Swinger klubbens SM rum

 

Klokken var kvart i 8, lørdag aften og Sofie var lige kommet ud af badet. Hun fandt sit frækkeste undertøj frem og sine yndlings stiletter. Det var kun tredje gang, at hun skulle i Swinger klubben, men alligevel glæder hun sig, som et lille barn.

”Den første gang hun var afsted startede meget stille – hun blev vist rundt af et af medlemmerne, så hun kunne få en fornemmelse af klubben og de muligheder der var. Sofie følte sig tryg lige fra starten og var draget af stemningen og menneskerne.

Efter rundvisningen gik hun hen til et vindue, hvor hun kunne kigge ind i et bollerum. Der var et par inde i rummet, hvor manden lå og slikkede kvinden. Sofie listede ind i rummet, hvor parret gjorde tegn til, at det var okay. Parret fortsatte deres sex agt, mens Sofie satte sig i sofaen og kiggede. De startede blidt ud med missionærstilling, men kort efter lagde kvinden sig på alle 4, hvorefter manden førte sin pik op i røven på hende. Sofie var begejstret og liderlig! Hun kunne ikke ta’ øjnene fra parret. Hun lagde sig ned på sofaen og stak hånden ned i sine trusser og mærkede, at hun var helt gennemblødt og våd. Hun stak sin finger på i sin våde fisse og begyndte, at lege med sig selv, mens hun nød parrets forestilling.

Da parret var færdig gik kvinden ud og manden blev liggende på madrassen. Han kiggede på Sofie og bød hende over- Sofie tøvede lidt, men følte sig nysgerrig. Hun rejste sig langsomt fra sofaen og gik over mod manden. Han smilede til hende og spurgte om han måtte kneppe hende? Sofie nikkede stille med et smil og lagde sig ned. Manden skyndte sig at skifte kondom, hvorefter han hamrede sin pik op i Sofie. Hun udbrød med et skrig, mens manden fortsatte uforstyrret med, at føre sin pik ind og ud af hendes stadig våde fisse. Det virkede voldsomt, men alligevel nød Sofie den hårde måde, at han tog hende på. Da manden var kommet og havde trukket sig ud, tørrede han pikken med papir og smilede til Sofie og sagde tak for kampen, hvorefter han gik ud af rummet.

Sofie var målløs over det, der lige var sket. Hun havde ikke haft planer om, at hun skulle deltage i noget første gang i klubben – kun kigge. Men hun var alligevel sikker på, at det ikke skulle være hendes sidste besøg i klubben.”

Tilbage i lejligheden havde Sofie fået sit undertøj og en rød lårkort kjole på. Hun havde købt kjolen tidligere på dagen netop til denne lejlighed. Kjolen var knald rød og havde en lynlås foran, som gik hele vejen ned. Hun tog sine stiletter og jakke på og smækkede døren til lejligheden.

Sofie lagde sin jakke i garderoben og gik ind i klubben. Hun lynede sin kjole ned, så man kunne se hendes bh med sorte blonder og lagde et ekstra lag rød læbestift. Hun var spændt og elskede spændingen og den følelse, som hun fik i kroppen. Hun gik hen til vinduet ved bollerummet, hvor der lå to kvinder og en mand. Den ene kvinde lå med spredte ben, mens manden slikkede hende og stak sine fingre op i hende. Imens sad den anden kvinde med mandens pik i hånden og spillede den af. Sofie stod længe og kiggede ind på dem gennem vinduet og kunne mærke, at hun blev tændt og våd. Hun lynede sin kjole helt op, så hendes sorte blondeundertøj kunne ses og gik videre ind i et andet rum.

I rummet var der et stort kors, hvor man kunne blive spændt fast og fra loftet hang der en læder sling. Der var helt sorte vægge og to små spot med rødt lys. Det var dystert, men samtidig frækt. Der hang også en masse SM og Bondage legetøj på væggen og sorte læder håndmanchetter, som hang i kæder fra loftet.

Sofie hørte døren gå op og ind kom en høj mørk mand – kun iført boxershorts. Sofie blev overrasket over mandens veltrænede overkrop og følte sig straks tiltrukket. Hun bød ham ind i rummet og han lukkede døren bag sig. Han spurgte om hun ville være hans sexslave og lade sig dominere. Sofie havde aldrig prøvet SM eller Bondage, men hun kunne ikke modstå muligheden for, at lade sig dominere af den smukke dystre mand.

Han tog hendes kjole og bh af hende og spændte hende op i læder håndmanchetterne, som hang i loftet og gav hende blindfold på. Hun mærkede spændingen i hele kroppen og dirrede bare ved tanken om, hvad han kunne finde på, at gøre ved hende. Hun mærkede en kilden hen over brystet og ned over maven – manden havde taget en ridepisk og førte den langsomt ned af hendes krop. Han kørte den hen over hendes bryster og gav hende små slag, når hun ikke stod stille. Han førte pisken ned mellem hendes ben og trak hendes trusser ned og spredte hendes ben. Sofie mærkede varmen i kroppen og følte sig mere pirret end nogensinde før. Han førte pisken hen over hendes skamlæber og smækkede pisken ind på dem, så hun skreg og klyngede sig til kæderne i loftet. Det gjorde ondt, men alligevel blev hun mere tændt og havde lyst til mere. Han tog fat i hendes hår og rev hårdt, mens han smækkede pisken hårdt på hendes bare baller, hun forsøgte at holde sine skrig tilbage. Hendes baller brændte og han blev ved med, at smække hende hårdt med pisken. Det var pirrende og skræmmende på samme tid og alle hendes sanser blev forstærket, fordi hun ikke kunne se – kun mærke.

Manden smed pisken på gulvet og tog hårdt fat i Sofies bryster, mens han begyndte at slikke dem og bide i hendes brystvorter. Sofie følte, at hun stod og dryppede på gulvet, fordi hun var så våd og liderlig. Hendes baller var stadig varme efter pisken og hendes brystvorter blev helt stive, jo mere han bed og slikkede. Han klemte hårdt om hendes ene bryst, mens han førte en finger op i hendes fisse. Sofie kunne ikke stå stille! Hun holdte endnu mere fast i kæderne og havde svært ved, at stå på sine ben, mens han kørte sin finger ud og ind af hendes fisse.

Han trak sin finger ud af Sofie – tog fat i hendes baller, løftede hendes op og satte hende ned på hans pik. Han begyndte at kneppe hende hårdt og Sofie skreg i ren nydelse. Hun blev fyldt helt ud af hans pik og nød de hårde og hurtige rytmer. Sofie kunne ikke få nok! Hver gang han bankede sin pik op i hende, kom han helt op og Sofie var tæt på at komme. Men pludselig trak han sig ud af hende og satte hende ned igen. Sofie var frustreret – nærmest vred! Hvorfor stoppede han lige, når hun var ved at komme? Hun begyndte at tigge efter mere i håbet om, at hun ville nå klimax. Men han begyndte at løsne manchetterne og lagde hende ned på gulvet. Sofie var lige ved at opgive, da han pludselig spreder hendes ben og igen hamrer pikken op i hende. Han nåede kun at trække sig ud og ind et par gange, inden hun mærker hele kroppen trække sig sammen og kommer i en lang og våd orgasme. Hele hendes krop er fuldstændig færdig og hun havde ingen kræfter tilbage. Aldrig havde hun prøvet noget så intenst, voldsomt og dejligt. Manden smækker hende i røven, tager sine boxershorts på igen og går ud af rummet.

Del dette indlæg