Stævningskvinden, del 5

Stævningskvinden, del 5

Læs Stævningskvinden del 4 her
Læs Stævningskvinden del 1 her

Badeværelset? – Anita rejser sig. Akavet. Besværet. Øm. Lidt forvirret.

Hun er lige blevet taget meget grundigt af tre fremmede mænd, og nu siger den mest styrende af dem, at hun skal ud på badeværelset.

Anita rejser sig. Hendes godt 60 kilo fordelt på 172 centimeter smuk krop og et par flotte bryster. En C-skål. Og så en altid barberet fisse.

Hun er 28 år, men hun er kommet i mandehænder. Det har tændt hende mere end hun har fantaseret om. Nok har hun af og til tænkt på, hvordan det ville være at opdage sig selv fuldstændigt magtesløs i en seksuel udnyttelse, men sådan noget sker aldrig i virkeligheden.

Heldigvis.

Lige indtil i dag, da hun skal aflevere en stævning til Johnny Mortensen på 25 år.

Hun er blevet kneppet i kusse og røv, hun er blevet spermet to gange i munden, og hun har både siddet og ligget i entreen. Nu skal hun ud på badeværelset.

“Hvorfor,” spørger hun spagt.

Johnny ryster på hovedet. Det er hans svar. Hans afvisning af hendes spørgsmål.

“Ud på badeværelset,” svarer han blot. En tonløs gentagelse.

Anita rejser sig. Brian giver hende en hjælpende hånd. De er alle fire nøgne. Michael har også smidt det sidste af sit tøj, og mændene går stille og roligt og meget selvbevidst efter Anita. De passer hende op. Der er ingen vej tilbage.

Anita ser sig bagud. Der er fem meter hen til badeværelset, der ligger om hjørnet. Anita ved det, for Brian hentede vaseline der for et øjeblik siden, inden Johnny skulle op i hende på det trange sted.

Det lykkedes. Det var noget af en debut for hende. Nok har hun fået pik i numsen flere gange før, men Johnnys pik var – og er – i en klasse for sig. Hun kigger på pikken en ekstra gang.

Lige nu hænger den slap mellem hans massive lår, men den er stadig dejligt frygtindgydende at se på. Især når den bliver assisteret af Brians lidt mindre, men tykke pik, og Michaels mobiltelefon.

Den ældste fyr i selskabet har ikke været så aktiv – ud over at han jo har kneppet hende i kussen og spermet i hendes mund – men han har været fluen på væggen og dokumenteret, hvad de to store fyre har foretaget sig. Det er ikke småting.

Johnny smyger sig forbi hende og åbner døren ind til badeværelset. Hun har ikke set meget af lejligheden indtil nu, så hun kan kun forestille sig, hvilken stand, badeværelset er i. Men der er overraskende rent og ryddeligt.

Fordomme har hun ellers nok af, når hun kommer ud til folk, der ikke lige er hr. og fru Volvo-Danmark. Men fordomme passer ikke altid ind i virkeligheden. Og nok er Brian og Johnny muskelmænd, men det med at bruge deres pik – en stor en af slagsen – mestrer de.

“Sæt dig op i badekarret,” siger Johnny, og Anita smiler. Hun er klistret flere steder, og nogle varme stråler tilsat sæbe vil ikke være nogen skade til.

“Du skal ikke forvente noget for tidligt. I hvert fald ikke, hvis du regner med, at du skal bade. Det skal du ikke,” siger Johnny med et svedent grin.

“Du skal i hvert fald ikke bade i vand,” griner han og kigger på de to andre.

De siger ikke noget. Anita aner, at de måske ikke er klar over, hvad det er, Johnny har tænkt sig. Hendes blik vandrer fra den ene til den anden – og til Johnny igen.

Hvor mon Michael har gjort af sin telefon, tænker hun.

Hun bider sig i underlæben mens hun træder op i det simple, hvide badekar model 1980erne. Utroligt, at det har fyret ekstra meget op under hende, at Michael har filmet det, de har gjort ved hende.

En tanke har strejfet – hvad mon de gør ved det. Altså med det, Michael har optaget? Anita kender ikke særligt meget til den verden, men mon ikke de tre mænd kan finde på noget, der vil ydmyge hende. Uden at det bliver genkendeligt for kolleger og naboer. Og kæresten.

Johnny stiller sig ved kanten af badekarret, og han gør mine til, at de to andre skal stille sig på hver side af ham.

“Leg nu med dig selv, så vi kan komme i humøret igen,” siger Johnny, som kigger ned på Anita. Hun har sat sig i det kolde badekar. Der går lidt tid, inden emaljen er varmet op af hendes kropsvarme, men heldigvis er lufttemperaturen tilpas.

“Kom så din liderlige lille tøjte,” siger Johnny.

“Vi ved jo godt, at du slet ikke kan få nok,” siger han og tager fat om sin slappe pik.

Anita spreder forsigtigt sine ben, og hendes højre hånd finder ned mellem dem. Der er klistret. Sperm fra flere mænd. Både ved kussen og røven. Hendes klit er øm, og det er lige så hendes underliv brænder. Det gør ondt, men det gør ondt på en behagelig måde. Især fordi de tre mænd står og betragter hende. De forventer noget af hende. Kræver.

Hun finder klitten og begynder at kæle med den. Kigger op på Johnny, Michael og Brian, og ser, at Michael har telefonen i sin ene hånd. Den har bare været skjult. Det syn virker mere ophidsende end de tre pikke. Omgående mærker hun, hvordan kussen svulmer og der kommer fugt dernede, og hendes fingre kører over den forhøjede hudfold.

“Hvad vil I,” spørger hun forskræmt, men hendes frygt er påtaget. I virkeligheden er hun bare spændt på den liderlige måde. Spændt på, hvad der nu skal ske. Hun er næppe placeret i badekarret, fordi de vil sperme ud over hende, for det har de også gjort i stor stil ude i entreen.

Et par fingre glider ind i kussen, og hun trækker tråde af sperm ud. Rækker hånden i vejret og sutter på sine fingre. Et miks af flere fyres safter. Det virker. De tre pikke begynder at strutte.

Johnnys lange og tykke pik, Brians lidt kortere, men stadig meget tykke pik, og Michaels gennemsnitlige pik. Men Michael har et hemmeligt våben, og han tager det frem og filmer lidt. Både Anitas legen med sig selv, og den virkning, det gør på de tre fyre.

Hun læner sig tilbage, hun stønner, kigger skiftevis ind i Michaels telefon og rundt på de tre mænd, og hun ser, hvordan deres pikke vokser eksplosivt. Michaels holder sig lidt tilbage, men han er jo også ældst. De to store og tykke “muskelpikke” er åbenbart ikke til at køre trætte, tænker Anita fornøjeligt.

Hvad mon der skal ske, fantaserer hun.

“Du har virkeligt grisset dig til. Hvad mon dine kolleger siger, hvis de finder ud af, at de ikke kan sende dig på job ude i byen, uden at du kommer hjem med sperm i fisse og røv – og pis i håret,” siger Johnny.

“Pis,” spørger Anita forundret.

“Så kan du lære at lade være med at være sådan en liderlig tøs,” siger Johnny og blotter sit store pikhoved.

“Det er ikke til at vide, hvor vi rammer, men du må ikke dække dig. Sådan går det, når man er en lille tøjte,” siger han. Brian og Michael står efterhånden også kampklar.

Anita kan ikke lade være at tænke på, om de bare kan tisse på kommando. Hun har da tidligere hørt, at drenge – mænd – kan have svært ved det. Ikke som med piger, der sagtens kan være fælles om aktiviteten. Det kniber for mændene, når de skal pisse i flok. Men man bliver åbenbart klogere med tiden, konstaterer Anita for sig selv.

Ordløst. Undrende. Kiggende. Legende.

Den rammer pludseligt. En stråle er det dårligt nok, for urinen fra Johnnys pik sprøjter lidt ud over det hele. Noget rammer Anitas ansigt, noget hendes hår og mave, og noget sjasker ud på fliser og badekar.

Instinktivt vil hun tage hånden op foran ansigtet for at beskytte mund og øjne, men Johnny siger bare et lavmælt “nej”. Hun lukker øjnene, men hun kniber dem op for at se, hvad der sker.

De varme stråler tager til, og hun ser, at også Brian er begyndt. Michael, derimod, har taget telefonen frem og holder den vandret strakt ud i højre arm. Han panorerer. Over på hende og ned på Brian, der står længst til højre for ham, og sidekammeraten Johnny.

Så begynder han også. Han holder ikke fast i pikken, så den afleverer bare, hvad den nu gør, til højre og venstre og midt i mellem. Lidt på Anita, lidt ved siden af. Noget over det hele.

Hun lukker øjnene igen, og hun gisper. Af fryd. Af liderlighed. Hvilken ydmygelse. Den totale nedgørelse. Efter at hun er blevet overrasket, hevet ind i lejligheden, gennemkneppet på kryds og tværs – og nu det her.

Det løber fra hendes korte, sorte hår, og det gyser i hende, da den varme væske køler ned. Hun sidder bare her. Fuldstændigt våd.

“Åhhhhh ja,” stønner Johnny, og hun vover at åbne øjnene. Han ryster sin stive pik. Drypper den af. Brian og Michael er også færdige.

Hun ser spørgende på dem.

“Er du så færdig,” siger Johnny.

Anita aner ikke, hvad hun skal sige.

“Ja,” prøver hun.

“Hvad siger du så. Skal du ikke sige tak fordi du måtte aflevere dine møgpapirer til mig,” siger Johnny.

“Så kan jeg blive slæbt igennem det rets-lort en gang til. For noget, som jeg slet ikke er skyld i. En nar, som skylder mig penge – ikke omvendt. Sikke noget pis,” siger han, så det næsten bliver ufrivilligt morsomt.

“Du skal vel også videre,” siger han og vender sig om.

“Kom drenge, jeg giver en bajer,” siger han.

“Må jeg…”.

“Nej,” svarer Johnny uden at have hørt hendes spørgsmål.

“Du kan tage et håndklæde… Det på knagen. Og så kan du gå. Jeg har fået dit brev,” siger han.

Anita skælver at ophidselse. Tænk at hun nu skal cykle gennem byen på denne måde.

“Skriv dit telefonnummer her,” siger Johnny.

“Jeg sender en sms, når du skal komme igen. Uden stævning,” siger han.

Anita rejser sig, tørrer kroppen, finder tøjet spredt i entreen.

Hun klæder sig på og går.

Stævningskvinden, del 5
Forfatter: 
Mariamusen

Del dette indlæg