Straffen – Kasper og Lea, del 3

Straffen – Det første slag kom bag på hende.

Lea beundrede Kaspers veltrænede krop, da han gik foran hende op ad trapperne til hans lejlighed. De var taget over på Hovedbanen, hoppet i det første S-tog nordpå, og var nu på vej de få hundrede meter fra Svanemøllen station til Kaspers lejlighed. Lea kunne ikke lade være med at smile. Hun havde svært ved at ryste sig fri af de to lækre oplevelser, de lige havde delt. Det havde været helt usandsynligt berusende, sansende og samtidig frækt på en helt ny måde at stå der midt mellem alle de mennesker med Kaspers hånd presset mod hendes våde, nybarberede skød. Kasper åbnede døren til sin lejlighed og gik indenfor.

Lea havde knapt nok fået begge fødder indenfor dørtrinnet og lukket døren bag sig, før hun mærkede et hårdt slag mod sin ene balde. Hun vendte sig brat om og skulle lige til at råbe, da hun så Kasper stå med en tynd ridepisk i den ene hånd og et meget bestemt udtryk i øjnene. ”Av for f… ”tænke hun, men hun sagde ingenting. Hun trådte bare et skridt væk og så på Kasper, mens hun hurtigt overvejede sine muligheder.

Hun kunne blive vred, skride hjem og helt sikkert glemme alt om at se Kasper igen, eller hun kunne regne ud hvad i alverden, der foregik. Pisken havde hun både set og mærket før, og det var såmænd heller ikke fordi slaget havde været hårdere, end hun kunne tåle. Det var bare kommet bag på hende. De havde jo lige nydt en skøn og på flere måder tæt og varm aften sammen, så hvor denne grovhed kom fra pludseligt, havde hun igen idé om, men hun måtte hellere finde ud af det snart.

Hendes hjerne kørte på speed og gennemspillede de sidste 4-5 timer for hendes indre blik. Hun undlod at dvæle for længe ved tanken om Kaspers stive pik i hendes mund i biografen. Fuck, hvor hun elskede fornemmelsen af hans tykke, dunkende lem mellem sine fyldige læber. Tankerne fortsatte. ”What did I do, what did I do”, lød det fra hendes indre stemme igen og igen. Det føltes som om, hun stod der i evigheder, men Kaspers tålmodighed var aldrig særlig lang, så det havde sikkert kun taget nogle få splitsekunder.

”Tag dit tøj af” kommanderede han og afbrød hendes tankestrøm uden at rokke sig ud af stedet. Han blev stående med armene over kors, rolig, afmålt og på samme tid forbandet lækker. Det var næsten tarveligt, så stor tiltrækningskraft han havde på hende, nærmest uanset hvordan han gebærdede sig.

Lea reagerede prompte og begyndte at vrikke sig ud af sit tøj, og så var den der pludselig; tanken. Den mulige årsag til hans abrupte skift i temperament. Skiftet til hårdheden og de stålsatte øjne. Hun var nået til sin orgasme midt på Plænen, og hun havde været fuldstædig opslugt af den prikkende fornemmelse i sin hungrende fisse, menneskene så pirrende tæt på, og Kaspers varme omfavnelse, at hun helt havde glemt deres uskrevne regel om, at hun aldrig måtte komme uden at få lov.

”Lur mig om ikke det er det, han nu har tænkt sig at bruge imod mig” tænkte hun og bremsede sig selv i at smile bredt, mens hun bukkede sig og smøg sig ud af de stramme jeans og de ultratynde, gennemblødte blondetrusser. De havde aldrig brugt pisk eller smerte som straf før, men Lea kunne ikke sige sig fri for at være nysgerrig. Hun ville have mere. Mere af ham og hans ideer. Hun var klar, og hun glædede sig. Forventningen boblede i hendes slanke krop. Da hun rettede sig op og mødte Kaspers blik, nu nøgen og blottet foran ham med let spredte ben, kunne hun se i hans øjne, at han havde opdaget hendes smil. Han vidste, at hun nu vidste, hvad han var ude på.

Lea stod helt stille og fulgte ham med øjnene, mens han gik de få skridt hen til hende. Hun strammede sammen om ægget i sin lille, våde fisse og da Kasper stod helt tæt foran hende og lukkede sin ene hånd sammen om hendes glatte, nybarberede læber, gippede det i hende. ”Årh for fucks sake, så knep mig dog”, tænkte hun, men hun vidste godt, det ikke ville ske. Ikke lige nu. Hendes skød var brændende, og blodet bruste gennem hendes liderlige krop.

”Du følger ikke reglerne” sagde han kontant. Hans hånd sluttede tæt omkring hendes opsvulmede køn. Tilpas hårdt til at det gjorde både ufattelig godt og en smule ondt på samme tid. Hun gispede, vred sig mod hans hånd og stønnede, da hen strammede grebet yderligere et øjeblik, før han slap hende og trak ægget ud af hendes utålmodige fisse ved hjælp af den lille snor. Han holdt det op mellem deres ansigter med to fingre, og selvom Lea mødte hans næsten flammende blik, kunne hun ud af øjenkrogen skimte en dråbe af de fedtede safter, der samlede sig i bunden af ægget. Hun slap ikke Kaspers øjne og sagde ingenting. Stod bare stille og afventende. Hun mærkede sit åndedræt blive tungere igen.

Kaspers øjne stirrede intenst ind i hendes, da han skubbede ægget ind i Leas mund og holdt øje med hendes reaktion. Lea suttede sultent på ægget og lukkede læberne sammen omkring det. Hun kæmpede for ikke at lukke øjnene og give sig hen til nydelsen. Så nemt skulle han alligevel ikke have det, og hun var vild med at se de små trækninger, Kasper fik i sit ansigt, når hans lyster var ved at løbe af med ham. Hun nød at smage sin egen liderlighed, men hun nød næsten endnu mere at se Kasper nyde hendes safter. Hun havde egentlig håbet, han ville slikke ægget rent foran hende, men hun vidste bedre end at klynke. Særligt i denne situation, hvor Kasper med en vis sandsynlighed havde valgt at lægge bånd på sig selv og ikke smage på ægget, netop fordi han vidste, at det ville frustrere hende.

Han læste hende som en åben bog, og ganske jævnligt også før hun nåede at læse sig selv. Men hun var ikke den eneste, der blev afsløret. Selvom han prøvede, kunne hans øjne ikke skjule, hvor tændt han blev af at se Lea nyde smagen af sin egen, liderlige fisse. Den kølige distance var blevet erstattet af rent begær.

Kasper trådte et skridt tilbage og lod spidsen af ridepisken presse mod den ene brystvorte, der stod spændt ud fra hendes faste C-skål. Han lod pisken køre henover hendes lysebrune hud til det andet bryst, ned over maven og endelig ned til hendes ventende, våde fisse. Han skilte hendes skamlæber ad med pisken og Lea spjættede, da han med en lejemorders præcision trak den langsomt op over hendes mørkerøde klit. ”Stå stille tøs” beordrede han og fjernede pisken fra klitten igen.

Lea sukkede tungt, og selvom frustrationen i hendes krop var tydelig, kunne hun ikke gøre andet end at nyde. Hun nød at se intensiteten i Kaspers blik, mens hans øjne fulgte piskens kælen mod hendes nøgne hud. Han trak glinsende spor op over hendes lår, hendes ene hofte, og begyndte så langsomt at gå rundt om hende. Da pisken fjernede sig fra hendes balder, holdt hun vejret.

Der blev stille i lejligheden. Pludselig var der ingen lyde overhovedet. Ingen S-tog, der bippede i det fjerne. Ingen naboer, der skændtes eller hørte høj musik. Lea vidste præcist, hvad der var på vej, og hun glædede sig på en underlig, halvnervøs og måske småforstyrret måde.

Hun havde ikke eksperimenteret med denne form for leg i længere tid, før Kasper var kommet ind i hendes liv for nogle måneder siden, og sommetider kom det bag på hende, at hun overhovedet brød sig om det. De fleste af hendes veninder syntes, det var enormt obskurt, og måske var det det, der smittede af på hende, når hun blev betænkelig ved sine egne lyster. Måske hun bare ikke skulle tænke så meget over det. Det var tydeligvis svært for hende at lade være. Åh, hvis hun nu bare kunne…

Det første slag kom bag på hende, og hun gispede højt. Hun var åbenbart faldet lidt for langt hen i tankestrømmen. Så kom endnu et slag lidt længere nede på balden og så endnu ét. Brat blev hun trukket tilbage til virkeligheden. Den lækre virkelighed der i Kaspers lejlighed. Lea smilede og mærkede varmen vælde frem i hende igen. Både på hendes balder, der langsomt blev farvet røde af de små og kraftfulde men meget kontrollerede svirp, men også i hendes skød og hendes mave. Helt op til brystet og halsen kunne hun mærke varmen fylde hendes krop, for slet ikke at tale om kinderne, der nærmest blussede.

Lea sukkede og nød. Indimellem slap et dybt støn ud over hendes læber, der stadig holdt sammen på det varme og småklistrede æg, og hun benyttede de små pauser mellem piskesmældene til at vrikke lidt med fødderne, så hun ikke dejsede om. Hendes knæ var blevet som gele, da hun var kommet i Kaspers arme i Tivoli, og hun havde haft svært ved helt at genvinde kontrollen over sin krop siden. Ikke at hun reelt ønskede det. Lige nu tilhørte kontrollen over hendes krop Kasper.

Kasper gik rundt om hende. Han stillede sig foran hende og så ind i hendes øjne. Han lod pisken glide op over hendes hals, hendes kæbe og trykkede den mod hendes ene kind. Leas øjne flakkede. ”Det ville han ikke?”, tænkte hun. ”Ville han?”. Han smilede, men der var noget uudgrundeligt i hans blik. Lea trippede lidt. Hun var på grænsen til at klynke. Hun var ikke bange for ham. Hun var liderlig. Hun ville mærke mere. Af pisken, af hans hænder og hans pik.

Pisken gled ned langs hendes hals igen og begyndte at tegne små cirkler omkring først det ene bryst og så det andet. Pirrende kørte den omkring og omkring i uforudsigelige mønstre og uden at strejfe hendes spændte brystvorter. Kaspers smil blev bredere. Han næsten lo af hende. Det frydede ham at se hende sno sig, for at lokke ham derhen, hvor hun gerne ville mærke piskens faste læder mod sin hud. Han overgav sig dog ikke. I stedet tog han hånden op til hendes mund, tvang hendes læber åbne og fjernede ægget. Hun suttede grådigt på hans fingre. Fuck, hvor trængte hun til at sutte. Igen og igen.

De bløde læber og den ivrige tunge omkring hans fingre var lige ved at bringe ham ud af fatning. Hans pik dunkede ubarmhjertigt bag hans jeans. For fanden, hvor havde han lyst til at flå sine bukser op og kneppe hende sønder og sammen lige der midt i stuen, men han vidste udmærket, at det var det, hun prøvede at lokke ham til. Hun elskede, når han tog hende hårdt og råt, og han vidste, at hun var så liderlig lige nu, at hun ikke ville sky nogen midler for at få, hvad hele hendes krop higede efter. Men det her var hans leg. Han havde en plan og han lod sig ikke bare lede på afveje.

”Hvorfor straffer jeg dig, tøs?” spurgte han med en tone i stemmen, der afslørede, at han var spændt på hendes svar. Han trak fingrene ud af hendes mund, og hun klynkede lidt utilfreds. ”Fordi du nyder at se mig vride mig”, svarede hun. Han lo. Hun havde ret, men det var ikke det svar, han havde forventet. ”Ja tøs, det gør jeg. Men du ved godt, det ikke er derfor”.

Han lod tre hårde slag falde henover hvert af hendes nøgne bryster, og så så han hende i øjnene og spurgte igen. ”Hvorfor straffer jeg dig, tøs?” Lea stønnede. ”Fordi du ved, jeg kan li’ det” svarede hun. ”Mmm, det er også rigtigt tøs. Og forkert”.

Pisken svirpede igen, men denne gang var det ikke hendes bryster, der stod for skud. En stribe af røde mærker tegnede sig ned over hendes flade mave og underliv. Det sidste mærke i rækken blev plantet midt på hendes venusbjerg. Lea vred sig. Hun klynkede. Af smerte og af liderlighed. Den manglende forløsning var nærmest ulidelig nu.

”Hvorfor straffer jeg dig, tøs?”. Kasper kunne blive ved med denne leg så længe det skulle være. Hans egen dyriske lyst til at kneppe hende måtte vente til hans mentale sult var blevet stillet. Han nød at lege med hende. Lea til gengæld var for liderlig til at fortsætte legen. Hun vidste, hvad han ville have og nu gav hun ham det. I forventning om han så ville gøre det samme mod hende. Hun slog blikket ned og svarede resignerende og håbefuld på samme tid; ”Fordi jeg kom i Tivoli uden af få lov, og fordi jeg ikke sagde tak”.

”Korrekt tøs. Er du blevet straffet nok nu?”. Kasper lod pisken kærtegne hendes krop, og Lea var ved at eksplodere. ”Så forstå dog, jeg vil have, du knepper mig”, tænkte hun. Hun kunne ikke samle sig til at svare. Hendes hjerne ville ikke længere forme ord, så blændet af begær var hun. Kasper lænede sig frem mod hende, slikkede hendes underlæbe med tungen og suttede på hendes øreflip. Så hviskede han; ”Fortæl mig hvad det er, du vil, smukke. Hvad er det, du vil have? Hvad trænger du til?”.

Lea klynkede. Al anstændighed havde forladt hendes krop. ”Jeg vil have din pik. Du skal kneppe mig. Hårdt. Nu”. Hun vred sig og prøvede febrilsk at åbne Kaspers bukser. Kaspers pik skreg om at give hende lov, men han var ikke færdig med at lege. Han tog fat om hendes hænder og løftede dem op over hendes hoved. ”Du nød pisken for meget, tøs. Den rigtige straf er min pik. Du får den ikke i aften”.

Ordene faldt som æbler fra et pæretræ. Lea troede nærmest ikke sine egne ører. Hun sukkede, og det var lige før, hun fik tårer i øjnene. ”Jooo…” Hun tiggede. Skubbede sin krop mod hans. ”Jeg vil… jeg trænger til…”.

Kasper gav slip på pisken og skubbede uden varsel to fingre op i Leas drivvåde fisse. Hun stønnede og sukkede på samme tid. Det var godt, men det var ikke godt nok. Hun klynkede igen. Kasper flyttede sin anden hånd fra hendes hænder over hovedet og lagde den på hendes ryg. Han holdt hendes krop tæt mod sin, mens fingrene i hendes fisse gned hende hårdt og fast.

”Du skal komme for mig. Jeg vil mærke dig krampe sammen omkring mine fingre” hviskede han med læberne mod hendes hals. Lea prøvede at vriste sig fri. Hun ville have hans pik. Hendes klynk blev til en jamren. ”Nej… jeg vil… giv mig…”. Hun var ophidset og utilfreds på samme tid. Brændende liderlig og uforløst. ”Giv slip, smukke. Vis mig hvor lækkert du kommer. Vis mig hvor liderlig du bliver, når jeg bestemmer”.

Lea gav efter. Hun mærkede hans pik dunke mod hendes ene lår, og hans tænder var fantastiske mod hendes hals. Hans fingre kørte igen og igen ind og ud af hendes lille, sultne fisse. Hun stønnede højt. Hun var opløst af liderlighed, og hun var tæt på. Hun lænede sig ind mod ham. Hun gispede mod hans skulder. ”Mm… ja… Mere… Giv mig mere”. Kasper lod en tredje finger hamre op i hendes varme skød, og det var lige præcis, hvad hun trængte til. ”Fuuuuuck… Aaaaaah! Jaaaaa…” Leas krop spændtes i en bue, hun sitrede overalt, og hendes ben gav efter under hende. De faldt sammen på gulvet, og Kasper nød at mærke, hvordan hendes grådige fisse låste hans fingre fast, mens hun kom.

Leas støn blev til en gispen efter luft, og så langsomt begyndte hendes krop af slappe af. Hendes øjne var lukkede, og hun krøllede sig sammen i hans arme. Hun var tydeligt udmattet, og Kasper tog en hurtig beslutning om at lade hende blive natten over, selvom det var i strid med deres sædvanlige aftale. Han bar hende i seng og var overbevist om, at hun sov allerede før, han havde lagt dynen over hende. Da han lukkede døren til soveværelset for at sove på sofaen, hørte han et mumlende ”tak”.

Han smilede veltilfreds og mærkede så igen liderligheden i sin egen krop. Hans pik stod hård og stiv under hans jeans, men der var ikke noget at gøre nu. Lea var forsvundet i søvnen, og det havde jo været hans eget valg ikke at kneppe hende. Alligevel kunne han ikke lade være med at spekulere på, om han mon kunne liste sig til at udnytte hendes overnatning til noget fornuftigt.

Straffen – Kasper og Lea, del 3
Læs del. 2 her
Forfatter: CarolineS

Del dette indlæg