Snehvide og Askepot (afsnit 6): Fantasi om Phillip

Snehvide og Askepot (afsnit 6): Fantasi om Phillip
Læs forrige afsnit her
Læs del 1 her

Det kilder helt ned i Amandas fødder. Hun er alene hjemme i lejlighed. Her er helt stille. For en gangs skyld er hverken Matilde eller Frederikke hjemme. I modsætning til Amanda, der har mange timer på gymnasiet, hvorefter hun må knokle for at holde styr på den fælles lejlighed.

Tvillingerne laver ikke meget. De går en smule på universitetet, og så boller de omkring. Senest med deres lærer, Peter, som det er lykkedes dem begge at komme til at kneppe. Det, der er begyndt som en leg, har nu udviklet sig, så Peter har været forbi et par gange og haft heftige trekanter med Frederikke og Matilde.

Amanda når ikke at flygte. Hun hører det hele, og det er netop det, søstrene ønsker. At hun kan stå i køkkenet og vaske op, eller sidde på sit værelse og lave lektier, mens hun hører, at de udlever deres fantasier og stræber efter deres drømme.

En drøm om at få status. Blive til noget stort mens Amanda bare kan sidde uerfaren, ydmyget og forladt på værelset.

Det har før gjort hende ked af det. Hun har talt med Selina om det. Selina, der bakker hende op og siger, at hun er god nok. Selina, der er en fantastisk veninde, selv om de to unge kvinder er så forskellige.

Den lidt ældre fyr og hendes to søskende springer rundt som kåde lam inde i Frederikkes værelse. Det lyder egentlig som om, de leger fangeleg på få kvadratmeter, og pludseligt bliver døren ind til køkkenet flået op. Amandas dør står halvt åben, og en nøgen Frederikke kommer løbende ud med en lige så nøgen Peter bagefter. Matilde slutter af – kun i bh.

Hendes trusser har Peter i hænderne.

Amanda rejser sig og smækker døren i. Mentalt lukker hun også det andet ude, for hun har fået et brev. Et ægte brev. Sådan et brev fra gamle dage med håndskrevet adresse og dyr, dyr porto. En smuk kuvert og tyndt brevpapir som det, hun havde, da hun var en lille pige.

Amanda har været lige ved at spørge Selina, om hun også har fået et. Det er fra Phillip. Han inviterer Amanda – og naturligvis en masse andre – til stor fest derhjemme den 23. december.

Det er utroligt. Tænk at han har bemærket hende, så han inviterer hende med til festen. Amanda. Amanda, der kun var 1.g, da Phillip gik i 3.g. Og ham, der gik i 1.g, da hendes søstre gik i 3.g. Rigmandssønnen, som alle tre piger – ja, alle piger i byen – har lagt mærke til og sukket eller stræbet efter.

Phillip har været væk fra byen i et år, da han var soldat ved Livgarden. Det hverv passede ham godt, da Phillips rige far går under navnet ”Kongen” i byen. Amanda er stødt på Phillip et par gange i det år, han har været soldat, og hun har været ved at smelte, når han har sagt hej til hende.

Af alle piger i hele byen. Hele verden. Lige hende.

Phillip er en fyr, det er svært ikke at beundre. Han er 188, slank, atletisk, rank holdning, hvide tænder og et smil som en filmstjerne. Amanda sukker og svømmer hen i sine egne tanker.

Phillips næse er skæv. Den har engang været brækket i et heftigt skoleslagsmål, men netop den slags detaljer kan Amanda faktisk godt lide. Både det, han har været i slagsmål, men også hans skæve næse.

Han arbejder hårdt som trainee i ”Kongens” virksomhed, og derfor ser Amanda ham næsten aldrig. Så meget desto mere imponerende er det, at hun er inviteret til fest i den hvide pragtvilla. Hvad skal hun mon have på til festen, spekulerer hun, men slår det hen.

Der skal være tid til at dagdrømme lidt oven på sådan en fantastisk begivenhed, og Amanda læner sig tilbage på sin kontorstol.

Hun er afslappet klædt i joggingbukser, og hun glider ned på stolen og løsner båndet om de grå bukser. Matilde, Frederikke og Peter larmer stadig i lejligheden, men i Amandas verden er hun til fest. En stor fest i en fantastisk kjole. Den er smaragdgrøn, og hun har sølvfarvede sko på. Og et sølvspænde i sit hår.

Hun danser med Phillip, der er helt klassisk klædt i smooking og smuk krop.

Lige som her i lejligheden, hvor Amanda lukker alle lyde ude, er der også kun Phillip og hende her bevidstheden. De ser ind i hinandens øjne, han har et fast tag i hendes krop, og hun flyver hen over gulvet i fejende dansebevægelser.

Han er høj, og han kigger ned på hende. I hendes øjne og skimter hendes gyldne hud – også i kavalergangen. Amanda er en smuk kvinde, og kjolen gør noget godt for hendes krop. Den smyger sig om hende og fremhæver hendes talje og bagdel.

Perfekte proportioner til en kvinde, der skal være med til at føre rigmandsslægten videre, tænker Phillip og danser vildere og vildere.

Lokalet snurrer rundt, musikken bliver mudret, Amanda bliver svimmel, men Phillip hjælper hende hen til en sofa. Giver hende noget at drikke, siger, de skal gå ind i et kølig rum ved siden af. Der er temmelig mørkt. Kun et par lamper brænder i mørket. Phillip bærer Amanda derind, lægger hende op i en seng. Holder ved hende og lyner hendes kjole op, inden han forsigtigt lægger hende igen.

Amanda kigger på Phillip. Hende åndedræt bliver overfladisk, og hendes blik afsøger hver en krop af hans stilfulde krop.

Han kravler op i sengen til hende og trækker hendes kjole af. En af hendes sko falder af og lander på gulvet. Triller ind under sengen. Den anden sko kaster Phillip hen for fodenden af sengen. Amanda ligger halvnøgen og sårbar på sengen.

Phillip tager jakken af, hægter sin butterfly op, og knapper op i halsen på sin hvide skjorte med stiv flip.

Han betragter Amandas krop. De store bløde bryster i den hvide bh med blonder. Hendes køn under trusserne. Hun mærker en varme som kan hans blik brænde sig ind gennem trussernes glatte stof og sende seksuelle fantasier og energi op gennem hendes krop.

Det kilder i hele Amandas krop, da Phillip knapper sin skjorte op. Han sidder i blottet overkrop, læner sig ind over Amanda og kysser hende. Blidt. Forsigtigt. Kærligt. Han aer hendes overarm, og hans bløde læber søger ned ad hendes højre arm.

Hans tykke, lyse hår kilder hende på det højre bryst, og hun har lyst til at tage fat i hans hoved mens han kysser ned ad hendes arm.

Hun får gåsehud. I det fjerne kan hun høre stemmer. Ophidsede stemmer. Måske musik? Hun ved det ikke. Fornemmer kun Phillip, der rejser sig op og knapper sine bukser op.

Da de falder, har han satinblå boxershorts på.

Åhhhh han er stor, tænker Amanda.

Phillip smiler sit brede, frække, hvide smil, tager fat i sine boxere omme bagpå – ved balderne – og trækker ned.

Amandas krop ryster. Hun falder ned af stolen, lander hårdt på gulvet, men fortsætter en akavet orgasme med hænderne nede i joggingbukser og trusser.

”Mmmmmmmmhhhh,” sukker hun, da hun lige er kommet.

Hun hører de høje støn inde fra Frederikkes værelse.

Bare det snart er jul – og bal.

Forfatter: Minimax
Snehvide og Askepot (afsnit 6): Fantasi om Phillip

(Fortsættes)

Del dette indlæg