Tiden op til jul – 15

Tirsdag den 15 december.

9 dage, jeg kan dårligt vente. Glæder mig som et lille barn – til juleaften. Alba smilede til mig i morges, kyssede mig på kinden da hun sagde farvel. Marie kiggede måbende på, slyngede armene om halsen på mig og tørrede mig heftigt på kinden. Det var nu rigtigt julehyggeligt med to trunter der kæmpede om farmands gunst. Det kunne jeg godt vænne mig til.

Kontor-godten mangler også i dag, skuffet kigger jeg mod den tomme kontor stol, hvor den sprøde 23-årige plejer at pynte. Jeg har ikke prøvet på noget, men hvis hun vil, så kunne hun godt gå an, bare en lille rask tur. Ikke fordi jeg mangler – men jagten er jo altid spændende.

Jeg arbejder, glemmer alt om frække tøser for en stund. Koncentrerer mig om det jeg skal, men alligevel spøger tallet 15 i baghovedet på mig. 5-10-15 – det begynder sgu virkelig at smage af jul, gløgg og æbleskiver, og uhmm!

Jeg bliver mere glad, da kontor-dåsen – sekretæren – ringer klokken 12 for at raskmelde sig. Puha, har sgu’ manglet noget strålende, rundt og gyngende at samle mig om de sidste par dage. Synet, tankerne.. Jeg har jo fantasien kørerende – kunne man? Det kunne være fedt, og jeg kommer helt op at køre over mine egne obskure og perverse fantasier – tøser, rødstribede kroppe og julekugler i alle størrelser. Mums.

Min dag ser ud som alle andre dage. Stå op, køre på arbejde, fantasier, kører hjem igen, fantasier. Marie vil i biografen i aften. Jeg er ikke udpræget lykkelig ved tanken, og dog? “Kan man få de bagerste pladser?” – spørger jeg og kigger på Marie, der sidder ved computeren. Hun griner af mig, fortæller at det kun var i gamle dage man sad bedst på de bagerste pladser. Jeg er ligeglad. Hvis jeg skal i biffen, bliver det på de bagerste pladser. Marie ser skuffet ud da jeg beder hende om at bestille 3. Tydeligt at hun har fortrudt, at hun leverede sin datter til mig. Men sådan bliver det – vi tager i biografen alle tre.

Marie sætter sig demonstrativt i midten af de tre pladser. Med Alba på sin højre side og mig på den venstre. Hvis hun vil lege, er det helt ok med mig. Jeg tager fat om skulderen på Marie, trykker hende ind til mig og hvisker: “troede ikke du ville kigge på skat?”

Filmen er ikke startet, biografen er halvmørkt og folk går stadig rundt for at finde deres pladser. Alligevel fornemmer jeg tydeligt Maries sukkende opgivenhed. Tanken, uhmm – tanken om at række armen hen over Marie, for at rage på Alba, tiltaler mig. Eller endnu bedre – hvis Alba måtte ligge hen over Marie, for at spille mig i 15 minutter. Lækkert, fucking lækkert! De er stadig tilpas uvenner til at Alba ville gøre det, og Marie? – jeg kunne jo nusse hende på skulderen imens..

Min tanker og vilde fantasier bliver afbrudt, da Marie rejser sig op og kigger på mig. Smukke, sexede Marie, jeg nusser hende på låret, gør et kast med hovedet mod Alba. Marie åbner munden, skal til at sige noget.. Et kort øjeblik ser jeg Noahs drengepik mellem Maries fyldige læber, og alt hvad der hedder moral og samvittighed forsvinder fra mit indre. “Byt med Alba..” – hvæser jeg koldt, og lige i dette øjeblik ved jeg, at min livrem kommer til at danse over lækre Maries sexede krop i nat. Men først en appetitvækker. Lad endelig 9-forestillingen begynde.

Der er mørkt, filmen er startet, da jeg tager Albas spinkle hånd og fører den ind under min jakke, der ligger i skødet på mig. Villigt kærtegner hun min bule, med blikket rettet mod lærredet. Den lille dukke er helt klar til at afdrage for min bil – og hævne sig på sin mor. Lige her, midt i en proppet biograf.

Jeg ser intet af filmen, lyner ned i mine bukser, koncentrerer mig om min vejrtrækning, da jeg mærker Albas lille velsignede hånd om roden af min pik. Hun er fantastisk, den lille. Med lange glidende bevægelser, fører hun hånden op og ned af min pik, spiller mig, men skæver samtidigt lidt nervøst mod sin mor. Marie kigger ikke, holder øjnene stift rettet fremad, men bider sig afslørende i læberne.

“Tag fat i mors hånd..” – hvisker jeg til Alba. Det er kørt helt af sporet for mig i dag. Mit hoved er proppet med perverterede og obskure fantasier, og havde da nok også hellere set, at det var noget andet end lige Maries hånd hun tog fat i. Men for at bevare den kolde anspændthed mellem mine tøser, er hånden et godt alternativ.

Alba tøver, men skubber langsomt sin lille hånd over mod armlænet, mod sin moders iskolde hånd. Marie flytter sin hånd. Men det øjeblik hvor vi får øjenkontakt i den mørke biograf, får hende til at ændre sig og mødes med Albas hånd. Uhmm! Alba spiller mig med den ene hånd, holder sin mor i den anden. Det her kunne godt blive en vane, endnu en!

Jeg er nødt til at stoppe Alba, hendes lille fine hånd hiver og slider alt for ihærdigt i mig, og det begynder at summe foruroligende i min krop. Blidt lægger jeg hånden oven på hendes, lader hende forstå at hun blot skal holde hånden mod min pik. Forsigtigt glider min hånd, ind under Albas bluse, kigger tilfreds på pigernes fingre flettet ind i hinandens, og napper lidt i Albas små frække dutter. Hun gisper forskrækket, vil ikke og vil gerne – og hun skal.

Jeg kærtegner Albas bryster, nyder følelsen af de faste kugler og lader hånden glide ned over hendes mave, ned til bukselinningen. Jeg må opgive, de stramme jeans sidder som klistret til Albas underliv, holder mine fingre ude. Et tilfreds og lidt for provokerende fnis forlader Maries mund. Det kommer hun til at bøde for – i mere end en forstand.

Jeg ser ikke filmen, ser en indre film og er lykkelig da vi endelig er på vej ud til bilen. Marie kigger undrende på mig, da jeg rækker hende bilnøglerne. “Men..”, starter hun usikkert, før jeg afbryder hende tyssede og nikker mod førersiden.

Jeg sætter mig på bagsædet, ved siden af Alba. Mangler stadig de sidste, afsluttende minutter. Alba smiler, hun er godt på vej til at blive så indladende, at selv hendes små smilehuller i kinderne giver mig jern på. Marie er dårligt trillet ud fra parkeringspladsen, før Alba, som en god pige, ligger hen over mig med min pik i munden. Hun smasker – slubrer højlydt og små grynter. Jeg kigger på Marie i bakspejlet, møder hendes lynende øjne og slår blikket ned, kigger i stedet tilfreds på Alba.

Demonstrativt skruer Marie op for musikken og trykker foruroligende hårdt på speederen. Jeg er i himlen, nyder Albas liderlige slubren og har et godt tag om hendes lille røv. Vi er dog alt for hurtigt hjemme, og jeg overvejer et kort øjeblik om at bede Marie blive siddende. På den anden side skal hun jo også have lov til at afreagere. Og det gør hun.

Da bilen holder i carporten, slukker hun og flyver ud, smækker døren i med voldsom kraft. Jeg kiggede efter hende, hendes frække fyldige røv, der vrikker hen mod hoveddøren. Jeg vender blikket mod Alba der uøvet, har opgivet at sutte mere, men blot ligger med ansigtet mod mit lår og spiller mig. Kært og uskyldigt, men ikke helt nok.

Jeg holder hendes kønne ansigt mod mit lår, overtager de glidende bevægelser om min pik. Alba kigger nervøst på mig, prøver forsigtigt at flytte sit ansigt. Jeg smiler, spiller min pik og smiler til hende.

Jeg kan ikke, vil ikke holde igen. Jeg holder hende fast, ser væmmelsen i hendes ansigt, mens jeg lader min opsparede sæd sprøjte ud over hendes ansigt. Kønnere end nogensinde forlader Alba min bil, med små hurtige skridt, går den lille røv i sin mors fodspor mod hoveddøren.

Tiden op til jul – 15

Læs forrige afsnit her
Læs næste afsnit her

Del dette indlæg