Tiden op til jul – 11

Fredag den 11. december.

Efter regn kommer sol. Jeg har fået overbevist Marie om, at hun ikke skal konfrontere Alba – at hun hellere skal give sin datter en lærestreg og lade mig fortsætte med at opdrage på sidelinjen. Det er en fantastisk morgen, gråt udenfor, bevares, men det er jo også så moderne. Juletræerne med lys, bliver talt og jeg nynner med på ‘Last Christmas’ da jeg kører af sted mod kontoret.

Og sekretæren – i dag mere kamp-lækker end normalt, måske skulle hun alligevel have lov.. hmm, naejj, jeg har jo nok derhjemme. Jeg roser hendes valg af læbestift, kysser hende på kinden og siger tak for hjælpen i går aftes. Gad vide hvad man køber til en ung skønhed? Julegave, det skal hun i den grad have.

Dagen går hurtigt, min aftale – plan – sammen med Marie, nager mig lidt, borer sig ind i mit bryst. Men forhandling? – hun har givet, jeg må også gi’ – for at få, for at høste min ofring. Men for helvede! – min bil, og sexede modige, rasende Marie! Lidt farligt. Holder det op imod, at fortsætte min pakkekalender…? Jo, det er en god byttehandel. Hun var jo for fanden heller ikke ligefrem jomfru, da jeg mødte hende. Men det bliver kun denne ene gang – fucking kun denne ene gang!

Hjemme igen, klokken er mange og Marie vimser rundt og gør sig klar til julefrokost i aften. Jeg sidder inde på mit kontor, følger hende diskret med øjnene når hun smilende går forbi min dør. Det lyse hår, bølget og mere blankt end normalt, sorte nylonstrømper, lille kjole og stiletter. Hun gi’r den gas, sexede Marie.

Jeg rømmer mig, har egentligt ikke lyst til at høre svaret da jeg spørger: “kommer der mange mænd?” – Marie stikker hovedet ind af døren, kulsort om øjnene, highliner, lipgloss, toner og lange dramatiske øjenvipper. Hun løfter øjenbrynene, jeg kigger på hendes hånd med de blanke og knaldrøde negle, der holder på dørkarmen. Jeg føler mig mægtig.. lille.

“Ja skat, der kommer mænd..”, Marie smiler, da hun bevæger sig hen over gulvet. Den glimtende sorte panter, smyger sig op af mig, kysser mig kinden og napper i min øreflip. “Jeg har min egen mand..”, hvisker hun kælent og stønner provokerende. Jeg trækker Marie ned på skødet, mærker på hende, fornemmer hende. Jalousien – følelserne er mørke – sorte som Maries glimtende kjole. Jeg er lige ved at trække mig, fortryde og trække i land. “Har du spurgt om han kunne?” – jeg kan næsten høre det ynkelige i min stemme da jeg spørger.

Svaret kommer automatisk, da Alba og Noah larmende går gennem stuen og stiller sig i døren til kontoret. “Er du klar til at køre mor?” – siger Alba og smiler hemmelighedsfuldt og lidt frækt til Noah. Jeg ved ikke hvad de to unge har aftalt og er heller ikke sikker på at jeg vil vide det. Jeg kigger på Marie, mærker allerede vreden bruse i mig. Marie reder den på målstregen, da hun smilende men koldt siger: “du skal ikke med Alba, du bliver her – Noah kører mig.. og du skal heller ikke med når jeg skal hentes..” Alba ser ud som om hun har lyst til at opponere, men Maries kulde og advarende blik får hende til at tie.

Jeg ved ikke hvad der gør mest ondt, at se Marie vimse af sted med en ung gut, vel vidende… Pyh, eller det at se dem stige ind i min splinternye bil og køre af sted i den. Men det giver mig en mulighed, en mulighed jeg har ventet på hele dagen – noget der skal indhentes.

“Alba.. Albaa” – kalder jeg utålmodigt. Hun svarer ikke og for anden gang i min tid med Marie, banker jeg på datterens dør. Hun svarer ikke, det irriterer og provokerer mig. Jeg trykker håndtaget ned, presser døren op og misser lidt med øjnene. Alba ligger under dynen, har trukket den helt op over næsen og ligner en, der mest af alt har lyst til at forsvinde langt ned under den.

“Det var en overraskelse til Noah”, pipper hun forsigtigt, kigger undskyldende og uskyldigt på mig med de lysende blå øjne. Hun ligner en der er taget med bukserne nede – og det er hun på sin vis også. Da jeg løfter dynen ligger Alba i nissepige tøjet.

Jeg mærker jalousien, vreden over at han skulle teases af en lille fræk, trusseløs tøs. “Skulle i kneppe?” – min stemme er kold, jeg lægger hånden om hendes hals og gentager: “skulle du mærke en hård pik i dig?” Hun ryster på hovedet, har nok ikke lyst til at indvi mig i deres planer, men det skal hun. “Hvad skulle I så Alba? Fortæl..!” Min hånd hviler stadig omkring hendes hals, den anden spreder hendes ben, kæler blidt for hendes glatte venusbjerg. Shit!, hun tænder mig – lille rødhætte og den store stygge ulv.

“Vi.. vi skulle bare.. kæle” – hvisker hun. “Kæle..”- gentager jeg og bevæger mine fingre længere ned og spreder Albas stramme skamlæber. Jeg slipper grebet om hendes spinkle hals, kupler hånden om hendes bryst klemmer, mærker de sexede faste patter. Jeg kunne flå tøjet af hende.. “kæle… fortæl.. og husk, jeg skal have 10 minutter nu og 11 minutter senere!” – hvisker jeg krævende.

Hun er nervøs, føler sig usikker da hun forsigtigt siger: “men.. mor sagde..” “Schyyy.. fortæl lille skat”, jeg afbryder hende, presser forsigtigt mod hendes lille fissehul og lader det yderste led af min finger, komme ind i varmen. Hun sukker, er fugtig og har vist kælet inden. “Slikker han dig.. slikker han din lille fisse, Alba?” Jeg vil fucking vide alt.

Alba, fortæller ikke frivilligt. Jeg må hive, nive og klemme alt ud af hende. De knepper ikke – gudskelov! De kæler, uskyldig gensidig petting, kys og kærtegn. En enkelt gang har hun suttet pik på ham. Han presser hende, vil gerne klemme pikken ind – hvem vil ikke gerne det? Hun har lovet ham at de skal gøre det – nytårsaften. Det bliver over mit lig. Fucking nej, om han skal knalde lille fine Alba.

Bilen kommer uskadt hjem. Blikket, smilet om knægtens mund da han rækker mig nøglerne! Han burde have en på hovedet, faktisk to. Noah burde også have et par på hovedet, for at ligge og rage på Alba, resten af fredag aften. Det bliver en lang aften, tankerne kredser om Marie, krydret med lidt sekretær og Alba i nissepige tøj. Noah henter Marie klokken 24 – og imens sidder prinsessen på hug hen over mit ansigt og bliver forkælet.

Jeg er mild – go’ af mig, og næsten faderlig omsorgsfuld. Ved hvad der venter hende senere. Slikker tøsen og holder støttende om hendes små sexede baller. Det gibber forskrækket i hende når mine fingre, forsigtigt snitter hendes lille røvhul. Hun er tændt, den lille fisse er så klar til pik.

Alba er med, kan ikke modstå min erfarne mund og tunge, der leger med hende. Cirkler om hendes lille klit, tapper direkte på den og napper legende i hendes skamlæber. “Uhhm..” – hvisker hun forsigtigt, ser kær og forskrækket ud da hendes krop begynder at skælve. Albas blik er tåget, hendes underliv spiller hende et puds, giver hende følelser og fornemmelser hun ikke kan genkende.

Alba får orgasme og nyder det, også selvom hun ikke vil indrømme det bagefter. Hun er genert og forlegen, da hun rejser sig usikkert fra mit ansigt og stædigt siger at der er gået meget mere end de 11 minutter.

 

Tiden op til jul – 11
Læs forrige afsnit her
Læs næste afsnit her

Del dette indlæg