Sommerhuset del. 2 – Dagen efter

Forført til pigesex i sommerhuset.

Næste morgen vågnede jeg langsomt op, til duften af den dejligste kvinde jeg til dato har haft sex med. Vi lå på samme måde som da vi faldt i søvn. Hun lå med ryggen mod min mave. Jeg begyndte at kærtegne hendes smukke krop, hun sov stadig tungt, min fingre kærtegnede hendes arme, ryg, lår og balder. Jeg skubbede hendes lange lyse hår til side og slikkede hendes hals og ører. Hun begyndte at bevæge sig en smule.

God morgen skatter, har du sovet godt? Greeneys vendte sig og kikkede mig dybt i øjnene og svarede, ja tak jeg har sovet fantastisk, men du må ikke være så hård ved min bagdel mere, den er en smule øm, så jeg kan godt mærke hvad vi lavede i går. Ja jeg måtte jo indrømme, at den dildo nok lige var i overkanten når det drejer sig om analsex.

Hun smilede, kærtegnede mine bryster og gav mig et langt, varmt og inderligt tungekys. Igen kikkede hun på mig og sagde, jeg tror lige jeg smutter i bad. Godt så henter jeg morgenmad til os så længe. Greeneys steg ud af sengen. Jeg lå og betragtede den smukke kvinde det forsvandt ud af soveværelset, hvor var hun dog vidunderlig denne kvinde.

På vejen ned til bageren tænkte jeg kun på hvad vi havde lavet aftenen før, jeg kunne mærke jeg blev varm mellem mine ben. Hvad skete der lige, jeg var blevet vanvittig vild med hende, kunne kun tænke på hende og hendes søde væsen. Mine tanker blev afbrudt af min mobil. ”Hej” lød det fra den anden ende, det var Hotwife der ville kikke ud hvis vi havde tid.

Da jeg kom tilbage var der dækket bord, kaffe og the var færdig. Vi satte os til bords og jeg fortalte Greeneys at Hotwife havde haft ringet og ville kikke ud, hvis vi havde tid. Jamen hun er jo heteroseksuel Plie, det dur jo ikke. Jo ser du skatter, vi forfører hende. Vi tænder hende, tro mig skat. Vi lagde planen der skulle få Hotwife til at indse at pigesex var kommet til for at blive.

Hen på eftermiddagen bankede det så på døren. Vi var mega spændte, fik lukket døren op og der stod hun, sikke en krop. Nu var jeg omgivet af super smukke kvinder, for satan dette bliver vildt, tænkte jeg. Vi åbnede et på flasker vi og hyggede os helt vildt.

Skal vi ikke tage en svømmetur piger? Spurgte Greeneys. ”Jo” svarede jeg med det samme. Jamen jeg har ikke noget badetøj med begyndte Hotwife. Det har vi heller ikke og det er ok, ikke Plie. Jo der er jo kun os her i huset. Ok så gør vi det, sagde Hotwife.

Bagefter kan vi give hinanden en gang massage, hvad siger i til det? spurgte jeg. Greeneys kikkede på mig med et lumsk smil og blinkede til mig. Så finder jeg lige massagebriksen ude i gangen og sætter den op ude ved poolen, der er så dejlig varmt derude.

Vi tog endnu et par glas af vinen. Det blev humøret ikke mindre af. En flaske mere blev åbnet og taget med ud til poolen. Vi satte glas og vin på det lille runde bord i hjørnet. Greeneys og jeg begyndte at klæde os af. Hotwife kikkede lidt men begyndte også at tage sit tøj af. En to tre, hvem kommer først i. Det gjorde Hotwife, måske fordi hun var en smule genert. Der vandt du lige en gang massage, sagde jeg til hende.

Vi svømmede et godt stykke tid alle tre, det var super hyggeligt. Nå, skal vi have gang i massagen spurgte Greeneys mig, hun skal jo have sin belønning, ikke sandt? Jo lad os komme i gang svarede jeg. Læg dig på briksen så kommer jeg lige med olien.

Da jeg havde hentet den, stod Greeneys ved fodenden af briksen så jeg tog hovedenden og hældte olie ud i mine hænder og gav derefter Greeneys flasken. Jeg begyndte med hendes arme og skuldre der fik en ordentlig omgang. Greeneys gav hendes fødder og underben en tur og lidt efter lidt kom hun længere op af hendes ben, da hun kom til hendes lår spredte hun blidt hendes ben. Hun kom tættere og tættere på hendes underliv. Jeg var nu i gang med hendes bryster og mave. Hendes brystvorter blev stive under min behandling. Hun stønnede sagte da Greeneys fingre begyndte at kærtegne hendes glatte fisse, nu spredte hun sine ben det hun kunne.

Hun bukkede sig ind over hende og begyndte at slikke hendes fisse, åhh stønnede hun da Greeneys tunge ramte hendes klit. Efter få minutter kunne jeg se på Greeneys ansigt at Hotwife måtte være ganske våd. Så er det nu tænkte jeg. Jeg skrævede ind over briksen og plantede min våde fisse over hendes ansigt, så ramte hendes tunge for første gang en anden kvindes fisse. Hun slikkede mig, mine safter løb ned i munden på hende. Hun begyndte at ryste, jeg fik øjenkontakt med min elskerinde, hun blinkede til mig og stak forsigtigt en finger op i hendes stramme røvhul, det var åbenbart noget hun kunne lide, hvis ikke hun stønnede før, så gjorde hun det nu, samtidigt fik hun et par fingre op i fissen, hun lagde nakken tilbage så hun nu slikkede mig bagi mens hun med hendes fingre legede med min klit. Hendes krop spændtes i en bue og hun kom med et skrig, det samme gjorde jeg. Safterne væltede ud af mig og ned over ansigtet på hende, min krop sitrede om kap med hendes. Orgasmen klingede af og jeg rejste mig fra hendes ansigt.

Så er det vist Greeneys tur til lidt massage, sagde jeg. Hotwife rejste sig fra briksen og Greeneys lagde sig tilrette. Jeg spredte hendes ben og begyndte at slikke hendes velsmagende elskovs blomst, min tunge gik som trommestikker over hendes klit. Hun stønnede mens hun kyssede Hotwife med tungen, det var sindssygt at se på, vildt ophidsende. Hendes brystvorter fik en tur med Hotwifes tunge. Min elskerinde var ved at komme. Hotwife, stop og kom herned! Slik hendes mis! Hun begyndte at slikke hendes fisse, jeg løftede hendes hoved og gav hende et dybt tungekys, nu slikker vi begge to, ok? Hun nikkede. Der var tunger over alt i hendes underliv ikke en millimeter blev glemt, varme pigetunger dansede i hendes fisse og røv. Hun stønnede voldsomt og Hotwife lagde sig ovenpå hende så hun kunne slikke hendes fisse igen. Greeneys begyndte at ryste kraftigt og med et hvin kom hun nærmest i en sprøjteorgasme, hendes velsmagende safter ramte os begge i ansigtet, jeg slikkede hende det bedste jeg havde lært. Næsten samtidigt kom Hotwife igen, mens hendes orgasme klingede af, gav Hotwife mig et varmt tungekys og sagde tak for en dejlig oplevelse.

Vi hoppede alle tre i poolen og snakkede om denne skønne oplevelse og en ting var sikkert.
Det ikke var sidste gang vi tog i sommerhus sammen.

Sommerhuset del. 2 – Dagen efter.
Læs del 1 her

 

Del dette indlæg