Snehvide og Askepot (del 3): Bundet

 Snehvide og Askepot (del 3): Bundet
Læs forrige afsnit her
Læs del 1 her

Selina dirrer af spænding, da Prosit binder hendes hænder sammen og prøver at få hende tøjret til det radiatorrør, der er ved sengens hovedende. Han giver hende så meget snor, at hun ikke står med ansigtet helt oppe ved tapetet.

Det skal også være muligt at komme til hendes ansigt.

”Det var meget nemmere i helt gamle dage, da der var sådan noget tremmehalløj i sengenes ender. De må have leget mange bindelege dengang,” griner Prosit.

Selina smiler, men hun fryser også en smule.

Persiennerne er ikke trukket for, og selv om der er et stykke over til boligblokken ved siden af, er Selina alligevel ophidset over, at der måske – i teorien – kan være nogle, der kigger på, at hun står og stritter med sin hvide rumpet.

”Har du nogensinde tænkt på, at det kunne være frækt, hvis andre så, at du havde sex,” spørger Selina og møder Prosits blik.

Han nikker. Binder hende færdig og åbner en skuffe.

”Hvis jeg nu blindfolder dig, så har du det måske lige som studsen…så tror du ikke, at nogle kan se dig,” siger han og monterer masken over hendes øjne.

Hun gyser, da Prosit stiller sig overskrævs på hende. Han går lidt ned i knæ, så hans bløde nosser bliver presset mod hendes ryg, og da han kravler af igen, mærker hun hans knaldhårde pik mod sin højre overarm.

”Øjeblik,” siger Prosit. Selina hører døren blive åbnet og lukket igen. Han er borte.

Hun trækker lidt i rebet, men det er naturligvis bundet godt, og hun tvivler heller ikke på, at Prosit hurtigt er tilbage igen. Alligevel bliver det nogle lange sekunder, for det er da mærkeligt, at han går. Det plejer han ikke, når der er serveret en gang sex.

Det er mørkt uden for, og det er mørkt for Selinas øjne. Tænk hvis Viola kunne se hende lige nu. Det lange, sorte hår, der ligger ned over hendes skuldre og falder ned mod box-madrassen, hendes lakerede, røde negle, der presser sig lidt ned i det bløde underlag, og hendes fugtige skamlæber, der åbner sig ud mod vinduet.

De faste bryster, der hænger smukt og symmetrisk, og de markerede brystvorter, der stritter og er legesyge.

Bare hun kunne komme til at røre sig selv mellem benene. Eller på brystet. Stikke en finger i munden eller kæle sine lår. Gøre noget, der stimulerer hendes lyst. Hvor er Prosit? Hvor længe, er der gået? Hvad sker der?

Det skulle bare være et øjeblik, sagde han, men nu begynder hun at undre sig. Der er helt stille i lejligheden. Hun hører kun sit åndedræt, som går fra liderligt til ængsteligt.

Døren går op igen. Hun ånder lettet op.

”Prosit?,” spørger hun.

”Hvad laver du, din drillepind?”.

Ingen svarer, men hun kan mærke, han er i rummet. En er i rummet.

”Prosit,” siger hun lidt højere.

”Nu må du ikke gøre mig bange,” beder hun, inden hun mærker sengen give under for endnu et menneskes vægt.

Hun fryser, men et par varme hænder på hendes lænd får hende til at tø op. Hun sukker.

”Prosit,” siger hun. Om der skal et udråbstegn eller et spørgsmålstegn bagefter, er hun ikke helt sikker på, men der er noget ved de hænder, hun kender. Noget ved den måde, han tager fat på, og det vil da også være helt utænkeligt, hvis han laver sådan et set-up.

Hun tænker lynhurtigt sådan en situation igennem, mens hendes baller bliver masseret af de kendte – eller fremmede? – hænder.

”Prosit. Du er altså en særling,” siger hun leende, men der er et gran af tvivl i hendes stemme. Det får hende slet ikke til at køle af. Liderlighedens flod bruser nu igen i hende, og da mandefingrene finder om til hendes køn, støder hun begærligt sin røv imod.

Roterer mod fingrene, så hendes klit får dulmet trangen til at stimulans.

”Lille spejl på væggen der, hvem er mest liderlig i rummet her,” hvisker Selina for sig selv. Varmen fra Prosits krop – for hun kan ikke forestille sig, det ikke er hans – stråler mod hendes bagdel. Han fører to fingre op i hende, og da han har fingerbollet hende nogle gange, kravler han op til hendes hoved og lader hende dufte til sine egne safter.

Hans åndedræt er roligt, men han afslører sig selv. Det er duften af Prosit.

”Prosit. Du er altså for meget. For dejlig,” stønner Selina. Lettet og liderlig.

”Men sig da noget, din pjanker. Kom med nogle af dine højlydte lyde,” tilføjer hun, uden at hun regner med svar.

Hun bliver træt i armene og sænker sig ned på albuerne. Hendes brystvorter er nu kun et lille stykke over madrassen, men hvad vigtigere er, stritter hendes røv og fisse så meget, da kun den mest impotente mand ikke vil forgribe sig på hende. Og Prosit er ikke impotent. Det mærker hun ret hurtigt.

Det er ikke længere et par fingre, der kilder hendes revne og klit. Det er en pik. En velsmurt pik, der presser sig mod hendes fisse.

”Gummiet,” siger hun hæst.

”Husk gummiet. Vi må passe på,” stønner hun.

Der kommer ikke en lyd omme bag hende, men pikken bliver presset hårdere mod hendes fisse. Nu må den snart smutte ind. Hun kan ikke tro, der er kondom på pikken, men hun abstraherer fra det og nyder det hårde hoved, der kører over klitten og kredser om hendes små skamlæber.

Hun elsker følelsen af og tanken om kød mod kød. Hud mod hud. Krop mod krop. Sind mod sind. Der er ikke noget, der kan stoppe Selina fra at udleve sine hedeste drømme. Det skal da lige være Viola, den heks. Den frigide satan. Vreden bobler op gennem Selina, og selv om hun ikke tror, Viola er frigid, er det de voldsomme skældsord, der pibler gennem hendes bevidsthed.

Luder, stinkfjabbe, hestespiller…

Gad vide, hvad Viola vil gøre ved Selina, hvis hun finder ud af, hvor vildt et sexliv, hun har. Hvordan hun udlever alle de fantasier, som Viola næppe kommer til i et helt liv. Hvordan Selinas erfaring nok overstiger den gamle kællings.

”Åhhhhhh,” stønner Selina, da pikken smutter ind i hendes svulmende, våde, kneppeklare fisse, og hun tænker slet ikke på, om der er gummi på pikken eller om den er lige så naturel, som den har været før.

Det føles bare dejligt.

Hun er lige ved at komme til at le ved tanken om deres snak om Lasse og Prosits pikstørrelser. Hun forestiller sig, hvor meget af Prosits dejligt lange og tykke pik, der er inde i hendes fisse nu, og hun kan næsten håbe, at nogle betragter hans solbrune krop, der står bag ved hendes hvide, mens han knepper hende.

Prosit plejer at grynte og stønne. Han plejer at sige, hun er dejlig, og han er liderlig. At han vil kneppe hende. Have hende. Nu. Men han er helt tavs.

Tavs, men aktiv.

”Prosit,” klynker Selina, mens Prosit – eller i hvert fald pikken bag hende – sætter tempoet i vejret.

Hun kan jo blive helt skør af det her. Det er Prosit, men tvivlen er spændende. Knepper han, som han plejer? Føles pikken som den plejer? Gør han ”det” på samme måde, som han plejer?

Hun kan jo blive i tvivl, men hun er i hvert fald lige så liderlig, som hun plejer, og hun begynder at jamre.

”Store pik på manden der…hvem er mest liderlig i verden her,” stønner hun højt og kommer samtidig til at grine så stødende og voldsomt, at hun savler.

Hun prøver at suge det tilbage, men det kan hun ikke, og hænderne har hun ikke glæde af. En hånd fanger et tråd af hendes mundvand.

Selina stivner.

Personen bag hende knepper videre uagtet hendes reaktion, og en hånd stryger over hendes hår. Retter lidt på natbrillen, der dækker hendes øjne. Klapper hende på kinden og aer hendes hals. Kærtegner brysterne, der gynger, fordi hun bliver skubbet frem og tilbage.

Den slanke, hvide krop skubbes frem af pikkens bevægelse og trækker tilbage af  Prosits – for ham er det helt sikkert – hænder om hendes hofte.

Men hvem er foran hende? Hvem aer hende, kærtegner hende – hvem kysser hende?

Tankerne drøner rundt i hendes hoved. Hun spekulerer. Hvem kender hun? Hvem kender Prosit? Hvem kan finde på at gøre sådan noget? Hvem er lige så frisk og fræk som Prosit, så de indlader sig på det?

Selina kender svaret. Problemet er bare, at der er flere svar. Hun kan nævne adskillige, der har lysten og evnerne til det.

Den ukendte mand foran hende tager fat i hendes hænder og løsner hendes bånd. Prosits pik forsvinder ud fra hendes fisse, men i stedet stiller Prosit sig op ved siden af den anden mand. Hun kan mærke Prosits pik, der ind imellem gnider sig mod hendes kind. Hun dufter sine egne safter og kan fornemme præspermen.

Hun er løst fra rebet, og nu bliver hun kysset.

Blidt og dejligt. Hun nyder hver berøring fra den fremmede, og pludseligt mærker hun en prikken mod sin hud. Skægstubbe.

Skægstubbe?

Kan det være, og er det for vildt, for ødelæggende, for meget, forkert?

”Sig noget, sig noget, sig noget,” tigger Selina, men hun bliver bare rejst op, så hun står på knæ. Hun famler sig frem, prøver at føre hænderne op til sine øjne, men bliver stoppet. Holdt. Holdt fast. Det er et klart signal, og hun slapper af.

Hun bliver kysset igen. Af skægstubbene. Så af Prosit. Hun kender hans smag, hans kys, hans tunge, hans duft.

Og naturligvis hans pik, som nu bliver presset mod hendes blodrøde læber.

Hendes hoved bliver blidt holdt fast, hun åbner munden og mens hun begynder at sutte Prosits pik, mærker hun den fremmedes hænder omkring sine bryster.

Den fremmede kysser ned ad hendes hals, napper i brystvorterne, og da hendes ben bliver skilt, sidder hun pludseligt på knæ med spredte ben. Hendes sorte hårstribe, og hendes lyserøde revne er udstillet for den fremmede.

Den fremmede. Ja, eller det må jo være – Lasse. Hun kan dårligt tro det, og hun kan ikke finde ud af, om det er godt eller forfærdeligt. Lasse: Hendes hemmelige kærlighed. Nu ser han hende pludseligt i denne situation. Oplever hende på denne måde. Kan det blive helt godt igen?

Hendes fisse bliver kysset, og igen mærker hun Lasses skægstubbe. Nu mod sine følsomme inderlår.

Lasse er jo en scorekarl, og Selina tør end ikke gisne om, hvor mange, han har knaldet. Den unge fyr med det korte mørke hår, et markeret ansigt og frække brune øjne. Han er tilmed høj – næsten 1,90 høj.

Og hvor lang? Altså pikken – og er den længere end den, hun har i munden lige nu.

Selinas tunge kører rundt om Prosits pikhoved, men mentalt er hun længere nede på kroppen, og her i hendes mørke fantaserer hun om, hvad Lasse gør.

Safterne løber ud af hende, og hun overvejer at tigge om en orgasme, da Lasse kravler ud fra hende og hun i stedet bliver skubbet tilbage i udgangspositionen. Med bagdelen bagud.

Nu er der bare to mænd omkring hende. Prosit har sin pik i hendes mund, mens Lasse stille og roligt fører sit lem op i hende bagfra. Det føles anderledes. Måske tykkere. Hun tænker på snakken, Prosit og hende har haft om Lasse. Om de to fyres sammenligning af pikke både dengang og senere.

Fedt hvis de kan måle den.

Måske er hun selv indblandet i den måling lige her og nu. Uden at være helt vidende om det. Tanken får hende helt til at glemme, hvor pinligt det er, at Lasse trænger op i hendes hellige på denne måde. Lige nu og her. Ikke under kærlige og intime forhold, men som led i en inviteret trekant, hvor han har set Selina blive kneppet, og hvor han nu iagttager, at hun får pik i munden.

Tungen roterer, og hun fører forsigtigt sin ene hånd op til de glatte nosser, der hænger under Prosits pik.

Et par fingre fortsætter ind mellem nosser og numsehul, og hun giver et lille, hårdt tryk. Et undertrykt brøl kommer fra Prosit. Hun fik ham. Hun ved, hvor hun skal trykke for at det bliver rigtigt dejligt for ham, og hendes fingre kredser drillende om hans numsehul.

Pludseligt forsvinder Lasses pik fra hendes fisse, og Prosit trækker sig ud fra hendes mund.

Masken bliver trukket af hendes ansigt, og hun ser forvirret op på de to mænd. Prosit og Lasse, som sidder på knæ foran hende med hver deres pik i hånden.

Prosits glatte krop, Lasses glatte krop med mørk, trimmet kønsbehåring ved pikkens rod. Begge med søde smil, glatte nosser og trænede kroppe. Et listigt smil på ansigtet og glimtende øjne.

Og et par smukke, store pikke.

”Skal vi måle,” griner Prosit og skeler til Lasse.

”Skal vi få afgjort, hvem der har den længste og tykkeste pik”, tilføjer han.

”Eller skal vi lade Selina afgøre det,” fortsætter Prosit sin spørgerække.

Lasse griner og kigger kælent på Selina.

Hun kigger fra den ene til den anden. Så ned på deres indbydende pikke. Hendes øjne følger deres øjne ned over hendes nøgne krop.

”Jeg har ingen tommestok eller centimetermål, så der er vist kun en måde at afgøre det på. Heldigvis har jeg ikke planlagt at komme hjem til min stedmoder og min far i aften.”

Forfatter: Minimax
Snehvide og Askepot (del 3): Bundet
(Fortsættes)

Del dette indlæg