Svigerinden

Sex med min svigerinde.

Det var egentlig en ganske almindelig sommerdag, hvor jeg skulle aflevere en pakke til min kærestes bror.

Hvilket der ikke var noget unormalt i, da vi boede ret tæt på hinanden og ofte havde bestilt ting på nettet sammen, for at dele portoen.

Jeg var godt nok klar over han var ude af landet, på forretningsrejse, men vi havde aftalt af hvis ikke hans kæreste Trine var hjemme når jeg kom, skulle jeg bare ligge tingene ude under halvtaget på terrassen i baghaven.

Der var godt nok ikke nogle der svarede da jeg ringede på, så jeg blev enig med mig selv om at ligge den som aftalt, men da jeg gik rundt om huset og var på vej ind gennem lågen til baghaven så jeg straks at Trine lå og sov i solen, med let spredte ben, kun iført et par små trusser.

Hendes lille B-skål lå til frit skue og jeg mærkede hvordan der var noget der begyndte at vokse i bukserne.

I løbet af et splitsekund traf jeg en afgørende beslutning om at det måtte briste eller bære, nu var det ved at være over så lang tid at jeg synes hun havde sendt små diskrete signaler i min retning, så nu var det på tide at se om hun mente noget med det, eller om det var mig der lagde for meget i hendes små flirts.

Jeg trådte lidt tilbage og tog fat i dørhåndtaget, mens jeg åbnede den i en hurtig bevægelse og nåede et par skridt ind i haven inden hun slog øjnene op og et splitsekund senere opdagede hun hvad det var der foregik.

Det samme prøvede jeg efter bedste evne også at foregive, mens jeg lidt forvirret fik fortalt noget med at jeg jo bare skulle lægge en pakke til hendes kæreste.

Hun slog en arm om brysterne, mens hun ledte febrilsk efter sit tøj under solvognen, og knap var den tynde T-shirt blevet trukket på, før jeg kunne se to små frække aftegninger i stoffet, på de faste små bryster.

Hun beklagede at hun ikke havde fået taget et par bukser med ud, men hun ville lige gå ind og finde noget lidt mere passende tøj, men jeg skulle være velkommen til at få lidt koldt at drikke, hvis jeg selv fandt det.

Jeg nænnede ikke at ødelægge udsigten til de faste baller, der gyngede så indbydende da hun gik mod havedøren, ved at fortælle hun faktisk havde haft et par bukser med ud, de var bare blevet skubbet noget længere ind under vognen, da hun ledte efter sin trøje.

Jeg gik ind i det lille køkken og tænkte jeg hellere måtte skænke to glas juice, inden jeg tog det ene og gik over og kiggede ud af det store panoramavindue, jeg faldt lidt i staver over hvad jeg lidt havde set ude på solvognen.

Det ville sent blive glemt – måske ikke fortalt til nogle – men sent glemt.

Jeg måtte have stået lidt tid i mine egne tanker da, hun ikke langt bag mig, spurgte lidt flirtende om jeg havde nydt synet?

Og der var ikke andet for, end at indrømme at hun havde ret i hendes jævnlige påstand om hun havde kvarterets bedste bryster, og hendes bagdel var nu heller ikke helt værst. I hvert fald ud fra den smule jeg havde nået at se.

Jeg drak en lille tår mere og vendte mig rundt.

Hun stod nu lidt bag mig, så da jeg vendte mig, kunne hun uden de store bevægelser “komme til” at række ud efter mine bukser, og da hun mærkede min bule, svarede hun at jeg vist havde set rigeligt til at kunne bedømme det.

Først nu så jeg at hun stod i en tynd azurblå sommerkjole, som tydeligt afslørede hun ikke havde taget bh på. De strittende brystvorter der kunne skimtes gennem det let gennemsigtige stof, sammen med hendes berøring, fik min pik til at rejse sig ekstra meget for hende og langsomt begyndte hun at knappe mine knickers op.

Jeg bøjede mig lidt frem og kyssede hende, mens hun stak en hånd inden for i mine boxers og mens hun langsomt begyndte at spille den af på mig i bukserne, skubbede jeg hende baglæns, til hun stødte mod deres spisebord.

Jeg satte glasset fra mig og fortsatte med at kysse hende, mens jeg pressede hende først ned at sidde og der efter ned at ligge på bordet.

Jeg kyssede hendes kind, og fortsatte ned over halsen og tror først det var der jeg lagde mærke til det blomstrede mønster på kjolen.

For mig var det også ganske ligegyldigt i dette øjeblik, hvor jeg tog fat i de tynde stropper der havde holdt den oppe og det gøs i hende da jeg fulgte kravens bevægelse ned over kroppen og hun skød lidt ryg for at gøre det nemmere at trække den af hende.

Da jeg nåede navlen stoppede jeg dog turen ned for et øjeblik og lod først tungen glide kælent rundt i den lille fordybning, før jeg lod hendes arme være “fanget” af stropperne og mine hænder gled igen op over hendes krop. Munden fulgte med tilbage igen og denne gang var det tid til at forkæle de små bryster der igen lå blottet foran mig.

Jeg æltede dem nysgerrigt, mens jeg på skift kyssede, suttede og nappede i brystvorterne.

Jeg pustede en kold vind hen over de fugtige tinder og så dem trække sig helt sammen til to små stenhårde kugler.

Jeg lod hænderne blive et øjeblik ekstra, mens jeg igen søgte ned over Trines krop og mine knickers kunne ikke længe holde deres egen vægt, efter hun havde åbnet dem.

Jeg sparkede dem lidt til side og med den ene hånd trak jeg en stol hen under mig og satte mig til rette foran hendes skød.

Jeg kiggede op og fangede hendes blik, mens jeg lagde hænderne på hendes knæ.

Trods kjolen var blevet trukket så langt ned, havde hun endnu ikke løftet sin bagdel, så den var stadig ret kort forneden, ca. til hvor jeg havde lagt mine hænder og da jeg ramte hendes bare skind, trak jeg igen hænderne opad og førte dem helt op til hvor hendes trusser burde have været.

Jeg tog fat i stoffet fra indersiden og med ansigtet 10-15 centimeter fra hendes skød, trak kjolen helt af hende.

Gennem den trimmet behåring der blev afsløret, var det tydeligt at se hvor våd hun var, og langsomt begravede jeg ansigtet i hendes skød.

Hvor smagte hun dejlig frækt og liderlig.

Mens jeg lod tungen gå på opdagelse hen over klitten, ned over læberne og så langt inden for i varmen jeg kunne få den.

Med armene viklet rundt om hendes ben, kunne jeg holde hendes skamlæber spredte mens jeg fik hende til at stønne højere og højere, og hun vred sig hele tiden mere på bordpladen.

Men først da jeg flyttede den ene hånd ned og begyndte at fingerkneppe hende kom hun i et skrig.

Med to fingre oppe i hende lavede jeg små cirkler på forvæggen af hendes fisse, hun rev fat i mit hår og holdte mig til sit skød.

Hendes ryg stod i en bue op fra underlaget og langsomt begyndte jeg også at kæle lidt for hendes bagerste hul, hvilket hun på ingen måde virkede som om hun havde noget imod.

I en langsom, glidende bevægelse ramte hendes ryg igen bordpladen og mens grebet først løsnede sig lidt i mit hår, tog hun igen fat i det og trak mig op til sig, mens hun sagde at hun ikke kunne vente mere.

Jeg havde holdt hende hen for længe og trods det var dejligt, trængte hun til noget rigtig pik i stedet for.

Dog var jeg ikke helt færdig med at trække pinen, så langsomt kyssede jeg mig vej op over den frække krop. Helt op til vores læber mødtes i et dybt kys, mens min pik hvilede mod åbningen af hendes fisse.

Hun roterede med underlivet og prøvede at fange den, men som et lyn fra en klar himmel fik hun hvad hun havde bedt om.

Jeg bankede pikken hårdt op i Trine i et dybt stød der fik hende til at komme med et lille overrasket skrig.

Hun fik den hårdt, mens hendes hænder langsomt søgte ned over hendes egen krop og jeg nød at se hvordan hun legede med sine patter for mig, inden den ene hånd fortsatte ned og fandt plads i mellem os, og fik først spredt skamlæberne, for derefter at begynde at kæle for den frække klit.

Hun lå med lukkede øjne på bordet og legede med sig selv, mens jeg stod op og bankede pikken taktfast op i hendes liderlige hul.

Der gik et øjeblik og jeg trak mig hurtigt ud af hende, og før hun kunne nå at brokke sig fik jeg vendt hende rundt og straks fandt jeg igen hendes ventende fisse, under de indbydende baller.

Hendes fingre legede fortsat med hendes klit, mens jeg tog hende bagfra, men nu gled de snart videre ned og kælede for mine nosser.

Det føltes vidunderligt at stå der og få masseret noget af det mest private, mens hendes fisse malkede min pik og krævende strammede om skaftet mens jeg kneppede hende.

Men selvom det hele næsten var for frækt til jeg kunne holde det ud, måtte jeg simpelthen lige prøve at nærme mig hendes røv igen.

Jeg lagde den ene hånd blidt hen over revnen mellem ballerne og med tommelfingeren begyndte jeg at massere det allerede godt smurte hul. Det var lige så det glinsede af hendes egne safter.

Langsomt lagde jeg lidt pres på med fingeren og hun stødte røven længere bag ud, mens hun igen lod sine fingre glide ned til hendes klit.

Men først da fingeren gled forbi den stramme ringmuskel, kom hun som ingen af de andre orgasmer.

Kombinationen af vores begges fingre der kælede for hende, mens hun blev gennemkneppet ind over bordet, fik hende til at stønne højt mens hendes krop rystede som var hun i trance.

Nu var der ingen vej tilbage, hvor det før kun var tæt på, var det nu langt frækkere end hvad jeg kunne holde til.

Mit hastigt stigende tempo afslørede mig og inden jeg nåede at komme, fik hun vristet sig fri af min pik og finger, for i stedet at glide ned på knæ foran mig, hvor pikken kun lige nåede inden for hendes læber, før den første stråle varm sperm blev skudt af i munden på hende, og langsomt begyndte hun at malke de næste par stykker ud af pikken på mig, med den ene hånd, mens den anden igen greb om mine nosser og kælede for dem.

Jeg sank sammen i en af stolene ved spisebordet og nød synet af Trine der ikke helt havde kunne nå at sluge alt hvad jeg havde sprøjtet i hendes mund og mens hun tørrede sin hage og bryster af med hænderne, lagde hun hovedet på skrå og sagde med kælen stemme; “Øv, jeg havde ellers lige håbet du havde taget mine anale mødom. Men bare rolig, han når knap nok hjem før han skal rejse igen, så mon ikke du finder på en undskyldning der hjemme for at kigge forbi igen?”

Svigerinden, skrevet af Sexy Satan
Mail: sexy-satan@live.com

Del dette indlæg