Swingersex på strandtur

 

Igennem den dejlige sommer, kunne Sonja sammen med sin nye kæreste, som hun mødte på en Festival, nyde en velfortjente fridag på stranden. I bilen på vej ud til stranden, spørger Sonja kæresten Mark, om han ved, om der findes en nudiststrand i nærheden. Sonja havde læst en artikel om sådan en strand i Nordjylland, og det lød som en sjov måde at være på stranden. Især at der er særlige små områder, hvor der ofte dyrkes sex.
Mark kendte et sted i nærheden af stranden, som de havde planlagt at besøge, så der var mulighed at få en fræk oplevelse. Sonja lod ikke mærke til, at han kunne køre direkte til den lille diskrete parkeringsplads bag de buske, da hendes tanker var i gang om hvad der kunne ske, når der ligger en masse nøgne mennesker og nyder solen.
De gik igennem en lille skov og mødte en ældre herre, som var ved at tage sit tøj på. Sonja så, at han havde en stor pik, som hang som om den kort forinden havde været stiv. Han sagde “god fornøjelse” og smilede venligt.
Da de kom til området, hvor man kunne ligge på tæppe, mødte de en kvinde ca. 50 år, hun stod uden tøj på, nød vejret og så i vandet. Hun havde valgt at stå på en sten, så alle kunne se hende. Lidt længere henne stod der en mand og kiggede meget interesseret i kvinden. På vej hen imod kvinden lå der 4 -5 nøgne mænd rundt om i området på deres tæpper. Sonja bemærkede, at mindst 2 af de mænd lå i solen med ståpik. Et par af mændene hilste venligt på dem. Sonja bemærkede ikke, at Mark fandt et sted med ordene “det her er et godt sted”.
Sonja tog sin sommerkjole af og bemærkede at i mellem bevoksning lå der et andet par og kiggede på dem. Kvinden lå og suttede mandens pik og kiggede nøje på Sonja, som tog sin bikini af. Mark havde lagt det store tæppe ud og stod nøgen lige foran Sonja. Mark tog sandaler på for lige at finde et sted at tisse. Sonja fandt sololien frem, som gav en dejlig blød, fedtet og velduftende hud. Sonja begyndte at smøre sig ind. Sonja ligger på knæ, da hun skal smøre sine bryster ind. I det hun begynder, kommer der en mand hen fordi og spørger om hun har brug en hjælpende hånd, Sonja griner og siger at hvis hun må smøre hans pik i solcreme ville det være ok. Den bemærkning gav liv i den hængende pik, som begyndte at voksne. Sonja rakte ham sololien, som han lod løbe langsomt ned af det ene bryst. Brystvorten blev hård, ud fra hans vejrtrækning var han godt liderlig. De lå begge på knæ, med fronten mod hinanden. Sonja lukkede øjnene og lod ham nyde det. Han tog mere olie på sine hænder og begyndte at smøre Sonjas mave. Han masserede blidt med sine hænder over kroppen. Sonja vendte sig om for at få olie på ryggen og røven. Imens ham smører hendes ryg, rækker Sonja efter hans pik, som er stenhård. Hun spiller hans pik, hvilket får ham til at små stønne. Da røven skal smøres, spreder Sonja ned, så hendes fisse bliver lettere at komme til. Sonja er liderlig, og da han begynder at stikke 2 fingre op i hendes våde fisse, kan hun mærke, at hun snart vil få en orgasme. Sonja malker nu hans pik hårdt, imens han fingerknepper Sonja, som stønner af velvære. Lige før han kommer, rejser han sig og tager Sonja hoved og presser sin sprøjteklar pik langt ind i munden og facefucker Sonja kort indtil han kommer og pikken pumper og der kommer 3 store ladninger ser ud i ansigtet og munden. Sonja giver sig selv finger og kommer selv med en dejlig rullende orgasme som udløser et højlydt støn.
Sonja undrer sig over, at Mark ikke er kommet tilbage nu. Sonja går lidt rundt for at se om Mark måske er gået i vandet. Mark er ikke i vandet og Sonja hen i den retning Mark gik hen, lidt henne ser hun Mark stå og kigge rundt ser dog ikke Sonja, som kan se da hun kommer tættere på, at Mark får et blowjob, det kommer dog meget bag på Sonja, at det er en mand som sutter Mark.
Mark nyder tydeligvis den behandling. Ham, som sutter, har et fast greb om nosserne og sluger pikken dybt. Pikken er meget våd og fyren gagger sig selv med Marks tykke pik. Med den anden hånd stikker han sin langfinger i Mark, som stønner og lader den glide ind i bagindgangen.
Sonja kan mærke, at synet gør hende liderlig og hun begynder at lege med sin fisse igen, imens Mark får et godt blowjob. Efter nogle få minutter kan hun hører, at Mark kommer, da han stønner højlydt.
Sonja går hurtig tilbage på tæppet og nyder solen, kort efter kommer Mark tilbage og ligger sig ved siden og spørger om der er sket noget imens han var væk. Hvortil Sonja svarer frækt tilbage; ”ikke mere end for dig, tror jeg.”. Da de hopper i vandet møder Sonja og Mark de 2 fyre, som de hver for sig havde været sammen med, Mark kommer med en bemærkning om, at fyrene er bøsser og bor sammen, Mark kender den ene fra sit arbejde. Ham som Sonja legede med kom hen til dem da var ved at tage tøj på og kiggede på Mark og sagde hyggeligt at se dig igen, vi ses i morgen på job. Mark sagde, at ham fyren er hans Chef. Den sommer var Sonja og Mark ofte på stranden.

Del dette indlæg