Snehvide og Askepot (del. 2): Hos Prosit

Snehvide og Askepot del 1 kan læses her

Når Prosit og Selina mødes, begynder de altid i hans sofa med en kande te og en ordentlig snak. De taler om løst og fast. Om vennerne, om fritidslivet, om udfordringerne i gymnasieklassen og om den seneste udvikling i ”kærlighedslivet”.

Kærlighed er nemlig ikke bare kærlighed. Det er faktisk mest sex. I hvert fald, når det gælder Prosit, Selina og en række andre piger og drenge i omgangskredsen. Men selv om det mest er de seksuelle eskapader, der fylder og udfolder sig, kan man godt mødes til en helt almindelig hyggesnak i en sofa over en kande te.

Sådan som Selina – med kælenavnet Snehvide – og Peter, som bare bliver kaldt Prosit, gør lige nu.

Udgangspunktet med at mødes sådan, er der ikke noget i vejen med.

De drikker te og taler, sådan som de har gjort mange gange før, men Selina og Prosit ved også, at snakken sandsynligvis vil udvikle sig, døren til lejligheden er forsvarligt låst, og aftenen vil ende i noget hedt og dejligt.

Sådan har det været før. Selina knalder med Prosit sådan på jævnlig basis. Det er helt og aldeles grundlæggende skøn sex. De kender hinanden, de nyder hinanden, men de har også mulighed for at udforske alt det, der ligger ved siden af deres kroppe. De kroppe, som de kender godt, som de finder tryghed i, når de skal afdække nye sider af deres seksuelle formåen.

Selina har glemt det heftige skænderi med Viola – stedmoderen. De skændes alt for ofte, og som det bliver med alt, der bliver rutine, så bliver det kedeligt og hurtigt glemt. Det gælder både skænderier og sex.

”Har du lavet nogle gode damer for nylig,” spørger Selina med et smil.

Hun bliver normalt ikke jaloux. Det ligger ikke til hende – stort set. Hun kan godt finde en enkelt en for tiden, hun ikke har det helt afslappet med, men Prosit ved hun, hvor hun har. Nemlig lige, når hun har brug for det, og spørgsmålet vender begge veje.

Prosit kan med god ret spørge hende om det samme. Om hun har lavet nogle drenge, og han vil få et svar, der er tilfredsstillende for alle.

”Jeg laver damer, og du laver drenge, men vi laver i det mindste en masse. Også sammen,” smiler Prosit hemmelighedsfuldt.

”Men jeg ved ikke, hvordan det går med de andre,” tilføjer han. De ved begge, hvem de andre er. De seks andre. Drengene i kliken.

Gustav, Brille, Søren, Frederik, Ditlev og Lasse.

Selina sukker. Ja, Lasse. Prosit taler videre som kunne han læse hendes tanker.

”Han fortalte lige, at han omsider har scoret hende fra B-klassen, som han har været ude efter i et år,” griner Prosit.

Selinas ansigt stivner. Hun er hemmeligt forelsket i Lasse, men hun ved kun alt for godt, at han er en scorekarl, der ikke har faste kærester. De taler rigtigt godt sammen, sådan som hun gør med alle drengene, og de har også flirtet lidt, men Lasse har aldrig for alvor virket interesseret for alvor. Og netop for Selina er det mere end bare sex at være sammen med ham.

”Hvad er der. Er der noget galt. Fryser du,” spørger Prosit og lader hånden glide op ad hendes strømpebeklædte ben.

Selina ryster på hovedet.

”Har jeg nogensinde fortalt dig, at Lasse og jeg har haft en konkurrence om, hvem der er størst. Det har vi haft lige siden de helt unge år i folkeskolen,” griner Prosit, som slet ikke har fattet, at Selina ikke har lyst til at høre om Lasses pik.

Hun vil meget hellere mærke den.

”Det var jo noget pjat dengang, vi var helt små, og den bare var en tap, men da vi så begyndte at få hår ved pikken, og både pik og nosser begyndte at svulme op, målte vi faktisk af og til vores pik. Stod bare ved siden af hinanden, når vi var i bad efter gymnastik. Der kunne vi komme til det, fordi vi tit var de sidste,” siger Prosit helt ugenert.

Selina smiler. Det er lækkert nok, når en fyr åbner op for fortæller lidt hemmeligheder fra den tidlige ungdom, og hun ved, at Prosit er fri og fræk nok til at stå og måle pik med en anden dreng. Helt ukompliceret.

”Vi har også målt den i stiv tilstand, men det er et par år siden, og det har kun været på øjemål. Aldrig med tommestok og skydelære. Gad vide om Lasses er vokset siden da,” siger Prosit undrende.

Selina siger ikke noget.

”Mon ikke den er vokset mange gange,” tilføjer Prosit.

Selina læner sig tilbage i sofaen. Hun vil afværge mere snak om Lasses pik. Hun trækker lidt op i sin nederdel, så Prosit kan nå at kæle for hendes lår.

”Træk dem af mig,” siger hun og kigger drømmende op i loftet. Kan være, at Prosit er optaget af, om det er Lasse eller ham, der når længst på pikmålebåndet, men hun kender heldigvis Prosit godt nok til at vide, at når der ligger en indbydende, ung, smålun kvinde i sofaen foran ham, så vælger han den håndgribelige kvinde fremfor den lidt mere tørre pikstørrelses-teori.

Hun fantaserer om, hvad der skal ske nu. Hun mærker en kilden fra storetæerne op gennem lår, fissen, maven, brysterne, og en tankemæssig eksplosion i hendes bevidsthed.

Selina rejser sig pludseligt op i sofaen og kaster sig over Prosit. Tager fat om hans hals og ryster ham voldsomt. Han ved godt, det kun er for sjov.

”Tror du nogensinde, at jeg bliver helt færdig med at knalde fyre. Tror du, jeg kan binde mig til en,” siger hun med sine blodrøde læber tæt ved hans.

”Det kan du vel nok, men det skal forhåbentligt ikke være lige nu. Der er da flere, som har fortjent dig,” siger Prosit helt afslappet.

Han er en fyr, der er i balance med sig selv, og lige som han kan knalde andre piger, accepterer han også, at Selina – eller hvem det nu er – går på eventyr.

Selina tager fat i Prosits korte, strittende, lyse hår. Han har en t-shirt på, og hans markerede muskler både på arme og brystet er hårde og tydelige. Han træner en del, han er stadig solbrun fra sommerens lange ferie, og han er over gennemsnittet i højde.

Hun stirrer ind i hans smalle, gråblå øjne.

”Du har ret. Nok om andre. Nok om fremtiden. Nu er det os,” siger Selina.

”Der er jo en grund til, at jeg er kommet hen til dig. Ja, ud over, at min stedmor er så ufatteligt led,” tilføjer hun og kaster sig igen bagud i sofaen. Forurettet og indbydende på samme tid.

Prosit forstår hendes signaler. Hun vil både beskyttes og begæres.

Han rejser sig op og lægger sig hen over den unge kvinde. Han fører sine fingre gennem hendes sorte hår, og hans mund rammer hendes i et langt kys. Nederdelen er gledet op, så hans jeans – med bule – er direkte mod hendes sorte trusser. De ligger lidt ubekvemt i sofaen, men det er bare dejligt for hende, at hun kan mærke hans pik mod sit køn, når han flytter sig lidt rundt.

Deres tunger mødes i en hed omfavnelse. Samtidig med, at Prosit tager fat om Selinas nakke, får han løsnet bæltet i sine bukser.

Varmen strømmer gennem Selinas krop. Hendes hvide hud bliver rødmende på kinderne, og hendes hals begynder at blusse.

”Det er da også snart 14 dage siden,” siger Prosit og kysser Selina på halsen.

”Ja mellem dig og mig,” ler Selina, som har rystet de mørke tanker om Lasse og hendes længsel efter ham, væk. Nu lever hun igen i det nu, hun er så god til.

”Det har du ret i: Mellem dig og mig. Tiden går, og det gør damerne og drengene også,” siger Prosit ubekymret og kysser hende igen.

Selina bliver lidt alvorlig.

”Derfor må vi altså også til at bruge kondom. Beklager, Prosit, men selv om vi er fornuftige, skal vi også være påpasselige. Vi skal passe på hinanden,” siger hun.

Prosit rejser sig og trækker sine jeans af, han trækker den hvide t-shirt over hovedet, smider sokkerne – og så står han næsten ingenting. Det er lige tilpas.

Han lægger sig ned over Selina igen.

”Jeg går ud fra, du sover her i nat. Det fik vi jo slet ikke talt om, da du kom farende ind,” siger han. Selv om han er sportstrænet og har en lav hvilepuls, kan Selina godt høre, at han er påvirket af den tætte, frække stemning.

Han stønner ved udsigten til hendes krop, som ligger henslængt, hvid og skøn i sofaen. Mens hans pik nu presser endnu tydeligere mod hendes trusser, begynder han at knappe hendes skjorte op. En knap – et kys. En knap – et kys. En knap – et kys.

”Du er dejlig,” stønner Selina og støder sit underliv mod Prosits. Hun begynder at rotere med det, og hun skyder brystet frem, da hendes sorte blonde-bh bliver synlig.

En knap – et kys mod halsen. En knap – et kys mod maven. En knap – et kys mod hendes trusser.

”Jeg trænger virkeligt til at kneppe dig, skønne Selina,” siger Prosit og hjælper hende skjorten af.

”Først sex, så aftensmad, og så…. Hvor mange timer er det, vi har i skolen i morgen. Jeg tror, det bliver en hård dag at komme igennem,” siger han med et af sine friske smil.

Hans tunge spiller i mundvigen, og Selina ved godt, hvor hun vil have den tunge hen.

Hun spreder benene og smiler kælent til ham.

”Jeg skal vist først lige have befriet den her,” siger Prosit og trækker langsomt sine boxere af.

”Gad vide, hvem der så er størst af Lasse og dig,” griner Selina.

Hun bliver overrasket over sig selv. Det må være liderligheden, der pludseligt får hende til at nævne Lasse – og hans udrustning – af egen drift. Helt uden at mærke et stik. Det ophidser hende.

”Vi har faktisk aldrig målt. Ikke endnu. Det må vi få gjort en dag. Måske vil du hjælpe, hvis det kommer så vidt,” siger Prosit. Hans pik svirper ud. Det giver et stik af velbehag i Selinas underliv. Hans pik er lang, tyk og dejlig, og han er lige så glat dernede som på resten af kroppen.

Velbarberet.

Prosit malker sin pik demonstrativt et par gange, inden han læner sig ind over Selina igen. Tager fat i hendes trusser og trækker dem af i en bevægelse.

Han ved, hvad der venter ham. En tynd stribe af kulsorte hår over hendes revne. Sorte hår mod hendes hvide hud. Han elsker det syn, og da hun spreder benene igen, kan han se den fugtige, lyserøde revne, der er så indbydende.

Han bøjer sig ned over hendes fisse og begynder at kysse hende. Hans mund rammer over det hele. Fra hendes navle over venusbjerg og kønshår til den varme, fugtige revne og hendes inderlår.

Prosits pik står lige op ad hans mave, og Selina kigger skiftevis på hans ansigt mellem sine ben og på det store, glinsende pikhoved, hun kan ane, når hans hoved ikke er i vejen for udsigten. Det er allerede blevet mørkt her i efteråret, men der er tilpas med lys i Prosits lille lejlighed til at de kan se, hvad de laver.

Selina elsker at kunne se, når hun har sex. Når hun en dag får sit eget, vil hun have spejle over det hele.

”Lille spejl i loftet der,” siger hun grinende, men Prosit er alt for optaget til at kunne høre, hvad hun mumler. Han er koncentreret, ivrig og dejlig.

Hun skubber sit underliv fra side til side og mærker, at han har en tunge i hendes fisse og et par fingre, der kæler omkring hendes numsehul. Hun tager fat i sine små, velformede bryster og presser dem sammen under sin bh mens hun bider sig i læben og lukker øjnene et øjeblik

Hun tænker på Viola – stedmoderen – som burde kunne se, hvad der foregik. Tænk hvis hun nu havde sådan et spejl, hvor hun kunne se, hvad hendes steddatter foretog sig? Så kunne hun se, hvordan en ung, viril og ivrig fyr var i gang med at kæle med hendes klit med sin tunge, og hvordan hans præsperm dryppede ned på den godt brugte sofa.

En på alle måder godt brugt sofa.

Selina slog en kælen latter op. Sådan et spejl måtte Viola da have. Sådan et ”se-hvem-din-sted-datter-knepper-med-”spejl. Det kunne være godt for hende at opleve lidt eventyr.

Prosit kigger op, Selina fornemmer, at han ser på hende – mest fordi hans slikken stopper.

”Du er dejlig, men tro nu ikke, at du slipper med det her,” siger han.

”Det er kun optakten, så forbered dig på at blive kneppet hårdt,” siger han. En gysen går gennem Selina.

”Har du i øvrigt tænkt på, om din stedmor er så umulig, fordi hun får for lidt pik,” siger han og får et sært glimt i øjnene.

”Du skal ikke tale om hende på den måde, samtidig med, at du får det liderlige blik i øjnene,” beder Selina.

”Hvordan kan jeg være andet end liderlig, når jeg ligger her med dig. Kom. Vi skal over i sengen.”.

Prosit giver Selina en hånd, hun rejser sig, og de omfavner hinanden. Han hægter galant hendes bh af, og da hun går over mod sengen, giver han hende et kærligt klap i den smukke, hvide røv.

”Du er forbandet dejlig. Du er eventyrlig,” siger Prosit.

Han når lige at skimme telefonen, inden han hopper efter Selina og beder hende om at stille sig på alle fire.

Der er flere beskeder. En af dem er fra Lasse. Skrevet for et kvarter siden. Han spørger, om han kan komme forbi.

”OK. Hjemme om 10 minutter, så kig snart forbi. Bare gå ind.”.

”Jeg skal lige finde kondom og et lille stykke reb. Bare gør dig klar,” griner Prosit til Selina.

Hun sukker og kravler op i sengen.

Forfatter: Minimax
Snehvide og Askepot (del. 2): Hos Prosit
(Fortsættes)

Del dette indlæg