Sommerleg del. 1

Sommerleg med min kæreste og hans kammerat.

Det var sommer, på ægte dansk vis.. spredt skydække og ikke så kvælende varmt som de sidste par dage. Min kæreste og hans kamerat stod i carporten og rodede med vores gamle bil der skulle synes inden salg.
Jeg havde fridag og besluttet at den skulle bruges på vasketøj og en god bog.
Op ad formiddagen kom drengene ind og fik kaffe.
Min kæreste er håndværker. Høj og spinkel med en fysik der langt fra afslører den styrke han besidder. Jonas, hans kammerat, er et hoved lavere og lidt nørdet, men rimelig godt skruet sammen. Og så er han bange for mig. Jeg er 172, med kvindelige former, rap i replikken, langt lyst hår og blå øjne i et engleblidt ansigt der langt fra matcher min bundperverse tankegang.
Sex har altid været det vigtigste punkt i vores forhold, og jeg har aldrig sagt nej til en udfordring fra ham, hvilket nogen gange har ført til nogle ret specielle oplevelser.
Vi er aktive bdsm dyrkere, og har i en periode leget med tanken om at tage en ekstra spiller med på banen. Mere end snakken var det dog ikke blevet til endnu, mest fordi han ikke er vild med tanken om at dele mig med nogen.
Det generede mig lidt at Jonas skulle hjælpe med bilen. Jeg nyder at gå nøgen rundt når jeg er hjemme, og dagen var ved at blive kvælende hed som solen steg højere på himmelen, men jeg vidste fra min kæreste at Jonas lige var blevet single, meget mod sin vilje, så der var vist ingen grund til at sætte noget igang i den arme mand han alligevel ikke kunne tage hjem og få afløb for .
En insisterende bibben lød fra badeværelset og jeg gik ud for at tømme vaskemaskinen og sætte en ny vask over. Drengene synes vist også det var varmt for da jeg kiggede ud af badeværelsesvinduet nåede jeg lige at se min mand trække t-shirten over hovedet og smide den fra sig på havebordet på terrassen. Jeg elsker hans overkrop.. små mørke vorter omkranset af mørke hår der samler sig i en bred stribe ned af hans bryst og bliver smallere efter den har passeret navlen. Hans krop nærmest skriger MAND, og som han stod der i sine olie indsmurte arbejdsbukser, med sveden drivende af kroppen, vidste jeg at han samtidig duftede sanseberusende. Min puls steg yderligere da Jonas i det samme kom til syne uden t-shirt. Hans brystkasse var glatbarberet og lækker solbrun, med en tydelig muskulatur uden på nogen måde at være pumpet.. wow en udsigt jeg havde fra pladsen her ved min vaskemaskine i dag.
Uden egentlig at lægge mærke til hvad jeg lavede fik jeg fyldt maskinen og samlet det rene tøj i en kurv så jeg kunne få det ud på snoren til tørre.

På vejen fra badeværelset til havedøren faldt mit blik på de brune kufferter under trappen. En tanke begyndte at tage form og efter at have kastet et blik på terrassen igen tog jeg en beslutning.
Den mindste af kufferterne tog jeg med i soveværelset og låste døren bag mig. Hvis min kæreste kom ind og undrede sig kunne jeg altid undskylde det med at jeg lige var i gang med at onanere og ikke ville overraskes af jonas..
I den lille kuffert havde jeg alle mine kostumer pakket af vejen for nysgerrige øjne og efter at have kæmpet et øjeblik med kombinationslåsen fik jeg den op. Jeg elsker duften af læder der altid strømmer mig i møde, men lige i dag var det ikke læderet jeg havde i tankerne.

Aller nederst i kufferten lå mit stuepige kostume.. en lille, alt for kort sort lak kjole, som jeg vidste sad som malet på min krop, og ærligt talt afslørede mere end den dækkede. Bagpå var der hvide snørrer som en corsage, og foran var den åben så mine bryster blev skubbet lidt sammen og løftet, men ellers var frit tilgængelige. Et lille pynte forklæde, et par hvide håndleds manchetter, hvidt halsbånd og et par sorte netstrømper fæstnet til de indlejrede hofteholdere fuldendte mit French Maid look, men der manglede stadig noget.
Jeg samlede håret oven på hovedet og bandt et hvidt bånd om som blev flettet sammen med mit hår. Nu manglede bare en knaldrød læbestift og så var jeg klar til at hænge vasketøj op.
Den lille sitren i maven afviste jeg og stak resolut i et par høje hæle inden jeg svansede ud på terrassen til mændene og som det naturligste i verden begyndte at hænge tøj op.
Mit hjerte hamrede og jeg trak vejret i små korte stød. Snakken mellem fyrene var gået i stå, og jeg turde ikke vende mig om og se på dem af frygt for det blik jeg vidste der ventede fra min kæreste..
Han var vred. Jeg kunne mærke det hele vejen over terrassen. Da der gik et par minutter uden nogen af dem sagde noget blev jeg lidt nervøs for at min plan havde givet bagslag, og begyndte egentlig at føle mig lidt til grin i mit mangelfulde outfit i min kådhed havde jeg ikke engang taget trusser på så der nu var direkte udsyn til mit driv våde skød.
Færdig med vasketøjet gjorde jeg et stort nummer ud af at få samlet de overflødige klemmer sammen og skyndte mig mod sikkerheden indenfor da min kæreste kaldte..
-glemte du ikke noget?
-‘hvad’
Jeg mærkede min stemme skælve da jeg svarede ham
-‘du kan ikke være bekendt at rende rundt og udstille dig selv som en anden luder uden at følge projektet til dørs skatter.. se på Jonas, han kan næsten ikke være i sine bukser.. hvad fanden havde du egentlig tænkt dig?’
Mine øjne flakkede og jeg kunne mærke mine håndflader blive fugtige.. jeg ved egentlig ikke hvad jeg havde forventet, men det var ikke just den reaktion.. han lød vred.. jeg løftede øjnene og en bølge af lyst strøg gennem min krop da jeg fangede hans blik .. mørkt og hårdt, med en glød jeg ellers kun ser lige inden han lader det første slag af spanskrøret falde på min krop.
Hans kropsprog talte tydeligt til mig, om ikke at teste ham, så jeg svarede med dirrende stemme at jeg bare havde tænkt de trængte til lidt lækkert at kigge på i pausen.
Jonas havde svært ved at finde ud af hvor han skulle kigge hen, og hans ansigtkulør mindede mest af alt om en overmoden tomat.
-hvad havde du så tænkt dig at gøre ved det…
Min kæreste kiggede strengt på mig, og jeg var godt klar over det stadig var Jonas’ voksende bule han refererede til..
Uden at sige noget gik jeg hen og satte mig på knæ foran Jonas.. kuløren i hans ansigt skiftede fra højrød til kridhvid på et spilsekund, mens hans øjne flakkede mellem mine bryster og min mand.
-’du må hellere lyne ned og lade luderen se hvad du gemmer på’ sagde min mand og lænede sig tilbage i stolen og tog en stor slurk af sin øl.
Jonas der stadig ikke havde sagt et ord, tøvede et øjeblik, inden han behændigt åbnede knappen og rev lynlåsen ned sammen med sine boksershorts.
Det monster der faldt mig i møde var lagt mere skræmmende end min mands blik lige før.. den var mindst 20 cm, med et stort dunkende blåviolet hoved og tydelige årer lidt bredere ved roden end resten af skaftet, men fisse drev med safter ved det syn. Tænk at så lille og kedelig en fyr kunne rende rundt med det pragteksemplar af en pik.
Jeg skævede over til min kæreste.. han sad med et smørret grin om munden ..
–’fortrudt?’ spurgte han
Den fornøjelse skulle han ikke ha, så jeg bøjede mig over kæmpe pikken, lod min tunge fange de små klare dråber af præsperm der allerede piblede frem, fra et hovedet der var så svulmende at forhuden ikke havde en chance for at glide frem og dække herlighederne, og gned smagen godt ind i ganen inden jeg lukkede læberne om hovedet og fangede Jonas blik. Han var langt væk i sin liderlighed kunne jeg se og med læberne stramt om hans pik borede jeg tungespidsen ned i hullet og skiftevis slikkede og sugede flere lækre dråber ud af ham til at smøre mine læber..
Bag mig mærkede jeg nu min kæreste nærme sig, tog et fast greb om snoren i mit hår, viklede den og mit hår om hånden inden han pressede mit hoved ned over kæmpepikken i min mund.. jeg strittede imod og ville sætte hænderne på Jonas lår, for bedre at kunne undgå at tage ham helt ned i halsen, men min mand fik mig på andre tanker: – ’jeg vil råde dig til at holde dine hænder på ryggen tæve, ellers vil du sent glemme straffen.’
En lille del af mig ønskede at teste ham, men jeg kendte ham godt nok til at vide at det var en dårlig ide.
Jonas vred sig under mig, og stønnede dybt når min hals trak sig sammen i desperate forsøg på at bekæmpe mine opkastfornemmelser.. ’-fuck hun gør det godt’ sagde han
Min kæreste samtykkede ’-ja hun kan såmænd nok når hun skal.. hvad ville du synes er en passende straf til sådan en billig lille tæve, for ikke at tage trusser på når vi har gæster?’
Ved de ord kunne jeg mærke monster pikken i mit svælg vokse sig endnu større og mine øjne løb i vand..
-’tjaaae’ jonas gav sig god tid og jeg kunne mærke panikken vokse i takt med min spirrende iltmangel.. den pik kom virkelig langt ned i halsen og det sortnede for mine øjne –’kan du huske hvad vi snakkede om tidligere.. det der jeg gerne ville ha’ nået med louise’
-’god ide’ sagde min kæreste, og trak hårdt i mit hår så Jonas’ pragt pik blev flået op af halsen på mig og endelig kunne jeg gispende fylde lungerne med den ilt min krop skreg efter
-‘det skulle nok kunne sætte tøsens talenter på prøve’..

Sommerleg del. 1
Læs del. 2 her
Forfatter: twisted

Del dette indlæg