Tiden op til jul – 13

Søndag den 13. december.

Åh gud. Vi har søndags drama. Forventet, bestemt. Her er ingen små søde piger i lange hvide kjoler med lyskranse i håret. Her er en iskold mor og en hysterisk teenager, der vågnede op til – bevares – lidt hårde billeder på sin mobil.

Jeg sendte billederne fra Maries mobil til Alba, tidligt i morges. Lå stille og lyttede, ved ikke hvad jeg havde forventet. Men måske et mindre jordskælv. Der har været stille, i længere tid end jeg havde forventet, er der helt stille. Jeg kigger på billederne, de gør mig hidsig og liderlig på samme tid. Marie er gået langt over grænsen, langt over de kys og uskyldige berøringer vi havde aftalt.

Marie ligger på siden, blidt løfter jeg hendes ben og lister pikken ind. Hun mumler, træt, ugidelig og slet ikke a-menneske mumler hun: “ikke nu skat”. Jeg overhører hende – det er præcis nu. Jeg hygge-knepper, små rolige bevægelser, hvor jeg blot forkæler min pik i hendes varme fisse. Hun overgiver sig, lader mig kneppe hendes trætte krop og klynker pligtopfyldende når hun lige husker på det. Det er helt ok for mig, det handler egentligt mere om mig og min udløsning.

Jeg kigger på billederne samtidig, kigger på hendes mund krænget ned over Noah’s stive drengepik. Hans fingre, der rager på Maries sprøde krop. Mit underliv klasker stille imod Maries røv og udløsningen er lige om hjørnet, da døren på det nærmeste bliver sparket op.

Jeg når lige at hive dynen lidt hen over os, inden Alba står med uglet morgenhår og hænderne i siden. “Hvad fanden har du gang i?… mor!… MOR!” Alba råber, fortvivlet og ude af sig selv. Marie åbner søvnigt det ene øje, kigger på Alba og spørger hvad hun snakker om. Jeg lukker øjnene, diskret, men ikke skjult boller jeg videre i Marie, med den ene hånd om hendes store runde bryst.

Der er drama. Ord, beskyldninger og lange sætninger flyver gennem luften. Marie er iskold, da hun presser røven bagud mod mig, kigger på Alba og siger: “du kan tro han nød det skat, din lille kæreste blev tømt mere en en gang.. uhmm.. Og han var ikke svær at overtale.. ville så gerne..” Alba løfter sine hænder op for ørerne, hvæsende og spruttende råber hun: “føjj!, hvor er du klam.. hvor er I klamme”, og så vender hun rundt og tramper ud af soveværelset.

Jeg knepper videre i Marie, der nu er lysvågen. “Skat.. vi kneppede ikke.. Noah og jeg..” Maries stemme er ikke helt overbevisende, faktisk bærer den uhyggeligt meget præg af, at være fuld af løgn. Jeg svarer ikke, presser hende i stedet om at ligge på maven og mosler lidt rundt. Åhh, frække Marie, lige i det øjeblik er min koncentration ene og alene om min pik.

Jeg løfter mig fra hendes krop og hiver hende op på knæ, gramser på hendes frække røv, små klask der får dem til at vibrere lidt. Hun klynker under mig og løfter villigt hænderne da jeg beder hende holde ballerne til side for mig. Hun piber, klynker og ømmer sig lidt da jeg presser pikken ind i hendes lille stramme stjerne.

Det er ikke længere lidt hyggeligt søndags-sex. Jeg tager Marie hårdt, knepper hendes stramme røv med hårde og dybe stød. Jeg straffer hende, straffer hende for at være en lille løgner. Og jeg nyder det, nyder at mærke det stramme, hendes klynk og den magt jeg føler, da jeg tømte mig i hendes numse.

Maries koncentration er om mig hele dagen. Hun vimser rundt, er kærlig og opmærksom, næsten for meget gennemsyret af dårlig samvittighed. Men egentligt er det perfekt for mig, og tankerne om hvordan hun om morgenen ydmygede Alba, giver mig ståpik. Alba, hende ser vi ikke meget til, vi hører hende snakke – råbe i telefon flere gange, og vi ser Noah cykle forbi huset. Alba kommer heller ikke op til spisetid og jeg begynder at frygte lidt for min pakkekalender.

Efter maden går Marie og jeg en tur, vi har været inde hele dagen og trænger til lidt frisk luft. Det er koldt, mørkt, men den nyfaldne sne knirker under vores sko og gør stemningen lidt vinter-hyggelig. Da vi går hjemad tæller vi juletræer med lys i, kysser og krammer. Snakker om alt det vi skal sammen. Jeg er lidt i tvivl om Maries planer holder – efter vi har gennemgået den første jul sammen, alle tre. Men lad os se.

Klokken er kvart i ni og det er måske for naivt at tro på, at pakken kommer. Men jeg har gjort det klart for Marie, at det er det jeg forventer – og så er resten op til hende. Det er næsten ødelæggende for den gode julestemning, at fortælle om hvordan, forlange, men se bare – klokken er 20.59 og med et puf og meget røde kinder, bliver Alba skubbet ind på mit kontor.

Hun er mopset, sur og slet ikke klar til hyggetid. Jeg klæder hende af, nyder hende. Sutter på hendes lyserøde brystvorter og klemmer om hendes faste røv. “Jeg er også såret lille skat…” – min stemme er rusten, afslører næsten løgnen, men får Alba til at løfte hovedet. Hun kigger på mig med et overrasket og undersøgende udtryk, så naiv. “Lad os få det bedste ud af det og trøste hinanden” – hvisker jeg og lukker mine læber om hendes.

Jeg løfter hende, holder hendes petit krop ind til mig og lover at passe på hende. Hun græder, fortæller hvor såret hun er, over at mor forførte hendes store kærlighed. Jeg forstår hende, rummer hendes sårede følelser og støtter Alba i hendes vrede. Jeg sætter hende på skrivebordet, lille, nøgen og kamp lækker. Juleaften kom glad!, og længe ventet – kæft jeg glæder mig!

Jeg tysser på hende, blidt og forstående. Fortæller lille Alba, hvad der vil ramme hendes mor mest. Hun er dejligt nem, naivt nikker hun og forstår. Skøn tøs, der viser hun forstår, planter sine små fødder på kanten af mit skrivebord og spreder benene – åbner for den fristende julestemning. Hun vil ikke og vil gerne, kigger kært og genert på mig, da jeg stryger hånden hen over hendes uskyldige skød. Mine hænder er ustyrlige for slet ikke at tale om min pik, der knokler på at komme ud. Jeg nikker til hende, gnider blidt tommelfingeren mod hendes klit, inden hun hopper ned fra bordet og lyner mine bukser ned.

Hun er skøn, når hun sutter blidt på mit glinsende pikhoved og spørgende kigger op på mig for at få bekræftelse. Jeg stryger hende på håret, nikker og bliver så fortryllet af den lille pige. Hun er ihærdig, spiller min pik med begge hænder lukket om den, afløst af læberne om mit pikhoved. Bonus! – jeg kommer. I selve 13. minut sprøjter jeg ud over Albas faste patter og fortæller hende hvor fucking fræk hun er. Hun poserer, retter håret og stiller sig klar til at blive foreviget på min mobil.

Tiden op til jul – 13
Læs forrige afsnit her
Læs næste afsnit her

Del dette indlæg