Swingerklub på Fyn

Swingerklub på fyn

Dark Secret swingerklub på fyn

Old gyde 74, 5620 Glamsbjerg, Fyn

 

Dark secret er en nyrenoveret swingerklub på 1200 m2 med mange spændende og ikke mindst indbydende faciliteter. Her har du rig mulighed for at lade fantasien og legen forlyste sig.

 

Det første du vil møde er vores lille butik, hvor du bliver modtaget og registreret som gæst. Herefter får du udleveret en nøgle til dit skab og vises ud til omklædningen. Det er muligt at købe diverse lingeri og legetøj i butikken.

 

Vi giver dig naturligvis gerne en rundvisning i Dark Secret efter betalt entré.
Rundvisning
er hver lørdag mellem klokken 15.00 til 15.30

 

Baren ligger i husets hjerte, og her serviceres du af vores altid smilende og imødekommende personale. De er altid klar til at hjælpe og besvare dine spørgsmål. I baren kan du aflevere nøglen til dit garderobeskab, når du har klædt om til aftenens begivenheder. I de tilstødende lokaler finder du to hyggelige lounges, hvor det er muligt at nyde dine drikkevarer eller måske tage en lille pause og snakke med andre af husets gæster. I loungen er der blandt andet en elektrisk massagestol, som du frit kan benytte.

 

I den øvrige del af stueetagen finder du 2 badeværelser, 2 toiletter, rygerum samt 8 værelser, der alle er udformet forskelligt med lækkerier og hyggelig afdæmpet belysning. Alle madrasser er fremstillet af materiale der nemt rengøres, og de fleste af disse rum har egen håndvask.

 

Det er værd at bemærke, at vi har et rum, der er indrettet udelukkende til Sybian (kasse med diverse dele/dildoer udlånes i baren). Sybian er et populært tilløbsstykke for både kvinder og mænd.

 

Alle rum er naturligvis monteret med kæder og/eller døre, så det er muligt at vælge, om du vil være dig selv, ønsker andre gæster der kigger – eller gæster der måske endda deltager i din eller jeres leg.
Er man til gloryholes og tjekkisk gloryhole, har vi ligeledes et rum fyldt med det.
Rummet er bygget med mindre båse som kan låses, og både giver samt modtager kan forblive anonyme hvis man ønsker det.
Vi har ligeledes et gloryhole i kælder niveau, hvor man kan tage elevatoren direkte ned og gå ind i en bås som kan aflåses.

 

Kælderen er indrettet i den lidt mere mørke stil, men kan anvendes af alle der søger en anden atmosfære end husets øvrige etager. Her finder du 2 lækre spabade, der er ombejlede af vores gæster. Vores hygiejne omkring spaen er i top og det er derfor heller ikke tilladt at dyrke sex i spaen.
Herudover indeholder kælderen 2 bade, en sauna og to lounges. Der er en særlig belysning og stemning, og et udsøgt olie-massagerum, Dark Room, 1 toilet og 1 Wetroom. Bagerst finder du Dark Secrets største rum, der er indrettet med tv, madrasser samt sofa. Rummet er velegnet til Gang Bang. Vi har rum indrettet i BDSM stil, og et værelse der indeholder bur, værelser med flere kors, gabestok, gynækologstol osv. Det er muligt at låne manchetter og enkelte piske i baren.

 

Husets førstesal anvendes blandt andet til overnatning. Der er 2 enkeltværelser (300 kr. pr overnatning), 1 dobbeltværelse (450 kr. pr overnatning) og 1 stort dobbeltværelse (500 kr. pr overnatning). Badværelse og toilet er fælles på gangen.
(Book et værelse her)

 

Dark Secrets sidste rum er indrettet med en stor sling. Der er synlige bjælker og kroge, hvilket gør rummet yderst velegnet til bondage. Det anvendes ofte også til vores temaaftener – bla. om anvendelse af hypnose, Kinbaku og i forbindelse med ”Ny Bdsm.”

 

Det skal nævnes, at der er elevator til alle etager af huset, hvilket betyder der er let adgang – også for gangbesværede eller kørestolsbrugere.

 

Klubben er beliggende i diskrete omgivelser, omkranset af skov, natur og dyreliv.
Til trods vores diskrete beliggenhed, er vi tæt på Glamsbjerg by med handle muligheder, Friluftsbadet, VestFyns Golfklub, en masse seværdigheder, samt Assens by.

 

Alt i alt er Dark Secret en indbydende swingerklub med indretning, hygiejne og personale i højsædet.

 

Vi glæder os til at tage godt imod dig.

 

Med frække hilsener

Dark Secret