Sommerleg del. 2

Sommerleg del. 2 – med min kæreste og hans kammerat.

Jeg havde været lidt for smart i en fart og uden helt at være klar over hvor det bar hen havde jeg lagt op til leg med min kæreste og hans kammerat. Uvidende om hvad der nu skulle ske lå jeg nu på mine knæ iført et minimalt stuepige kostume, gispende efter luft, og med en vished om at jeg nu skulle til at bruges til at udleve en fantasi som Jonas, min kærestes kammerat ikke nåede at udleve med sin eks, mens de var sammen.
Jeg kendte Louise ret godt og vidste hun var ganske avanceret i sengen, så mit hoved kværnede rundt.. Hun og Jonas havde været sammen 9 år, og gennem vores evindelige parmiddage hvor gutterne som regel endte i værkstedet og jeg var overladt til at underholde Louise vidste jeg at de havde været stamgæster i byens swingerklub, så hvad kunne det være Jonas ikke havde nået at prøve med Louise?..
mine tanker blev afbrudt af min kærestes stemme
-‘gå ind og hent den store kuffert tøs, du har selv kørt det her i stilling, så nu må du tage konsekvensen.’ jeg skulle til at protestere. Den store kuffert indeholdt vores samling af legetøj, piske og fixerings remedier, og jeg var ikke meget for at flashe hele vores sexliv for hans bedste kammerat, som jeg oven i købet ikke brød mig ret meget om. Jeg nåede dog ikke at sige noget før en syngende lussing ramte min højre kind. Jonas kiggede mig lige i øjnene med et overlegent grin lige inden ham plantede en lussing på venstre kind også..
min kæreste brummede fornøjet da han hev mig op i den ene arm og førte mig mod have døren..
indenfor slap han min arm og blidt førte han pegefingeren ned ad min kind langs kanterne af Jonas røde nu lidt hævede håndaftryk ..
-‘hvad fanden har du gang i skat.. sikker på det her?’ Sagde han med et undersøgende blik låst i mit.
jeg svarede at jeg nok ikke havde tænkt den helt igennem, egentlig bare havde ville se deres reaktion.
min kæreste kyssede mig hårdt, -‘du er ude på dybt vand’ sagde han -‘men du har sat mig i en meget uheldig situation og den kommer du til at bøde for. Jeg kan ikke tabe ansigt til Jonas. Du har dit stopord og det vil blive respekteret, men tænk dig godt om inden du bruger det.. se det her som straffen for at gå imod min vilje til at dele dig med andre mænd.’
Mens han talte havde hans fingre fundet mine brystvorter, og nulret dem helt spidse og hårde.. små elektriske stød jog fra hans fingerspidser gennem min krop og fik min liderlige kusse til at svømme over så safterne dryppede ned på gulvet under mig..
‘mmmh.. din liderlige lille tæve’ knurrede han og førte en finger ned og skilte mine skamlæber det sidste stykke
-‘spred benene’ tonen var hård og efterlod ingen tvivl om at jeg måtte adlyde..
han førte 2 fingre op i mit våde indre og fugtede dem godt inden han bad mig slikke dem rene..
mens jeg slikkede hans fingre rene for mine egne safter kom Jonas ind ad døren.. din tøs er utæt grinede han til min kæreste og pegede på gulvet under mig..
en lille sø af safter havde samlet sig og før jeg vidste af det blev min ene arm tvunget om på ryggen og mit ansigt nærmede sig de tilsølede gulvbrædder.. ‘slik det op!’ Min krop reagerede i alle retninger.. væmmelse over at skulle bruge min tunge til at gøre gulvet rent .. total ydmygelse overfor hans bedste ven.. og en overvældende bølge af liderlighed over den perverse situation jeg havde sat mig selv i.. jeg var ikke sikker på hvor det her førte hen, men vidste med mig selv at jeg var nødt til at finde ud af det.. med tungen samlede jeg hver en dråbe op.. måtte spidse læberne og suge det meste , og imens blev mine hænder samlet i et par håndjern bag ryggen så jeg måtte balancere på mine knæ.. min kæreste var heldigvis opmærksom på mine kvaler og tog et hjælpende fast tag i mit hår ‘som støtte’..
Bag mig hørte jeg lyden af en lynlås og uden opvarmning satte Jonas monsterpikken mod mine skamlæber og fugtede hovedet inden han uendeligt langsomt gled op i mig.. det føltes fantastisk ganske langsomt at blive blokket ud.. cm for cm.. dybere og dybere.. det føltes som om han aldrig ville nå roden og lige som jeg troede at nu kunne jeg ikke rumme mere hamrede han pikken de sidse par cm op i mig og fik mig til at stønne dybt af smerte.. mine skede muskler strammede instinktivt hårdt sammen om ham og min kæreste fandt nu sin lækre pik frem og gned hovedet mod mine læber.. jeg vidste bedre end at åbne munden før jeg fik besked på det..
Jeg løftede blikket til mit blik var låst i min mands og frydede mig over det rå begær jeg kunne læse dèr.
– ’åben’ ordren var kort og skarp, og med blikket stadig låst fast i min mands fik jeg endelig lov at mærke hvad det vil sige at blive fyldt ud fra begge ender på en gang. Uendelig langsomt trængte han ind i min mund og pressede sig mod ganen på vej mod min hals..
For 2. Gang i dag måtte jeg bekæmpe mine gagreflekser og bedst som jeg troede jeg havde kontrol over min krop trak begge mænd sig ud og efterlod mig på mine knæ med en skuffende tom følelse, svimmel at liderlighed og delvis luftmangel blev jeg løftet op og båret ind på vores spisebord hvor mine hænder blev frigjort af håndjernene og jeg blev lagt på ryggen hvorefter håndled og ankler fik nogle brede læder manchetter fra kufferten spændt om, og blev ført ud til hvert hjørne af bordet hvor de blev fæstnet med reb.
Der blev ikke vekslet et ord de 2 fyre imellem og jeg fik tanken at det vist ikke var første gang de var fælles om en tøs.. det måtte jeg lige huske at spørge ind til når vi blev alene igen.
Jeg lå nu hjælpeløs og frit tilgængelig fastspændt til vores spisebord og kunne intet gøre mens drengene rode i kufferten.. efterhånden som de fandt legetøj frem blev det lagt imellem mine ben og jeg kunne lige nå at løfte mit hoved nok til at følge med i de remedier de havde udset sig.. det gøs forventningsfuldt i mig ved synet af de forskellige piske og floggere der var lagt frem men mest af alt den tuben med glidecreme, som vi kun bruger når jeg virkelig skal blokkes ud.. min kæreste fandt et langt stykke flagline frem fra kufferten og kom op til mit hoved hvor han fangede min fletning og bandt flaglinen fast i snoren der var flettet i.
Under vores spisebord sidder der godt skjulte øjer skruet fast hvor man kan sætte karabinhager fast i, og disse førte han nu snoren igennem mens Jonas tog fat under mine skuldre og trak mig så meget op som mine bånd tillod, til min nakke hvilede lige på bordkanten og med et fast træk i flaglinen blev mit hoved krænget bagover og ned mod gulvet inden min kæreste førte linen ud til siden og bandt den forsvarligt fast til bordbenet. Stillingen var ikke bekvem men det ophidsede mig helt enormt at ligge her til frit skue med en fisse der sejlede i safter, brysterne fremme og hovedet krænget så langt bag over at jeg var ude af stand til at lukke læberne helt sammen.. jeg kunne stadig smage min kærestes præsperm på læberne når jeg lod tungen glide over dem. –’dygtig tøs’ sagde Jonas. Det gav et sæt i mig da han talte i den ellers stille stue og jeg blev revet tilbage til virkeligheden ’hold dem godt våde til jeg skal kneppe din hals lige om lidt’.
Panikken bredte sig i mig.. i denne position ville jeg ikke have en chance for at gøre den mindste smule modstand.. han ville have fri adgang til at bore monster pikken dybt ned i min hals.. tanken både skræmte og frydede mig..
Jeg havde ingen anelse om hvad min kæreste foretog sig lige nu.. var han overhovedet i stuen endnu? Svaret fik jeg da han lagde et blindfold over mine øjne.. jeg vidste det havde ligget i kufferten i soveværelset og han havde altså været inde og hente det. Nu var han tilbage og 2 sæt hænder bevægede sig over alt på min krop.. klemte mine bryster og nappede i mine skamlæber.. undersøgende fingre jeg vidste ikke var min mands fandt vej mellem mine skamlæber og gned min store hårde klit ind i glidecreme inden de bevægede sig længere ned og prøvende testede indgangen til min fisse.. hele min krop skreg på pik igen.. jeg trængte bare så meget til at blive fyldt ud og gennem kneppet her på bordet, og de pirrende fingre der undersøgte mine kropsåbninger var alt for lidt til at tilfredsstille mig.
Jeg kunne fornemme min kæreste ved mit hoved igen og mærke da han bøjede sig ned og hviskede i mit øre -’er du klar til mere tøs?’
-’ja tak’ hviskede jeg spagt
-’vi kan ikke høre dig’ sagde han og jeg gentog lidt højere, og mærkede i det samme en kølig fornemmelse af hvad jeg genkendte som den store gummi dildo fra kufferten , indsmurt i rigeligt glidecreme, gnide mellem mine skamlæber.. Jonas pressede prøvende mod min våde åbning og lod gummipikken glide op over min klit nogle gange inden han pressede den lidt ind. Min fisse trak sig rytmisk sammen om det store hoved og rebellen i mig forberedte sig mentalt på at tage resten af den store dildo uden at klynke.. den fornøjelse skulle de ikke ha..
I et langt sejt pres blev jeg fyldt helt ud af den store sorte dildo og måtte bide mig selv i kinden for at tie stille.. min fisse dunkede og pulsede og rummet omkring mig føltes meget langt væk da det første slag ramte mit venstre lår. En sviende smerte blev afløst af min kærestes finger der blidt strøg hen over den røde stribe fra spanskrøret og sendte vellystige stød gennem min krop som forplantede sig i mellemgulvet og understregede følelsen af at være helt i deres magt. Men de fik ikke en lyd, ikke et klynk ud af mig.. jeg vidste det bare var et spørgsmål om tid men trak den så langt som muligt.. 10 slag på venstre lår og 9 på højre skulle der til inden jeg stønnende overgav mig og skreg min liderlighed ud i stuen. Slagene fortsatte og drengene fandt en rytme hvor Jonas hamrede gummipikken i bund i min fisse samtidig med at min kæreste lod spanskrøret trække en ny stribe på min krop. Smerten ville snart overskygge nydelsen vidste jeg og netop som jeg tænkte at nu kunne jeg ikke holde til mere mærkede jeg dildoen forlade mit skød og blive erstattet af bløde ivrige fingre der undersøgende gled op i mig og pressede mod mit g-punkt i langsomme gnidende bevægelser der fik mig til at stønne højt og safterne til at flyde..
Helt væk i nydelsesrus mærkede jeg min kæreste presse sin pik hårdt ned i halsen på mig og stillingen jeg lå i forhindrede mig i på nogen måde at lukke mit svælg.. jeg kunne kun tage imod hvad de havde lyst til at byde mig.
Min kæreste stønnede tungt og jeg vidste han snart ville sprøjte i min mund.. glædede mig allerede til at mærke ham trække sig tilbage så hovedet kun lige hvilede indenfor mine læber og mærke hans varme sæd fylde min mund..
-’hun er klar’ .. da min kæreste talte lød lyden til at komme fra et sted langt ude i det fjerne.. jeg var så dybt unde i mig selv at verden omkring mig var blevet svævende og diffus og nød bare til fulde at blive brugt som et stykke legetøj, et redskab for dem at tilfredsstille sig i..
Jonas reagerede ikke straks.. jeg kunne mærke han tøvede inden han pressede de sidste 2 fingre op i mig og skubbede resten af hånden op til mine skamlæber som sad stramt om hans håndled.. jeg gispede så meget som min kærestes pik i mit svælg tillod og rykkede i mine bånd.. FUCK.. det var så længe siden jeg var blevet fistet at jeg næsten havde glemt den der ekstreme følelse af at have en hel hånd begravet i mit underliv.. Jonas drejede hånden og knyttede den oppe i mig samtidig med at min kæreste trak sig lidt ud af min hals og jeg mærkede ham spænde op.. med 2 fingre lukkede han for min luft gennem næsen og lagde den anden hånd stramt om min hals inden han lod pikken gå ud over min tunge og fyldte min mund med smagen af ham. Med hans hånd om halsen havde jeg ikke mulighed for at sluge og da han trak sig ud mærkede jeg sen lune sæd løbe ud over min overlæbe hvor han fangede det og tværede det rundt i mit ansigt mens små lysende prikker dansede bag mine øjenlåg og min krop skreg efter ilt.. han gav sig god tid og først da panikken ramte mig og fik mig til at vride mig og slide hårdt i manchetterne fik jeg lov at trække vejret igen.
Stadig gispende efter luft mærkede jeg min fletning blive løsnet og manchetterne fjernet fra mine håndled, hvorefter jeg stadig med Jonas’ knyttede hånd oppe i mig, blev trukket ned over bordet så mine ben bøjede helt sammen og åbnede mit skød endnu mere.. jeg mærkede tuben med glidecreme blive presset mod min røv, men magtede ikke at sige fra eller stritte imod.. min kæreste løftede mig halvt op og sidde og placerede sig bag mig med armene om mig mens jeg mærkede Jonas fjerne sin hånd kun for at presse sin monster pik op i min røv.. jeg skreg i smerte.. var slet ikke klar til den voldsomme udblokning af min stramme stjerne og min kæreste tyssede på mig , holdt mine hænder fast og hviskede i mit øre –’rolig min tøs, du skal prøve noget nyt i dag, du skal være Jonas ’ kneppe handske.. lige om lidt presser han hånden op i din fisse igen og så vil han spille sin pik igennem væggen til han sprøjter op i din tarm.. det kommer til at gøre ondt på dig, men jeg vil råde dig til at prøve at nyde det, for du slipper ikke.’
Med de ord fjernede han mit blindfold og lod mig kigge med det sidste stykke. Jonas så helt vild ud i øjnene.. han fangede mit blik og holdt det mens han pressede 4 fingre op i mig og prøvende mærkede følelsen af hans pik på den anden side af den tynde hudvæg.. jeg overvejede at bruge mit stopord, det her var ganske enkelt mere end jeg kunne klare.. min fisse var allerede så øm og ødelagt at jeg ikke ville kunne sidde ordenligt de næste mange dage.. jeg turde slet ikke tænke på hvordan det ville føles efter den tur min kæreste lige havde beskrevet. Men inden jeg nåede at sige noget lukkede min kærestes hånd sig over min mund og et hårdt sadistisk udtryk forplantede sig i Jonas’ ansigt, inden han pressede hånden op i mig igen.. mit syn blev sløret.. smerten skød i lyn fra mit underliv op i min hals hvor et skrig udformede sig og blev kvalt af min kærestes hånd. Han holdt mig fast mens Jonas med rytmiske bevægelser gned sig af oppe i mig.. ydmygelsen var total.. i dette øjeblik var jeg degraderet til en gokke sok.. en kneppe handske der kun skulle bruges til at lette trykket.. han bevægede sig ikke i min røv.. holdt sig bare helt i bund og lod sin hånd arbejde i min fisse.. gennembanke mit indre i sin jagt på orgasme.. jeg mærkede min forræderiske krop trække sig sammen og bygge op ved hele dette perverse scenarie, og i samme øjeblik som jeg mærkede Jonas’ pik vokse en smule og med et brøl aflevere det første sprøjt i min tarm knyttede han sin hånd og drejede den op imod mit g-punkt.. alt blev sort.. min kæreste fjernede hånden fra min mund og lod mig skrige min orgasme ud som den tordnede gennem min krop og hold fast om mig mens en saglig ro lagde sig over stuen..

Det sidste jeg husker er lyden af hoveddøren der lukker efter Jonas og min kærestes trygge favn og blide kys i mit hår inden jeg falder i søvn i hans arme.

Sommerleg del. 2
Læs del. 1 her
Forfatter: twisted

Del dette indlæg