som regel altid over målstregen. Hen af eftermiddagen tager jeg hen til det værelse, jeg har booket. Tjekker lige faciliteterne ud og lægger mig en times tid på den store bløde seng.

Jeg kan ikke sove, er fyldt op med både den ene og anden slags følelser. Jeg ser det for mig, ser smukke liderlige snapshots og fine billeder for mit indre syn. Smukke sexede pigekroppe. Våde tunger og faste patter. Jeg kan næsten ikke være i min krop af forventning.

Vi mødes igen kl. 18 på kontoret. Mit stilrene mødelokale, er på få timer omdannet til et rent jule-helvede. Nisser og blinkende snemænd vælter rundt på bordet, sammen med grangrene og røde julestjerner. Folk er dog lækkert klædt, havde slet ikke bemærket, at der i firmaet er så mange attraktive kvinder. Røde negle, små stramme sorte kjoler og opsat hår. De er overalt i alle størrelser og former.

En springer særligt i øjnene, selvfølelig. Sex-kretæren – godten, firmaets ubesejrede 10’er, A+, toppen af kransekagen – den absolut lækreste tøs. Hun er klædt i hvidt. En snehvid tætsiddende kjole, smyger sig til hendes solariebrune krop. Hverken særlig kort eller nedringet, men damn!, hun er sexet. Jeg spotter samtlige af mændenes blikke, lige fra yngste kontorelev, til ældste jurist, der alle ser noget i denne gudeskønne 23-årige. Jeg forstår dem.

Jeg er hurtig, går målbevidst hen til hende og småsnakker. Hun bliver lettet og glad. Som en typisk kvinde, har hun mere fornemmet de kritiske og misundelige blikke fra kvinderne, end de drivende signaler fra mændene. Jeg prøver ihærdigt at skjule min iver, iveren efter at hælde så meget som muligt på hende. Vi spiser, skåler og der bliver snakket lystigt.

Har man som jeg et godt overblik, vil man hurtigt fornemme, at det ikke bare er en gammel skrøne, at den årlige julefrokost bliver brugt til at kissemisse lidt med den sjove, lækre, søde eller flotte kollega som man har kigget lidt efter gennem hele året. Det er reelt nok, og inden vi er færdige med maden, har jeg ‘parret’ flere, blot ved at betragte og fornemme.

Det er hyggeligt. Jeg pludrer interesseret med sekretæren og sørger for at hendes glas er fyldt hele tiden. Med bonus – hun bliver mere og mere løssluppen og rører ved mig når hun taler. Jeg vil gerne dreje samtalen over på Alba, men hvad siger man? Jeg rager på min kærestes datter, hver dag i december – vil du være med? Nok lidt for direkte. Jeg prøver noget andet, lidt cheesy, men jeg fortæller hende at hun er forbandet smuk. Hun kigger overrasket på mig, men udbryder et forlegent og charmerende tak.

Rundt om os er folk begyndt at danse, borde bliver flyttet og musikken skruet op. Det er præcis på dette tidspunkt, at man som chef burde forlade selskabet. Jeg har bare lidt svært ved at slippe, og kan godt mærke jeg er blevet halvfuld. Min ellers så selvsikre fremtoning, bliver til lidt lallende, snøvlende og liderlig stodder, da jeg kigger på godten og siger: “hvis du er sød, har jeg en julegave til dig..”

Hun griner, fniser, hendes øjne er lidt blanke. Jeg fornemmer hun er der, lige der hvor kvinder kan charmes og lokkes til meget mere. “Kom – kom med mig i en taxi, så skal jeg vise dig..” Hun er afvisende, alt for afvisende. Fortæller mig at jeg har kone og barn, derhjemme. Jeg er direkte, har opgivet at charme forsigtigt.

Jeg flytter munden hen til hendes øre, hvisker navnet på hotellet, fortæller hende, at jeg skal lege med Alba i 35 minutter, at hun kan få hende resten af natten. Sekretærens blik bliver sløret, kan ikke helt finde ud af om hun er tændt, nysgerrig, eller chokeret. Jeg efterlader hende og lader det være op til hende selv at træffe valget, og forsvinder så ud i den kolde aften.

Jeg tager hen til hotellet, mærker hvordan den kolde luft får clearet min hjerne. Men min krop skriger forventningsfuldt efter Alba, der venter på mig deroppe. Jeg burde nok ikke, men jeg har sat mig et mål og går altid hele vejen.

Receptionisten kigger på mig da han afleverer nøglen til værelset. “Din… øh.. din hun er kommet..” – siger han, smiler venligt. Han undrer sig, fantaserer helt sikket – svin. Jeg giver ham noget at tænke over, hjælper ham lidt videre i sin fantasiverden: “min datter – det er min datter” – siger jeg og kigger ham direkte i øjnene, og lader 500 kr. skifte hånd, fortæller ham at der muligvis kommer en ekstra gæst senere.

Da jeg åbner døren til værelset, er jeg spændt liderlig og forventningsfuld. Nu er det nu, nu skal det fand’me være! Daddy skal forkæles. En lille nisse-tøs’ struttende røv, står til min rådighed, og i dag skulle det udnyttes 100%.

Jeg er lammet, chokeret og absolut skuffet. På den store bløde seng sidder ikke den lyse, spinkle nissepige, jeg har tænkt på hele dagen. Det er ikke hende med de små faste patter og den lækre røv. NEJ. Jeg elsker Marie, men det var ikke lige hende, jeg havde forventet i sengen.

Jeg forsøger at smile. Tager en dyb indånding. Målet, over målstregen og vilde planer om en trekant med to tøser, kan jeg godt skyde en hvid pil efter. Marie er skuffet, da vi tager en taxi hjem. Men jeg er tvunget – tvunget til at overbevise hende om, at det var det eneste rigtige at gøre.

Tiden op til jul – 18
Læs forrige afsnit her
Læs næste afsnit her

Del dette indlæg