Slaveskolen i Himmerland, kapitel 4

Email: kaptajnbligh1789@gmail.com

Vietnameserpigen Katty, del 3.

Katty gik akavet i gang, men havde svært ved at udføre opgaven. For Maria var lidt højere end Katty, ca. 175 cm høj, men så enorm at Katty slet ikke kunne nå rundt om hende. Faktisk mindede Katty mig om en lille pige, der forsøgte at pakke et enormt cirkustelt ned. Hun prøvede at knappe knapperne i Marias bluse op, og det gik meget nemt med de nederste, men for at åbne de øverste, skulle Katty række ind over kæmpekvindens enorme mave og endnu større bryster. Kun ved næsten at kravle rundt på kvinden, fik Katty pillet blusen af hende.
Så måtte hun over på bagsiden af hende, og lyne nederdelen op. Da hun trak den ned langs Marias fede lår afsløredes det, at Maria bar rigtige strømper, hofteholder samt nogle trusser, der, skønt de var enorme, højest dækkede halvdelen af de flæskede baller-Katty kiggede fortvivlet hen på mig og Georg, men jeg smilede bare opmuntrende til hende, og Georg opfordrede hende til at tage resten af tøjet af Maria, og til at huske at kæle for kvinden. ”Du skal jo give hende en hel serie af orgasmer, lille skat, så du kan lige så godt komme i gang.”
Katty trak vejret dybt, og trak lidt på skuldrene. Igen var Hanne ved at fare op, og med et skræmt udtryk skyndte den yndige slave pige sig med at tage Marias undertrøje af. Dog kunne hun ikke skjule sin kvalme over Marias enorme hængende vom og næsten endnu større patter pakket ind i en hvid BH på størrelse med 2 falskærme. Selv om jeg ikke skulle røre kæmpekvinden, følte jeg den samme lede ved hendes krop.
Lårene var fede og gned op af hinanden når hun bevægede sig lidt. Maven var enorm og hang ned og dækkede delvis underliver og de hvide trusser. Og når man kunne se dem, undredes jeg over, hvad der fyldte så meget i dem. Trusserne bulede ud, som om Maria havde en kæmpepik og enorme nosser dernede
Over maven hang det eneste forsonende træk der overhovedet var ved Maria. De 2 største bryster jeg i hele mit liv havde set. Selvfølgeligt hang de, som alle store naturlige bryster, men selv nu, hvor de var pakket ind i de to kolossale hvide sække, der udgjorde hendes BH, kunne man klart se, at det ikke var lange hængebryster, men derimod nogle runde kæmpekugler. De var så enorme, at de dækkede det meste af den enorme vom, langt ned forbi navlen, og væltede ud under hver arm.
Hun så næsten vandskabt ud, men så syg er jeg efter kæmpebryster, at selv denne fuldfede kvinde på en måde ophidsede mig, selv om jeg følte lede ved alt andet på hendes krop.
Med besvær fik Katty rullet strømperne af de fede, blævrende lår, og løsnede nu BH en. Ganske som jeg havde fornemmet, lignede brysterne 2 enorme kugler. Jeg regnede med, at de vejede mindst 15 kg hver, og selv om de selvfølgeligt var bløde og hængende, var de dog helt kødfyldte og hævede sig enormt langt ud over maven. Og på toppen af hvert bryst strittede en tyk stiv kæmpe brystvorte mindst 5 cm frem.
Katty stod som lammet.
Susanne svingede et spanskrør hårdt ned mod først hendes ryg, så røv og så mod bagsiden af hendes vidunderlige lår. Hvert slag var virkeligt hårdt, og tilsammen efterlod de 3 blodrøde, stærkt ophovnede dobbeltlinjer.
”Kom så i gang med at betjene hende, din elendige tøz. Jeg har jo både set og mærket, at du godt ved hvordan man skal betjene en kvinde seksuelt. Du er en ussel slave tøz, og du har ingen ret til at vælge om den ene kvinde eller den anden har et udseende, der tiltaler dig. Du skal blot betjene enhver person, dit herskab beordrer dig til at servicere.” Hendes stemme dirrede af raseri, og hun hævede hånden med spanskrøret igen.
Tårerne løb ned af kinderne på Katty, og hendes krop dirrede under hendes gråd. Hun greb famlende om et af kæmpebrysterne, og tog den enorme vorte i munden.
Jeg havde været ved at fare op ved Susannes mishandling af Katty, med Anders kæmpenæve havde holdt mig på plads. Og da Katty nu begyndte at udføre den opgave hun var blevet pålagt, slappede jeg af igen. Men jeg var fast bestemt for at få en alvorlig snak med både Susanne og Hanne om vigtigheden af at respektere de grænser. som slaver og slavinder angav, når de tilmeldte sig skolen.
Katty kæmpede for at løfte det ene enorme bryst og kæle med det, samtidigt med at hun slikkede og suttede på vorten. Det så fuldstændigt ud som om hun suttede på en pik.
Vi lod hende kramme det fantastiske bryst lidt, og suge på vorten, der under den kærlige behandling voksede sig helt enorm stor, før Hanne gav hende ordre til at trække trusserene af Maria.
Katty forsøgte at skjule væmmelsen, da hun knælede ned foran Maria og forsøgte at trække trusserne ned. Hun fik kun afsløret lidt af et enormt sort, krøllet krat, for trusserne hang godt fast, og Kattys små arme kunne jo slet ikke nå bare halvt rundt om Maria. Hun blev nødt til, på sine knæ at kravle rundt om kødbjerget, så hun kunne trække trusserne ned over den flæskede røv, som i forvejen kun var halvt dækket. Efter to, tre tag mere, gled trusserne ned om anklerne, og Maria kunne træde ud af dem i al sin ”pragt”. Hun stod med sin enorme røv vendt mod både Katty og os, og det var sjovt at se det lille smukke ansigt på baggrund af denne enorme, uskønne røv.
Katty overvandt sig selv, og kælede for de flæskede baller. Efter et vink fra Susanne, spredte hun med besvær skinkerne fra hinanden og fremviste det rynkede røvhul, der var begravet dybest inde mellem alt det kød. Med tydelig væmmelse tegnet i sit normalt så smukke og harmoniske ansigt, tog hun lidt glidecreme og begyndte hun at fingerkneppe kæmpen, først med 1, siden 2 og 3 fingre. Men det fyldte intet i Marias åbenbart veltrænede røvhul, for under Susannes skarpe kommandoer, og med brug af lidt mere glidecreme, forsvandt hele hånden op i kvinden. Og trods Kattys åbenlyse modvilje, varede det ikke længe, før hun havde hele armen begravet i kvinden, helt op til albuen.
Og nu begyndte hun at fistfucke Maria helt vildt. Trak armen tilbage så kun hånden var inde, og hamrede den så i bund igen. Dette gentog hun igen og igen, idet hun blev voldsommere og voldsommere i bevægelserne. Hendes arm gik som et stempel, og Maria stønnede liderligt. Jeg frygtede, at hun kunne blive så liderlig at hun faldt sammen ovenpå Katty, for det tvivlede jeg oprigtigt på at Katty ville overleve.
Nu var Katty så hård i sin pumpende bevægelse, at hånden røg helt ud, men det betød intet. Hun hamrede den ind gennem lukkemusklen med fuld kraft, så den røg i til albuen med det samme. Og fra dette øjeblik var det hendes metode. Hånden helt ud af røvhullet, og så hamret på plads som et knytnæveslag,
Efter mange slag, hvor Marias hylen blev mere og mere skinger, sprøjtede hun vildt, medens hun klamrede sig til køkkenbordet. Katty nåede at springe væk, før kæmpekvinden med et enormt klask landede på køkkengulvet, Hvor hun lå på ryggen med overkroppen op af køkkenskabene og vidt spredte ben, så hun fremviste sin enorme kusse for os alle.
Hun var ubarberet og havde et enormt krat over kussen. Men måske havde hun studset det lidt nede omkring skamlæberne, for der var det ikke så overvældende. Det var hendes flæskede, stor skamlæber til gengæld. Som hun lå der med et ben strakt ud til hver side, stod hendes fisse totalt åben, men alligevel kunne man se hvor enorme og flæskede disse skamlæber var. Det så for mig ud som om kusserevnen var 20 cm lang. Mellem de tykke kødfolder hang hendes lange lyserøde indre læber mange centimeter ud. Og mellem dem kunne man se direkte op i hendes skede.
Katty stirrede på hullet med væmmelse, en væmmelse der kun blev større da hun kiggede på sin arm, der var indsmurt i lort fra Marias røvhul. Hun så meget tvivlrådig ud.
Birgitte var lynhurtigt oppe ved hende, og lagde en arm om hendes skuldre. ”Vask din arm og din hånd, lille skat. Det er sundhedsfarligt hvis du fører lort op i hendes skede. Vask dig grundigt og kom så tilbage. Så hjælper jeg dig med at tilfredsstille hende.” Birgitte gav Katty et blidt klask på ballerne og smilede venligt til hende.
Jeg kunne se hvordan Katty rankede sig. Det var tydeligt, hvor meget hun havde trængt til et par venlige ord.
Katty fandt den flydende håndsæbe, og vaskede sig uhyre grundigt. Afskyen i hendes ansigt viste, hvor meget hun havde hadet at være blevet tvunget til at fistfucke den dame, hun fandt så ulækker, i hendes urensede røv, og få sin hånd og arm smurt ind i lort. Sandsynligvis gjorde hun rengøringen endnu grundigere end hun ellers ville have gjort ud fra et ønske om at vente længst muligt med igen at skulle betjene Maria seksuelt.
I mellem tiden var Birgitte begyndt at lege med Marias store kusse. Hun kælede den forsigtigt i nogle sekunder, men fissen var jo drivvåd efter lige at have præsteret en vild sprøjte orgasme. Så efter et øjeblik kastede hun sig over det, hun bestemt ikke havde skjult for os andre, at det var hendes aller største seksuelle interesse: At udblokke en kusse fuldstændigt. Hun havde de tre lange fingre oppe i fissen, og et øjeblik efter også lillefingeren. Så foldede hun hånden sammen så den blev så smal som muligt. Men med hendes enorme hænder var den stadigt gigantisk. Alligevel gled den tilsyneladende let ind i Marias enorme grotte.
Da Katty kom tilbage, var Birgitte i gang med at hamre hånden ud og ind i Marias fisse med samme voldsomhed som Katty selv have gjort det i hendes røvhul lidt tidligere. Katty begyndte at kæle intenst med Marias klitoris medens Birgitte spankede løs. Marie klynkede og begyndte at hyle, medens hun prøvede at presse sit enorme underliv opad. Helt henne fra vores siddepladser kunne vi se hendes fisse trække sig sammen i små ryk under orgasmen.
Hverken Birgitte eller Katty viste hende nåde. De fortsatte pirringen, og længe så det ud som om Marias orgasme aldrig ville slutte. Men til sidst lå det store menneske helt kraftløs op ad køkkenskabet.
Katty var ved at rejse sig, men Birgitte sagde at hun skulle blive.
Birgitte greb den ene store skamlæbe og fik Katty til at tage hårdt fat i den anden med begge hænder. De trak dem brutalt fra hinanden, og skønt jeg var forberedt, var det alligevel chokerende hvor enorm hendes fisse var. Nu hvor de flæskede store læber var trukket helt væk, kunne man rigtigt se hvor lange og krøllede de indre skamlæber var. Nu nøjedes Birgitte med at holde den store kusselæbe med den ene hånd, og greb hårdt fat om den indre læbe, og trak hårdt ud i den. Uden noget besvær hev hun den 10 – 12 cm skråt ud til siden, og da Katty gjorde det samme i den anden side, kunne vi andre, ud over at beundre de enorme skamlæber, nyde synet af et åbentstående kussehul, der så ud til at kunne rumme en 2 liters cola uden at blive presset det mindste.
Birgitte kaldte Georg derop, og fik ham til at holde de to skamlæber hun hidtil havde haft fat i.
Så snart han havde godt fat, knyttede hun højre hånd, og stødte sin ufatteligt store næve op i det totalt åbne hul. Selv om hendes hånd meget ukvindeligt var langt større end min, kunne vi alle se, at den uden besvær gled op i den drivvåde fisse. Birgitte pumpede igen i nogle minutter, og Maria stønnede vildt i ukontrolleret liderlighed.
Birgitte gav Katty ordre til at slikke Marias store klitoris, medens hun selv fortsatte med at hamre sin hånd i bund i kæmpekvindens smattede fisse.
Kattys ansigt viste alle tegn på afsky, men hun bøjede sig lydigt, og slikkede det øverste af de fedtede skamlæber samt den strittende klitoris. Maria stønnede og hvinede, og løftede sin fede røv op fra gulvet. Hun pumpede det op og ned, medens Birgitte nu hamrede sin hånd ud og ind i fissen med en kraft som en bokser, og en hastighed som et stempel i en motor. Den store kvinde skreg og skreg, og Katty måtte springe til side, da Maria rullede rundt, fuldstændigt uden kontrol over sin krop, medens orgasmerne gennemrystede hendes enorme fisse. Det varede meget længe, før hun lå stille.
Birgitte begyndte, så snart Marias vilde bevægelser var ophørt og hun igen sad i den oprindelige stilling, at kæle for den flæskede fisse igen, og holdt nu sin knytnæve i ro, helt oppe i bunden af den utroligt dybe skede.
”Kom her, smukke pige”, sagde hun henvendt til Katty. Katty havde tydeligvis fuld tillid til Birgitte, og satte sig ved hendes side mellem Marias enorme lår.
Katty fik ordre til at smøre sine hænder ind i glidecreme, og derpå til at føre den ene flade hånd op lags Birgittes underarm og til bunds i fissen. Men selv om Marias fisse var enorm, var den spilet så meget ud af Birgittes enorme hånd og underarm, så i begyndelsen lykkedes det kun at få fingrene indenfor.
”Kom nu, engel. Hun er ikke lavet af glas. Hun vil nyde at du presser hendes fisse lidt mere. Pres nu hårdere, og få den hånd helt op i hende.”
Katty lænede sig frem, og pressede med stor kraft mod den drivvåde fisse. Hun brugte alt sin vægt, og så gled hånden ind langs Birgittes underarm. Maria klynkede og vred sit fantastiske underliv. Hendes læber var presset så hårdt mod hinanden at de var helt hvide. Men da Kattys hånd var helt i bund, slappede hun af, og smilede lykkeligt til Katty.
”Du har den vidunderligste lille engle hånd. Og du er så blid, at selv om jeg troede jeg skulle flække på langs, hvis der kom noget som helst yderligere op, efter at Birgitte havde udblokket mig sådan, så føltes det næsten dejligt medens din lille hånd gled ind. Smertefuldt, men dejligt. Og nu føles det helt fantastisk. Jeg tror jeg kunne få en ny vild orgasme, hvis i slikkede min klitoris, eller brugte en vibrator, medens jeg er så udspilet.” Maria vuggede med underlivet og stønnede hæst og liderligt.
Nu kunne jeg ikke styre mig længere. Synet af Birgittes enorme og dejlige bryster, ved siden af Kattys perfekte strittende c skåls bryster og Marias hængende, men samtidigt høje gigant bryster fik min pik til at svulme op, og min nossepose til at trække sig sammen. Jeg kunne have fået orgasme efter 3 eller 4 stød med min pik i et af Kattys fristende huller, men jeg beherskede mig. Jeg fik Maria til at rykke lidt fri af køkkenskabene så jeg kunne sidde bag hende, og ved at strække armene totalt ud, kunne jeg akkurat nå at lægge begge håndflader på hendes utroligt store og strittende brystvorter.
Jeg greb hårdt om de mindst 5 cm lange tykke vorter der mest af alt mindede om patterne på en ko, og trak brutalt opad. Jeg ville have løftet de enorme patter op i vorterne, men med armene rundt om hendes kæmpekrop, havde jeg ingen mulighed for at løfte de 12 – 15 kg, som jeg vurderede at hvert af brysterne vejede. Men jeg klemte brutalt om de to strittende håndtag og hev opad, så kraftigt jeg kunne i den vanskelige stilling. Maria skreg og vred overkroppen. Birgitte blinkede til mig, og medens jeg mishandlede kæmpekvindens brystvorter førte Birgitte Kattys anden hånd i position ved fissen, og tvang næsten den dejlige lille engel til at presse hånden op i fissen på den anden side af Birgittes arm. Så hårdt og brutalt pressede de to liderlige kvinder at hænderne gled helt til bunds i en lang, om end langsom, bevægelse.
Jeg kunne se, at kanten af Marias fisse nu var blevet lilla og lignede et stramt, bristefærdigt bånd. Og Marias skrig var nu 100 gange kraftigere, og hendes hænder røg ned mod Kattys håndled. Jeg slap de fristende brystvorter, og greb begge Marias hænder, som jeg med en del besvær fik tvunget om på ryggen. Anders var kommet op til mig, og spændte med et sæt håndjern hendes arme fast deromme.
Katty holdt sine hænder helt stille i deres stramme fængsel. Sammen lykkedes det Anders og jeg at få kæmpekvinden bugseret på plads op ad skabene. Derefter stillede Anders og jeg os på hver side af hende, og greb hver sin patvorte, som vi rykkede brutalt op i. Det lykkedes mig at løfte den ene kæmpepat så den stod ligefrem fra kroppen. Hvilket vidunderligt og liderligt syn. Men Maria skreg af smerter, så efter at have kastet et blik på Anders og trukket beklagende på skuldrene lod jeg nåde gå for ret, og slap mit fristende greb i de vidunderlige kødbjerge. Anders gjorde det samme.
Tårerne strømmede ned af Marias kinder, og hun hulkede, helt ude af kontrol med sig selv.
Birgitte begyndte at bruge sine kæmpekræfter til at føre sin hånd lidt frem og tilbage i den skruestik af en fisse den sad indeklemt i, og førte dermed Kattys hænder med ud og ind. Katty fandt hurtigt ind i rytmen og arbejdede ihærdigt med sine hænder. Så de to kvinder fistfuckede Maria, om end det kun lykkedes dem at trække hænderne få cm ud og ind i hver bevægelse.
Anders blev stående og æltede de ufatteligt store bryster, mens jeg valgte at koncentrere mig om dagens hovedperson, Katty. Jeg satte mig ned bag hende, og i hendes knælende stilling, spredte jeg hendes knæ ud til siderne, og begyndte at slikke hendes fisse.
Katty begyndte med det samme at stønne behageligt, og samtidigt begyndte pigernes hænder omsider at bevæge sig lidt friere ud og ind af Marias udspændte skede. Nu dirigerede Birgitte deres hænder næsten helt ud, før hun pressede dem helt i bund igen. Maria stønnede og klynkede og vendte det hvide ud af øjnene. Min tunge fortsatte med at bearbejde Kattys dejlige fisse, der var smukt lyserød og meget opsvulmet efter alle de sexlege hun havde deltaget i, i løbet af dagen. Men selv om hun nok allerede havde fået flere orgasmer, end hun nogensinde havde fået på en dag, og i hvert fald deltaget i langt mere sex end hun tidligere havde prøvet, var hun fortsat næsten kogende af liderlighed. Hendes safter drev fra hende, og jeg fornemmede små ryk i fissen, som om hun allerede nærmede sig en ny orgasme. Og ny klynkede hun i takt med mine manipuleringer af skamlæberne og den lille, lækre, stive knop.
Omsider forbarmede Birgitte sig over Maria, der halvvejs lå op af køkkenskabet med hovedet bøjet til siden og gispede efter luft. Marias stønnen var en blanding af enorm liderlighed og fuldstændig hjælpeløshed, blandet op med vilde smerter i den næsten sprængte skede. Da Birgitte trak sin knytnæve helt ud, og derved også fjernede Kattys to små flade hænder, lød der et tydeligt svup fra fissen, samtidigt med at Maria begyndte at græde, nok som en nervereaktion ovenpå den enorme påvirkning, hendes fisse havde været udsat for. Jeg var mindre end en meter fra Marias fisse, og gloede lige op i et åbentstående krater, hvor jeg, idet lyset faldt heldigt, kunne se helt op i bunden. Selvfølgeligt var hendes kæmpe hul trukket en del sammen, men det var stadigt så åbent, at jeg ville have kunnet stikke pikken op i hende, helt uden at røre ved skedevæggene. Et øjeblik beundrede jeg synet, før jeg forsatte med at pirre Katty, der på dette tidspunkt var på grænsen af en orgasme.
”Slik så den lækre fisse”, kommanderede Birgitte. Katty tøvede nogle sekunder. Det enorme hul, omgivet af de enorme flæskede kusselæber, var smurt ind i en blanding af glidecreme og kæmpekvindens kussesafter, og det virkede i den grad frastødende for Katty. Men selvom Katty følte sig helt rolig ved Birgitte, og fornemmede, at denne kvinde virkeligt holdt af hende, og ville hende det bedste, var der ingen tvivl om, at hendes ordrer skulle følges. At nægte at adlyde ville uden tvivl få ubehagelige konsekvenser. Så med afsky malet i ansigtet, bøjede Katty sig ned og begyndte at slikke og suge på de lange skamlæber. Jeg fortsatte på samme måder, men da jeg jo havde Kattys lille, stramme og lækre fisse lige foran mig, var min oplevelse helt anderledes appetitlig. Kattys afsky for at slikke fisse på Maria havde midlertidigt dæmpet hendes liderlighed, og jeg skulle derfor først igen have hende helt op til kogepunktet.
Maria stønnede og rystede, og oplevede en række små orgasmer under Kattys lille flittige tunge, Kusse safterne drev ud af det enorme hul i en mængde jeg var chokeret over, og køkkengulvet mellem hendes flæskede lår drev af safter. Jeg begyndte at fingerkneppe Katty, der nu stønnede omtrent lige så dyrisk liderligt som Maria. Hun var ved at eksplodere, efter allerede en gang at have været på randen af en orgasme, den der blev ødelagt af hendes afsky for at slikke på Marias fedtede skamlæber, og hun svajede vildt i ryggen for at skubbe fissen mest muligt frem mellem sine lår, så jeg kunne pirre den maksimalt. Samtidigt huggede hun en knytnæve op i Marias hul, næsten til albuen, medens hendes læber stadigt trak de lange indre skamlæber ind i hendes hund, og to fugtige fingre gled kælende rundt om den store, stive klitoris.
Maria klynkede og skreg højt. Katty klynkede selv og jeg kunne både mærke og se hendes skede trække sig sammen i orgasmekramper. Så mærkede jeg et voldsomt ryk i Katty, idet hun forsøgte at trække sit ansigt væk fra Maria. Maria havde fået en ny, vild sprøjteorgasme og havde med første sprøjt fyldt den lille engels mund med væsken, som bagefter plaskede ud over både Kattys ansigt, hår og tøj. Men så vild var hun under sin egen orgasme, at hun efter det første ryk ikke gjorde flere forsøg på at komme ud af skudretningen. I stedet førte hun sin ene hånd ned mellem lårene, og overtog selv arbejdet med at bearbejde den lille vidunderlige klit. Flere minutter efter at Maria var blevet tavs, og helt kraftløs lå og stirrede tomt ud for sig, fortsatte Kattys vilde orgasme. Hun sprøjtede ikke, men hendes underliv arbejdede i et væk.
Hun var rullet om på ryggen, hvilket gav mig endnu bedre adgang til at slikke og pirre i de sidste vidunderlige sekunder af forløbet. Med den hånd, der ikke var travlt optaget af at lege med hendes klitoris greb hun fat om min nakke, og pressede mit ansigt ind mod hendes pumpende fisse.
Endelig blev hendes greb om min nakke svagere, og Katty lå helt stille, fuldstændigt afslappet. Hun smilede lykkeligt til mig. Jeg skubbede min krop frem mellem hendes ben, og kyssede hende blidt på munden. For første gang smagte Katty ikke godt. Kussesafterne fra Maria, alt væden fra sprøjteorgasmen og glidecremen fra fistfuckingen havde tilsammen en meget grim smag, som jeg nu kunne smage i min engels mund. Men jeg valgte ikke at lade dette forstyrre mig, og gav den vidunderlige lille pige nogle lange, blide tungekys.
Så rejste jeg mig langsomt, og rakte pigen en hånd, så hun også kom op at stå. Hun stillede sig helt hen til mig, og trykkede sig ind mod mig.
Der lød bifaldskommentarer fra de øvrige tilstedeværende. Undtagen fra Maria, for hun sad stadigt som paralyseret og stirrede tomt frem for sig.
Esben havde lavet mere Irish Coffee, og denne gang fik vores slavinde også et glas.
”Klokken er blevet mange, smukke slavinde”, sagde Anders med et varmt og kærligt smil til pigen. ”Dine tjenester her er forbi. Imidlertid skal du jo ikke forvente, at en slavinde bare skal drive den af om natten. Der er stadigt opgaver til dig.”
Trods hans venlige tonefald, blegnede Katty. Hun var tydeligt udmattet af alt det, hun havde været udsat for, og ønskede klart nok at komme ind at sove. Ingen tvivl om at hun havde den helt rigtige indstilling som slavinde, og havde et oprigtigt ønske om at betjene sit herskab, men i sin tilstand af absolut træthed samt så fuldstændigt overdrevet seksuel tilfredsstillelse, kunne hun ikke forestille sig, at hun kunne klare mere. Men da vi havde aftalt med hende, at seancen kun skulle vare til kl 10.00 næste formiddag, vidste vi jo, at der ikke ville blive mere leg, medmindre vi tog natten til hjælp. Og vi havde for længst aftalt hvad der nu skulle foregå.
Derfor vidste Anders, at han havde os alle bag sig, da han fortsatte: ”Du går nu tilbage til den sovesal, hvor du skiftede tøj. Men i løbet af natten skal du betjene mindst 2 personer fra Herskabet. En slavinde kan naturligvis ikke bestemme hvem hun vil have sex med, men lige i vores tilfælde er vi jo i den situation, at vi alle 7 meget gerne vil have nattens oplevelser med dig. Så det letteste for os, er denne gang at lade dig have valget. Nyd denne mulighed, lille pige, for som slavinde vil du kun meget sjældent kunne vælge så frit. Du skal vælge mindst 2 personer, hvis seksuelle ønsker du skal opfylde hele natten. Du kan vælge flere, hvis du vil, men mindst 2. Og du skal vælge nu.” Anders kælede blidt Kattys kind med sin enorme lab, og tilføjede så kærligt: ”Jeg vil selv blive virkeligt lykkelig, hvis du vælger mig, søde.”
Hanne og Susanne trådte frem: ”Hvis du vil have en ÆGTE slavepigeoplevelse, synes vi, du skal vælge os. Vi har rigtigt spændende lege klar til dig.”
Katty trådte skræmt et skridt tilbage, så hun landede i Anders stærke arm. Ingen tvivl om at hun følte sig tryk der. Jeg sad og ærgrede mig lidt. Jeg ville rigtigt gerne tilbringe natten med den lille engel, men det virkede som om Anders havde bragt sig i en fordelagtig position.
Katty kiggede rundt i kredsen. ”I har alle været rigtigt søde”, sagde hun, idet hun dig kiggede lidt skævt på Hanne og Susanne. ”Men jeg er så træt, så jeg vil nok ikke kunne betjene mere end 2 på en passende måde. Derfor vil jeg kun nævne to navne.”
Hun tøvede lidt, kiggede rundt, og så kom det første navn: ”Georg”
Nå ja, selvfølgeligt. Der havde virkeligt været vibrationer mellem dem hele dagen, og Katty var uden tvivl tiltrukket af hans venlighed og afdæmpede dominans.
Hun kiggede igen rundt, og åbnede munden. Birgitte, Esben, Anders og jeg holdt vejret. Vi ville alle rigtigt gerne fortsætte legen med det søde væsen. Sussanne og Hanne havde aflæst hendes kropssprog, og vidste godt at de ikke ville blive valgt.
Katty sagde kun to ord: ”Søde Kaptajn”
Jeg vinkede hende over til mig, og gav hende et kærligt klem.
Georg kom over til os, og holdt om Katty fra den anden side.
Selv om det var svært at slippe den lækre, fristende pige, gik jeg lidt væk, idet jeg fik Esben og Anders med mig. Efter en kort samtale, var jeg sikker på, at de ville gøre nogle ting klar for mig, som ville gøre natten endnu mere underholdende
Jeg samlede lidt forsyninger til nattens løb, og vi hilste alle 3 venligt på de andre, og forlod rummet. Med Katty i midten bevægede vi os over til hendes sovesal.
Det glædede mig at se, at den lille pige smilede så aldeles lykkeligt. Ingen tvivl om, at hun nu glædede sig til nattens oplevelser.

 

“Slaveskolen i Himmerland, Kapitel 4”

Del dette indlæg