Snehvide og Askepot (afsnit 5): De to søstre

Snehvide og Askepot (afsnit 5): De to søstre
Læs forrige afsnit her
Læs del. 1 her

Der kommer højlydte støn inden fra Frederikkes værelse. Hun har besøg af Peter – den tidligere fodboldlandsholdspiller – som nu underviser på universitetet.

Frederikke og hendes tvillingesøster, Matilde, har ham til idræt – et kursus, de følger dette semester – men det er ikke kun i timerne i universitetets sportshal, de vil røre sig sammen med Peter. De har planer, og de fører planerne ud i livet. Sådan er tvillingerne, når det handler om sex – og hån.

Frederikke har udvidet den fysiske træning hjemme i lejligheden, som de to rødblonde søstre deler med deres lillesøster, Amanda.

Det er Amanda, der skal ydmyges.

Amanda forsøger at koncentrere sig om lektierne på sit værelse. Hun har taget ørepropperne i, sådan som hun før har gjort, når Matilde og Frederikke har besøg. Det har de ret ofte, og det går ikke stille for sig.

Det er rigeligt blot med Frederikke.

”Hun er virkeligt en skriger,” skriver Amanda i chatten til Selina. Det er hendes bedste veninde, og selv om de to er ret forskellige i udseende og væremåde – ikke mindst den seksuelle – forstår de hinanden. De respekterer, at de er forskellige, og de accepterer, at de ikke er nået lige langt i deres udvikling.

Det er mere end Amanda kan sige om sine søstre.

De nyder nærmest, hvis de kan provokere Amanda ved at knalde en eller anden fyr, få hende til at lægge ører til og bagefter tale med hinanden om, hvad de har lavet. Helt fantastisk er det, hvis de kan overtale en overnattende fyr til at rende hel- eller halvnøgen rundt i lejligheden og lige ”komme til” at vise sig over for Amanda.

”Jeg håber ikke at ham her kommer brasende ind på mit værelse og tror, jeg er frisk på at være med. Det bildte Matilde engang en fyr ind. Og han var ikke engang fuld,” skriver Amanda.

Selina returnerer en grådkvalt smiley.

”Hvem er det, Frederikke har med hjemme,” spørger Selina med endnu en smiley.

”Peter,” svarer Amanda, og da det kun var et par dage siden, de talte om søsterens seneste erobring, er det åbenlyst, at det ikke kræver ekstra forklaring.

Selina svarer ikke, og Amanda ved ikke, at Selina har sine egne tanker om den høje, senere, kronragede sportsmand med smukke, grånende skægstubbe.

Amanda kan ikke forstå, at væggene i solide 30er-lejligheder er så tynde. Så lydte. Måske tænkte man bare ikke så meget over, hvordan man lydisolerede dengang, fordi der alligevel var en del børn i familierne dengang, og de mange børn blev lavet uden at far og mor sagde noget særligt.

Peter tilhører en anden tid.

”Vend dig om, skat, så jeg kan kneppe dig bagfra mens jeg hiver fat i din lange, rødblonde manke,” stønner Peter.

Amanda har ikke tid på, hvor længe, de har været i gang, og nu fortryder hun, at hun ikke tager sig sammen til at gå. Det er næsten uudholdeligt at skulle høre på deres sex-sex-sex-opstilling inde hos Frederikke.

”Dine bryster er så dirrende og dejlige. Kom så…..lad mig se dem gynge, når du kommer i stødet. Kom så….gyng med dem,” siger Peter, som måske ikke er klar over, at der er andre i lejligheden. Frederikke har formentlig ikke gjort ham opmærksom på det. Hun vil ikke risikere at gå glip af en ydmygelse af Amanda.

”Nu skal pikken her i mål igen,” stønner Peter mens Frederikke kommer med et jubelskrig.

Sengen støder mod væggen, og både råb, støn og sengebanken forplanter sig til hele lejligheden.

”Kom så Frederikke. Vis mig, at du er en 12-tals-pige, der kan gøre dig umage og score topkarakter her i sengen. Åhhhhhhh ja, din skønne fisse,” stønner Peter.

Frederikke gisper og vånder sig. Peter tager hårdt fat i hendes lange, krøllede manke.

”Hyp, hyp, min hoppe. Afsted, afsted, afsted,” stønner han.

Ridtet er så vildt, at Amanda næsten er sikker på, hun kan høre kroppene, der klasker sammen. Også selv om hun har de gule ørepropper stoppet helt ind i ørene.

Det er mørkt uden for, og lyset hos Frederikke er dæmpet. I spejlet på sit skab kan hun se Peter stå bag hende. Hans balder er spændt. De er faste som hårdtpumpede fodbolde, og hans muskler der afspejler hans styrke i resten af kroppen. Et studie i muskler, sener, ben, mand – og liderlighed.

”Sperm i min fisse,” klynker Frederikke, som hører, at døren går.

Hun kender lejlighedens små og store lyde. Ikke dem, hun selv frembringer. De er forskellige fra akt til akt, men de lyde, der er hverdagen i en opgang, en lejlighed, et rum – af personer. Nøglen i hoveddøren eksempelvis, og det lille ”dump” af en taske.

Matilde er hjemme.

”Åhhhhh nej, jeg skal sådan tisse. Jeg kan ikke holde mig…. Vent lige. Vent på mig og min fisse,” stønner Frederikke.

Hun lader Peter trække sig ud af sig, vender sig om, giver ham et flygtigt kys og løber ud af værelset med en hånd presset ind mod den glatbarberede fisse.

”Kys, kys – gem resten til mig,” siger hun i døren.

Matilde skeler til hende, da hun render nøgen ud i køkkenet.

Frederikke tager højre pegefinger op til læberne, og Matilde ved, hvad der foregår. Frederikke vifter hende hen mod toilettet, og mens hun tisser – det kan også høres i resten af lejligheden, hvis man lytter efter – fortæller hun hviskende Matilde, hvad de sammen skal udrette.

Frederikke skyller ud, vasker sin fisse med en klud vredet op i intimsæbe, tørrer sig med vand og går ind til Peter. Fugtig af vand og klar til at blive vædet igen, når han fortsætter med sin lange, tykke, ivrige pik.

Hun stiller sig op i sengen, blinker uskyldigt med øjnene og vrikker med røven.

”Var der ikke noget, du havde til mig,” siger hun og sukker.

Peter nikker, og hans topspændte pik kredser lidt om hendes fisse og gnider hendes klit, inden han presser sig ind.

Ind. Helt ind.

”Åhhhhhrrrrrr ja,” stønner Peter, og Frederikke fortsætter en oktav højere.

”Kør i min villige fisse,” råber hun og kaster hovedet fra side til side.

Peter eksploderer i en energiudladning som er en midtbanespiller værdig. En spiller, der tager den hurtige tur i kanten for at spille en angriber fri. Energien sender Peters krop i heftig bevægelse, og hans pik kører ind og ud ad Frederikkes fisse, så hendes nøgne kønslæber bliver æltet igennem af pikken med de tydeligt aftegnede blodårer.

Nøgen pik mod nøgen fisse, og et sæt glatte mørkhudede nosser, som Frederikke vil nyde at sætte tungen på.

”Jeg vil bede dig om noget,” siger Frederikke stakåndet.

”Ja,” lyder det overrasket og lidt tøvende fra Peter, som ufrivilligt sætter farten ned.

”Giv mig bind for øjnene,” siger Frederikke og strækker sig frem for at åbne en skuffe.

”Og tag bind for dine egne øjne. Lad os kneppe i mørket. Lad vores bevidsthed været helt koncentreret, og lad vores seksuelle energi udfolde sig her mellem os to. Intet må slippe ud fra vores kroppe,” siger hun.

Peter nikker. Han er ellers ikke den, der plejer at tage mod instruktioner. I stedet vil han bestemme, hvad der skal foregå. Frederikkes lille leg er imidlertid tilpas skøn til, at han godt kan gøre det.

Han binder hende utålmodigt, og så gør han det samme ved sig selv.

”Ikke kigge. Ikke kigge før jeg siger til,” siger Frederikke og gyser ved tanken om, at de to elskende nu er helt blinde bag den ulåste dør.

Peter støder dybt i hende.

Først lange, hårde, seje stød, og så hurtige småstød med pikken. Det ene øjeblik gynger Frederikke roligt rundt på sengen som er de ude på en båd på åbent hav – det næste øjeblik bliver hun skubbet frem og tilbage som er hun på en brusende elv.

Frederikke mærker hver en fiber af Peters kraftfulde pik i sig, hun stønner højt, og hun er så optaget af at mærke ham med hver en nervespids, at hun slet ikke tænker på, at Matilde lydløst sniger sig ind.

Frederikke kan sikkert heller ikke høre det. De to kroppe, der sidder i dobbeltsengen, er så optaget af hinanden. Der er slet ikke plads til andre.

Amanda sidder på værelset. Hun propper fingrene i ørerne og har lyst til at flygte. Løbe ud af lejligheden og aldrig – aldrig nogensinde – vende tilbage til disse to søskende-sex-monstre.

”Nus min klit, nuldr mig, pres en finger mod min stjerne…vær over det hele,” gisper Frederikke.

”Lig stille, og lad mig komme til,” befaler Peter.

Matilde står nøgen bag sengen. Hun kan se, hvad der foregår. Hun presser sine hænder mod sine spændte bryster og ser Peters koncentrerede ansigt skråt bagfra. Han skærer en grimasse, tager endnu hårdere fat om Frederikkes hofter og støder sin pik helt ind i hende.

Hvilken fantastisk plan, tænker hun og betragter sin søster.

Nok er belysningen dunkel, men hvis Peter ikke er blændet med tørklædet, vil han opdage, at Frederikke ikke er Frederikke men Matilde. Det kan imidlertid godt klares med list og hjælpemidler.

Matilde bliver helt naturligt varm mellem benene, da hun ser sin søster blive pulet af den 17 år ældre mand, og hun er klar over, at hvis hun bare kan spille lidt skuespil – og være godt varmet op – bør hun kunne mærkes lidt lige som sin søster. Bløde, runde bryster, en fræk røv, en glat fisse og langt, rødblond hår.

Nu skal Frederikke bare klare det, hun ikke lige kan.

”Sperm ud over min frække røv, din tyr,” stønner Frederikke og vrikker med røven.

”Hvor langt op ad ryggen kan du skyde. Er du mand for at ramme mit hår,” spørger hun drillende.

Peter brummer. De fletter fingre mellem hendes ben, hvor han kilder hendes klit, inden Frederikke overtager.

”Lad mig køre den i mål. Så klarer du din sidste spurt,” siger Frederikke og giver Peters hånd et klem.

Han tager sig til ansigtet. Matilde holder vejret og lader sine fingre stoppe på klitten. Bare han ikke…nej, han holder stand. Han gør det i mørket.

”Jeg spermer snart……åhhhhh,” grynter han.

Matilde kvæler et lille smil. Tænker på dengang, deres far talte eksalteret om denne landsholdspiller, som nu skal til at spille i Frederikkes seng. Han ville da få et chok, hvis han kom forbi lige nu.

Amanda har kigget ud gennem dørsprækken. Matilde er kommet hjem, og hun er gået ind til Frederikke.

”Du aner ikke, hvor nedrige mine søstre er,” skriver hun til Selina.

”Jeg tror, de begge vil kneppe Peter,” skriver hun i næste sætning.

Intet svar.

Peter trækker sig lige ud i sidste øjeblik, inden spermen sprøjter fra hans kødfulde pikhoved. Han holder trænet i pikken. Han holder den med hele hånden som var det en sydafrikansk vuvuzela, der skal rettes det rigtige sted hen for at sende bølgerne af lyd i den rigtige retning. Både toner og sperm skal gøre gavn.

”ÅHHHHHHHHHHRHHHHHHHAAAAAHHH,” brøler Peter med en vanvittig – og helt uhørt – lydstyrke. Frederikke når lige at opdage, han trækker sig ud af hendes fisse, inden det varme og klistrede rammer hendes ryg. Skulderen, ryggen, siden af ryggen, sikkert sengetøjet og forhåbentligt hendes stolthed: Håret.

”Åhrrrrr ja, sperm mig til, smør mig ind, sæt dine spor som fodboldknopperne på en blød grønsvær, stønner Frederikke.

Matildes ben giver efter. Hendes fingre roterer over hele hendes køn, og et øjeblik tror hun, at det skal ende i en dobbelt-orgasme. Triple, for Frederikke kommer i det samme i et hulkende skrig, som delvist bliver kvalt af, at hun begraver sit ansigt i puden.

”Tak. Åh ja, hvor er det bare skønt at blive kneppet af dig,” sukker Frederikke.

”Jeg vil have mere. Jeg er så tændt. Vis mig, at du kan mere endnu. Behold tørklædet på, men lad mig skifte stilling,” siger Frederikke og trækker sig væk fra Peter.

Matilde ser de sidste dråber af sperm lande på den hvide dyne, Frederikke hiver tørklædet af – i en hurtig, lydløs bevægelse – og kravler rundt i sengen. Signalerer til Matilde, at hun skal indtage Frederikkes plads.

Hun mimer – og smiler – og Frederikkes håb er klart som den sperm, der løber ned ad hendes ryg: Bare Matilde nu kan fortsætte.

”Kom her, min darling,” siger Frederikke. Hun står ved Matildes ansigt og taler op mod Peter, der stadig har sin pik i hånden.

”Giv mig en god missionær – i fissen. Kom i min fisse,” sukker hun.

”Da du var professionel fodboldspiller måtte du ikke op til en kamp. Nu skal du to gange i træk,” hvisker Frederikke.

”Jeg har lavet en del hattrick,” smiler Peter.

De to kvinder ser til hinanden, og kigger hengivent op på den tørklædeblændede mand.

”Vis mig, at du kan,” hvisker Frederikke.

Matilde presser sin mund sammen. Hvad nu, hvis han kan smage, hun har en anden smag i munden? Han læner sig ind over Matilde, hans pik finder ned til den velsmurte fisse, og hans krop synker ned over hendes.

”Åhhhhhh ja,”, hvisker Frederikke som en anden sekundant eller suffløse forsigtigt placeret bag Matilde. Peter må ikke mærke pustet fra hendes mund.

Matilde tager over med sine suk, da Peters pik rammer hendes opsvulmede kønslæber og smutter forbi den klit, hun har bearbejdet et stykke tid. Som en fodboldspiller, der løber rundt på sidelinjen, har Matilde også gjort sine forberedelser.

Der er ikke antydning af, at Peters pik er blevet slap. Han tager fat om Matildes bryster, han lægger sig ind over hende næsten spændt som en flitsbue, han kysser hendes hals, han tvinger hendes læber op med sin tunge.

Amanda vil egentlig ikke det her, men hun er blevet tvunget af sin nysgerrig. Hun lister døren op, og da hun ser, hvad der sker i sengen tre meter væk, møder hendes forvirrede – og lidt skræmte blik – Frederikkes og Matildes. De smiler til hende.

Et hånligt smil. Et ”her-knepper-vi-og-du-må-bare-se-på-og-blive-ydmyget-”smil.

”Giv mig din sperm igen. Send den op i min fisse,” stønner Matilde hæst. Frederikke skal lægge bånd på sig selv for ikke at forlade sin plads her i hovedenden og gå om og rykke Peter i nosserne foran Amanda. Det kunne være så godt, tænker Frederikke. Lille, uskyldige Amanda udsat for virkeligheden.

Matilde krammer Peters muskuløse balder, og han begynder at stønne, at han er vild med at kneppe unge universitets-fisser. At det er en kærkommen opgave. At det er hans kilde til at holde sig i form. Som en fodboldspiller, der træner hurtige pasninger eller indlæg ind over midten, træner Peter sex med de studerende.

Han kommer i et brøl, der er næsten lige så højt som det første. Amanda har lukket døren. Hun sidder igen på sit værelse.

Peter synker ned over Matilde, og Frederikke kravler forsigtigt om bag ham. Lige da Peter ved ved at fatte mistanke, griber hun ind efter hans nosser, der ligger lige mellem Matildes sammenpressede inderlår.

Hun trækker Peters tørklæde af.

”Vi synes, du er ret god,” griner hun.

”SYNES DU IKKE OGSÅ AT PETER KNEPPER OS GODT, ” råber hun i retning af Amandas værelse.

Peter ser først på Matilde. Så vender han sig om mod Frederikke, tager fat i sin pik og smiler bredt.

Forfatter: Minimax
Snehvide og Askepot (afsnit 5): De to søstre

(Fortsættes)

Del dette indlæg