Straffes af manden

Straffes af manden.

Det er fredag, og manden var taget på arbejde. Jeg gik der hjemme og hyggede mig med lidt oprydning, og pasning af hunden. Manden ringede hjem nogle gange som han plejer, alt virkede til at være som det plejer, men alt var ikke som det skulle være, alt var gået af helvede til på han arbejde.

Da han kom hjem fra arbejde den aften, blev han sur over at maden ikke var færdig og at jeg ikke havde lavet alt det han ville have jeg skulle lave.

Så han tog fat i mig og pressede mig ned på knæ, tog sin pik frem og pressede den helt ned i halsen på mig og kneppe mig hårdt til han kom. Da han kom tog han pikken ud igen og rev alt mit tøj af, og bad mig lave mad uden tøj på og jeg måtte ikke få tøj på resten af weekenden da jeg skulle straffes hårdt og længe.

Jeg fortsatte med aftensmaden, da jeg nåede til at skulle lave sovsen kom manden op bag ved mig og tog mig hårdt i røven uden nogen form for forberedelse. Han kørte pikken i bund i et hug og kørt hårdt frem og tilbage, men han sagde at jeg skulle blive ved med at lave sovs hvilket ikke var nemt mens man bliver tage hårdt i røven.

Da maden så var færdig, serverede jeg den lækre mad jeg havde lavet til ham. Vi spiste og snakkede lidt og da vi så var færdige med at spise tog han så igen min mund med hans pik, men denne gang pressede han igen pikken helt ned i min hals og tømte sin blære i min hals, og bagefter kneppede han mig igen hårdt i halsen.

Da han var færdig med min mund, forsatte han til min fisse og tog også den hårdt, men nu var jeg blevet godt liderlig og våd, så det var ikke svært at trænge op i mig. Det var ikke nogen udfordring for ham, så han tog igen min røv brutalt og da han så havde tømt sig i min røv, stak han pikken i munden på mig og bad mig gøre den ren efter han havde været oppe i røven på mig.

Da jeg så havde gjort det spændte han mig fast til sengen og tog en ni halet pisk og piskede mine bryster til de var helt røde og ømme, det samme skete for min fisse og min klitoris.

Da han så er færdig med at piske min fisse og klitoris vender han mig om så jeg står i hundestilling, og tager igen den ni halede pisk og pisker hårdt løs på min røv og rammer også fissen igen. Jeg skriger højt for hvor gør det dog ondt, jeg har tårer i mine øjne, ligger og græder men han er bedøvende ligeglad og forsætter, mens han siger jo mere du skriger og græder jo mere ondt kommer det til at gøre.

Da jeg så har fået omkring 200 slag på min fisse og røv samt brysterne tilsammen stopper han og vender mig om igen gud hvor gør det ondt at ligge på min røv.

Han lader mig ligge alene i ti minutter. Da han så kommer tilbage har han så nogle stearinlys med.

Han spænder mine ben fast til nogle kroge der sidder i loftet, hvor han derefter tager det ene lys og sætter i min fisse og tænder det, derefter han tager også et bloklys og presser hårdt op i min røv og tænder, men hvad jeg ikke vidste var at han havde lavet fire revner ned langs siderne så stearinen kunne løbe ned på min røv, dette lys tænde han også.

Nu var der kommet så meget stearin fra det lys i fissen at det løb ud og ned på min fisse og klitoris. Hvor gjorde det dog ondt. Men han havde også et i hånden der var tændt, det fik han til at ramme mine bryster og mave, og han fortsatte til mine bryster var hel dækket af stearin.

Derefter slukkede han lysene og tog dem ud. Han tager sin pik og knepper hårdt i min efterhånden ømme fisse i et godt stykke tid, for derefter at presse den hårdt op i røven og kneppe den hårdt også.

Jeg skreg at han skulle stoppe for det gjorde vildt ondt, men han sagde jeg skulle holde kæft for jeg var selv ude om det.

Da han så er færdig med at kneppe mig stikker han pikken ind i min mund for at pisse igen og siger du sluger det hele og gør den helt rent. Hvor efter han spænder mig op og vi lægger os til at sove…

Straffes af manden
Forfatter: Kilion

Del dette indlæg