Tiden op til jul – 14

Mandag den 14. december.

Mandag morgen, som regel hårde og grå. Ikke for mig, jeg glæder mig hver dag i december og i dag er ingen undtagelse. Jeg drømmer meget, slemme drømme fyldt med slemme piger – mine slemme piger. Det er fantastisk. Jeg kører afsted på arbejde med et smil på læberne. Skulle jeg få en enkelt nedtur i løbet af dagen, har jeg mobilen fyldt med godt materiale.

Stolen hvor der plejer at sidde den lækreste julegodte er tom. Jeg undrer mig, hun plejer at være præcis, men fortsætter ind på mit kontor og starter med dagens opgaver. Og det bliver en hård dag – sygemelding fra sekretæren, en handel der går i vasken, og i hundredvis af sms’er fra Marie, der brokker sig over Alba.

Jeg trøster, skriver forstående beskeder, om at hun nok skulle blive god igen, at Marie har gjort det rigtige ved at give hende en lærestreg osv. Jeg må holde tungen lige i munden, spindet af løgne og beskyldninger er ved at blive indviklet. Men datoen og de 14 frække minutter holder mig oppe.

Hjemme igen, stemningen er kold som is mellem Alba og Marie. Mine to yndige dukker rivaliserer og kæmper om min opmærksomhed. Da vi spiser aftensmad er der stilhed, kun lyden af bestik, der skraber mod tallerkenen eller små korte sætninger. Indtil Alba bryder stilheden, kigger på sin mor og siger: “kneppede i.. kneppede du Noah, mor?”

Marie ryster overrasket på hovedet, vender blikket mod mig og smiler sukkersødt. Jeg bander lidt indvendigt over Alba, kan hun ikke bare tage den lidt med ro og lade julen komme hende til gode!

Senere på aftenen, da Marie og jeg ser tv og alt er fredeligt, sætter hun sig på skødet af mig. “Skat.. skal vi ikke droppe julekalenderen? Sige at hun har fået en lærestreg nu..” – hvisker Marie og nulrer sin næsetip mod min. Jeg bliver kold indvendigt, store larmende brøl går gennem mit hoved – Nej – Nej..

Jeg bevarer den cool facade, lader hende ikke se den slukørede lille dreng, der bor inden i mig. Jeg vil have min dukke og jeg vil have hende hele vejen. Jeg kysser Marie, taler min sag. Skubber hånden ind under hendes bluse og løsner hendes bh., leger blidt med hendes tunge bryster, nulrer brystvorterne og kysser Marie på halsen. Hun presser sig mod mit underliv. Hun er bange, utryg over hvad Alba kan finde på.

Det er nu ikke Alba jeg ville frygte mest, hvis jeg var hende. Men jeg forstår hende, nikker og lytter, da jeg lukker munden om Maries lyserøde brystvorte. Slikker og sutter, mærker den varme bløde hud i min mund, inden jeg sætter tænderne i.

Hun klynker lækkert, gør mig hård og liderlig. Jeg skifter til det andet bryst, niver hårdt i den savlende våde vorte jeg netop har sluppet. Sutter grådigt på det andet bryst, suger, sutter og slikker, og mærker hvordan Marie hektisk roder mig i håret. Min frække Marie kæmper. Bliver mit forspil til 14 skønne minutter med Alba. Klokken er lidt i ni, da jeg løfter Marie ned fra mit skød. Kysser hende. Kigger på hendes våde frække øjne. Selvfølgelig holder man en aftale.

Klokken er 20.59 da Alba glider ind af døren, nøgen, smilende og spiller villig. Diskret lader jeg døren stå på klem, tillader Marie et kig. Kender hendes nysgerrighed og lige nu, hvor hun selv er godt oppe og køre, vil hun slet ikke kunne styre det. Åhh, de tanker, fantasier. Det vil næsten være for perverst. Over grænsen.

Jeg lægger Alba på mit skrivebord, løfter hendes glatte ben så de hviler op af mig. Åhh, hvor kunne jeg godt.. kneppe livet halvt ud af den lille dukke. Hun har armene over hovedet – det havde pyntet med et reb. Jeg fornemmer Maries skygge ved døren, kysser Albas ankler, hendes små fødder, og lader fingrene glide op af hendes spinkle lår. Uhmm, den lille krop i min varetægt.

Hun er overrasket og lidt forvirret over den blide behandling. Spreder forsigtigt hendes stramme skamlæber, betragter det lille lyserøde himmerige. Prøvende stikker jeg tommelfingeren i Albas lille fisse, forsigtigt ikke ødelæggende, kun et par centimeter, lige nok til at fornemme varmen og det trange. Åhh, det dunker i min pik.

Alba presser på, forsøger at skubbe sin lille fisse ned over min finger. Jeg har selv fortalt hende, hvad der ville være den største hævn overfor hendes mor. Har gjort det klart for hende, hvad der kommer til at ske. Hun forcerer, vil have det overstået. Men det er ikke endnu. Jeg fjerner tommelfingeren, fører den op til hendes mund og hvisker “sut”. Hun væmmes ved sine egne safter, hendes kønne ansigt er forvrænget af væmmelse. Fuck det gør mig liderlig.

Jeg kører den våde finger rundt om hendes brystvorter, videre ned over maven, venusbjerg og finder vejen til hendes lille klit. Gnubber, gnider og kigger ind i hendes kønne blå øjne. Hun gisper, nikker genert da jeg spørger hende om det er dejligt. Det er så smukt, så fredeligt og frækt. Til ære for Marie, vender jeg alligevel tøsen rundt på maven, drejer hendes ansigt mod døren.

Den røv, de små buttede og struttende baller – for helvede hvor er hun lækker! Jeg løfter hånden, klasker den hårdt mod de gudeskønne baller. Igen og igen. Jeg nyder farveskiftet, nyder de små buttede hvælvinger, der fra lyse og fine, skifter til røde og sexet. Marie kan ikke se det, men jeg har den ene hånd inde under Alba, gnider hendes fisse og slår hende.

Alba er anspændt, klynker liderligt, men forbereder sig til næste slag. Hun bevæger sig mod min hånd, den lille dukke ligger og gnider sig mod min hånd. Hun er præcis som moderen, liderlig og underdanig. Hun underkaster sig. Jeg klasker hånden mod hendes røv igen, de faste baller vibrerer kun et kort øjeblik, for derefter at stå helt stille. Frække faste og lækre. Hun snøfter, klynker over smerten, ved det sikkert ikke selv, men hendes krop nyder det. Jeg kan se det. Jeg kan mærke det.

Jeg slipper hende, slipper den lille dukke. Men ikke helt, stiller mig med ryggen mod døren foran Albas ansigt. Lyner ned og presser pikken ind i munden på hende. 4 minutter. Er hun dygtig kan hun lige nå det. “Kom lille skat, sut – sut grundigt” – hvisker jeg og holder om hendes hoved. Jeg har ingen tålmodighed, holder hårdt om hendes hoved og skubber pikken langt ind. Åhh jahh. Alba græder, men jeg boller upåvirket hendes svælg. Tysser blidt på hende. Man kan ikke græde og sutte ordentligt på samme tid. Og nu skal hun sutte. Tøm mig, prinsesse..

Tiden op til jul – 14

Læs forrige afsnit her
Læs næste afsnit her

Del dette indlæg