Snehvide og Askepot (afsnit 9): Lærke og Kurt

Snehvide og Askepot (afsnit 9): Lærke og Kurt
Læs del 8 her
Læs del 1 her

Selina ved ikke, hvad Lærke og Kurt skal. Hendes far og den unge receptionist fra kontoret. Men sådan som de går hen ad gaden – tæt omfavnet – er hun ret sikker på, de ikke skal ud at kigge på julegaver.

De skal sikkert hjem til hende og pakke hinanden ud, tænker Selina og mærker et stik af jalousi. Hendes far. Hendes far svigter hende til fordel for en ”pakke”. En pakke med bløde bryster og en markeret røv. Selina er sikker på, at hendes far har en meget hård pakke til Lærke. Hun har ikke lyst til at tænke mere på det, og som hun sidder der på cafeen, kan hun hverken gøre fra eller til.

Hun skriver til Brille og Lasse: ”Har I lyst til at mødes? Jeg gider ikke hjem til min stedmor. Hvem kan lægge lejlighed til,” skriver Selina, og det fremgår tydeligt mellem tegnene, at mødet omfatter en overnatning.

Kurt krammer Lærke. Trækker hende ind til sig og kysser hende på kinden.

”Det er dejligt, at du har lyst til at tage mig med hjem i dag, honey. Jeg gider ikke rigtigt hjem til hende den kedelige,” siger Kurt.

Lærke fniser.

”Der er da også alt for meget krudt i dig til at komme hjem til hende,” siger Lærke.

Hun har kendt Kurt i et par måneder. Altså på den måde. Hun har arbejdet der i et år, men de seneste par måneder har de jævnligt haft sex. Lærke ved ikke, om hun er ene om at have den høje, solbrændte, hvidhårede mand, men hun nyder hver eneste gang, han er omkring hende. Både i dagligdagen på kontoret, og når de smyger sig rundt om hinanden hjemme hos hende.

”Jeg har lyst til dig,” siger Kurt.

”Har du nogensinde prøvet at blive filmet imens”, tilføjer han mens de venter på grønt lys i et fodgængerfelt.

Lærke trækker sig lidt og kigger overrasket på Kurt.

”Filmet. Altså…du overrasker da også hele tiden. Sidste uge kom du pludseligt på det med analsex, skatter, og nu vil du filme os mens vi har sex,” griner Lærke.

”Jeg er vild med dig og din fantasi,” siger hun og trækker Kurt afsted.

Lærke vil hjem, og Kurt skal med hele vejen.

Selina vil også afsted. Ikke hjem til Viola, men hjem til Brille eller Lasse. Hun vil have dem ved sin side, så de kan trøste hende på den måde, som de kun kan trøste på.

”Må jeg så,” siger Kurt, da Lærke og han har smidt overtøjet.

”Altså stille mobilen op her for enden af sengen, så vi kan optage, når vi knepper,” tilføjer han.

Hans tanker er allerede meget længere end her i knepperummet. Han er i klippetrummet, hvor han vil snedkerere en film sammen, som Viola ved ”et uheld” kommer til at se.

Kurt står i sine mørke bukser og sin hvide skjorte, og mere behøver Lærke egentlig ikke. Hun har set på ham hele dagen, og hun har tænkt på, at hun har lyst til ham. Han indbyder bare til at kneppe en ung skønhed som hende, men Lærke ved også, at der skal arbejdes lidt for sagen.

Derfor lader hun sig synke på knæ, hun lyner Kurts bukser op, hiver i hans boxershorts og får hevet den halvstive pik ud i det fri. Hun er vild med hans modne pik. Hun ved, den har været mange steder før hende. I mange munde, i mange fisser, i mange røve. Mellem mange bryster, på mange strande. Den har da næsten oplevet alt.

Men den mangler stadig at få de sidste oplevelser ud af Lærke. Hun har så meget at byde på, og Kurt er klar til at tage imod.

Han vokser i hendes mund, hun sutter grådigt på hans pikhoved, tager fat om roden, nusser de hvide pikhår og tager hans nosser ud i det fri.

Kurt grynter, og hun ser, at han har stillet sin telefon, så den optager, at hun sutter ham.

Det er en liderlig lille detalje, tænker Lærke og skeler over til kameraet.

”Træk mine bukser helt ned,” siger Kurt. Lærke adlyder, hun tager fat om hans baller, og Kurt trækker op i sin skjorte, så der er masser af bar hud.

Han boller Lærkes mund. Hun tager fat i sine bryster, der strutter bag den hvide skjorte, og han tager fat i den øverste af hendes knapper.

”Smid din skjorte,” befaler Kurt, som begynder at knappe sin egen op.

Da han står nøgen, har Lærke blottet sin blondebh, og Kurt kigger ned i hendes kavalergang. Lærkes tunge spiller varmt om hans følsomme glans, men han fantaserer også om, at pikhovedet kører mod hendes smukke bryster.

Mod huden, mod hendes brystben mellem brysterne og mod hendes vorter.

Han mærker, hvor tæt han er på at komme. Heldigvis kan han styre sig, så han tager fat i Lærke, rejser hende op og går i knæ. Trækker hendes selvsiddende strømper og trusser af hende, og når lige at mærke fugtigheden fra hendes trusser, inden han løfter hende op.

Det giver et bump, da Lærkes ryg rammer væggen. Kurt har et fast tag i hendes lår, og hans pik roterer rundt ved hendes underliv for at finde hendes fisse. Finde det helt rigtige sted, så hun bliver taget hurtigt og hårdt.

Han ser til højre. Telefonen står, hvor han stillede den. Det er ikke sikkert, den får optaget det her lige så godt, som Selinas håndholdte optagelse, men tanken og lydene går også an. Autensiteten. Kurt vil nyde at ydmyge Viola. Ikke ved at vise det til hende selv, men ved at sprede filmene til dem, hun kender. Både filmen af Viola og hævnen fra Kurt.

Tanken gør ham endnu hårdere og endnu vilde, så Lærke klager lidt, da hendes hoved bliver slået hårdt ind i væggen.

Kurts pik er inde i hendes våde fisse, og tyngdekraften hjælper med til at presse ham helt op. Deres munde og tunger møder hinandens, og den smukke blonde-bh gnide mod Kurts hvide, kraftige behåring på hans brystkasse. Hårene fortsætter ned over hans mave til pikken, som lige nu er gemt under hendes nederdel.

Men lydene er ikke gemt.

Lærke stønner, væggen larmer og Kurt sveder. Selv om man er trænet og senet, er det alligevel hårdt at skulle løfte en kvinde – ganske vidst slank – op og ned over sin liderlige pik. Men det er hele besværet værd.

Kurt er ved at komme igen. Det er en lækker påvirkning af pikken, når hele Lærkes vægt hviler på hans pik, men han vil mere endnu.

Han sætter Lærke ned.

”Hen til sengen og læn dig ind over,” siger han og viser hende vej.

Han hægter hendes bh af, og han trækker nederdelen ned. Hendes unge, spændstige krop er nu afsløret, og han tager fat i mobiltelefonen og lader den panorere hen over hendes krop. Lår, fisse, mave, bryster, halsen og hendes ansigt.

Lærke giver kameraet et kys, inden hun vender bagdelen til. Kurt spreder hendes ben, filmer sin pik og smutter kameraet ind mellem hendes ben. Han ved godt, at billedet af hendes blottede, glatte fisse ikke bliver særligt godt. Det er svært med fokus i close-up, men det er tanken, der tæller.

Tanken og udmygelsen. Viola har fortjent begge dele, og Kurt har fortjent Lærke. Lærke har fortjent Kurt, og Selina har fortjent det bedste.

Et lille stik af skyldfølelse går gennem Kurt. Han svigter sin datter for sine egne kødelige lyster. Først lysten til Viola, som har sat alt andet til side, og nu – nogle trivielle år senere – lysten til alt andet end Viola. Hvor har lysten til at gøre det bedste for sin datter været henne, spekulerer Kurt, inden hans instinkter får overtaget.

Han har sat et barn i verden. Et barn, der er blevet voksent, men her foran ham står en ung kvinde og stritter med røven. Hun venter på at blive taget.

Det vil Kurt gøre. Og han vil filme det.

Taget i Lærkes baller er fast og beslutsomt. Hun gisper, da Kurt trænger op i hende. Han går direkte til sagen, men hun ligger blødt i sin seng. Med ansigtet ned i dynerne og brysterne hvilende på madrassen. Hun flytter sig lidt, så hun ligger med højre kind til, og hun kan netop ane Kurt, der står nøgen bag hende og bevæger sit underliv frem og tilbage.

Han står med lukkede øjne. Hun elsker hans skæg. Det er så blødt og dejligt. Og hun elsker hans pik. Den er så hård og udholdende.

Tempoet stiger, tankerne flyver gennem Lærkes hoved, og især forestillingen om, at det her bliver optaget, er svær at slippe. Godt for det, for det sender hendes lyst afsted. Lysten kommer helt derop, hvor orgasmen banker på.

”Kan du lide at blive kneppet og filmet,” stønner Kurt, og Lærke nikker umærkeligt. Kurt stryger hendes lange lyse hård, hans behårede krop står tæt mod hendes baller, og han mærker safterne stige.

Kurts krop spænder pludselig. Han ænser at holde en pause, inden spermen pumper ud fra pikken og op i Lærke. I de afgørende ti sekunder, vender han sig om, tager fat i telefonen og optager det POW – det er Point Of View. Udløsningen set fra Kurts perspektiv.

Da han er færdig, trækker han sig ud af Lærke. Han filmer, hvordan hans sperm løber ud fra hende og drypper ned på det lyse trægulv.

”Åhhhhh, dejligt….åhhhhhhhh…åhhhhhhh…åhhhhh,” klynker Lærke. Kurt får det hele med.

”Der er ikke mere plads på telefonen,” siger han.

”Men der er plads i din seng. Kom. Læg dig op,” siger Kurt.

Han slukker telefonen. Det bliver en lang aften og en vidunderlig nat. Og det bliver frydefuldt, når Viola med egne øjne finder ud af, hvad der foregår.

Forfatter: Minimax
Snehvide og Askepot (afsnit 9): Lærke og Kurt

(Fortsættes)

Del dette indlæg