Student 2016

Student 2016 – Optakt

Et strejf, en berøring fører til et kys.
Festen peaker mens dagen mister sit sidste lys.
Afmålt forfængelighed afløses af alkoholens liderlighed,
Mens et veloplagt skjul søges.

Op af et træ, fodres det fristende dyr.
Tagende bagfra, pruster den hårdt pumpende fyr.
Sikre sig hatten stadig sidder på sin plads,
Endnu et mønster må klippes.

Skælver, sukker, nyder klimaks er nået.
Går på knæ, sluger, viser ham det er godt gået.
Ambivalent håber de det er gået ubemærket hen,
Dog samles veninderne om saksen.

… Student anno 2016, endnu et hak i huen.  

      Student 2016 

Det er heldigt vi har øvet os i tre år på denne kulmination – ellers havde jeg været død af druk, allerede på lastbilen for et par dage siden.

Selv uden alle de fester havde jeg ikke fået 12-tallerne, så er på ingen måde ked af jeg har drukket SU´en op.
Jeg har egentlig et rimelig godt tag på det med tøserne… Eller i hvert fald den flirtende del af det, men den sidste del med at få dem med hjem, der kunne min hit-rate godt være meget bedre.

Min bedste forklaring er frygten for at blive afvist, og for at skulle mødes med dem den efterfølgende mandag – hvis det skulle ende akavet.
Men et par scoringer er det da blevet til. Promillen er godt på vej i vejret da jeg ser Louise.
Hun er helt sikkert langt over min liga, så snakken har aldrig rigtig gået så godt mellem os, for jeg bliver altid så forfjamsket og handlingslammet når jeg er i nærheden af hende.

Selv gennem rusens filter mærker jeg hvordan nederlaget allerede er en realitet, og de mange forfejlet forsøg der sidder klistret til min usikre selvtillid.
At hun nu står der, i en kongeblå kjole der stort set viser hele ryggen, undtagen lidt små stropper, og det er tydeligt at ingen af stropperne har noget med en BH at gøre – det gør ikke ligefrem situationen bedre.

Hun går rundt og krammer alle veninderne på vej igennem lokalet, og da hun ser mig, sender hun mig sit sædvanlige smeltende smil.
Jeg får også et kram og mærker brystvorterne presse mod mit bryst og jeg hører igen hvordan jeg får hakket mig i gennem en eller anden ligegyldig sætning.

Jeg lurer lidt ned af hendes krop, og hun opdager helt sikkert mit elevatorblik, men smiler bare af det.
Gjorde hun det samme ved mig, ville hun opdage hvordan mine bukser er begyndt at stramme foran. Gennem det tynde, sarte stof kan hendes brystvorter lige anes som en hån mod mit mod.
“Jeg skal lige over og hilse på Maria”, siger hun, mens hun nusser min arm – og i samme nu er hun væk igen.
Der er selvfølgelig kun et par få fester tilbage, inden vi alle drager videre i hver vores uddannelsesretning, men lige nu føles det ikke som den store trøst.

Festen fortsætter og aftenen bliver til nat, da jeg sidder på en solvogn i haven med endnu en pilsner i hånden.
Louise kommer og sætter sig en havestolen der står over for mig og det er tydeligt at hører på hendes snøvlen at hun ikke har holdt sig tilbage i den frie bar.
Hun spørger lidt ind til hvad jeg egentlig skal efter sommerferien, og jeg når knap nok at svarer inden hun afbryder mig.
“Øv, det er jo mega langt væk fra Aarhus! Åååårhus, Ååååååårghhus.

Men det er kun der jeg kan læse det jeg gerne vil.

Jeg kommer til at savne dig – du er altid så god at snakke med når jeg har dummet mig eller ikke kan finde ud af tingene.”
Jeg kigger på hende, nyder synet af hende i den knælange kjole, takker for komplimentet og spørger om mon ikke også hun kan finde en ovre i Jylland der vil lægge ører til?
Hun ryster på hovedet; “det er der sikkert, men det er bare ikke det samme…”
Langsomt rejser hun sig og går over til mig, sætter sig over skrævs på mig og holder om min nakke mens hun smiler.
“Uden din hjælp var jeg aldrig kommet gennem 2. G – tænk bare alt det lort om mine forældre du har skulle lægge ører til.”

Jeg bliver trukket ind til et stort kram og jeg gengælder det, Mens jeg holder om hendes talje.
Hun trækker hovedet lidt væk fra mig og kigger mig i øjnene, verden går i stå for mig, da hun læner sig frem og kysser mig på munden. Mine hænder glider ned over lænden til de faste, men dog fyldige baller.
“Mmm, lige som forventet, dejligt bløde læber”, siger hun inden vores læber igen mødes – og denne gang med tungen.
“Håber du kan lide kjolen, jeg havde dig i tankerne da jeg valgte den”, forklarer hun næste gang hendes mund er fri.

Hendes underliv rotere lidt oven på mig, og hendes tilfredse smil beviser at hun har mærket det tydelige bevis på jeg har godkendt den.
Jeg sidder stadig helt mundlam over både hendes forførelse og afsløringen om hendes tanker om mig.
Der går selvfølgelig ikke længe før vi ikke er alene mere, og der er ingen der kan fnise og forstyrre, som svært beruset studenter der lige har fundet to klassekammerater der sidder og kysser.

Så da de går ind for at finde nogle at fortælle om deres opdagelse, aftaler vi hurtigt vi hellere må finde et mere roligt sted.
Haven støder op til en mindre skov, så snart går vi mellem træerne og kan hører dem råbe efter os, hvor vi blev af? Mens vi fortsætter lidt længere ind i skoven.
Vi stopper i en lysning, hvor månen giver endnu en mulighed for at studere hendes smukke former inden vi igen mødes i et dybt kys.

Mine hænder finder hendes frodige bryster uden på kjolen, mens vores tunger leger med hinanden.
Jeg tager om hendes hofter og drejer hende rundt, og den åbne ryg på kjolen giver mig god mulighed for igen at fange hendes bryster, men denne gang under stoffet. Hun kigger sig over skulderen og med sin ene hånd om min nakke, og den anden på vej ned i mine bukser fortsætter vi med at kysse.

Min lynlås er snart i bund, og bukserne falder ned om anklerne, Den allerede helt spændte pik fisker hun ud over kanten på mine boxers og mens hun spiller den af på mig, søger min ene hånd fra de faste bryster og ned over hendes stramme maveskind, for til sidst at glide ind under trussernes tynde bomuld.
Hun er helt glat og ret våd mellem benene så der går ikke længe inden jeg trækker hænderne ud i det fri og i stedet, løfter op i hendes kjole. Hun læner sig for over, mens hænderne slipper deres tag i mig, og i stedet holder hun på træet foran sig.

Da jeg trækker trusserne til side og først fedter pikken ind i hendes safter ind jeg føre den op i hende, stemmer hun frækt imod og snart begynder jeg at kneppe hende helt i bund. Mærker hendes stramme indre der klemme frækt om mit lem og tempoet sættes støt i vejret.
Hun stønner og holder godt igen fast i træet mens jeg knepper hende hårdt og hurtigt.
De hårde stød er ved at skubbe hendes studenterhue af hovedet og hun retter hurtigt på den inden hun igen bruger begge hænder til at stemme imod på stammen.

Jeg finder igen de faste bryster under kjolen og niver de stive vorter mellem mine fingre.
Snart mærker hendes fingre mellem benene og hun holder tydeligvis igen og stønner kun afdæmpet og taktfast mens hun rotere om hendes klit med et par fingre. Hun presser mere imod når pikken glider i bund og hendes krop gennemrystes af en orgasme. Jeg sænker farten, men sørger fortsat for at kneppe hende i bund, mens hun får lov til at nyde sin orgasme.

Forsigtigt retter hun sig lidt op og drejer igen hovedet om til mig og vores tunger leger frækt med hinanden. Det afbrydes kun kort for hun kan sige et stille “tak”, inden vi kysser videre. Det er ved at blive for frækt for mig, til jeg kan holde meget længere, og jeg sætter igen tempoet op.
Louise er helt med på hvad der er på vej, og hun glider langsomt af pikken inden hun sætter sig på hug foran mig.
Min pik forsvinder dybt i hendes mund, mens hun spiller den hurtigt af på mig.

Og da de første sprøjt kommer, bliver de nærmest suget ud af mig. Hun sluger det grådigt, med lukkede øjne og et stille “Mmmm…”
Hun sikrer sig at få det hele med, og at der ikke kommer noget på hendes kjole, inden hun igen retter på sin hue og rejser sig op med et stort smil på læben.
Efter at hun har fået sine trusser rettet på plads og jeg også er kommet i tøjet igen, kysser vi lidt og nyder i stilhed et langt varmt kram inden vi forsigtigt vender tilbage mod festen.

I første omgang er der ingen der opdager vi sniger os ind i selskabet igen – tilbage til druk og høj musik, men inden længe står der en kreds af fnisende veninder om Louise – og en saks.
Hun stjæler et skjult blik i min retning og hendes øjne smiler mere end nogensinde før, mens hun klipper et lyn og en firkant i svedbåndet.
Next up – en bølge og et hak?

Student 2016
Forfatter: Sexy Satan
Mail: sexy-satan@live.com

Del dette indlæg