Straffet for at være sex tøs på mail med god ven

Sex tøs og slavetøs afstraffes.

Jeg havde i nogen tid skrevet på mail sammen med en god ven Eli, hvor vi havde skrevet meget om mine sex ønsker.

En dag da jeg kom hjem fra arbejde, kaldte min mand Thomas mig ind på kontoret, hvor han sad klar i sit lædertøj for at snakke med mig om mine mails til Eli.

Jeg blev beordret ind i soveværelset, hvor jeg skulle tage mit tøj af. Jeg fik en lædermaske på som han strammede alt hvad han kunne. Derefter fik jeg en spændetrøje på så mine arme var 100% låste. Han fulgte mig ud i gangen. Jeg fik et par støvler på. Har fulgte mig ned i kælderen, hen til hans store varevogn. Åbnede bag til og lagde mig ind bag i på en madras, lukkede igen. Lidt efter begyndte han at køre.

Jeg ved ikke hvor længe han kørte, men det føltes som evigheder.

Efter noget tid kunne jeg høre at han kørte ind på en grusvej. Han stoppede åbnede bag til og tog mig ud. Han sagde til mig, vær nu en god slavetøs, og vær stille, jeg vil ikke høre en lyd fra dig i aften. Jeg kunne høre at en dør blev åbnet. Jeg kom ind i rummet.

Thomas tog spændetrøjen af mig, og gav mig manchetter på hænder og fødder og et halsbånd på. Jeg blev sat ind i et bur. Et bur som jeg hurtigt kom til at hade. Der var en madras i bunden, men buret var ikke så stort at jeg kunne stå. Der var heller ikke stort nok til jeg kunne ligge, jeg fik besked på at jeg ikke måtte sidde, enten skulle jeg ligge eller …

Jeg kunne høre at der var andre i rummet, hvor mange vidste jeg ikke. Jeg hørte Thomas spørge, hvem skal vi starte med at varme op. Nu kunne jeg regne ud at der var mindst en slave mere.

Vi tager hende her, sagde den anden. Jeg hørte et bur blive åbnet. Gudskelov var det ikke mit bur, selv om jeg var træt af at ligge klemt her, så ville jeg ikke starte, jeg ville høre hvad jeg gik ind til.

Hov sagde Thomas. ”Jeg har lige glemt at min slave er lidt stram, så 2 sek” jeg hørte mit bur blive åbnet. Han sagde ”kom med din røv” Han smurte mit hul ind og kørte langsomt men sikkert en buttplug op i mig. ”Du lader din røv blive liggende her” beordrede han.

Jeg kunne høre at den anden slavetøs fik en del pisk, men der kom ikke en lyd fra hende.

Jeg kunne høre en nærme sig mit bur. Der blev pumpet med noget luft. Jeg mærkede at buttpluggen voksede op i mig. Det var en oppustelig butt jeg havde fået op.

De arbejdede lidt mere med den anden slavetøs. Jeg fik hele tiden lidt mere luft ind i buttpluggen.

Den var efterhånden blevet godt stor og den klemte godt i røven.

Mit bur blev åbnet, og jeg blev taget ud. Luften blev taget ud og de tog buttpluggen ud af min røv. Jeg blev ført hen til en stol. ”Nå” sagde Thomas, ”vil du sidde eller stå” spurgte han mig. Jeg valgte at sidde.
Jeg blev ført hen til en stol, men fik besked på ikke at sætte mig. De stillede mig foran den, og spændte mine hænder og fødder til stolen. Thomas støttede mig i ryggen. Jeg satte mig langsomt, jeg kunne pludselig mærke en dildo, det var en dildo stol.

Det var en ret tyk dildo jeg skulle sidde på, jeg prøvede at rejse mig, men det var næsten umuligt, p.g.a. den måde jeg var bundet på. Jeg kæmpede, men langsomt slap kræfterne op. Mit hul gled langsomt ned op rørte dildoen. Uha den var tyk men jeg gled mere og mere ned over den. Til sidst nåede jeg bunden.

Den var ikke så lang, som jeg frygtede men bare mega tyk. Mit hul var fyldt helt op aldrig før har jeg haft noget så stort oppe. Der sad jeg så totalt udblokket, bundet godt fast og jeg kunne ikke rejse mig.

Jeg hørte at det andet bur blev åbnet. De tog hende ud. Hun fik ordre på at slikke min kusse. Jeg fik at vide at hvis jeg kom inden for 5 minutter ville straffen være hård, hvorimod hvis jeg ikke kom ville straffen tilfalde den anden slavetøs.

Hun slikkede løs, og hun var god til det. Jeg kunne hurtigt mærke at jeg ville tabe, min kusse var ved at eksplodere, jeg kunne ikke holde det tilbage, og hun kunne mærke det. Til sidst kom jeg, mit pis væltede ud af min kusse. Hun slikkede videre som om intet var hent, jeg havde lyst til at skrige, men omvendt så havde jeg tabt. Jeg bed det i mig. Kort tid efter blev hun stoppet af Thomas. ”Du er en taber slavetøs” sagde de til hende. De tog hende og kort tid efter kunne jeg høre at hun fik pisk masser af pisk.

Efter et pænt stykke tid stoppede de. Jeg hørte at de lagde hende over i buret. De kom over til mig spændte mig fri og løftede mig fri af dildoen. En virkelig rart oplevelse. ”Du skal have din præmie” sagde Thomas.

Jeg blev sat ned på alle fire. Fik en pik i munden, jeg begyndte straks at sutte. Imens jeg suttede kunne jeg mærke en pik glide ind i min bag i mig. Jeg suttede løs imens jeg blev kneppet. Jeg kunne mærke at pikken i min mund var ved at komme.

En stemme sagde ”her kommer din præmie slavetøs” og så væltede det bare ud med sperm i min mund, en ordentlig ladning. Han lod pikken blive i min mund til han var sikker på at jeg havde slugt det hele. Thomas som bollede mig stoppede, tog gummiet af og stak sin pik i min mund, jeg suttede løs, men han kom ret hurtigt. Jeg suttede spermen i mig.

Jeg fik spændetrøjen på igen, og blev lagt ud i bilen og vi kørte hjemad. Det var slut på en fræk aften. Thomas fortalte mig på vej hjem i bilen, at han i aften ikke havde givet taberen den straf jeg fortjente med slavetøsen, og at jeg snart ville få min fortjente straf både for mine fejl med mail og for ikke at have tilstået jeg ikke fik min straf som den anden slavetøs fik i aften.

Da vi kom hjem fik jeg ½ time til at skrive til Eli , og så sagde Thomas han nu ville sende min mail til dig efter at han havde læst den, og så ville han komme og ligge mig ind i spændetrøjen, så jeg ikke kunne lege med mig selv før han kommer hjem fra arbejde i morgen på årets første arbejdsdag.

Det er helt mærkeligt at Thomas på den måde brugte mig sammen i aften hvor jeg blev tvunget til at være sammen med et andet master/slave par også endda helt uden at se dem.
Jeg frygter hvad min endelige straf bliver, og håber du Eli føler med mig.

Straffet for at være sex tøs på mail med god ven
Forfatter: Christian

Del dette indlæg