Sommersex del. 1 & 2

Sommersex del. 1

Jeg ligger på terrassen i solen og læser, jeg har musik i ørene og nyder at være alene hjemme. Bogen bliver tung og jeg blunder lidt. Pludselig bliver det køligt og jeg åbner øjnene, der står du og skygger for solen. Jeg er glad, men noget overrasket over at se dig. Havde ikke troet du ville dukke op. Jeg skal til at sige Hej og tage mine høretelefoner ud, men du stopper mig og sætter en finger på mine læber. Derefter tager du stille og roligt dit tøj af, mens jeg betragter dig, er vild med dine mange tatoveringer. Du står nu nøgen foran mig og din halvstive pik frister mig. Jeg skal igen til at åbne munden og du tysser igen og dykker ned mellem mine ben og mit sparsomt beklædte skød. Du trækker forsigtig mine trusser til side og begynder at kysse og slikke mig. Jeg syner helt hen i ekstase for er der nogen der kan give oral nydelse så er det dig. Langsomt og krævende slikker og napper du mig og efter lidt tid tilføjer du den første finger. Du boller mig med fingeren og suger min klitoris ind i munden, jeg skælver og får dagens første orgasme. Du bliver mere krævende og tilføjer min fisse endnu en finger og så endnu en, jeg er så våd at det ikke er noget problem for dig at få plads til nummer 4, tommelfingeren kører rundt på min klitoris og de fire fingre i min våde varme fisse stempler ind og ud. Med et uventet snuptag får du mast tommelfingeren med op og pludselig har du hele hånden oppe i mig. Jeg gisper og kramper i en orgasme mere. Du vælger at ignorere mine spasmer og begynder at åbne og lukke hånden, det hele ryster på mig og jeg stønner mine orgasme råb ud i haven. Du smiler triumferende og tager endelig hånden til dig.

Jeg tænker at nu vil du nok gerne have lidt hjælp til den nu helt stive pik som står rank og stolt, men igen afviser du mit forsøg på at smage på dig. Du vender mig om og beordre mig på alle fire, mine trusser har du trukket helt af og min røv glinser af fissesaft. Noget du åbenbart har tænkt dig at udnytte, du lader forsigtig en finger indsmurt i mine safter, føre op i min stjerne og efter lidt finger massage finder finger nummer 2 vej. Jeg holder vejret, har ikke den store erfaring med analsex, men du er forsigtig og beder mig om at prøve at slappe af. Da jeg har fundet en roligt vejrtrækning, kommer finger tre op og du begynder nu at kneppe min røv stille og roligt. Mine bryster svinger i takt med dine stød og din anden hånd finder vej under min bikinitop og begynder at nulre og nive mine brystvorter. Da min vejrtrækning bliver til støn tager du fingrene ud og lader din pik overtage hullet, jeg gisper og skal lige kontrollere smerten. Du boller min røv med stille bevægelser og da jeg igen begynder at stønne dybt, sætter du tempoet op og tager samtidig hårdt fat om mine brystvorter. Den samlede smerte fra min røv og bryster får mig til at eksplodere i den vildeste orgasme, jeg strammer så meget om din pik at du dårligt kan bevæge den og giver dig samtidig det sidste skub og du blæser din sæd langt op i min tarm.
Jeg falder udmattet om på solsengen og du bøjer dig ind over mig og kysser mig for første gang den eftermiddag. Du smager dejligt og jeg vil gerne have mere, men du tager istedet dit tøj på og smutter ud af haven.
Her ligger jeg så gennem kneppet og total afslappet og nyder solens sidste stråler. Jeg rejser mig og går ind for at tage et bad og lidt at drikke før min familie kommer hjem.

 

Sommersex del. 2

Det er fredag og jeg har tidlig weekend, familien er taget afsted på job og i skole og jeg sætter mig ind i min bil, for at sætte kursen mod dig.

Vi har en aftale ved frokost tid, når du er færdig med formiddagens møder. Men hvis jeg kommer afsted nu, kan jeg nå en yoga time og derefter overraske dig i din lejlighed. Det var din ide, jeg skulle have en nøgle, så jeg bare kunne lukke mig ind hvis du ikke lige var hjemme.
Efter en veloverstået yoga time, og lidt indkøb, sætter jeg nøglen i din hoveddør og lukker mig ind, kikker på klokken og regner ud at jeg ca. har en time inden du kommer hjem.
Jeg tænder for vandet i badekaret og mens jeg sætter varerne på køl, fylder karet sig op. Jeg smider tøjet og glider ned i det varme vand. Jeg har ikke set dig længe og længes efter dine berøringer. Jeg nyder det varme vand omkring min krop og mine tanker kredser om dig. Jeg bliver mere og mere urolig i kroppen og begynder at kærtegne mine bryster, som var det dine hænder. Hænderne glider mod mit skød og jeg stønner let da de finder vej til min klitoris, og med lidt hjælp fra bruseren får jeg lige taget toppen af min lyst.
Jeg kommer op af badet, bliver tørret, lægger en let makeup og smutter i en af dine skjorter der hænger på badeværelset. Jeg går ud i køkkenet og begynder at forberede vores frokost. Åbner en flaske hvidvin og anretter et par rejemadder. Pludselig kan jeg høre nogen på trappen og en nøgle i døren, jeg går ud i gangen for at tage imod dig og især for at se dit ansigt når du ser mig.
Du lyser op i et dejligt smil, da du ser mig stå inden for døren og uden at sige en lyd, kysser du mig dybt og længe.
Stadig uden at sige noget tager du skjorten af mig og kysser mig ned af halsen, videre ned af skulderne og ned til mine bryster der allerede stritter af forventning. “Kom” er det første du siger og tager min hånd og fører mig ind i dit soveværelse. Jeg bliver blidt lagt på sengen og du fortsætter med at kysse min krop. Din mund kysser nænsomt hver en mm af min krop, dog undgår du bevidst mit skød og jeg begynder at tigge dig om at gå lidt hårdere til værks, men du ignorere mine bønner og har fuldstændig kontrollen over mig. Endelig nærmer du dig mine skamlæber og begynder først blot at berøre dem ganske forsigtigt med læberne og derefter slikke mere og mere krævende uden på og endelig skiller du dem fra hinanden og puster skiftevis forsigtig på min klit og slikker mig så langt op i fissen din tunge kan nå. Jeg sukker af nydelse og langsomt, men sikkert kommer min orgasme rullende. Du lader mig få vejret et øjeblik, og ligger dig på sengen ved siden af mig.
Jeg kravler op og sætter mig overskrævs på dig for langsomt men sikkert at knappe din skjorte op. Jeg bøjer mig ned og kysser dig på brystet, suger og napper i dine brystvorter. Du ligger med lukkede øjne og lader mig vide at du nyder min behandling, ved at brumme dybt. Jeg kysser og slikker dig ned mod navlen og får åbnet dine bukser. Jeg fisker din pik frem og begynder forsigtig at kysse spidsen, præspermen pibler frem og jeg bliver lidt mere grådig. Jeg slikker undersiden af skaftet og langsomt men sikkert stivner din pik, jeg tager den så langt ind i min mund jeg kan rumme. Jeg forsøger at lave et undertryk hver gang jeg trækker vejret ind og lader dig glide næsten ud når jeg trækker vejret ud. Du stønner højt nu og tager fat i mit baghoved for at styre tempoet. Du boller nu min mund i et mere krævende tempo og skyder hurtigt en stor ladning sæd langt ned i min hals med et kæmpe brøl. Jeg slikker dig ren og kravler op og giver dig et dybt kys.
Vi ligger lidt og kæler og snakker stille sammen og bliver enige om at få lidt mad. Du dækker op ude på altanen og jeg tager din skjorte over mig igen. Vil jo helst ikke forskrække nogen naboer. Du er fuldstændig ligeglad med hvad andre tænker og ser, så du har ikke taget noget tøj på. Jeg sidder og nyder synet af min skønne nøgne elsker og da maden er spist og kun den kølige vin er tilbage, rejser jeg mig og sætter mig over på dit skød. Bryst mod bryst. Du knapper skjorten op og krænger den over mine skuldre. Vi kysser og drikker lidt mere vin, det er en fantastisk følelse at sidde hud mod hud og ingen af os er da heller ikke uberørt af situationen. Din pik ligger mellem vores maver og jeg gnider mit venusbjerg i roterende bevægelser mod den. Med lukkede øjne løfter jeg mig fra dit skød for sætte mig ned over din pik og i det øjeblik du er helt oppe i mig kikker vi hinanden dybt i øjnene for derefter at synke ind i den totale nydelse. Jeg ridder dig i rykkende bevægelser og det føles helt fantastisk. Jeg kan selv styre gnidningerne mod min klitoris og du holder godt fast i min røv. Sammentrækningerne i min fisse massere din pik og lyden af vores safter smasker lystigt i takt med mine bevægelser på dig.
Jeg kommer i en kraftig orgasme og klynker ind mod dit bryst. Du løfter mig af dig og beder mig om at stille mig hen ved rækværket med ryggen til dig og derved med brysterne ud mod den lille gårdhave mellem de bygninger din lejlighed befinder sig i. Du bukker mig forover og trænger op i mig bagfra med en voldsom kraft. Jeg holder fast i gelænderet og du holder fast i mine hofter. Med en stor iver knepper du mig og jeg har fornemmelsen af at du rammer min livmoderhals hver gang du støder op i mig. Jeg har mistet tidsfornemmelsen og glemt alt om nysgerrige naboer. Din store dunkende pik i min fisse er alt jeg kan koncentrere mig om. Jeg stønner og små skriger og du bøjer dig ind over mig og visker i mit øre, at jeg er din private luksus luder og jeg bare har at tage imod alt den sæd du kan præstere. I det samme kan jeg mærke du spænder og presser dig om muligt længere op i mig og kommer, med et dybt suk i mit øre.
Langsomt glider du ud af mig og din sæd løber ned af mine inderlår. Vi sætter os på altangulvet med ryggen mod rækværket og puster ud.
Efter at have sundet os går vi ind for at tage et bad, så vi begge to kan komme videre med dagens aftaler.
Jeg pakker mig sammen og vi får begge to tøj på. I entréen kysser vi farvel og aftaler at skrives ved i løbet af aftenen. Du kører tilbage på dit kontor og jeg kører hjem til weekend med familien.

Sommersex del. 1 & 2
Forfatter: Hendenaboen

Del dette indlæg