Tiden op til jul – 17

Torsdag den 17. december.

Jeg har brændt nallerne – igen. Dagen igår gik lidt grassat. Jeg skal rette ind, siger Marie og fortæller mig belærende, at jeg skal holde mig til reglerne omkring Alba – kun tage på hende, i det antal minutter jeg nu engang har til rådighed. Jeg forsøger at se brødebetynget ud, undskylder og forsøger at charme mig ind på Marie.

Mest fordi samtalen foregik på en lækker restaurant i indre by. På det tidspunkt – i går aftes vidste Marie ikke engang, at jeg tog lidt forskud på glæderne i går eftermiddags – hun snakkede om alle de andre dage. Jeg overvejede et kort øjeblik at gøre det klart for Marie, at hendes uskyldige afkom, hendes eget kød og blod, nød at underkaste sig – præcis som Marie selv. At Albas blå øjne funklede som julestjerner, da hun blev slået og ydmyget. Præcis som Maries egne. Jeg lod det være ved tanken, overvejelsen.

Og alligevel sover Marie i nat, med armene over hovedet, spændt fast til hovedgærdet, OG med Albas sperm-indsmurte trusser på hovedpuden ved siden af sig. Jeg løsner Marie inden hun vågner, kysser hende og hvisker blidt godmorgen. Hun koger indvendigt og har masser af ubesvaret spørgsmål omkring Albas trusser, våde af sperm og i min besiddelse. Hun får intet, får lov til at skænke min kaffe og smile sødt, inden jeg kører af sted, tæller juletræer med lys i (55) og ender på kontoret kl. 9. Godten sidder klar, giver mig et par korte beskeder og et frækt blik – tror jeg.

Klokken er 14, da en sjælden gæst banker på døren til mit kontor. Faktisk har jeg aldrig oplevet det, men Alba kommer forbi med en veninde. Fra starten af bare for at sige hej, sekundært for at hive en 500 lap op af lommen på mig. Hendes blik, øjnene siger alt – vil betale tilbage med sin krop. Hun kysser mig på kinden, siger tak, ‘daddy’, med en lidt fjollet overstadig og charmerende ’spille smart’ attitude. Hun skal meget tydeligt vise sig over for veninden, gør mig hård. Den fnisende overstadighed og hendes kække ‘daddy’ – det er ikke sidste gang hun kommer til at kalde mig det.

Jeg følger pigerne ud gennem receptionen, ser hende – ser hvordan godten kigger nysgerrigt. Det undrer mig, hun vidste jo godt at Marie har en unge. Jeg siger farvel til pigerne, kigger efter dem – deres små røve i stramme jeans, der vrikker ned af trappen. Uhmm. Albas lille faste strut-røv og venindens lidt bredere, fyldigere numse – ku’ godt, så godt! To små skolepiger, stramme huller og våde øjne – det kunne være lækkert. Jeg trækker vejret dybt, ryster tankerne af mig – forsøger. Går tilbage mod mit kontor og ser sekretæren, den lille frække, har fulgt med i det hele.

Jeg havde ikke tænkt det, men set i bakspejlet, så ja, selvfølgelig! ”Flotte tøser” – sekretæren, smiler og luften emmer af noget tykt erotisk, måske ligefrem liderligt, da hun siger det. Jeg stopper op, er faktisk lidt utjekket og tom for ord, da jeg blot mumler: “øhh ja..” Jeg kigger på hende, kigger på at hun blidt slår kuglepennen mod sin hage, hendes læber er let adskilt og jeg kan se hendes tunge bevæger sig livligt i munden. Så lækker, så fucking fræk.

“Hvem af dem er din?” – hendes stemme er hæs, præget af diskrete støn. “Den lyse..” – smiler jeg og følger hver eneste fold og bevægelse i hendes kønne ansigt. Hun svarer ikke, men tilfredsheden i hendes kropssprog siger alt. Der var hendes skjold, der var grunden til at jeg ikke har forsøgt at score min lækre sekretær.

Tanken tiltaler mig, min fantasi går helt over gevind. Alba der slikker min kønne sekretær af.. Sekretæren der sutter på Maries store bryster, uhmm – alle mulige tænkelige og ikke mindst utænkelige scenarier, bliver endevendt og drejet i mit hoved. Kunne man? Mine tanker bliver afbrudt af en sms fra Marie, sad ellers lige her i min egen verden på kontoret, parat til at hive pikken frem.

Marie spørger igen ind til Albas sperm-indsmurte trusser. Hun ved slet ikke hvor glad hun skal være for at hun kun kunne dufte dem hele natten. I mine tanker svarer jeg tilbage, at hun bare kan pakke sine ting og smutte hvis hun ikke kan lide lugten i bageriet. Men nøjes med at svare hende, at vi snakker om det når jeg kommer hjem, efterfulgt af store hjerter.

Dagen går, jeg begraver mig dybt i arbejdet, men mine tanker cirkler konstant om sekretæren. Min nye viden gør mig ikke mindre interesseret. Elsker udfordringer. Jeg er sen på den, kører først fra kontoret omkring kl. 20, jeg er blevet afbrudt så mange gange i dag, og lidt fejt gider jeg faktisk ikke at snakke med Marie om Albas trusser. Det sner da jeg kører hjem – 17 minutter – jeg ved præcis hvad jeg skal med Alba i dag. Tanken får det til at rykke i mig, min krop, min pik og min hjerne er så optaget af planen.

Jeg kysser Marie da jeg kommer hjem, snaver hende og fortæller at jeg efter en kort snak med Alba, vil have Marie kl. 21. Marie bliver blød som smør, charmet tilpas, føler sig tilvalgt. “Jeg savner en erfaren kvinde..”, lyver jeg og kysser hende på panden, inden jeg banker på døren til Albas værelse.

Alba lytter til mig, nikker og smiler da jeg snakker om penge. Jeg kigger på hende, mini Marie og en del mere naiv end Marie. Hendes lyse hår er samlet i en fletning, får en hård trang til at holde fast i den. Men jeg er sød, i dag er jeg blid og sød, lader hende slippe. Hendes øjne er skeptiske, men hun vil gerne. Planen, ideen, tanken og fantasien er da også serveret i en lækker indpakning. Nok ikke helt i overensstemmelse med virkeligheden, men forhandlingen går tilfredsstillende. Vi snakker om Noah, snakker om hvor fej både han og Marie havde været. Vreden skal holdes kog.

Klokken er 20.59 da Marie sænker sit våde skød over min pik. Jeg læner mig tilbage mod de store puder i vores seng, folder hænderne bag nakken og kigger på Marie, der rider mig. Jeg er vild med synet af de gyngende patter, store og dansende. Hun knokler klynkende. Næsten for hektisk. Jeg rækker hånden ud, nusser Marie på kinden. Vi smiler, elsker, kysser. Jeg vælter Marie ned i sengen, ligger mig ovenpå hende og glider langsomt ind. Mærker hendes våde skød, og kysser hende inderligt. Mit underliv støder mod hendes, korte hurtige stød efterfulgt af lange glidende bevægelser. Hun stønner ind i min mund, kradser i huden på mit bryst, mine arme og min ryg.

Vi elsker længe. Maries øjne er levende, legende og alligevel fjerne da hun gispende hvisker “ja, ja.. jahh”, hun presser underlivet op, tager imod og kramper lækkert om min pik. Jeg støder hårdere, løfter mig let fra hendes krop og betragter hendes smukke krop. Hun tænder mig og tømmer mig med sine vridende bevægelser, de blå øjne og lækre lyserøde mund. Vi kommer, eksploderer samtidig i en fælles, lækker orgasme.

Det var fantastisk, lækkert og modent. Marie putter sig ind til mig, vi ligger i ske og mærker hvordan tilfredsheden prikker i kroppen. Maries krop er blød og varm, afslappet på den helt rigtige måde, da jeg kysser hende på håret og hvisker at jeg har booket et hotelværelse inde i byen, og ikke kommer hjem i morgen aften.

Tiden op til jul – 17
Læs forrige afsnit her
Læs næste afsnit her

Del dette indlæg