Snehvide og Askepot (afsnit 10): I seng med Brille

Snehvide og Askepot (afsnit 10): I seng med Brille
Læs del 9 her
Læs del 1 her

Selina er trist, da hun forlader cafeen. Hendes stedmor er uudholdelig, og hendes far svigter hende til fordel for en ung, blond pige.

Mænd, altså. Og stedmødre.

Heldigvis er der trøstende svar fra Brille og Lasse. De er sammen hjemme hos Brille, og naturligvis må Selina komme forbi for at snakke. Og finde trøst.

Hun vil næppe forklare sig i detaljer, men de unge mænd ved heldigvis godt, hvordan de skal adsprede hende. Det plejer unge mænd at vide, og hun tror ikke, at Lasse og Brille i forening er en undtagelse.

”Det er da hyggeligt, at du sådan kommer på besøg. Næsten uanmeldt,” siger Brille charmerende.

Han bliver ikke kaldt andet end Brille. Lærerne kan ikke huske hans rigtige navn, og det er bestemt ikke tilfældigt, at han har fået sit navn. Han har altid båret briller. Som barn var de lidt kiksede, men nu er de moderigtige. Der er et klassisk sort stel, og bag glassene et par opmærksomme mørke, store øjne.

Hvis han ikke blev kaldt Brille, kunne ”Uglen” være en mulighed, for han er klassens klogeste. Han er også charmerende. Han er høj – 1,92, – og slank grænsende til tynd. Han har en fyldig og mørk manke af hår, og et drenget, bredt smil.

Selina har altid været fascineret af ham, uden at det er blevet til mere end fascinationen.

Lasse og Brille har tydeligvis siddet og talt om pigeerobringer, da Selina kommer, og det er svært for dem bare sådan at skifte spor. Hun sætter sig og kigger opmærksomt fra den ene til den anden. Især Lasse har hun et vagtsomt blik rettet imod. Selina er ingen engel, selv om hun er næsten lige så hvid som en, men fordi man er seksuelt aktiv, kan man jo godt være forelsket i en fyr.

Det tætteste, Selina har været en forelskelse det seneste lange stykke tid, er i Lasse. Ham vil hun gerne, men hun er ikke så forliebt, at hun afholder sig fra at se i andre retninger. Hun ved, Lasse har det på samme måde, og Brille er jo egentlig også et meget dejligt stykke mand.

”Hun er da en strid kælling hende din stedmoder,” siger Brille, da Selina har givet en meget overfladisk forklaring af, hvad der er foregået i lejligheden. Om Hans og Marcus, der har været over Viola som et par hanhunde over en hund i løbetid.

Lasse sidder med et eftertænksomt blik i øjnene. Han siger ikke noget. Han stirrer på Selina, og hun fanger hans blik og sender ham et smil.

Lasse smiler tilbage. Lidt fraværende.

”Det er interessant hvad der foregår af interaktion mellem mennesker,” fortsætter Brille, og Selina er ret sikker på, at der nu kommer en meget lang forklaring om noget psykologisk evolution, som Brille har læst om i en bog. Brille læser utroligt meget, men det er ikke kun det, at han læser. Det vilde er, at han kan huske det, han læser, han kan forklare det i et sprog, så andre kan forstå det, og han sætter sine mange informationer ind i en sammenhæng.

Han må være lidt lige som at være i seng med to-tre mænd på en gang: Han kan bare det hele, tænker Selina.

Hun hører ikke efter.

”Synes du ikke, det er rigtigt,” siger Brille.

”Jo-jo, da”, siger hun.

”Men hvad vil du så gøre lige her og nu,” spørger Brille.

Selina ved, hun er ude på et vildspor. Hun hører ikke efter, og hun vil ikke indrømme det.

”Jeg vil bare sove. Jeg er så træt. Jeg orker ikke mere af alt det familieroderi. Min stedmoder knepper med yngre fitness-instruktører, og min far knepper sin unge kollega fra receptionen. Hvad bliver det næste,” spørger Selina.

”At du knepper med Brille,” udbryder Lasse.

Selina rejser sig op i stolen. Hun sender Lasse et hvast blik.

”Mon ikke du bare skal slappe af, Lasse. Du skal vist ikke snakke alt for meget om sådan noget,” siger Selina og mærker et lille stik.

”Lad ham bare,” siger Brille.

”Han har været sådan hele aften. Det har været kneppesnak hele raden rundt. Jeg ved ikke, om Lasse enten får for meget eller har fået alt for lidt. Ved du det,” siger Brille til Selina.

Nok kender kliken af de syv drenge og Selina hinanden, men det er trods alt ikke sådan, at de helt åbenlyst taler om, hvem der boller med hvem og hvornår og hvorfor. Hvis de gør noget, er det da at gøre det bare sådan.

Selina fugter sine røde læber. Hendes kinder blusser. Hun er varm. Hun er ked af det og frustreret. Hun trænger til at blive trøstet, men det vil hun ikke sige når Lasse sidder der og spiller hovski-snovski.

”Nogle gange er I drenge altså bare for meget. Her kommer jeg og har brug for at blive trøstet, og så gør I bare grin med det,” siger hun.

Brille rykker frem i sin stol.

”Jeg gør da ikke. Nu skal du ikke bebrejde os begge noget – eller bebrejde os i det hele taget. Det er jo ikke os, der har sådan en familie, der boller til højre og venstre, ved du nok,” siger Brille.

Lidt hårdt. For hårdt, tænker han, da han har sluppet det sidste ord.

Pludselig er stemningen trykket.

”Kan jeg overnatte her,” siger Selina og kigger på Brille.

”Jeg kan ikke overskue at skulle hjem til min fa…ja hjem til Viola. Jeg ved jo ikke engang om hun er alene eller har besøg af en eller flere fyre. Og min far,” siger hun og fnyser.

”Ja, han er vel næppe hjemme”.

”Du kan overnatte her. Jeg har en ekstra madras,” siger Brille og rejser sig. Han piller pizza-bestillingssedlen ned fra opslagstavlen.

”Skal du også være med,” siger Brille og kigger på Lasse.

”Inviterer du til trekant, eller inviterer du til aftensmad,” smiler Lasse og kigger skiftevis fra Selina til Brille og tilbage igen.

”Du er sgu en liderbuks,” svarer Brille og sparker ud efter Lasse.

Lasse giver Brille en finger for sjov.

”Jeg er lige som jeg skal være. Kan I nu opføre jer pænt,” siger Lasse, tager sin jakke og smutter ud ad døren med et fingerkys til både Selina og Brille.

Hun sukker.

”Hvad så? Er det så slemt det hele,” spørger Brille og kigger indgående på Selina.

”Var det en nummer 13 til dig,” siger han uden at vente på svar.

Mænd, altså, tænker Selina. De spørger i øst og svarer i vest. De tænker på et og snakker om noget andet. Ja, og de tænker primært på at lave damer, funderer hun.

De henter pizza. De spiser i stilhed. Brille har en tendens til at plapre løs om, hvad han nu har læst, og hvad han fungerer over, men heldigvis giver han Selina lov til at være rolig. De er bare stille sammen, og det er egentligt ganske befriende.

De deler en flaske vin. Helt ukompliceret på en hverdag, tænker Selina, som pludseligt føler sig uendeligt træt. Den begivenhedsrige dag kan mærkes i kroppen, og hun strækker sig.

”Har du en dyne, jeg kan låne. Eller et tæppe. Jeg har jo ingenting med. Jeg er sgu en posedame uden poser,” siger Selina og kaster sit lange sorte hår bagover.

”Jeg har kun en enkelt dyne, men hvis du vil kan du godt ligge i min seng. Jeg skal nok…,” begynder Brille.

Selina smiler bare til ham.

”Du behøver altså ikke begynde med at være en undskyldning for dig selv. Jeg kan godt putte med en fyr uden der er noget i det,” siger hun.

”Må jeg gå i seng nu,” spørger hun pænt.

”Har du også en tandbørste, jeg kan låne. En ny en,” siger hun.

”Jeg har det hele til dig,” siger Brille med sit drengede, drillende grin.

Selina gyser på den dejlige måde. Det kilder lidt ned i tæerne, og hun smider uden hæmninger sit tøj, så hun kun står i trusser og bh.

”Vil du låne en t-shirt, eller hvad bruger du,” spørger Brille, der står ved siden af hende og børster tænder. Han kigger på hende i spejlet. De har været venner i kliken længe, men utroligt nok er det første gang, de mødes på denne måde. Næsten nøgne. Brille står i boxere og t-shirt, og hun får lyst til at røre hans sorte hår, tage hans briller af og kysse ham. Stille sig ind til ham og bare føle trygheden og varmen.

”Hvis det er ok med dig smider jeg min bh. Jeg kan ikke have at sove i den,” siger Selina.

Brille nikker.

”Hvem vil da sige nej til at dele dyne med en mere end halvnøgen kvinde,” siger han.

Selina ryster på hovedet og siger ”tsk, tsk, tsk”.

”Drenge, altså. I kan da heller ikke….,” siger hun.

”Hvad,” spørger Brille og kigger på hende.

Selina skal til at svare, men hun må standse, da hendes mund er ved at løbe over med hvidt tandpastaskum. Hun fanger lige en klat.

”Det er da heller ikke alt, du kan,” bemærker Brille og peger på en klat, der er løbet ned ad hendes have og nu rammer hendes højre bryst.

Selina hægter sin bh op og smider den. Hendes bløde, strittende, lyse bryster med den lyserøde lige så ferske vorte peger i retning mod Brille. Han kigger ned ad hende, og da hans øjne vandrer op igen, fanger han hendes blik.

”Jeg synes, du er kommet dig meget godt. Heldigvis,” siger Brille, spytter ud og smider sin t-shirt.

Det er dejligt at ligge med ham i sengen. Selina ligger med front ud mod vinduerne, og bag hende ligger Brille. Det har været meningen, de skal sove, men de ligger i ske, og det føles rigtigt godt.

Selina kan mærke Brille. Hans ånde i nakken, hans varme krop mod hendes, og hans pik, der presser sig mod hendes baller. Det er ikke fordi, han er specielt lysten, eller fordi der er lagt op til noget sex, men sådan er han åbenbart bare. Stor. Han føles godt udstyret, tænker Selina. Han er begavet på mere end en måde, smiler Selina og fører hænderne om til sine bryster.

Hun kærtegner sig selv. Håber, det er umærkeligt, så Brille ikke finder ud af, hvad hun har gang i. Varmen breder sig i hendes krop, og hun mærker en prikken under trusserne. En prikken, der giver hende lyst til at presse fingrene mod fisse, eller – endnu bedre – liste en hånd derned og begynde at onanere.

Nu smiler hun endnu mere. Nogle gange er det værd at følge sin første indskydelse, så Selina flytter sin højre hånd fra brystet og fører den ned under trussens elastik. Hun skubber røven bagud, så Brilles pik føles endnu bedre mod hende, og hendes fingre smutter ned over den mørke stribe hår og finder vej i revnen og ned til klitten.

”Sikke du sukker,” hvisker Brille drillende, da hun begynder at nuldre sin klit.

”Mmmmmmmhhhh, du ved, hvordan kvinder kan være. Gør det noget,” spørger Selina og mærker liderligheden oversvømme hende.

”Slet ikke,” svarer Brille stille.

Hun mærker, at han ikke kun svarer med sin mund. Hans pik begynder også at røre på sig, og i løbet af få sekunder er der en hård pik presset mod de trusser, hun bare har lyst til at smide.

”Skal jeg ikke trække trusserne af dig, så du bedre kan komme til,” spørger Brille.

Selina nikker og udstøder et suk.

”Du skal også tage dine af. Jeg vil mærke dig,” siger hun stille.

Der er tændt et lys i hjørnet af lejligheden, og deres øjne har vænnet sig til mørket. Derfor kan Selina se Brille ret tydeligt, da han rejser sig op i sengen og smider sine blåternede boxershorts. Hold da op, tænker Selina, da hans pik smutter ud fra hans shorts.

Den står op ad hans mave. Sikke en pik. Selina har vist aldrig set noget lignende, men det er en behagelig overraskelse på en dag som denne. Hun smiler til ham. Hans sorte hår på hovedet og en helt glat pik mellem benene. Han har smukke proportioner.

Han sætter sig ned og trækker hendes trusser af, og han omfavner med det samme hendes baller. Han sætter sig ved siden af hende. Selina ligger på siden, men Brille sidder med sin pik ved hendes venstre hofte. Han kysser hende på kinden, aer hendes bryster og kæler hendes underliv. Hans hånd lægger sig over hendes. Nu har hun to hænder mellem sine ben, og hendes pege- og langefinger roterer koncentreret.

Selina ved ikke, hvad hun har regnet med. Hun har egentlig aldrig tænkt på, at det kan ende sådan her med Brille. Det har han, men han har ikke forventet, det skal blive på denne måde.

Stille og rolig, øm sex.

Han lægger sig bag hende, fortsætter med at nuldre i takt mens han kysser hende i nakken.

Så mærker hun hans pik mellem sine ben. Rykker sig. Spreder. Løfter røven og tænker om det kan gå. Så våd er hun jo heller ikke, og han er voldsom.

Hans pikhoved kører rundt omkring hendes fisse, og hun kan mærke den fugtige glans. Hun bliver smurt af både sig selv og ham.

Brille presser sin pik ind, Selina tager imod, og hans pik glider overraskende let op i hende. Hans ene hånd ligger over hendes ved fissen, den anden hånd krammer hendes bryster og lader hende bide i fingrene, og han kysser hende øverst på håret.

Deres kroppe vrider sig mod hinandens. Varmen stiger, dynen bliver kastet af, og intensiteten stiger. Selina sukker, Brille stønner, og alt er glemt.

Hun tænker ikke længere på, at Viola har været en mær, og hendes far en bedrager. At hun har et par forbilleder, der boller alle dem, de ikke skal bolle.

Der gælder andre regler for Selina. Hun kan gøre, hvad hun vil, og det gør hun. Brille kan gøre, hvad han ønsker, og hun kan lide det.

Hun bliver taget hurtigt og koncentreret. Brilles pik er langt oppe i hende, og hun er fyldt ud. Stillingen er enkel, men den virker, og Selina håber, han snart gør det hele færdig.

Fingrene danser over klitten, hans hånd ligger over hendes. Pikken dunker i hendes fisse, og hun presser røven mod den.

”Knep mig. Kom i mig. Jeg trænger,” stønner hun.

Varmen vælder op i hende, og hun fornemmer, at det er snart.

Selina har ret.

Spermen pumper op i hende, og lige så lidt, hun har tænkt på Hans, Marcus, Viola, Kurt og Lærke den seneste times tid, lige så voldsomt vælder de op i hende nu. Billeder af deres forvredne, kroppe, der kommer i ublufærdig, seksuel nydelse.

Hendes far, der knepper unge Lærke – hendes stedmoder, der tager de yngre fitnessfolk. Simpel liderlighed og utrolig utroskab.

Selina tager hævn, og hun gør det med en, der er værd at tage hævn med.

De stønner og deres kroppe presses helt tæt mod hinanden, da de kommer.

Brilles safter er så rigelige, at hun hurtigt bliver fyldt, og han trækker sig ikke mange centimeter ud, inden det løber fra hende. Hendes fingre bliver smurt ind, og hun gnider det ud over sin fisse.

Lige nu er hun lykkelig på trods.

De falder i søvn sammen. Selina har glemt Lasse, men Lasse har ikke glemt Selina.

Forfatter: Minimax
Snehvide og Askepot (afsnit 10): I seng med Brille

(Fortsættes)

Del dette indlæg