Thaimassage

Thaimassage med happy ending.

I det spæde forår er der vildt travlt på jobbet, så selvom jeg hellere vil være hjemme, har jeg trukket en lørdag ud af kalenderen for at give en ekstra hånd på jobbet.
Heldigvis kunne jeg nøjes med en halv dag, så som aftalt med kæresten, er jeg på vej ind af indkørslen klokken 12.15.

Jeg siger en hilsen ind i huset, da jeg kommer ind af døren og kan høre hun befinder sig i stuen.
Jeg går ind til hende og ser hun stadig er i sin lille natkjole og da jeg kommer over og kysser hende, smyger hun sig kælent op af mig.

Jeg kender tydeligt kropssproget og da hun siger at selvom det er en almindelig weekendsdag, synes hun alligevel jeg fortjener lidt ekstra her i den travle tid. Så hun har en lille gave til mig i soveværelset.

Dog skal jeg først lige gå ud og skylle mig og derefter tage håndklædet om livet når jeg går derind.
Hun får et ekstra dybt kys mens jeg prøver at udfritte hende for flere detaljer, men hun holder helt tæt og i stedet for skynder jeg mig i bad og får vasket mig i en fart.

Tankerne cirkler om hvorvidt det er noget nyt lingeri, frækt legetøj eller hvad overraskelsen måtte være, det gør at pikken står stenhård mens jeg skyller mig, men jeg er godt klar over jeg nok får brug for alt den rejsning jeg kan levere om et øjeblik, så rører den så lidt som muligt, mens jeg får den sæbet ind og skyllet, inden jeg skynder mig ud og tørrer mig hurtigt inden håndklædet bliver viklet om livet.

Det er stadig tydeligt at se min tilstand, men tænker at hun bare vil nyde at se jeg er klar til hende.
Så overraskelsen er stor da jeg skubber døren op, og det første mit blik fanger er en stor massagebriks.
Dernæst er det den lille thai-massøse der sidder ovre i stolen, hvor vi normalt kaster vores tøj, som fanger mit blik.

Jeg er helt bevidst om det upassende i situationen, men på samme tid virker det tilladt, da hun selv kun er iklædt undertøj.
Hun rejser sig op og kigger på min bule, med et smil på læben, mens hun går mig i møde.

De små blondetrusser og den fint matchende Bh gør mig ikke mindre hård og efter hun har præsenteret sig som Lai, beder hun mig om at lægge mig op på briksen – uden det våde håndklæde. I mens vender hun ryggen til.
Det kræver lidt tilpasning at ligge på maven, men det ender med at lykkedes uden at være ulideligt.

Da jeg melder mig klar vender hun sig igen og lægger et noget mindre håndklæde over mine baller inden hun finder sin olie frem.

Hun når ikke meget mere end at hælde olie ud over min ryg, og få det fordelt blidt med hænderne, før jeg hører døren går op.

Eftersom jeg har ansigtet nede i hullet i briksen, er udsynet meget begrænset.
Det eneste jeg kan se i starten er Lais fødder og det nederste af hendes veltrænede ben.
Inden længe ser jeg min kærestes ben ved siden af Lai.
Jeg hører de snakker lidt om at alt går efter planen og de havde åbenbart allerede gættet på forhånd, hvordan jeg ville have reageret på det røgslør min kæreste havde lagt og de fniser lidt fjantet.

“Jeg skal lige en tur ind til byen og handle lidt, men mon dog du kommer til at savne mig her.
Lai har lovet hun nok skal give dig en fuld kropsmassage, og har givet mig sin garanti for hun nok skal få det HELE med.”

Hun bøjer sig ned og kysser min nakke farvel, imens går Lai så langt i knæ at jeg kan se min kærestes hånd nusser hende uden på trusserne.
Min kæreste hvisker mig i øret; “Hun er YDERST servicemindet – og smager himmelsk. God fornøjelse.”
Hendes fingre cirkulerer over de tynde trusser et par gange, før hun trækker fingrene til sig og jeg hører hende forlade lokalet.

Og snart efter smækker hoveddøren.

Massagen fortsætter som intet var hændt, men min kærestes besked gør det ret svært at falde helt ned. Til sidst må jeg dog overgive mig til de små hænders afslappende effekt og selv mit lem falder til ro.

Efter overkroppen er blevet æltet godt igennem går hun ned i fodenden og snart mærker jeg de oliefyldte hænder smører mig godt ind, inden hendes faste, men dog blide bevægelser begynder igen.
Hun starter ved foden og så bevæger hun sig op til kanten af håndklædet, inden hun tager turen tilbage igen.

Det andet ben får samme tur, inden hun noget uventet begynder at rette på håndklædet.
Først tror jeg det er for at kunne komme lidt bedre til lårene, men med ét trækker hun det helt væk og smider det over på sengen.
Allerede inden det lander, mærker jeg hendes fedtede fingre på mine baller.

Jeg mærker hvordan det igen bliver svært at ligge på maven, men det går lige.
Eller, det gør det til hun lader en hånd glide ned mellem mine baller og fanger mine nosser, hvorefter de også får en lille omgang.

Jeg rykker lidt på kroppen og løfter mit underliv en smule fra briksen for at finde en måde at få den stive pik til at ligge til mindst mulig gene.
Det resulterer bare i hendes hånd fortsætter ind under mig og fanger det helt stive skaft.
Mens fingrene gnider den sidste olie af på min pik foreslår hun at det er tid til forsiden – ikke mindst for at gøre det mere komfortabelt for mig.

Lidt genert ved situationen vender jeg mig langsomt og så snart mit hoved glider ud af hullet i briksen, ser jeg hun står fuldstændig nøgen ved siden af briksen.

Hendes blik hviler på den stive pik, mens hendes hænder igen finder olien og langsomt får hun smurt mig ind.

Hun stiller sig over mit hoved mens hun arbejder sig hen over brystkassen, ned over maven hvor hun sørger for at strejfe den stive pik hver gang muligheden byder sig, men uden det virker for overlagt.

Hendes placering gør hun næsten må lægge sig helt ind over mig for at få det nederste stykke med og jeg har hendes faste små bryster lige over mit ansigt.

Da hun rykker lidt op af maven med hænderne, står den ene brystvorte lige ud for min mund og jeg kan ikke modstå fristelsen for at løfte hovedet de par centimeter der gør det muligt at smage på den.

Mærker den blive hård mens jeg sutter og slikker på den.
Hendes hænder stopper et øjeblik, mens hun giver mig lov til min lille udforskning.

Men da jeg løfter hænderne for at komme til at mærke dem bedre, fanger hun dem inden jeg røre hende og hun lægger dem ned på briksen igen.
Hun rejser sig op inden hun går ned ved min side og smiler til mig.

“Du skal nok få lov, men jeg har jo ikke været over hele kroppen endnu, så du må lige vente lidt.”

Blikket falder igen på mit lem og hendes smil bliver lidt større.
“Men jeg kan jo godt se det ikke er nemt at slappe af, i den tilstand.”

Hun bøjer sig ind over briksen og løfter min pik op fra maven med den ene hånd, for at fører den ind i sin mund.
Mens hun stadig har skaftet i hånden, begynder hun at tage den længere ind i munden.

Min vejrtrækning afslører hvor lækkert det er at mærke hendes bløde læber glide over pikken, mens hun spiller den af på mig.
Hendes anden hånd finder min hånd som er lidt i klemme under hende og hun trækker den ud inden hun vender sig lidt og stiller sig med røven op mod mig.

Hun fører min hånd om mellem hendes ben og jeg mærker hendes skød driver af safter.
Det var lige dét der gør udslaget og jeg tømmer mig i munden på hende og hun sørger for at hver en dråbe glider ned i halsen på hende.

Men så snart hun mærker der ikke er mere at komme efter, rejser hun sig op, tørre sig om munden med en finger, mens hun drejer om sig selv, så jeg ikke kan nå hendes lækre fisse længere.

Hun smiler og spørger om jeg mon så kan koncentrere mig om resten?

Jeg trækker på skulderen som svar, og hun fortsætter med først at smøre mine ben ind i olie, for derefter at massere dem godt.

Trods udløsningen lægger pikken sig dog ikke helt og hun tager et kig på den en gang i mellem og smiler, uden at stoppe arbejdet med hænderne.

Igen arbejder hun sig op over kroppen, for at genoptage stillingen hvor hun står oppe ved mit hoved og hun massere langt nede af maven.

Hun vrider sig dog lidt og jeg tager om hendes smalle hofter, så jeg kan løfte hende slanke krop op at sidde på mit ansigt.

Det er lidt en balancekunst på den smalle briks, men det lykkedes.

“Det er nemmest fra denne vinkel”, som hun siger, men jeg er ikke et sekund i tvivl om det var hendes våde fisse der er den egentlige grund til hun ville der op.

Hun rotere underlivet lige over min mund og allerede inden jeg får spredt læberne kan jeg smage at min kone har ret.

Lai smager helt fantastisk og jeg begraver begærligt tungen i hende mens jeg fortsat har fat om hendes hofter.

Hun læner sig ned over mig og jeg skubber hende lidt længere frem over, så hun bedre kan nå min pik med munden.

Men det er mest mine nosser hun nulre og kæler for mens jeg ligger under hende.

Hun vrider sig og giver et lille skrig fra sig da min tunge strejfer hendes bagerste hul.

Inden jeg får hende til at komme vrider hun sig dog længere ned over min krop, og med dejligt fedtede fingre har hun stadig et frækt greb om mine nosser mens hendes fisse langsomt glider ned over min pik.

Et splitsekund overvejer jeg hvor mange kilo en massagebænk mon kan holde til, men med udsigten til hendes røv mens hun rider min pik, glemmer jeg alt om den slags ligegyldige bekymringerne.

Jeg trækker hende bag over og ned at lægge oven på mig, så jeg kan nå og nive lidt i de små mørke brystvorter, der gør til gengæld at hendes hånd glider med op over pikken og finder sig til rette på hendes klit mens jeg fortsat knepper hende.

Der går ikke mange øjeblikke på denne måde inden hendes vejrtrækning bliver mere intens og jeg trækker hendes hånd væk fra klitten.

“Husk nu, du er her for mig” siger jeg til hende med et glimt i øjet, mens jeg langsomt knepper hende dybt, og lader hendes opsamlet liderlighed klinge lidt af, inden hun trækker sig væk fra pikken og igen hopper ned ved siden af briksen.

Hun fanger pikken med munden, men jeg fortæller at dér er jeg ikke helt endnu.

Jeg rejser mig op og går om bag hende og tager hende bagfra, mens hun står foroverbøjet og støder igen imod sin briks.

Hun spreder sine baller og spørger om jeg kun ville smage hendes røv, eller om jeg havde andre tanker med den?

Jeg spytter på et par fingre og lader den cirkulere omkring hendes bagerste hul, men presser dem stadig ikke inden for.

Hun stønner højt af begær imens.

Langsomt slipper hendes ene hånd grebet om ballen og kommer snigende ind under sig.

Og da hun begynder at ælte mine nosser kan jeg ikke mere.

Hun hører det straks og på ingen tid går hun på knæ og knepper sin mund med min pik, mens hun presser på mine baller, som for at være sikker på at få det hele med.

Endnu en gang tømmer jeg mig i hendes mund, men om hun er ved at være mæt eller det er mere tryk på denne gang, det ved jeg ikke.

For det er kun de første sprøjt hun får fat i, inden det begynder at løbe ned at hagen og brystet på hende.

Hun gør intet for at stoppe det, men hun har også begge hænder travl beskæftiget.

Den ene hånd er om min pik, mens den anden gnider hendes skød til endnu en lille orgasme.

Hun rejser sig op og står med en slet skjult stolthed og svajer lidt fra side til side, mens hun kigger mig frækt i øjnene.

“Fik jeg det hele med, eller mangler der stadig at blive kælet for nogle steder?”

Jeg kigger ned over hendes sperm-glinsende krop og giver hende ret i at det er den mest fyldestgørende kropsmassage jeg har oplevet.

Hun får at vide hvor badeværelset er, og hun takker for muligheden for et bad – men inden hun får lov til at gå, skubber jeg hende bag over briksen og jeg banker pikken i bund i hende et par gange.

“Sarah sagde du smagte himmelsk, så jeg må jo hellere give hende lidt lækkert at smage på når hun kommer hjem.”

Siger jeg inden jeg trækker den efterhånden slatne pik ud af hende, og hun samler tøjet sammen og går ud af lokalet.

Jeg selv lægger mig over på sengen og prøver at finde hoved og hale i hvad det lige er der er sket, men jeg må have blundet et øjeblik, for jeg bliver vækket af min kærestes fnis.

“Hun fik dig da rigtig til at slappe af, hva´?”

Jeg kigger på hende, hører at der er helt stille i huset; “Ja, du kan jo prøve at smide tøjet, så må vi se om jeg kan gøre hende kunsten efter.”

Sarah er hurtigt ude af de stramme jeans og den lille top, og nærmest kaster sig op på briksen.

Mens jeg rejser mig fra sengen spørger jeg hvor hun dog har købt sådan en service?

“Hvem siger jeg har købt hende? Lai er en gammel veninde fra jeg studerede, og vi blev hurtigt gode til at hjælpe hinanden med at udforske vores grænser.

Det startede egentlig med en ordentlig brandert, hvor vi begge var sammen med en pige for første gang, men derfra tog det fart.

Desværre fandt hun sammen med en fyr fra vores klasse, og det lagde en dæmper på det – men hun kontaktede mig på Facebook for et par uger siden og spurgte om vi kunne mødes da de var blevet skilt fornyligt.

Vi var ikke længe om at finde ud af vi ikke var helt færdige med hinanden og vi tænkte du måske ville være med.

Eller er det helt forkert?”

Jeg mærker hvordan hendes lille resume har fået min pik til at stå igen og jeg bøjer ned i knæene og fører pikken ind under briksen og mærker hvordan hendes læber og tunge glider hen over oversiden af min pik, mens jeg lader den glide frem og tilbage under det lille hul i briksen.

Hun lægger et ben ud til hver side af briksen og mens jeg får pikken ordentligt ind i hendes mund, finder jeg hendes drivvåde skød med fingrene.

Ud af øjenkrogen ser jeg Lai snige sig lydløst ind i lokalet, men denne gang er det ikke mig som hendes rovdyrsblik er låst fast på, og mon ikke hun håber på revanche for den manglende orgasme tidligere?

Jeg er i hvert fald klar til at hjælpe den på vej…

Thaimassage
Forfatter: Sexy Satan
Mail: sexy-satan@live.com

Del dette indlæg