Snehvide og Askepot (afsnit 7): Violas venner

Snehvide og Askepot (afsnit 7): Violas venner
Læs del 6 her
Læs del 1 her

Det kan jo ikke bare ende med en invitation fra Phillip og så en lykkelig slutning. Amanda bør forudse, at hendes søstre vil være ondskabsfulde mod hende. Derfor burde – burde i datid – hun også have gemt balinvitationen fra Phillip rigtigt godt.

Men hun har ladet den smukke kuvert stå på sit skrivebord. Det opdager hun dagen efter.

I timerne efter, at Frederikke og Matilde har haft en trekant med deres universitetslærer Peter i den fælles lejlighed, og lige efter, Amanda er kommet hjem fra gymnasiet, kommer søstrene hujende ind til hende. Smækker døren op. Det sker ikke så tit, men når det sker, er de ikke diskrete.

”Se lige her, se lige her, se lige her,” skriger Matilde.

Amanda kigger op. Hun sidder med en tysk aflevering, men hun kommer hurtigt op fra sit koncentrerede dyb.

”Amanda har fået en invitation, og hvordan har hun mon fået den, og hvordan skal det ende,” tilføjer Frederikke.

Søstrene sætter sig ned. Den ene på kanten af Amandas skrivebord – den anden på hendes seng.

”Sig mig lige engang, lille Amanda. Hvordan har du båret dig ad med at få en invitation til Phillips julebal. For du har vel ikke givet naturalie-ydelser,” begynder Frederikke.

”Kan du overhovedet finde ud af at give et BJ,” fortsætter Matilde.

”Ja, altså et blowjob. Ved du, hvad et blowjob er,” ler Frederikke ondskabsfuldt.

Amanda ser tomt frem foran sig. Søstrene rejser sig og skifter plads. De tager fat i Amanda.

”Se på os. Hvordan fanden har du gjort. Sådan en ligegyldig og kedelig pige som dig skal da ikke hjem til ham,” siger Frederikke med tryk på ”ham”.

Amanda ved godt, hvor skoen trykker.

Phillip var lige begyndt på gymnasiet, da Frederikke og Matilde gik i 3.g. På trods af aldersforskellen, var de to piger helt vilde efter at komme til at score ham. Aldersforskel – og et seksuelt forhold til en putte-g’er – er ingen hindring, når det er sønnen af byens størstemand, der er genstand for deres iver.

”Det er fandme for galt. Vi bør jo næsten binde dig herhjemme og selv tage til ballet den 23. december. Det nytter da ikke noget, at det er dig – dig af alle kedelige piger – der skal være i nærheden af ham,” sprutter Matilde.

”Hvis du vidste, hvor mange anstrengelser, vi har gjort os. Hvor meget, vi har forgudet Phillip. Han er bare en forvirret ung mand, som slet ikke ved, hvad han vil have,” siger Frederikke.

Amandas øjne bliver blanke. En tåre presser på.

”Se, Matilde. Nu begynder hun at flæbe. Det er da tydeligt, at hun er en lille tøs, der ikke har prøvet noget. Tænk hvordan hun vil reagere, når hun skal blande sig i de voksnes verden. Hold dig væk fra den,” råber Frederikke.

Hun sidder med invitationen i skødet, men da søstrene går, tager Frederikke invitationen med.

”Du kan godt glemme det. Vi skal nok melde afbud på dine vegne,” siger Frederikke.

”Kom Matilde – vi må sørge for at rette op på Phillips fejldisposition.”

Søstrene smækker døren efter sig. Solen er gået ned, og der er mørkt på Amandas værelse og i hendes sind.

Selina er rasende, da de to veninder taler sammen dagen efter. Amanda græder, da hun fortæller, hvor onde Frederikke og Matilde er imod hende. At de misunder invitationen fra Phillip og truer med, at de ikke alene vil aflyse Amandas store chance, men også prøve på, at de selv kommer med. Det er en total hån.

”Men måske har de ret. Det kan være, jeg slet ikke er god nok til det selskab,” begynder Amanda. Hun skal til at fortsætte, da hun bliver afbrudt af Selina.

”De skal ikke prøve på noget som helst. Jeg skal nok beskytte dig…hjælpe dig,” siger Selina og giver Amanda et klem.

”Det er udpræget jalousi, og der er ikke noget at sige til det. Du er smuk, betænksom, hjælpsom, empatisk og glad. De er så mørke indeni. Hvem vil da også have sådan to kællinger. Jeg forstår godt, de er nødt til at bruge beskidte kneb for at komme dig i forkøbet, men det vil ikke lykkes dem,” siger Selina hårdt.

Pigerne tager afsked. Selinas besked til Amanda er, at hun lader som ingenting, men observerer hvad søstrene gør og er klar til at tage mod instruktioner fra Selina.

”Vi skal nok få skovlen under dem med list. Vi kan bruge deres egne våben mod dem,” siger hun.

Selina udstråler overskud, men kun så længe, hun er sammen med Amanda. Da hun går hjemad, er hun lige så tom inden i, som Amanda er, når hun sidder i lejligheden mens Frederikke og Matilde er sammen. Sammen med mænd, sammen med hinanden – og mænd – og ikke mindst mod hende.

Selinas far arbejder næsten uafbrudt. Han er på det nærmeste ikke hjemme, i hvert fald ikke i Selinas bevidsthed. Derfor er den unge, mørkhårede kvinde overladt til sig selv og til stedmoderen Viola. Det er et forhold, der slår gnister, og siden et alvorligt sammenstød forleden, har de stort set ikke talt sammen.

Selina vil låse døren op, men allerede da hun sætter nøglen i låsen, går døren op. Viola må være hjemme, men Selina har ikke lyst til at komme med en hilsen der i entreen. For hende er der lige så kold luft mellem stedmoder og steddatter, som der er på en kold decemberdag.

Selina står stille og lytter. Ikke længe, for lyden er tydelig. Det er lyden af sex. Violas stønnen og råb. Utvetydige ønsker om at blive kneppet. Der er også mørke stemmer. Ja, stemmer. Det er ikke bare en, men to mandestemmer, der kan høres fra Violas og Selinas fars soveværelse. Døren er halvt åben, og Selina lister ind gennem entreen og stiller sig på lur.

Viola ligger på sengen, og mellem hendes ben ligger en yngre fyr. Selina genkender ikke den mand, der er ved at slikke Violas glatte fisse, men han har vistnok fuldskæg og er kraftigt tatoveret. Både på arme og ryg. Han er muskuløs, han er solbrændt, og hans nosser dingler tydeligt mellem hans ben.

”Kan du lide det her din skønne fisse,” siger den fremmede mand og kigger op fra Violas fisse.

Hun spytter en pik ud af munden og kigger ned på den fremmede. Selina træder for en sikkerheds skyld lidt tilbage for ikke at risikere at blive opdaget. Hun er stakåndet. Ikke af liderlighed, men af overraskelse. Det er utroligt, at Viola – den vamle sæk – kan score yngre lækre mænd.

Ikke bare mænd, men mænd, hun kender. Fyren, der er ved at få slikket pik, kan Selina kende. Han er træner nede i centret. Det er Violas fitness-instruktør. Marcus hedder han vist.

”Er du klar til at kneppe hende, Hans,” siger Marcus og tværer sin pik tilbage i Violas mund.

”Så giv hende noget pik, så hun kan komme til at sutte min pik vildt og dejligt,” tilføjer Marcus.

Selina stirrer på trekløveret i sengen. Marcus er kraftigt behåret på hele overkroppen. Det kommer egentlig ikke bag på Selina, for de gange, hun har set ham i centret, har hun bidt mærke i hans smukke, kraftige arme med mørk behåring. Han har store, veltrænede overarme, som lige nu hæver sig over Viola.

”Sut så min pik, Viola. Du er godt trænet, det ved jeg,” siger Marcus.

”Du kan vel huske, hvad hun kan,” griner Hans og rejser sig op på knæ. Hans pik er glat og smuk, bemærker Selina, som er fascineret af den tatoverede mand. Både Hans og Marcus er midt i 30erne. Marcus er middelhøjde, mens Selina tipper Hans til at være mindst 1.90.

”Marcus har sagt meget godt om dig, og nu må vi jo se, om du kan leve op til det,” siger Hans. Han kigger bagud og retter lidt på sig, da han skal i position til at komme til at kneppe Viola.

Hans hvide tænder glimter i det sorte fuldskæg.

Violas hænder klemmer om hendes bryster, og hun tigger om at få den fremmede pik.

”Knep min stedmoderlige kusse,” siger hun.

”Du er bare så liderlig. Jeg kan godt forstå, at din mand ikke kan styre dig,” siger Hans.

”Viola boller med alt, hun kan komme i nærheden af. Hende kan vi altid regne med,” siger Marcus og sætter sig lidt hårdere på Violas ansigt.

Hendes ansigt forsvinder under Marcus’ kraftige og kraftigt behårede kønsdele. Hun hoster, da hans pik bliver presset for langt ned i halsen, men da hun tager fat om Marcus baller og får ham løftet lidt, kommer hun i bedre kontakt med hans underliv.

Egentlig væmmes Selina ved det, hun ser, men det er også spændende. De to mænd er spændende, og så prøver Selina at lade være med at tænke på, at det er hendes stedmoder, de knepper.

Hun er splittet. På den ene side føler hun væmmelse over, at Viola gør det her mod hendes far, og på den anden side er det spændende at se de unge mænd være over hende på den måde.

Hans – som sidder med ryggen til – flytter lidt på sig, og det giver Selina et bedre overblik over, hvad der foregår. Hans tager fat i Violas ben og trækker hende lidt mod højre, så Selina får udsigt til, hvad de to mænd – og kvinden – laver.

Hvor er det bare heldigt og frækt.

Det er ikke udrustningen, den er gal med, men det er ikke så meget fyrenes stive pikke, der fascinerer. Det er Marcus’ behårede krop og hans pik, som Viola sutter, og det er tatoverede Hans, der skubber sig ind i Violas kusse.

”Åhhhhhh ja, din liderlige tøjte,” stønner Hans mens han glider helt op i hende.

Hans skæg er langt og hipsteragtigt, hans krop er udsmykket og hans blik er fæstnet på Violas modne bryster og veltrænede fisse.

Viola stønner, Marcus rejser sig lidt op, så hun får luft til både at komme med lyde og slikke hans pik helt ublufærdigt.

”Sut, sut, sut, sut, sut, sut. Kom så, gentagelser, du kan godt,” stønner Marcus som stod han nede i centret og var ved at opmuntre motionisterne til at yde deres bedste.

”Åh, åh, åh, åh, åh, åh. Kom så, stram om mig, du kan godt,” messer Hans som kører sin glatte pik ind og ud. Han læner sig så langt ned over Viola, at han kan kysse hendes bryster. Længere op kan han ikke komme, for Marcus sidder stadig tungt på hendes ansigt.

”Sikke nogle strittende vorter, du har, Viola. Det er tydeligt, at du er klar på os. Lækkert,” siger Hans. Det er ikke så meget henvendt til Viola, som er mere optaget af at slikke pik og nosser end at lytte til de to fyres indbyrdes samtale.

”Kan du komme til,” svarer Marcus.

Hans nikker, rejser sig op, løfter Violas ben op på sine skuldre, så hendes kusse klemmer sig ud mellem hendes ben. Hans pik er inde mellem de to sæt kønslæber, og Selina kan netop ane, at Viola glinser dernede.

Hans står nu med Violas ben oppe på på sine skuldre, mens Marcus stadig sidder og vugger oven på Violas ansigt.

Lige der minder de tre om motionister, der er i gang med et avanceret redskab i ”bøfrummet”. De er i gang med at hive og skubbe – og stønne.

Selina er splittet. På den ene side har hun lyst til at se, hvad der sker – på den anden side er det et overgreb på hendes far. Hun vil gøre en del for at få knækket sin stedmoder, men hun tvivler på, hvilket redskab, der er det bedste.

Hun griber ned i sin lomme. Der ligger mobiltelefonen.

Forfatter: Minimax
Snehvide og Askepot (afsnit 7): Violas venner
(Fortsættes)

Del dette indlæg