Tiden op til jul – 16

Onsdag den 16. december.

Det har været en hård nat, for nogle mere end andre. Jeg kigger mod vinduet, stadig mørkt og koldt. Vender blikket mod smukke lækre Marie. Jeg tabte masken, facaden krakelerede – det er tydeligt at se på hendes skønne krop. Marie sover endnu, med hænderne over hovedet, samlet og bundet sammen mod hovedgærdet.

Hendes hånlige fnis, da mine hænder blev stoppet af Albas stramme bukser i biografen kostede hende dyrt. Hendes hårde smæk med bildøren kostede hende dyrt, og ikke mindst da hun kaldte mig et beskidt svin, kostede det.

Jeg løfter hendes dyne, kysser hendes bløde mave og kærtegner de røde striber på hendes krop. Kysser blidt hendes bryst. Det andet. Hendes hage og kinderne inden jeg lukker munden og suger hendes læber til mig. Hun smiler til mig, åbner øjnene, sine smukke blå øjne. De øjne, der både kan lyne og bringe mig helt i knæ.

Jeg har lyst til at blive liggende, tilbringe hele dagen med smukke Marie bundet til sengen. “Godmorgen, skat ..” Hvisker hun blid og mild som aldrig før. Jeg kysser hende igen, rækker armen op og løsner rebene om hendes håndled. Kysser de røde mærker, efter rebenes snæren.

Der er fred og idyl ved morgenbordet. Marie skænker kaffe og smiler forelsket, fandt tydeligt nye sider af sig selv i nat. Jeg tager en tår af kaffen, kigger på en lille dråbe stearin der triller ned af det røde kalenderlys. De guldfarvede tal på lyset blinker som neonskilte til mig: 16,17,18… 22, 23, 24, hmmm.

Alba smiler til mig, de øjne, den mund, hele det glatte fine ansigt – næsten uden livserfaring. Hendes lyse hår er samlet i en hestehale, bevæger sig kækt hver gang hun rykker hovedet. Jeg kigger ned af hende, blusen strammer hen over hendes bryst og afslører formen på hendes lækre patter. Utroligt som ens syn kan ændre sig – på de sidste 14 dage, er hun blevet en tand mere lækker for hver dag. Marie ser det, ser godt hvordan jeg æder hendes datter med øjnene. Men hun smiler bare kærligt.

Jeg kører afsted, tæller i dag 54 juletræer med lys. Der kommer flere og flere for hver dag, gad vide om Danmark vil være helt lyst op den 24. Mine øjne lyser i hvert tilfælde op, da jeg ser den sprøde julegodte er tilbage på sin pind. Hun smiler, siger godmorgen, sidder der og holder styr på telefoner, emails, papirer, aftaler – og ser så fantastisk og tjekket ud.

Hun er guld værd, nervepunktet i firmaet, og den lækreste. Mine medarbejdere er dygtige, begavede mennesker. Men ingen har nær samme udstråling som hende. Hun må vælte sig i tilbud. 23 år, veldrejet og godt betalt. “Du.. husker du, at det er fredag, der er julefrokost?” Hun smiler da hun siger det, ved sikkert godt, at det ikke er noget jeg husker.

Julefrokost, det er jo ikke noget jeg som chef skal deltage i. Man er ikke fuld med sine medarbejdere og skal ikke vide hvem der kysser i krogene og knalder på toilettet. Men det skaber en god stemning, at medarbejderne er fælles om noget, så derfor betaler jeg glædeligt. Jeg falder i, kan ikke stå for hendes kvindelist og charme, og da slet ikke hendes udstråling, da hun lægger hovedet på skrå og siger, at jeg jo bare kunne være med til spisningen, sammen med de andre!

Kunne man det? Kunne man spise, skåle, ønske god jul – og så nå hjem til kl. 21? Den 18. 18 lækre minutter, til at lege med kalendergaven derhjemme!

Jeg afholder møder, forsøger at lave lidt papirarbejde. Prøver at holde fokus, selvom min krop er i høj julestemning. Føler mig som en teenage-dreng, den første sommerferie han får lov til at tage på stranden med vennerne. Patter, patter og lækre kroppe. Piger, tøser, kvinder. Min hjerne er fyldt med liderlige tanker og jeg kan dårligt vente til klokken er 21.

Jeg tager tidligt hjem, meget tidligt. Har brug for at slappe lidt af, føler mig stresset. Kunne godt bruge en løbetur, eller en time på sofaen. Natten har været hård – men fucking lækker. Sekretæren kigger undrende efter mig, da siger at jeg arbejder hjemmefra, jeg kan næsten mærke hendes øjne i nakken.

Hjemme, lækkert. Der er helt stille, da jeg åbner døren. Emmer af ro og dinglende julepynt. Jeg har besluttet mig, vil løbe en tur og herefter nappe en time på sofaen. Når Marie kommer hjem, vil jeg invitere hende ud at spise. Jeg smider jakken og skoene. Kigger i bryggerset efter mit løbetøj, syntes jeg så det på tørresnoren i morges, hmm, Marie har sikkert lagt det på plads, inden hun tog på arbejde.

Jeg er lige ved at falde i, da jeg går gennem stuen. Kigger på sofaen, der fristende og bred står og lokker. Men sådan er jeg ikke. Når jeg har besluttet mig, gør jeg det også. Jeg går op af trappen, til soveværelset. Nyder den velsignede fred i huset.

Jeg ser ikke noget, går direkte til klædeskabet og skal egentlig til at smide bukserne. Jeg studser, vender mig mod sengen og blinker et par gange. Hvad fanden.. Og hvorfor? Alba ligger på vores seng, sover, men hendes jeans er knappet op og hånden ligger lige inden for bukselinningen. Holder sig på maven..? Venus bjerget? Har hun.. nej, næsten for perverst.

Jeg kigger på rebet, der stadig hænger fra hovedgærdet fra i nat. En mulighed, binde hende og kværne svinet op i hendes lille lyserøde? Jeg smiler af min egen primitive tankegang, der med det samme får min pik til at dunke helt sindssygt. Men hvorfor vores seng?

Jeg lægger mig ved siden af Alba. Afklædt, helt nøgen. betragter hende, lytter til hendes dybe vejrtrækning. Hendes brystkasse rejser sig, synker igen og rejser sig. Jeg ser Marie i hende, bare tyve år yngre, mindre, mere uskyldig. Det gør mig liderlig. Har lyst til at dufte til hendes finger, slikke på dem. Alba, fine, fine Alba.

Jeg vækker hende, kysser hendes læber og kalder stille på hende. Jeg lægger hånden på hendes mave, skubber den mekanisk op og lukker hånden om hendes faste bryst. Ser 100% den lille luder i hende. Det her er ikke noget barn, ikke Maries datter eller en ulykkelig 15-årig. Det er en sexet skolepige, der ligger i MIN seng, frister. Jeg løfter op i hendes bluse, netop som Alba forskrækket slår øjnene op.

“Undskyld.. Hvad er klokken” – hun forsøger at rejse sig, men jeg skubber hende blidt tilbage i sengen. “Den er ikke så meget.. men jeg tager min pakke nu..” – hvisker jeg og hægter hendes bh. op. “Men.. øhm.. jeg” – Alba prøver at forklare sig. Jeg tysser på hende, er ligeglad med grunden til at hun ligger her i min seng, med åbne bukser.

Det gør hende flov – forlegen og det er så fedt. Det gør hende villig. “Hvor er mor?” – hun kigger nervøst på mig, ser måske vildskaben i mine øjne. Jeg sætter mig op, trækker bukserne og trusserne af hende og siger: “hun er vel på arbejde.. eller sutter den af på din ex” det sidste var måske unødvendigt. Men det hjælper.

Jeg lægger mig tung og liderlig ovenpå hende. Snaver hende og klemmer pikken ind mellem hendes ben, kører den frem og tilbage i Albas lækre revne. Hun gisper stille, næsten påtaget. Puha, hvor skal jeg styre mig – tæmme mit indre vilddyr. Jeg løfter hendes hånd, dufter til de små, næsten barnlige fingre. Den er vist god nok.

Jeg hugger løs, kører mig af mellem hendes ben og løfter hendes hånd op til hendes fine, lyserøde læber og hvisker: “sut på dine fingre.. lille skat” Hun er ikke tilfreds, væmmes da hun lader pegefingeren glide ind mellem sine læber. Jeg stønner, kigger på Alba, der med lukkede øjne sutter på sine fingre og lader sig bruge.

Jeg klemmer mine hænder ind under hende, holder fast på hendes faste røv og presser hendes underliv mod mit. Argh!, voldsomme og liderlige tanker fylder mig. Ku’ så godt, kneppe, kneppe dukken under mig. Jeg holder fast, ruller om på ryggen, så Alba kommer øverst. Hun ligger hjælpeløst, med ansigtet mod mit bryst. Jeg løfter hendes hoved, skubber hende lidt opad og hvisker: “du skal sidde op.. køre fissen hen over min pik..”

Hun ser usikkert, nervøst og spørgende på mig. “Yahh, sådan ..” – med en tommelfinger på hver skamlæbe, spreder jeg dem og får plantet Alba, så hun lille og skrøbelig kan glide frem og tilbage på min pik, der våd og glinsende ligger op af maven på mig.

Jeg skubber en stor pude ind under hovedet, løfter så jeg kan nyde synet af den lille dukke. Århh – den lille fisse, der sødt og uskyldigt kører hen over mig, hen over min hårde pik. Mine hænder på hendes spinkle lår, hendes på mit bryst, snart på hendes eget. “Tag på dine patter.. skat, støn..” Jeg løfter hendes hænder op til hendes faste bryst. Kigger på at hun omhyggeligt glider frem og tilbage over mig.

Hun kigger genert på mig, men kører frækt sit underliv hen over mit. Hun er så fræk – fake eller ej. Alba ser liderlig ud og det tænder mig. “Jaa skat, mere.. hurtigere.. uhhm..” – jeg stønner, sprøjter, gisper og føler mig som verdens heldigste mand. Jeg tager fat i Albas små trusser, tørrer sæden af min mave og holder trusserne i min hånd.

Jeg kigger på Alba, de blussende kinder, struttende bryster og flade mave. Uhmm. Hun løfter benet og træder ned på gulvet. Hun siger ingenting, samler blot sit tøj sammen, og da hun er på vej ud af døren og stopper op, bryder jeg stilheden: “vi ses klokken 21, lille skat..”

Tiden op til jul – 16
Læs forrige afsnit her
Læs næste afsnit her

Del dette indlæg