Snehvide og Askepot (afsnit 8): Violas video

Snehvide og Askepot (afsnit 8): Violas video
Læs del 7 her
Læs del 1 her

Selina ryster lidt på hånden, da hun tager telefonen frem. Der er tre meter hen til sengen, og heldigvis er der lyst nok i Viola og Kurts soveværelse.

Selina presser hænderne mod dørkarmen, men passer på ikke at stikke hovedet frem. På denne måde kan hun optage, hvad Viola er i gang med i hende og mandens soveværelse, uden at blive opdaget.

Det foregår i Viola og Kurts soveværelse.

Kurt er Selinas højtelskede far, og Selina kan ikke bære at se, hvordan Viola bliver kneppet af to lidt yngre fyre. Hun har nok været klar over, at kvinden i midtfyrrene har gjort noget for at stive sit dårlige selvværd af, men hun er overrasket over, at det er to stive pikke, der sørger for det.

Telefonens lille linse er rettet mod Hans, som kører sin pik ind og ud af Violas fisse. Hans’ glatte pik mod Violas glatte fisse. Selina har zoomet ind, så det er tydeligt at se, hvad der sker. Allerede her ved hun, hvad optagelsen skal bruges til, og hun håber bare, der er nok plads på telefonen. Det her skal ikke bare dokumenteres med 10 sekunder, som hun kan præsentere sin far for.

Det her skal pensles ud. Han skal tvinges til at se, hvad Viola gør ved ham – og indirekte ved Selina – så der kan blive gjort en ende på det her. Viola skal ikke have mulighed for at bortforklare det med, at hun ”bare lige” kælede lidt med en pik.

Det gør hun også. Marcus har sat sig over til venstre for Viola. Det er så perfekt, som det kan være. Kameravinklen er fantastisk. Selina kunne ikke have arrangeret det her bedre i en sexfilm. Det eneste, hun mangler, er nærbillederne, men telefonens glimrende zoom kan kompensere for det. Autensiteten trækker også op, for Viola ligger og gisper mens hun sutter løs på Marcus pik og nosser. Han gnider det rundt i hendes ansigt, så Viola snart har presperm over det hele, og Marcus’ kammerat pumper løs i hendes fisse.

”Er du klar til at få noget sperm”, siger Hans, hvis tatoveringer på overkroppen kommer endnu mere til sin ret i denne vinkel. Han har kvindeansigter tatoveret på hele sin glatte overkrop, og hans mørke, lange skæg står i kontrast til hans glatte krop.

Hans har taget fat i Violas lår på en måde, så han nærmest holder i nogle ”håndtag” på hendes baglår. Han tager fat.

”Jeg vil kneppe din lidelige fisse,” stønner Hans.

Selina fanger ansigtsudtrykket hos manden. Han nærmest hvisler det ud mellem tænderne, der er gemt i skægget.

Selina får en indskydelse. Hvis de tre nu var iklædt nissehuer, kunne det være en glimrende julesexfilm. Hans har i hvert fald statur og skæg til det, og Marcus skal bare lige have afbleget sine hår på kroppen og ved pikken, så er den også hjemme.

Selina kommer til at tænke på sin far. Han har altid haft let ved at lege julemand. Kurt er omkring 50 år gammel, han er solbrændt og senet, og hans ulighed med julemanden skyldes, at Kurt ikke har en mave. Men han har et stort, velplejet, hvidt fuldskæg og en kruset hvid behåring på kroppen. Bryst, mave og ryg. Sikkert også flere steder, tænker Selina, som tjekker telefonens skærm.

Hun har optaget i to minutter og otte sekunder. Det er HD, men hun aner ikke, hvor meget plads, der er til rådighed.

Selina ved heller ikke, hvor længe, Marcus og Hans kan holde den kørende her ved Viola. Altså i første omgang. Det er vanskeligt at forestille sig, at der ikke er nogle af dem, der vil have et afsnit to af ”Pik i Stedmoderen”. Det kunne jo næsten blive reality, gyser Selina. Fint nok med hende, så længe der ikke er location i hendes og hendes fars hjem.

Hans trækker sin pik ud, lægger Violas ben ned og begynder at spille hendes klit med et par fingre. Hun vrider sig og stønner.

”Skal du køre en tur i hendes velsmurte fisse,” siger Hans, og Marcus nikker.

Han kravler ned, men i stedet for at sprede Violas ben, lægger han sig bare oven på hende og presser sin pik op i hende. Deres munde mødes. Marcus behårede krop gnider mod Violas glatte, og de er pludseligt to intimt elskende, der slanger sig om hinanden.

Hans står og spiller sin pik mens han betragter Marcus røv, der kører op og ned.

Selina filmer det hele.

”Du skal have lov til at komme i hende først,” siger Marcus og kigger op på Hans.

”Jeg har prøvet hende flere gange, men du skal have nydelsen. Så kan jeg gøre hende færdig,” siger Marcus.

Selina håber næsten, telefonen kører fuld. Hun vil så gerne væk herfra, men hun føler sig som naglet fast til gulvet. Tanken om, at hun kan blive opdaget, har slet ikke strejfet hende.

Hvad vil der ske, hvis hun bliver opdaget? Går Viola amok, eller vil de to mænd kræve, at hun deltager i orgiet?

Marcus rejser sig og giver plads til Hans, som indtager den stilling, Marcus havde. Helt tæt på Viola. Kyssende og kneppende. Viola er klagende og klynkende, men det hele er godt.

”Giv hende dine varme, trængende safter,” siger Marcus.

”Kom så Hans, din slemme dreng. Lad også hende den liderlige tøs her få fremmed,” fortsætter han.

De ord pirrer Hans. Hans skæg ligger fra Violas hage næsten ned til det øverste af hendes bryster, deres tunger danser med hinanden, og Violas liderlige lyde er midlertidigt undertrykt.

Hans sætter farten op, og han tager Violas hænder. Hun slipper lagenet, som hun har knuget, og Hans tvinger hendes arme op over hovedet. Nu ligger hun i et fast greb under den veltrænede mand.

Lyden begynder som en stille sukken, så stiger den til en brummen, Hans åbner munden og begynder at udstøde nogle høje støn, og pludseligt stiger hans kneppebevægelser til dobbelt hastighed. Ballerne ser ud som om, de kan gå i krampe, men det er blot en kraftanstrengelse mens spermen pumper ud fra ham og op i Violas fisse.

Han stønner højt, men holder stadig Violas arme fast mens hans tunge er helt inde i hendes mund.

”Åhhhhhh,” sukker Viola så godt hun kan med munden fuld af Hans. Hendes fisse smasker, og det gør den godt. Den er fuld af Hans og hans safter.

Nu løfter Hans sig, kigger over på Marcus og løfter sig op fra Viola.

”Er du klar til at overtage,” spørger Hans.

Han trækker sig ud af Viola, og Selina ser, hvordan spermen løber ud fra hendes fisse. Hun kan ikke få sig til at rette telefonen mod det, og da Marcus sætter sig hen foran Viola på samme måde som han går til en ny vægtstation, har Selina fået nok.

Hun trækker telefonen til sig lige i det øjeblik, da Marcus glider ind i den sjaskvåde fisse.

Døren lukker stille bag hende.

Kurt er på arbejde. Selina er på vej.

Hun kan ikke huske, hvornår hun senest har været henne på det speditionskontor, hvor Kurt arbejder. Han er kørselsleder. Da Kurt var helt ung, var han lastbilchauffør, men da Selina blev alene med sin far, valgte han heldigvis hende i stedet for en Scania. At han så senere tog Viola til sig, beklagede hun. Selina havde hellere set, at han kastede sig over en Volvo.

Så kunne hendes far køre eksport, og Viola kunne køre escort.

Selina går forsigtigt ind. Lokalet ligner sig selv, og Selina får med det samme øje på sin far, der sidder ovre i hjørnet. Han sidder i en ø med tre andre kørselsledere. Det er et hårdt arbejde. Konkurrencen er hårdere end en ung mandepik, og østeuropæerne står på spring som en fyr bag en uskyldig kvinde.

Det er hårdt arbejde.

Der skal bydes, der skal vindes, der skal kontrolleres, der skal følges op, der skal tages stikprøver, og der skal komme noget ud af det.

Det er lidt som at score og nedlægge en kvinde eller mand. Men i modsætning til sexlivet, kan Kurt ikke være sikker på, at han får noget ud af jobbet hver måned.

Det er lidt anderledes efter han har fået Viola. Der er også kommet nogle nyansatte på kontoret.

”Hej, hvad kan jeg hjælpe dig med,” siger en blid kvindestemme.

En lyshåret, ung kvinde kommer gående fra et skrivebord og en skranke, der står i hjørnet.

Hun hedder Lærke. Det står der på hendes navneskilt. Over for hende sidder en anden kvinde. Hun er nok omkring 30. Hun hedder Nikoline, konstaterer Selina, der stirrer indgående på de to.

”Jeg skal snakke med min far,” siger Selina og kigger ned mod hjørnet hvor Kurt sidder.

Hendes blik rutsjer også over de øvrige mænd og kvinder – flest mænd – der sidder i lokalet, men umiddelbart er det kun få af dem, Selina kender. Udskiftningen i branchen har været stor. Arbejdet er hårdt. På det halvandet eller to år, der er gået, siden Selina sidst har været på faderens arbejdsplads, er mange af folkene skiftet ud. Enten frivilligt eller tvunget.

Nikoline og Lærke har Selina ikke mødt før. Det kan også være, hun bare ikke var opmærksom på dem, da hun senest var forbi sin fars arbejdsplads.

Lærke smiler bredt. Hun er høj og storbarmet. Gad vide om de er ægte når Selina at tænke, inden den unge kvinde siger.

”Din far, ja. Hvem er det,” smiler hun indladende.

”Kurt dernede,” siger Selina og nikker i retning af hjørnet.

”Nå. Ok, ja. Kurt? Ok, ja, han sidder jo lige der…der….han er jo der,” siger Lærke. Hendes tonefald ændrer sig, og hendes blik flakker.

”Nu skal jeg…,” siger hun og sætter retning ned mod Kurt.

Selina går efter. Der er omkring 30 meter derned.

”Jeg kan altså godt selv…,” begynder hun. Hun holder fat om telefonen i sin jakkelomme. Den ryger ingen steder, men det er mere end de kontakter, de billeder og film – også filmen – der er på telefonen, som betyder noget for Selina. Det er mere end bare hendes liv. Det er også Kurts liv. Hendes fars liv. Måske kan bevismaterialet give en ny begyndelse for den lille familie.

”Det er almindelig procedure, at vi følger gæsterne rundt. Det er min opgave at tage mig godt af…gæsterne,” siger Lærke og smiler endnu bredere til Lærke.

”Hej…Kurt..her er – ja, det er jo din datter, der er kommet for at besøge dig. Det er hyggeligt at møde dig….øhh, er det ikke Selina, du hedder,” siger Lærke og lægger en hånd på Kurts skulder.

”Kan du løsrive dig,” siger Lærke.

Selina bemærker hendes hånd på skulderen, og hun studser over, at Lærke har bemærket hendes navn. Hvordan går det til? Selina føler en glæde over det. Hendes far må jo have omtalt hende, når Lærke kan huske en ukendts navn. Det er dejligt, tænker Selina.

”Hej skat,” siger Kurt, rejser sig op og giver Selina et kram.

”Det er en hård uge,” tilføjer han. Selina nikker.

”Må jeg tale med dig,” spørger Selina. Faderen nikker, men gør ikke mine til at flytte sig.

”Er der et sted, hvor vi kan være alene,” tilføjer Selina. Hendes øjne flakker. Faderens øjne er faste.

”Er du ok? Er der sket noget,” spørger Kurt.

”Tjaaaa, det kan man godt sige, men bare roligt. Ingen døde eller sårede,” siger Selina.

De går ned i modsatte hjørne af kontorområdet. Kurt lukker døren ind til mødelokalet, og Selina lægger sin telefon på bordet.

”Jeg skal vise dig noget, men det er ikke sikkert, det bliver så behageligt igen,” siger Selina.

”Det er bare urimeligt at det foregår. Det er ikke fair over for dig. For os. Derfor har jeg gjort det,” siger Selina.

Kurt smiler og går hen til hende. Tager fat om hende og trækker sig ind mod sin varme, trygge krop.

”Er det om Viola,” spørger Kurt stille.

Selina nikker.

”Det er pænt gjort af dig, skat, men du kan ikke vise mig noget, som jeg ikke kan forestille mig. Uanset hvad du har på den telefon, kan du ikke chokere mig,” siger Kurt.

Selina trækker sig forskrækket tilbage. Hvad mener han?

”Hvad siger du? Er du klar over, hvad det er, hun har gang i. Joker du ikke?,” siger hun. Lidt forarget.

”Skat, du skal vide, at der er mere mellem himmel og jord. Viola er ikke så….,” begynder Selinas far.

”Så hvad,” spørger Selina. Han kan da ikke bare sige sådan noget.

”Lige meget. Vi må tale om det en anden dag. Jeg har travlt nu, skat, men jeg vil gerne snakke med dig om det en dag. Jeg ved godt, det er svært. Det har ikke været let for nogle af os,” siger Kurt.

Selina får våde øjne. Det er et svigt, hun oplever her. Det er hendes egen far, hendes faste holdepunkt, der siger, at det her intet betyder. Han vil ikke hjælpe hende. Han vil åbenbart ikke hjælpe dem – hvad betyder det så det hele, tænker Selina.

”Jeg kommer altså sent hjem i aften, skat. Du ved – branchen bliver hårdere og hårdere, men vi skal snart hygge os sammen. Os alle sammen,” siger Kurt.

Selinas øjne lyner.

”Vi finder på noget,” siger Kurt.

Selina tager sin telefon, går ud af mødelokalet, skridter op gennem kontorlokalet og smækker med døren. Lærke står smilende tilbage.

På den anden side af gaden sætter hun sig ind, tager telefonen frem, skriver en sms og bestiller en stor kop te.

Hun skriver efter Amanda. Hun trænger til en at tale med. Lige nu. Lige her.

Hun har kun siddet ved vinduet i 10 minutter, da Lærke kommer ud ad døren. Den unge kontorkvinde kigger sig omkring og stiller sig fem meter fra døren. Selina betragter kvinden, og da hendes far kommer ud, får hun et chok.

Han er jo på arbejde.

Faderen går hen mod Lærke, omfavner hende og tager hende i hånden. De forsvinder ud i eftermiddagsmørket hånd i hånd.

Forfatter: Minimax
Snehvide og Askepot (afsnit 8): Violas video

(Fortsættes)

Del dette indlæg