Sweetys første besøg – Kapitel 1

Sweetys første besøg – Kapitel 1.

Klokken var ved at nærme sig 10.00 lørdag formiddag, og jeg sad og ventede på banegården i Thisted. Efter aftalen skulle Sweety komme med et tog få minutter senere. Jeg havde skrevet med hende i mere end et år, men desværre med mange pauser.

Sweety var helt sikkert en spændende pige. Det havde jeg fornemmet lige fra starten, men selv om pigen tydeligvis også var interesseret i mig, havde hun hele tiden undslået sig at mødes med mig. Og ligeledes havde der været store pauser i vores skriftlige kontakt.
Sweety var en hjemmeboende pige på 20 år, lidt kraftig, men smuk, med en pragtfuld fast røv og vidunderlige E skåls bryster.
Hun gav somme tider udtryk for at hun syntes at hun selv var grim, men sjældent har selvkritik været så misvisende.

Sweety var virkelig smuk, og samtidigt en spændende pige. Gennem vores snak havde jeg et klart billede af at hun virkeligt ønskede at prøve at være slavinde.
Alligevel havde hun nu chattet om det i mere end et år, uden at prøve det i virkeligheden. Samtidigt havde jeg fornemmelsen af, at hun var mest tiltalt af de blidere former, eller i hvert fald, at hun gerne ville undgå de helt vilde ting, men alligevel ville hun ikke sætte nogen grænser op.

Forud for dette møde havde hun skrevet, at hun ville være min slavepige i 24 timer, og at jeg i den tid kunne gøre med hende lige hvad jeg havde lyst til. Det var det der tændte hende, at lade en fyr udleve sine fantasier, uden at hun havde muligheder for at få indflydelse på, hvad der skulle ske med hende.

Da Sweety steg af toget følte jeg et sug i maven. Hun var virkelig endnu smukkere end jeg havde forestillet mig det ud fra de billeder hun havde sendt.
Hun var en pige med kød på, men på en dejlig måde. Hendes store bryster strittede smukt frem fra kroppen, og hendes mave var ikke ret stor. Og røven havde en helt vidunderlig facon i hendes stramme jeans. Ansigtet var smukt som en prinsesse.

Jeg gik hen, lagde en arm omkring hende, bøjede hende lidt tilbage, og kyssede hende grådigt.
Hun kæmpede lidt imod, før hun omsider begyndte at gengælde kysset. Først efter at vores tunger havde udkæmpet en hidsig tvekamp i hendes mund i mange minutter, gav jeg slip på hende, og hjalp hende til at stå almindeligt.

“Plejer du ikke at sige goddag, inden du kysser en pige? Og at spørge om lov?” Sweety virkede langt fra utilfreds med kysset, men hun var åbenbart overrasket over den måde hun var blevet modtaget på.

“Hvad jeg plejer at gøre, er min sag. Du er min slavinde nu, og jeg gør med dig, præcist hvad jeg har lyst til” Jeg sørgede for at dæmpe min stemme, så andre folk på perronen ikke kunne høre os. ”Tag dine ting og bær dem over i bilen. Vi skal hjem, og så skal jeg nok lære dig, hvad det betyder at være slavinde.”

Vi kørte hjem, og da det ikke var min plan, at Sweety skulle underkastes hårde slave regler, småsnakkede vi frit under kørslen. Men så snart vi var i mit hus, og hun havde anbragt sine tasker i soveværelset, begyndte jeg hendes opdragelse:

”Tag tøjet af, slavepige.”
”Nej, det vil jeg da ikke. Ikke nu. Skal vi ikke snakke lidt sammen? Og skal du ikke vise din gæst rundt i huset?”
”Du er ikke min gæst, du er min slavinde.” Jeg smilede bistert. ”Læg tøjet omgående, ellers kommer du til at fortryde det”

Sweety så rystet ud, men begyndte at tage tøjet af, og lægge det på en stol. Det gav et sug i maven på mig, efterhånden som jeg fik hele hendes smukke krop at se. Brysterne var endnu større og mere perfekte end jeg havde fornemmet gennem tøjet.

”Kom med her, slavinde,” sagde jeg, da pigen var fuldstændigt nøgen. Jeg førte hende ind i mit ”hobbyrum”.
Sweety stod som lammet, da hun kiggede på den læderbeklædte høje bænk, det ligeledes læderbeklædte kors og alle redskaberne, der var smukt hængt op på den ene væg.

”Du må altså ikke være for hård Kaptajn Bligh. Jeg har næsten ikke prøvet noget.” Sweety lød meget nervøs.
”Jeg gør lige hvad der passer mig. Du er min slavinde nu, og jeg kan gøre med din sexede krop, nøjagtigt hvad jeg har lyst til.” Jeg smilede bredt. ”Og lige nu skal du straffes fordi du undlader at tiltale mig som Herre.”

Jeg førte hende over til korset, og spændte hende fast, med ansigtet ind mod væggen. Jeg tog en flogger ned fra væggen og viste hende den. Den var af medium størrelse med måske25 strenge. ”Tror du ikke den her vil kunne få dig til at adlyde? Du får 20 slag for at undlade at titulere mig korrekt.”

”Åh nej, Herre. Vis nåde. Jeg kan altså ikke holde til 20 slag af sådan en pisk.” Nu lød Sweety virkeligt bange, og hun vidste selvfølgeligt også, hvor hjælpeløs hun var, sådan som hun stod lænket nøgen til korset.
”Du slipper ikke, lille slavinde, og jeg agter at slå til”. Jeg forsøgte at se lidt ond ud.

Så trådte jeg et skridt til siden og svingede den dejlige flogger. Strengene ramte det øverste af ryggen med et klask, og farvede huden lidt rød, Det rykkede i Sweety, da floggeren ramte, og det gjorde det også et øjeblik efter, da det næste slag ramte hendes røv. Derefter stod hun stille, med ansigtet drejet over mod mig.

Først havde hun set bange ud. Så smilede hun et øjeblik. Derefter anlagde hun en mine som en yndig ydmyg slavinde der værdigt modtog sin straf. Hun havde opdaget, at selv om hun havde syntes at floggeren var stor og tung, så føltes dens ruskinds snerter som behagelige kærtegn mod huden. Ligeledes havde hun opdaget, at jeg ikke slog så hårdt som hun havde frygtet. Hun stod stille og nød resten af slagene.

”Hvad så slavinde? Er du indforstået med at du fremover altid kalder mig Herre, hver gang du taler til mig?”
”Ja Herre, og tak for straffen” Sweety kiggede ydmygt ned i gulvet.

”Godt slavinde. Det er dejligt at du så hurtigt har fundet ud af at være lydig. Jeg har købt ind til en dejlig frokost. Du kan anrette til os på det store spisebord i stuen” Medens jeg sagde det, løste jeg hende fra korset. ”Tag den stuepige dragt på, der ligger derovre.”

Sweety gned sine håndled, hvor manchetterne havde siddet lidt stramt, og gik så over og tog tøjet på.
Først hofteholder og lange netstrømper. Så en dejlig, superkort nederdel og sko med 10 cm høje stilethæle.
Naturligvis fik hun ingen trusser.
På overkroppen fik hun kun en kort hvid skjorte, der kun knapt nåede ned over de enorme bryster. Den sad fantastisk stramt, og de store, stive brystvorter strittede ud gennem stoffet.

Jeg satte mig ind i stuen og nød et glas vin medens hun dækkede op. Trods alt var nederdelen lang nok til at dække røven medens hun stod op, men så snart hun bøjede sig ind over bordet, var både fisse og det meste af røven frit synligt.
Jeg lagde mærke til at hun hver gang arbejdede fra min side af bordet, for at give mig den bedste udsigt, og jeg smilede stolt over min dejlige slavepige.

Da hun trak en stol ud, og bad mig tage plads ved bordet, gik jeg over og greb begærligt fat omkring hendes store bryster bagfra. Jeg forlangte at hun skulle bøje hovedet bagud, og medens jeg stod skråt bagved hende, kyssede jeg ivrigt hendes dejlige mund, medens mine hænder liderligt æltede de enorme bryster gennem det tynde skjortestof. I begyndelsen var Sweety lidt stiv, men hun tøede hurtigt op, og jeg tror hun nød det lige så meget som jeg.

Vi slappede helt af under måltidet, og Sweety fortalte mig, at hun virkeligt havde været bange for piskningen, og først ved det andet slag rigtigt havde registreret hvor blide og behagelige slagene var. Resten af tiden havde hun nydt floggeren rigtigt meget.

Efter måltidet beordrede jeg hende til at rydde op og sætte maden i køleskabet og tingene i opvaskeren. Så snart hun var færdig, greb jeg hende hårdt om halsen og pressede hende op mod vægen.

”Nu skal du fandeme have pik, din liderlige slavinde.” Jeg flåede toppen af hende med min frie hånd og nød synet af de store meloner der væltede frem. Idet jeg strakte den venstre arm, med hvilken jeg holdt hendes hals presset ind mod væggen, trådte jeg lidt tilbage, og klaskede i hurtig rækkefølge de store bryster 6-7 gange med flad hånd.

Sweety stønnede og peb noget om, hvorfor jeg var så brutal mod hende.

Medens jeg stadigt holdt fast om hendes hals, flåede jeg den minimale nederdel af hende. Hun var ved at vælte ned fra de høje stiletter under den voldsomme behandling, men fik rettet sig op. Gud hvor var hun pragtfuld i hofteholder, lange netstrømper, stiletter og intet andet.

Hun var højrød i hovedet efter mit stramme greb om hendes hals, men da jeg lod min højre hånd søge op mellem hendes glatte lår, stønnede hun alligevel af nydelse. Hun var så utroligt våd, at det drev ned af hendes lår.

Jeg greb en af hendes hænder, og vred den om på ryggen af hende, idet jeg selvfølgeligt slap hendes hals. I dette førergreb tvang jeg hende ind i soveværelset, hvor jeg brutalt kastede hende ned på sengen. Før hun rigtigt var kommet i ro på sengen, havde jeg smidt både bukser og trusser, og sprang op mellem hendes spredte lår. Med fuld kraft hamrede jeg min store pik ind i hendes våde fisse. Hun klynkede lidt, men jeg viste hende ingen nåde. Jeg pumpede ud og ind som en vanvittig, og hendes stønnen afslørede bedre end ord, at den brutale behandling absolut tiltalte hende.

Det lykkedes mig, trods det vanvittige tempo i knepperiet at holde ud rigtigt længe, men til sidst måtte jeg give mig, og sprøjtede tykke stråler af sperm helt op i hendes livmodermund.
Vi lå lidt slapt og kiggede hinanden i øjnene. Hun kyssede mig blidt i meget lang tid. Så sagde hun: ”Tak Herre, det var dejligt”

”Hvad mener du, kære slavinde? Du tror da ikke det er færdigt?” Medens jeg sagde det, trak jeg pikken ud af hendes tilsølede fisse, og viste hvor stiv den stadigt var. ”Læg dig på knæ med røven mod mig”
”Åh nej Herre, du vil da ikke røvpule mig med den enorme pik? Jeg revner, hvis du presser den op i mig. Det kan jeg slet ikke klare.”

”Hold kæft, slavinde”, sagde jeg og bragte mig i stilling bag hende. Jeg greb fat om hendes hofter, og hamrede igen pikken frem med en kraft som en damphammer. Til hendes lettelse styrede jeg igen pikken op i hendes våde fisse, og så snart jeg havde fundet rytmen, flyttede jeg mine hænder fra hendes hofter til hendes svulmende bryster. Sweety begyndte at stønne og prøve at støde lidt imod, så knepningen blev endnu voldsommere. Det var vidunderligt, og til sidst skreg den vidunderlige pige sin orgasme ud.

Jeg holdt kærligt fast om hende og kælede med hendes vidunderlige krop medens hun samlede sig efter orgasmen, hun kiggede tilbage mod mig og smilede taknemmeligt. ”Du er en pragtfuld elsker, Herre. Tak for denne orgasme.”

Jeg smilede til hende, men sagde alligevel: ”Ved du ikke, at en slavinde skal spørge om tilladelse, inden hun kommer?”

Sweety kiggede ind i mine øjne og svarede, at hun ikke havde vidst at denne regel gjaldt i vores forhold. Jeg forsikrede hende om, at det gjorde den, og at hun ville blive straffet for sin forseelse senere, men at lige nu skulle hun jo give mig min anden orgasme, for jeg var ikke kommet denne gang.

Skønt hun var en lidt kraftig pige, løftede jeg hende let op. Og bar hende ind på spisebordet, hvor jeg lagde hende på ryggen med røven helt ude ved kanten af bordet.
Denne gang smurte jeg pikken ind i glidecreme, og løftede hendes ben op, så de hvilede på mine skuldre. Derved blev røven løftet lidt, og røvhullet lå nu lige ud for min dunkende pik. Jeg åbnede det stramme rynkede hul lidt med to fingre og pressede den kolde glidecreme ind i røven.

Sweety hvinede, og protesterede samtidigt. Hun sagde, at hun ikke var gået med til at blive røvpulet.
”Hør her slavinde. Jeg bestemmer, hvad jeg bruger din krop til. Du skal overhovedet ikke brokke dig. Du får en lille straf for at glemme at kalde mig Herre, og en stor for at protestere og betvivle min magt over dig.”

Jeg trak hende længere ind på bordet, og beordrede hende til at blive liggende.
”Nu straffer jeg dig med et mildt redskab som straf for at du glemte at kalde mig Herre. Og et lidt værre redskab, fordi du brokkede dig. Hvis du klarer at modtage straffen uden hverken at flytte dig, eller at dække kroppen med hænderne, så bliver du ikke straffet mere for disse fejl. Forhindrer du mig derimod i at udføre straffen, vil du blive bundet, og så bliver straffen fordoblet.”

Sweety så meget bange ud, men hviskede dog: ”Javel Herre”.

Jeg udvalgte en lille læder flogger og en ridepisk, og viste Sweety dem.
”Nu får du først 8 slag på din forside med læder floggeren. Selv om den er meget lettere end den ruskinds flogger jeg brugte på din ryg, slår den en del hårdere. De firkantede læderstrenge kan godt bide.”

Nu så Sweety virkeligt bange ud, så jeg skyndte mig at tilføje, at den dog alligevel var en meget mild pisk, ligesom næsten alle floggere.
Jeg beordrede hende til at ligge helt fladt på ryggen, med armene ned langs side, og benene så spredt som det var muligt når fødderne stadigt skulle ligge på det 1 meter brede bord, og benene være strakt.

Sweety viste sig som en dejlig, lydig slavinde, og lagde sig uden protester præcis som jeg ønskede det.
Jeg stod på hendes venstre side og svingede floggeren. Ikke hårdt, men bare et godt sving.
Strengene ramte midt på hendes mave, og hun udstødte et lille gisp og spændte mavemusklerne meget. Der kom en stor rød plet, hvor jeg havde ramt hende.

Det næste slag ramte brysterne, og Sweety klynkede lidt, og gned den ene brystvorte, der åbenbart var blevet ramt så det gjorde ondt.
”Fjern den hånd, slavinde”, kommanderede jeg, og hun adlød omgående. Det næste slag ramte det nederste af maven, lige ovenfor kussen, og denne gang kom der ikke en lyd fra Sweety.
Hun klarede også et slag der ramte hende over lårene. Og da jeg lod de sidste 4 slag følge samme rytme, tog hun mod alle 4 uden en lyd.

”Jeg er stolt af dig, min dejlige slavinde. Du modtager din straf på en værdig måde. Det er rigtigt flot. Men som lovet skulle du også have en hårdere straf, fordi du havde brokket dig. Den straf er 8 slag med ridepisken. Er du klar til at modtage denne straf?”

”Ja Herre, det er jeg.” Hun udtalte ordene dæmpet, men tydeligt.
Jeg gættede mig til, at hun var meget nervøs for, hvor ondt ridepisken ville gøre, men jeg var stolt af, at hun blev liggende og hverken protesterede eller bad om nåde.

Jeg tog ridepisken, og lod snippen ramme ydersiden af hendes store, venstre bryst. Derpå samme sted på det højre. Hun rykkede en smule ved det første slag, men lå så stille.

Jeg slog ikke hårdt. Det var mere svirp med pisken, og selvfølgelig brugte jeg kun snippen. Hendes reaktion på det slag der havde ramt brystvorten bekræftede at hun ikke var til store smerter, og jeg havde ingen hensigt om at føre hende ud til hendes grænser lige nu.

De næste to slag ramte midt på hver af de dejlige, fristende inderlår. Hun stønnede svagt, men om det var smerte eller liderlighed, var svært at afgøre.
Så to svirp på indersiden af de struttende bryster, og de sidste to på lårenes inderside, helt oppe, kun få cm fra fissen. Hendes stønnen blev mere tydelig, og nu var jeg ikke i tvivl om at hun virkeligt var liderlig.

Sweety huskede sin pligt som slavepige: ”Tak for straffen, Herre.”
”Så har du udstået din straf, som en dejlig, værdig slavinde.” Jeg smilede til hende og kælede forsigtigt de ramte områder. Med lidt massageolie gav jeg hende en dejlig, intensiv massage. Hun stønnede liderligt, og lå med lukkede øjne og nød det.

Sådan fortsatte vi rigtigt længe, før jeg trak hende hen på bordkanten og igen trak hendes underben op på mine skuldre.
Sweety kiggede intenst ind i mine øjne, men hun havde lært nok til ikke at protestere igen. Hendes mening om det der skulle til at ske var der dog ingen tvivl om.
Jeg smurte pik og røvhul ind i glidecreme og førte min store pig hen så spidsen hvilede mod hendes røvhul.

Nu kunne hun ikke holde sig tilbage, men denne gang udtrykte hun sig i en bøn:
”Kære Herre, vil du ikke nok skåne din slavindes røvhul? Jeg tror ikke, jeg kan klare din enorme pik i mit lille snævre røvhul.”
Jeg grinede barskt, og stødte samtidigt pikken de første 7-8 cm ind i hendes røv.

Sweety gav et klynkende skrig fra sig. Min brutale pik gjorde utvivlsomt ondt i hendes røv. Jeg trak den lidt tilbage og stødte så igen hårdt fremad. Nyt gisp og klynk fra Sweety. Hun åbnede munden, helt sikkert for at protestere, men efter at have kigget mig i øjnene i nogle sekunder, valgte hun at lade være. Jeg fortsatte den brutale indtrængning i hendes røv, indtil min store pik var begravet helt til roden. Jeg lod den sidde der et lille stykke tid, medens jeg æltede hendes dejlige bryster med begge hænder. Efter et par minutter begyndte jeg at røvpule den lækre pige i lange rytmiske bevægelser. Sweety begyndte nu at stønne igen, men denne gang var det tydeligvis af nydelse. Jeg holdt en langsom, rolig rytme, for at sikre mig, at jeg kunne holde orgasmen tilbage.

Med venstre hånd holdt jeg fast i hendes krop, medens jeg lod fingrene fra højre hånd kærtegne overfladen af hendes saftige opsvulmede fisse og lille glatte klitoris.
Da jeg til sidst ikke kunne holde orgasmen tilbage ret meget længere, øgede jeg tempoet til det helt vanvittige. Min pik hamrede ud og ind, og lige da jeg sprøjtede langt oppe i hendes tarme, skreg hun igen sin orgasme ud. Synet af hendes fortrukne ansigt og følelsen af hendes negle mod min ryg, øgede min fryd til det guddommelige. Min orgasme blev ved og ved, og jeg fortsatte med at hamre pikken ud og ind. Det varede vanvittigt længe før jeg lå sanseløs ind over hende.

Jeg smilede til min smukke nye slavepige: ”Du er pragtfuld. Jeg vidste at din røv ville være skøn at kneppe”
”Jeg troede ikke jeg kunne have din enorme pik oppe i mig, Herre” Smilede hun. ”Det gjorde så ondt da du hamrede den op. Men da den først var inde var det vidunderligt. Tak for den dejlige orgasme, Herre.”

”Det var lidt sent, du takkede mig, slavepige, men du redder dig lidt med den tak. Til gengæld glemte du igen at spørge om tilladelse til at komme. Nu bliver jeg nødt til at straffe dig hårdere, end det egentligt havde været min hensigt.”

”Åh for satan,” stønnede Sweety. ”Det er da ikke til at huske på den dumme regel, når man er ved at komme, Herre. Det klarer jeg aldrig”
”Har en slavepige lov til at bande?” spurgte jeg hende smilende.

”Åh nej, ikke endnu en ting, Herre. Du ender jo med at piske mig ihjel, når du udfører alle de straffe. Jeg prøver virkeligt på at være en lydig slavepige, men det er bare for svært for mig, Herre.”
Hun tøvede lidt: ”Hvornår agter du at straffe mig” Selv om hun nok var lidt bange, smilede hun kærligt til mig.

”Du vil først blive straffet i aften. Lige nu skal vi i bad, og så kører vi en tur til Aalborg, hvor vi skal have en dejlig eftermiddag og tidlig aften. Når vi så kommer hjem, vil jeg afregne de straffe du allerede har udløst + dem du eventuelt måtte pådrage dig medens vi er i Aalborg. Badeværelset er klart. Tag den sidste smule tøj af, og gå derud. Jeg kommer om et øjeblik.”
Jeg gik lige ud, og lagde noget tøj frem til os begge i stuen, og smed så skjorten og sokkerne.

Ude i det store badeværelse, havde Sweety allerede tændt for det varme vand og stod nøgen under bruseren i al sin vidunderlige skønhed. Jeg hoppede ind under de varme stråler, og kælede den dejlige glatte krop og de enorme, struttende bryster. Vi sæbede hinanden ind og hældte shampoo over hinanden. Medens skummet dækkede vores kroppe, blev fristelsen for stor, og vi næsten voldtog hinanden stående. Det blev det længste brusebad jeg nogensinde havde taget. Vi kneppede og kneppede, men ingen af os kunne komme. Til sidst opgav jeg, og vild af liderlighed greb jeg hendes våde krop, og smed hende ind på sengen, hvor jeg fuldførte ”voldtægten” med enorm vildskab. Vi var begge stakåndede, da det hele var forbi, men nød at ligge stille i hinandens arme. Jeg kyssede hende blidt, og nød at hun var mindst lige så ivrig efter at kysse mig.

I mere end 20 minutter lå vi bare der, og nød hinanden. Jeg var så inderligt lykkelig over hvor godt Sweetys 24 timers slaveri var begyndt.

Sweetys første besøg –  Kapitel 1
Læs næste afsnit her

Del dette indlæg