Slaveskolen i Himmerland, kapitel 5

Email: kaptajnbligh1789@gmail.com

Vietnameserpigen Katty, del 4.

Georg og jeg gik forrest over mod det værelse, der var blevet anvist til Katty. Den yndige vietnameserpige fulgte som en lydig slavepige lige bag os. Medens vi var fuldt påklædte, var hun komplet nøgen, når man lige så bort fra de meget høje stiletter
Tilsyneladende havde hun nu totalt vænnet sig til at være nøgen. Hun gik stolt og rank, og smilede glad da Georg sagde nogle venlige ord til hende om den måde hun hidtil havde klaret sine opgaver, og hun smilede sit strålende, varme smil til ham.
Vi gik ind på værelset, og satte os sammen på en af sengene, hvor der stod et lille bord foran. Georg gik omgående i gang med at snave med den lille engel, medens jeg skænkede lidt champagne op i 3 glas. Måske ikke helt efter bogen, når man havde en slavinde til sin rådighed, men jeg ville ikke forstyrre de to turtelduer, der virkeligt så ud til at være rigtigt glade for hinanden.
Min egen pik havde været så smertefuld stiv dengang jeg legede med Kattys fisse inde i det store lokale, og selv om den nu var blevet en anelse blødere, trængte jeg voldsomt til at sprøjte min sperm ud over den lille pige eller endnu bedre op i hendes fristende fisse. Jeg var så liderlig, at mine hænder rystede. Så medens de to tungekyssede, valgte jeg at smide alt tøjet, og stillede mig så hen på siden af Katty. Hun kiggede et øjeblik væk fra Georg, og fik bogstaveligt min stive pik lige i synet. Hun havde jo set den før, men virkede alligevel oprigtigt begejstret over dens størrelse. Uden opfordring tog hun den i munden og begyndte at slikke så vidunderligt kildrende, at jeg kunne mærke safterne samle sig i nosserne, fuldstændigt klar til affyring.
Georg så lidt sur ud, men trak så på skuldrene og smed selv tøjet. Hans pik var med sine 25 cm endnu længere end min, men til gengæld meget tyndere. Hans slanke talje med den udprægede six pack og hans brede skuldre viste, at han var uhyre veltrænet, og jeg havde flere gange bemærket, at Katty, selv om hun virkede glad for mig, nok gloede endnu mere på ham, hele tiden med et sultent udtryk i ansigtet. Og da jeg trak min pik ud af hendes mund, knælede hun på eget initiativ ned foran Georg og begyndte at sutte på hans lange lem. I lang tid lod Georg hende gøre det blidt og fredeligt, men så bøjede han hendes hoved helt tilbage, og stødte samtidigt pikken helt i bund i hendes mund. Der holdt han den temmelig længe, medens Katty blev højrød i ansigtet. Til sidst gik hun i panik, og hendes hænder hamrede på Georgs lår, samtidigt med at tårerne trillede ned af hendes kinder. Først da trak Georg pikken ud af hendes mund. Pigen gispede efter luft og hostede, medens savl løb ud af munden. Georg klappede hende blidt og kærligt på kinden, og beroligede hende med, at hvis hun bare lærte at slappe af, kunne hun sagtens klare hans pik i halsen.
Hun så skræmt ud, og tårerne fortsatte med at løbe, men hun hviskede alligevel: ”Jeg skal nok gøre mit allerbedste for at du kan blive tilfreds med mig, Georg.” hun kiggede tilbedende på ham. ”Undskyld, jeg mente Herre”, skyndte hun at tilføje.
Georg og jeg kiggede smilende på hinanden. Ingen af os havde lyst til at straffe den søde pige for hendes fortalelse. I stedet førte Georg igen pikken ind i hendes mund, og viste hende, i hvilken vinkel hun skulle holde hovedet, så pikken kunne glide helt ned i halsen. Denne gang var han meget forsigtig, og forsøgte at undgå at forstyrre drøblen, Det lykkedes ham at føre pikken lige så langt ind som før, uden at Katty så ud til at have for store problemer. Men da han forsigtigt pressede videre, og pikhovedet skulle begynde at glide ned i selve halsen, gik hun helt i panik. Hendes negle flåede hans lår og mave og hun kæmpede for at få hovedet væk.
Georg trak sig ud, og igen væltede savl ud af hendes smukke mund, samtidigt med at hun hostede som en vanvittig.
”Du har vis ikke meget erfaring med deep throat?” Smilede Georg venligt, idet han bøjede sig ned og støttede hendes krop.
Hun kiggede kærligt på ham, og svarede: ”Jeg har haft en del pikke langt inde i munden, og det har jeg det fint med. Jeg tog dem helt til roden. Men din er så lang, at den skal langt ned i min hals, før jeg har det hele i munden. Det ved jeg slet ikke om man kan gøre?”
Georg trak hende op og stå, og kyssede hende begærligt. ”Det kan du tro man kan. Det kræver bare en del øvelse. Og pigen skal virkelig have viljen til at udføre opgaven. Det burde være let nok for dig med min pik, idet den jo er ret tynd. Med lidt træning kan du endda gøre det med kaptajnens pik, selv om den er så enormt tyk.” Georg gloede på min pik, hvilket jeg ikke var fuldstændigt begejstret for, idet jeg jo vidste at han var udpræget biseksuel.
Han bøjede igen blidt hendes hoved bagover og førte pikken ind i hendes mund. Men denne gang fortsatte han, og lidt senere kunne hendes læber samles om roden af den lange pik. Han holdt den stille, dybt i halsen på hende et øjeblik, før han trak den ud. Hun savlede og hostede, og havde fuldstændigt tabt vejret, men denne gang havde hun ikke kæmpet imod. Hun kiggede næsten tilbedende op på Georg.
”Du er en dygtig pige. Jeg er så stolt af dig. Nu gør vi det lige en masse gange, så du kommer i træning. Og så knepper jeg dig rigtigt i halsen, for det føles så vidunderligt i min pik, lille, smukke pige”
Katty smilede lykkeligt. Det betød så meget for hende, at Georg var tilfreds. Så selv om hun virkeligt var bange for det han ville gøre, ville hun kæmpe af alle kræfter for at klare det. I det øjeblik tror jeg ikke der var noget, hun ikke ville have gjort for Georg.
Han begyndte igen, og da jeg ikke havde andet at gøre, satte jeg mig bag hende og nød at kæle med hendes dejligt strittende bryster. Hendes brystvorter belønnede mig med det samme ved at blive stive og hårde. På helt tæt hold så jeg den lange pik glide ned i hendes hals, og jeg kom til at tænke på hende som en sabelsluger. Georg trak pikken ud, før hun var kvalt denne gang, så hun hostede kun i nogle sekunder, medens hun sugede luft ind. Så pressede han pikken helt i bund igen.
Sådan fortsatte han i 10 minutter, og Katty så mere og mere opløst ud i ansigtet. Spyt og slim løb konstant ud af hendes mund, ned over brysterne og ned af den slanke mave. Og tårerne havde taget det sidste af hendes make up med sig ned af kinderne, som nu var dækket af sorte streger.
Hans ophidselse steg enormt, og nu pumpede han pikken ud og ind med stor kraft. Det var tydeligt nok ret ubehageligt for Katty, og hun kæmpede for at holde sin position og holde brækrefleksen tilbage. Til sidst kunne hun ikke klare det mere, og begyndte igen at kæmpe vildt imod med hænderne og sprælle vildt.
”Kaptajn” stønnede Georg, medens han pumpede med voldsom kraft.
Jeg forstod meningen, og lukkede armene om Kattys smukke krop, så hendes arme var låst under mine arme. Georg trak pikken helt ud, og tillod denne gang Katty at have lidt mere tid til at trække vejret. Så jog han den ind, 2-3 gange i træk, og brølede højt, idet han pressede den endnu dybere ind end den havde været før. Jeg kunne se, at pikken svulmede yderligere op, medens den pumpede sperm ud langt nede i den vidunderlige piges hals.
Hun var ved at blive kvalt i pikken og spermen, men jeg holdt hende i en skruestik med min ene arm. Med den frie hånd gned jeg hendes fisse intenst, og manipulerede også hendes klitoris. Hun reagerede øjeblikkeligt, og i løbet af sekunder nærmede hun sig orgasmen. Georg lod pikken blive dernede utroligt længe, formodentligt fordi der stadig var små portioner sperm den kunne pumpe ned i hendes strube. Jeg var ved at beslutte mig til at skubbe ham væk, af frygt for at denne vidunderlige pige skulle blive kvalt for alvor, da han omsider trak sig ud, og greb hendes ansigt, der var rødt, lilla, blåt og sort i en blanding mellem sine slanke, smidige hænder.
Nu kvækkede Katty hæst, og hendes fisse sprøjtede vildt ud over min hånd og arm. Hun havde en vild orgasme, der ingen ende ville tage, og fortsatte indtil hun næsten bevidstløs lå op ad Georgs krop, støttet af min arm, med åben, gispende mund og øjne der ikke synes at se noget.
Jeg indså, at min hjælp ikke længere var påkrævet, så jeg slap Katty og trak mig lidt væk. Katty væltede over i Georgs arme, helt kraftløs, Hun hostede og spyttede og savlet flød over det hele.
Hun gispede hæst efter luft og klynkede svagt. Der gik lang tid før hendes vejtrækning blev normal. Georg holdt hende blidt i sine arme og kælede forsigtigt med hende, idet han omhyggeligt fjernede savlet, så pigen gradvist fik sit smukke udseende tilbage. Til sidst kunne Katty rette sig lidt op, men brugte kun den mulighed til at trykke sig nærmere ind mod Georg.
”Var jeg god nok, Herre?” spurgte hun ydmygt og gned sig kælent op af hans flotte, veltrænede krop.
Georg gav hende et kærligt kys, og forsikrede hende om, at hun havde været aldeles pragtfuld.
Lige på det tidspunkt ringede Anders, og bad Georg komme ind i et af de andre soveværelser.
Så snart han var gået, spurgte jeg Katty hvordan oplevelsen havde været.
”Det var slemt i begyndelsen, Herre. Jeg havde så svært ved at bekæmpe bræk refleksen, og jeg kunne slet ikke holde spyttet i munden. Og tårerne løb ud af mine øjne hele tiden. Så blev det dejligt, men da han pressede pikken ned i selve halsen, troede jeg godt nok, at halsen tog skade. Og til sidst, da han ikke ville trække den ud, og spermede så vildt meget nede i min hals, troede jeg, I ville kvæle mig. Jeg kunne jo ikke få luft, og det var ved at blive helt sort for mig. Jeg har hørt om åndedrætskontrol, men aldrig prøvet det. Det må være sådan det føles. Og de piger, der har fortalt mig, hvor skønt det er, har bestemt ikke løjet. Kvælningsfornemmelsen er virkeligt noget der mangedobler orgasmen.”
Jeg kyssede hende liderlig, men afbrød, fordi fornemmelsen af en anden mands sperm i hendes mund bestemt ikke tiltalte mig. I stedet kælede jeg med de perfekte bryster.
Vi sad længe og nød hinanden intenst, inden Georg kom tilbage. Katty sprang op, og landede i samme bevægelse i hans arme. Jeg fangede et glimt af hans øjne, og syntes at kunne læse hans dybe kærlighed til, og betagelse over, denne pragtfulde pige, der så tydeligt havde kastet sin kærlighed på ham, og virkeligt synes at ønske at være hans slavinde.
Georg smilede, først kærligt til pigen, og så muntert til mig. ”Anders og Esben har gjort det store værelse klar. Lad os gå derind.”
Jeg beordrede Katty til at tage de mad- og drikkevarer vi havde medbragt, medens Georg og jeg tog vores tøj i hænderne. Vi gad ikke klæde os på, så med tøjet i hænderne, gik vi splitternøgne over i det større sovelokale.
Vi satte os i en dejlig sofagruppe, og Jeg beordrede Katty til at skænke en dejlig rødvin for Georg og mig. Katty kiggede lidt ulykkelig på de to glas, men sagde ikke noget.
”Nå lille pige, nu vil vi gerne se, hvordan du reagerer, når du rigtigt får sex”, sagde jeg med et smil til den vidunderlige pige.
”Skal vi have en trekant nu, Herre?” spurgte Katty. Det havde hun tilsyneladende meget lyst til.
”Er det det, du gerne vil?” spurgte Georg.
”Ja, Herre”, svarede englen, medens hun med fugtige, forelskede øjne betragtede Georg. ”Jeg har fået så meget sex i dag, men jo allermest i form af at jeg har suttet pik og slikket fisse. Godt nok har jeg fået nogle helt vilde orgasmer, men jeg er jo slet ikke blevet kneppet rigtigt endnu, og jeg har rigtigt meget lyst til jer to. I er både de sødeste og lækreste af alle Herskerne og Herskerinderne herude. Så jeg vil rigtigt gerne have en trekant med jer. Min fisse er godt nok meget øm og se hvor opsvulmet den er, Herre”
Hun skilte forsigtigt sine helt rigtigt meget opsvulmede skamlæber ad, og fremviste omhyggeligt alle dele af den lækre, og tydeligvis dejligt brugte fisse for os. ”Men jeg længes i den grad efter at prøve rigtigt sex, altså at få pik i mit lille hul.”
”Det skal du få, søde pige. Men først skal du gøre dit dejlige røvhul klar, så det kan bruges, hvis dine Herrer får lyst til det. Kom med her”, sagde jeg, og førte hende ud på et badeværelse.
Hun gispede, da hun så at bruserslangen var monteret med en meget lang tynd dildo i enden. Et sekund så hun forbavset på den, så gik det op for hende, hvad den skulle bruges til. Hun skuede op for vandet, og så strålen sprøjte ud af dildoens pikhoved.
”Nej hvor er i altså perverse”, sagde hun henvendt til os begge.
”Er det sådan du skal tiltale os”, spurgte Georg, idet han forsøgte at holde en streng mine. Det slap han nu ikke ret godt fra, for der spillede et smil i hans øjne, og også mundvigene var ved at trække opad.
”Undskyld Herre”, svarede Katty, idet hun sendte Georg et kærligt blik. ” Ihhh, mine Herrer, hvor er i altså perverse, mente jeg naturligvis.”
Georg smurte lidt glidecreme på den tynde dildo og på Kattys lille lækre stjerne. Han testede at vandet havde den rette temperatur. Så skubbede han blidt dens pikhoved ind i hendes røv og åbnede for vandet.
Katty gispede og stod uroligt. Hun trippede på fødderne.
”Du holder det i dig”, kommanderede jeg.
Georg skruede lidt op for vandet. Og kneppede hendes røv lidt med den vandførende dildo. Nu vred Katty sig vildt, og stønnede højt.
”Jeg kan ikke klare mere. Hele min mave er helt fyldt af vand,” jamrede den smukke pige, men jeg gjorde bare tegn til, at hun skulle klare mere.
Endelig slukkede Georg for vandet, og trak dildoen ud. Der løb en stille brun vandstråle ud af pigens velformede røv.
”Må jeg ikke nok gå på toilettet?” klynkede Katty. ”Min mave er helt udspilet af alt det vand.”
Jeg grinede og gav hende et meget langt og intimt kram, hvor jeg tungekyssede hende super længe. Da jeg slap hende, rystede hun og tårerne løb ned af kinderne.
”Herre, jeg KAN altså ikke holde det inde længere” græd hun.
”I orden, min vidunderlige skat. Sæt du dig bare på toilettet,” smilede jeg til den skønne pige.
Hun sprang over mod toilettet, og allerede medens hendes røv var i luften over toiletkummen skød en beskidt brun stråle ud af hendes lille hul. Heldigvis ramte det meste af væsken direkte ned i toilettet.
Der lød en vild plasken af vand. Hun må have haft mindst 3 liter vand oppe i tarmene, gættede jeg på.
Georg beordrede hende over i brusenichen igen, og skønt hun så på ham med et bedende blik, tydeligvis fortvivlet over at skulle udsættes for den behandling en gang til, gik hun tavst derover. Denne gang var det mig, der forsigtigt førte den lange pik op i hende, men jeg skubbede den blidt igennem alle ringmusklerne og helt op i tarmen. Tårerne løb ned af kinderne på hende, og hun vred sig, men bortset fra nogle klynke lyde sagde hun ingenting. Så åbnede jeg for vandet.
I alt modtog Katty 4 udskylninger, og ved den fjerde var vandet fuldstændigt rent, så Georg og jeg smilede tilfredse til hinanden, og roste Katty for hendes udholdenhed. Hun tørrede sine øjne og forsøgte et lille ynkeligt smil. Det var tydeligt, at behandlingen havde været både ubehagelig og ydmygende for hende.
Vi gik tilbage til det værelse vi var kommet fra.
Vi småsludrede lidt, med det formål, at få Katty til at slappe af. Georg satte sig ned, og bad hende sætte sig på hans skød. De kyssede længe.
Jeg smilede et lille, stille smil til det lille vidunder, og kaldte hende over til en specialbygget, læderbeklædt bænk, hvor jeg befalede hende til at lægge sig på ryggen.
Der var en dejlig pude monteret under hendes hoved, så hun lå behageligt. Hendes røv hvilede på en kileformet pude, så røv og fisse blev løftet lidt op.
Georg og jeg spændte to remme stramt omkring hendes krop, så hun ikke kunne rokke sig det mindste, idet armene blev fastgjort ned langs kroppen og yderligere sikret med stramme manchetter. Benene blev løftet op og lagt i bøjler som ved en gynækologisk undersøgelse, idet de dog her blev fastgjort omhyggeligt med tre remme pr. ben. Også omkring panden spændte vi en rem. Nu var hun så fikseret at hun nærmest kun kunne bevæge fingre og tæer.
Den fristelse kunne jeg ikke stå for, og jeg kælede langsomt og blidt for den pragtfulde krop. Min pik var så hård, at det gjorde ondt, så selv om det ikke var aftalt, kunne jeg ikke holde mig fra hendes dejlige huller. I den stilling hun indtog, kunne jeg kun kneppe hende i fissen ved at lægge mig på hende, hvilket jeg var lidt betænkelig ved, idet jeg på den specielle briks ikke kunne støtte nogen steder, og ville belaste hende med hele min vægt. Men røvhullet var derimod i den helt rette højde og vinkel for min pik. Så med besvær vred jeg lige pikken en gang ind i hendes totalt oversvømmede fisse, for at få den fedtet godt ind. Vi kiggede hinanden i øjnene i de sekunder hvor min pik som den første på skolen gled ind i hendes stramme, men drivvåde hul. Hun smilede kærligt.
Efter at have placeret ekstra glidecreme i hendes røvhul, stillede jeg mig på pladsen mellem hendes ben, og pressede forsigtigt min store pik ind i hendes lille lækre stjerne.
Katty hylede og tiggede om nåde. ”Den er alt for stor, Herre. Mindst 3 gange så tyk som den dildo. Vil du ikke godt stoppe?” bad hun med tårer i øjnene.
Jeg kiggede hende dybt i øjnene og strøg blidt hendes kind. ”Du kan sagtens klare den, skat. Slap af, og prøv at nyde det.” Jeg krammede hendes vidunderlige bryster, og skubbede forsigtigt pikhovedet ind til den anden lukkemuskel. Her lod jeg pikken hvile nogle sekunder, for at pigebarnet kunne få en chance for at slappe af i sin stramme røv. Hun var netop så fantastisk stram, men efter lidt tid kunne jeg mærke at røvhullets hårde greb om min pik løsnedes lidt.
Jeg roste den lækre, bundne pige og begyndte nu at bevæge pikken. Næsten helt ud af røven, for så i rolige bevægelser at glide op til den anden lukkemuskel igen. I takt med at jeg fandt et tempo i kneppebevægelserne som passede Katty, begyndte hun at stønne dejligt liderligt. Jeg fugtede fingrene fra min højre hånd i hendes fisse, og begyndte at kæle blidt for hendes klitoris. Nu stønnede Katty højt, og forsøgte at vride sin bundne krop.
Jeg trak nu pikken helt ud af røvhullet, før jeg stødte den på plads igen. Katty klynkede lidt over smerterne i røvhullet, men hun var så langt oppe i ophidselse, at det ikke varede længe før hun havde affundet sig med, at hvert stød nu startede med at pikken skulle ind gennem ringmusklen. Og i takt med at hun slappede af øgedes hendes nydelse.
Georg kom hen og kælede blidt for pigens bryster, hals og ansigt. Så løsnede han den rem, der holdt hendes hoved fast, og straks drejede Katty ansigtet over mod ham, og modtog begærligt hans lange pik i sin mund.
Georg lod hende denne gang sutte pik helt almindeligt, uden at forsøge at trænge ned i halsen, eller at gagge hende. Jeg nød synet af hendes sutte arbejde, og fortsatte med at kneppe hendes dejlige røv i et langsomt voksende tempo.
Så greb jeg hårdt fast om det øverste af hendes lår. Katty stoppede et øjeblik med at sutte på Georgs pik og kiggede nysgerrigt, som om hun fornemmede, at nu skulle der ske noget nyt.
Ved det næste stød rykkede jeg hårdt i lårene og stødte fremad med meget større kraft. Pikken blev presset direkte igennem den anden ringmuskel, og gled næsten helt til bunds i en bevægelse. Katty skreg højt og gispede efter luft. Jeg lod nu pikken ligge helt stille for at give hende chancen for at slappe helt af i røven igen. Men det havde åbenbart gjort mere ondt end jeg havde regnet med, for hun fortsatte længe med at klynke, selv om jeg blev ved med at kæle pirrende for hendes skamlæber og klitoris, samtidigt med at Georg omsorgsfuldt masserede hendes vidunderlige bryster
Omsider tog hun selv Georgs pik i munden og begyndte at sutte på den igen. Dette tog jeg som et tegn på, at hun nu var klar, og jeg begyndte langsomt at køre min pik frem og tilbage, idet jeg kun trak pikhovedet næsten ud til den midterste ringmuskel og så roligt gled frem igen. Helt inde kunne jeg mærke den sidste ringmuskel, men samtidigt var min pik helt i bund, så jeg kunne ikke gennembryde den.
I rolige, kærlige bevægelser kneppede jeg det inderste af hendes røv. Jeg kunne mærke at hun slappede af under mine hænder, og se, at hun nu fuldt ud koncentrerede sig om at slikke på Georgs pik. Det var så tydeligt, at hun arbejdede med den største omhu for at sikre Georg den ypperste nydelse.
Da jeg var sikker på, at hun var helt afslappet, begyndte jeg at trække pikken helt ud til den yderste ringmuskel, og så støde den helt i bund. Ved de første stød klynkede hun voldsomt, selv med Georgs lange pik i munden, men ret hurtigt blev hendes stønnen anderledes, og afslørede hendes vilde nydelse.
Mine fingre bearbejdede hidsigt hendes dejlige fisse, der nu var endnu mere opsvulmet end før, og trods remmene vred hun sig liderligt under mine fingre. Jeg kunne se på Georgs spændte muskler og høre på hans hæse stønnen, at han ikke kunne holde orgasmen tilbage ret meget længere. Så jeg begyndte at kneppe hendes lækre røv vildt og voldsomt, med det formål at nå orgasmen samtidigt med Georg. Hendes fisse dirrede under mine fingre, og hendes ansigt var helt forvredet.
Georg var den første der måtte give fortabt og kom med nogle vældige sprøjt i pigens mund, men kun sekunder senere begyndte Kattys smukke fisse at trække sig krampagtigt sammen, medens hun klynkede ukontrolleret.
Et par sidste vilde stød, hvor det endda lykkedes mig at åbne hendes inderste ringmuskel delvist, og så kunne jeg heller ikke holde orgasmen tilbage længere. Min sperm endte helt oppe i hendes tarm.
Vores orgasmer syntes aldrig at ende, men til sidst næsten hang Georg og jeg totalt udtømte over det bundne pigebarn, hvis orgasme stadigt fortsatte og fortsatte. Da Georg nu havde trukket sin pik ud af hendes mund, kunne hendes fryd tydeligt aflæses i hendes fortrukne ansigt, og i de dejlige lyde der kom fra hende.
Det varede meget længe før hun lå stille.
Georg var trådt lidt tilbage, og med en kraftanstrengelse rettede jeg mig op, og trak min stadigt stive pik ud af hendes lækre røv. Jeg lod omsider hendes ømme fisse og opsvulmede klit få lidt fred, og trådte et skridt baglæns.
Vi smilede til hinanden. Alle totalt udmattede, men også så ubeskriveligt tilfredsstillede.

 

“Slaveskolen i Himmerland, kapitel 5″

Del dette indlæg