Slaveskolen i Himmerland, kapitel 3

E-mail: kaptajnbligh1789@gmail.com

Vietnameserpigen Katty, del 2.

Som den sidste i rækken sad Georg, og Katty begyndte at sutte på hans pik, men stoppede chokeret da hun følte hvor lang (Ca. 25 cm) den var. Georg klappede hende kærligt på hovedet og grinede: ”Nå er det mere pik end du er vant til?”
”Den er i hvert fald længere end nogen anden pik, jeg har prøvet. Men til gengæld er den tynd.” Hun sænkede sit hoved ned, og kunne tage halvdelen af den lange lanse i munden. I lang tid suttede hun på den lange pik, idet hun skiftevis havde pikken i munden, hvor hun kun kunne forkæle den øverste halvdel, og skiftevis tog pikken ud af munden, og slikkede hele vejen ned af den og også omkring nosserne. Efter lang tid løsnede Georg hendes hænder fra halsbåndet.
”Så dejlige slave pige. Nu skal du vise, hvor dygtig du er til at tilfredsstille en mand, når du både må bruge munden og hænderne” Der var meget venlighed i Georgs stemme.
Katty fik Georg til at rejse sig op. Hun tog pikken så langt ind i munden som hun kunne, og kælede fjerlet med en hånd under hans nosser, samtidigt med at den anden kørte op og ned af den del af pikken, der ikke kunne være i hendes mund. Sådan fortsatte hun længe.
Så slap hun grebet om pikkens rod med højre hånd, og stak to af sine fingre ind i munden, idet hun et kort øjeblik holdt op med at sutte på pikken. Et øjeblik efter tog hun den i munden igen, og førte højre hånd op mellem hans ben. Medens hun stadigt suttede løs, og med venstre hånd kælede hans nosser, borede hun to fingre op i hans røv og begyndte at fingerkneppe hans røvhul.
Georg gryntede brunstigt og begyndte nu at støde pikken frem og tilbage i hendes mund, idet han greb fat om hendes nakke. Han tvang pikken dybere og dybere ind, og Katty hostede og spruttede, hver gang han trak den ud. Hun kæmpede desperat, dels for at få luft, og dels mod bræk refleksen, hver gang pikken kom for langt ind.
Men samtidigt fortsatte hun med alle sine pirringer. Kælede for bollerne og fingerpulede ham. Georg gryntede, og huggede brutalt pikken helt ind i bunden af hendes mund, medens han sprøjtede og sprøjtede. Hans greb om hendes nakke var meget hårdere end han selv vidste, og Kattys hænder slap både nosser og røvhul, idet hun fortvivlet kæmpede for at komme fri af den kvælende pik i hendes mund. Men først da de sidste dråber var vredet ud af pikken slap han hende. Hostende og spruttende faldt hun hjælpeløst om på gulvet.
Georg satte sig ved hende, og tog blidt hendes hoved i sit skød, medens han kælede for hendes lange, sorte hår.
”Du var virkelig vidunderlig, søde slave pige. Det var den bedste pik slikning jeg nogensinde har modtaget.
Han kælede blidt med pigen og tog blind folded af hende.
Jeg rejste mig op: ”Vi havde planlagt nogle sjove straffe til dig nu, men du var så grundig med din tunge, så klokken er næsten blevet seks. Vi skal snart spise, så vi må nøjes med en hurtigere, men til gengæld måske voldsommere afstraffelse. Bind hendes hænder til taljen.”
Georg og Esben førte Katty hen under en kæde, der hang ned fra en talje. De klædte hende nøgen, fastgjorde manchetterne om hendes håndled til taljen, og hævede kæden indtil hun kun kunne stå på tæer.
”Vælg jer hver et redskab” sagde jeg og pegede på endevæggen der var dækket af alverdens slagredskaber. Selv tog jeg en stor grøn floggerpisk i ruskind.
Esben tog en birke ris, Anders slet ingen ting, Susanne en metal lineal, Birgitte og Georg begge ret små læder floggere, og Hanne et spanskrør.
Jeg kiggede bebrejdende på Hanne, men hun kiggede bare trodsigt tilbage.
Jeg valgte ikke at sige noget.
Katty kiggede skræmt på alle herskerne der stod med hvert sit redskab i hånden, undtagen Anders.
Birgitte stillede sig hen til et musikanlæg. ”Nu tænder jeg en melodi. Så længe den spiller, vil jeg og alle dine øvrige Herskere slå løs på dig. Det bliver en meget kort, men også intens afstraffelse. Dit stopord gælder selvfølgeligt, men med den viden om, at straffen bliver så kort, synes jeg du bør kunne beherske dig.” Hendes smil var faktisk varmt, og beroligede Katty lidt. Katty nikkede. Hun mente også at hun kunne klare det, men stod samtidigt og tænkte at nu gik hende Herskere da langt ud over de aftalte grænser.
Musikken startede, og jeg afleverede det første slag. Min tunge flogger ramte hende med et tungt klask på ryggen og farvede et stort stykke lyserødt. Jeg vidste, at ruskinds floggeren nok slog, men at ”smerten” var meget behagelig. Nu vidste Katty det også. Anders svingede sin store skinkenæve og ramte tværs over hendes dejlige lille runde røv. Den var jo stadigt rød fra den røvfuld hun havde modtaget tidligere, og blussede meget op under det tunge slag. Umiddelbart efter ham, ramte Susannes lineal med et svirp midt på Kattys venstre bryst og brystvorte. Katty gav et gisp af smerte. Georg ramte bagsiden af lårene med en lille læder flogger, efterfuldt af Georg, der med samme slags redskab ramte på maven. Katty stod helt stille. Men da Hanne svingede spanskrøret med et svirp, og afsatte en rød dobbeltlinje der begyndte at hæve op på tværs af hendes røv, udstødte Katty et højt Av skrig, og vred sig i sine lænker.
Jeg skubbede diskret til Hanne bag Kattys ryg, og rystede på hovedet. Afstraffelsen fortsatte, slag efter slag, men på de følgende slag beherskede Hanne sig, så Katty kunne klare dem uden at skrige. Men hun dansede i lænkerne, som om hun forsøgte at undgå de slag der regnede ned over hende, hvilket naturligvis var umuligt.
Melodien varede vel 3-4 minutter, men i den hurtige rækkefølge nåede vi hver 5-6 slag. Lige som melodien skulle til at slutte afleverede Hanne sit sidste slag, denne gang tværs over Kattys bryster. Og i dette sidste slag holdt hun ikke igen. En blodrød dobbeltlinje løb hen over begge Kattys smukke bryster, og ramte rosetten omkring den højre brystvorte. Få millimeter højere, og så ville hun have ramt selve vorten. Katty skreg højt af smerte, lige som musikken stoppede helt. Både Georg og jeg gloede vredt på Hanne. Det blev Georg der rasende sagde: ”Det der er fandeme ikke i orden. Du ved udmærket, at den søde lille pige havde sat en grænse, der siger at hun kun er til mildere straffe. Hele den her opstilling var nok lige på grænsen, men kunne vel gå an, hvis vi alle brugte milde redskaber. Men et stort spanskrør, og at du så slår af alle kræfter, og i sidste omgang endda efter brystvorterne. Det er da totalt udenfor hendes grænser”. Han var højrød i hovedet af raseri. Hanne ville til at svare igen, men et blik rundt i kredsen overbeviste hende om, at hun ikke ville få støtte noget sted. Hun bøjede hovedet: ”Undskyld, jeg forivrede mig. Det var bare så liderligt, og jeg havde sådan en lyst til at høre hende skrige.”
”Det er Katty du skylder en undskyldning.” Også jeg var virkelig rasende på Hanne.
Hanne stod lidt. Det var tydeligt at hun var ved at kløjes i ordene. At undskylde overfor en slavinde var utænkeligt for Hanne. Men hun betvang sig: ”Undskyld Katty, jeg burde ikke have slået så hårdt med spanskrøret. Kan du tilgive mig?”
Katty var blevet løst, og stod og tørrede sine tårer væk, samtidigt med at hun gned de to tydelige streger fra spanskrøret. Hun kiggede rasende på Hanne, men nægtede at svare.
Jeg lagde armen om skuldrene på Katty. ”Okay, det spanskrør var klart over det aftalte niveau. Men det var jo dog kun nogle få slag. Sådanne fejltagelser forekommer under BDSM, og du brugte jo heller ikke selv dit stopord. Skal vi ikke lade det være glemt? ”Jeg smilede til hende.
Katty skulede til Hanne, men smilede til gengæld da hun så op på mig: ”Det er i orden, Herre. Jeg har jo ikke taget skade. Og mit stopord overvejede jeg ikke at bruge. Det nægter jeg simpelthen at bruge.”
”Det er den helt rigtige indstilling, smukke slavinde”, roste Georg. ”Alle slavinder skulle have den vilje. Selvfølgelig skal de bruge stopordet, hvis en Hersker overtræder reglerne, men så længe han eller hun holder sig nogenlunde indenfor de aftalte grænser, bør hun være i stand til at undlade at bruge det.” Han gav hende et kærligt klap i hendes vidunderlige rødfarvede faste røv.
”Normalt ville du som slavepige skulle have lavet både maden og dækket bordet” fortalte Esben. ”Men da du er skolens første elev, og da dit ophold samtidigt er så kort, har vi denne ene gang hentet en kogekone ind til at lave aftensmåltidet. Men det er din pligt at dække bord til os. Går derind, så skal kogekonen Maria nok vise dig til rette.
”Javel Herre, Skal jeg have den skolepige dragt på igen?”
”Nej det skal du ikke”, sagde Anders. ”Lige nu forbliver du nøgen. Så skal Maria nok vise dig dit tjenerkostume, og sige hvornår du tager det på. Gå lige ud og gør dig lidt i stand, før du dækker bord. Men ingen smølen denne gang”
Katty skyndte sig afsted. Vi andre gik over i det lille forrum til gymnastiksalen, hvor vi havde vores smukke festdragter liggende. Kjole og hvidt til mændene og lange festkjoler til kvinderne. Jeg nød at se den stil og klasse, som selskabet udstrålede. Vi tog en lille drink, og snakkede lidt om dagens begivenheder. Der var almindelig enighed om, at Katty var pragtfuld, og at skolen havde fået en strålende start.
Jeg tænkte lidt over, hvordan Katty havde oplevet sine første timer hos os, og blev enig med mig selv om, at som helhed mente jeg, at pigen havde fået en positiv oplevelse.
Tiden fløj afsted, og før vi anede det, stod Katty i døren, nu iført et super sexet tjenerkostume, bestående af en sort tætsiddende kortærmet skjorte og et smukt hvidt forklæde. Hendes forside var således dækket af forklædet, medens hendes smukke røv var totalt nøgen. Dragten afsluttedes af stiletter, lange sorte strømper og hofteholder. Esben fløjtede dæmpet.
”Hvis det behager Herskabet at træde nærmere, kan jeg meddele, at middagen er serveret.” Katty gjorde sig den yderste umage for at være den helt perfekte slavinde og tjenerinde. Der var ingen tvivl om at hun nød øjeblikket.
Hun viste vej, og idet jeg gik lige bag hende, havde jeg rig lejlighed til at nyde, hvor perfekt hendes røv så ud i det pragtfulde kostume. Den var meget rød, og samtidigt så dejlig lille og kuglerund, endnu mere nu, da hun var oppe på meget høje stilletter. Hun viste os på plads, een efter een, og trak ydmygt stolene ud for os. Hver enkel gæst belønnede hende på sin måde, med et klask i den vidunderlige røv, et klem til de struttende bryster, eller nogle fingre op i den drivvåde fisse. Selv gav jeg hende et langt tungekys.
Katty forsvandt ud i køkkenet, men var næsten øjeblikkeligt tilbage med et fad, på hvilken 7 små skåle med krabbe cocktail balancerede. At holde det store fad i en hånd, medens hun serverede dem med den anden, og balancerede på de meget høje stilletter var naturligvis svært for Katty, men selv om hun tydeligvist skulle koncentrere sig vildt for at klare det, sørgede hun for hele tiden at smile sødt og at få øjenkontakt med hver enkelt. Jeg roste hende varmt for den flotte servering.
Et øjeblik efter kom hun også med en vidunderlig frisk, kølig hvidvin.
Da den var serveret, ville hun trække sig tilbage til køkkenet.
”Nej da, vores dygtige elev skal da blive herinde”, skyndte jeg at sige. ”Vi har en lille ekstra opgave til dig. Sæt dig op på den tomme ende af langbordet, med front mod os.”
Tøvende satte Katty sig op på bordet, fladt på røven med benene strakt ud mod os. Der var plads nok, for langbordet var så stort, at der mindst var 3 meter tomt bord til overs. Katty holdt benene helt samlet.
Denne gang var det Birgitte der irettesatte hende: ”Hør her, slavinde. Nu går den ikke længere. Du er udmærket klar over, hvordan en slavinde skal sidde med benene”
Tøvende spredte vores pragtfulde slavinde benene og lod os alle nyde synet af hendes smukke lyserøde kusse.
Susanne kom hen til hende med en enormt tyk naturtro gummi pik med vibrator samt en wand med et ret lille hoved. ”Så søde, nu laver du et smukt show for dine Herskere og Herskerinder. Vis os hvor smuk din fisse er, og hvor dygtig du er til at klare store pikke”, hun trykkede den tykke pik mod Kattys fisse. ”Og sørg for, at få orgasme, før du skal servere hovedretten. Klarer du ikke det, har vi en meget værre opgave klar til dig.”
Hendes mystiske smil gjorde tydeligvis Katty bekymret.
Katty spredte skamlæberne og fremviste sin fisse totalt åben. Hun gned både de små og store skamlæber med fingrene, og lod en fugtig finger cirkulere omkring klitoris. Hun smurte to dråber glidecreme på den store gummipik, og forsøgte at presse den op i fissen. I første forsøg lykkedes det slet ikke, så hun legede videre med fissen med fingrene. Efter nogle minutter prøvede hun igen at presse den op, og medens hun stønnede, lykkedes det hende at få pikhovedet ind.
Vi andre glemte helt at spise den lækre mad, så optaget var vi af Kattys dejlige øvelser.
Hun slappede af et øjeblik, og lod 2 fingre lege lidt med den lille, men fuldt synlige klitoris. Der på greb hun fat om kæmpepikken, og langsomt, og med synligt besvær, fik hun presset den helt i bund i sin fisse, der nu var udspilet til bristepunktet.
Hun stønnede højlydt, både af anstrengelse og af liderlighed. Vibrationerne og følelsen af at være så utroligt fyldt med pik fik hende til at vride sig liderligt i lyst.
Georg gik op, holdt om hendes nakke og kyssede hende grådigt. Så holdt han den batteridrevne wand ned mod hendes klitoris. Katty klynkede voldsomt.
”Sørg for at den kører på din lille tap HELE tiden, lille skat” smilede Georg.
Katty svarede ikke. Hun var helt væk, og koncentrerede sig helt om at få den størst mulige nydelse ud af wandens kraftige vibrationer, samtidigt med at hun svømmede helt væk i ophidselse over den følekse af at være så fuldkomment fyldt af gummipikken. Safterne drev ud af hendes dejlige fisse, og mellem hendes ben var der en hel lille pyt af fissesafter.
Vi rev os med besvær fri af den vidunderlige underholdning, og begyndte at spise den lækre krabbe cocktail.
Jeg udbragte en skål for vores skole, og alle 7 rejste sig og skålede. Der var en dejlig stemning af glæde og tilfredshed i lokalet.
Vi havde lige sat os, da Kattys klynken blev vildt intens. Hun løftede underlivet, og pumpede den tykke gummipik ind og ud, samtidigt med at hun stadigt pressede wanden mod sin klitoris. Alle muskler i hendes lår og mave var spændte som tove, og den enorme pik gled ned på bordet. I det sekund skreg Katty, og medens hun huggede underlivet op og ned, sprøjtede hendes orgasme ud af fissen. Espen, som sad nærmest fik flere stråler ud over både tøj og mad.
Kattys orgasme forsatte et par minutter, inden hun udmattet lagde sig ned på bordet. Hendes lår rystede af anstrengelserne, og der var sveddråber over hendes smukke vietnamesiske ansigt.
Hanne undte hende ingen pause: ”Flot forestilling, lille slavinde. Hop ned fra bordet og tør op omkring Espen.
Derefter serverer du hovedretten.”
Katty kiggede skuffet på os, måske også såret. Hun havde tydeligvis regnet med langt mere ros for sin flotte præstation, og Hannes måde at vise hende at hun som slavepige blot var en ting som vi kunne bruge efter for godt befindende var tydeligvis over hendes niveau. Men hun adlød omgående. Hun skyndte sig ud i køkkenet, idet hun kæmpede voldsomt for at holde balancen på de høje stiletter nu, hvor hendes lår rystede meget efter spændingerne i forbindelse med orgasmen.
Esben var gået på toilettet og ud for at finde lidt skiftetøj, så hun havde god plads til at rengøre bordet på det sted, hvor Esben havde siddet.
Derefter hentede hun den pragtfulde oksesteg som kogekonen havde tilberedt. Denne gang skulle hun servere fra fad, Og at balancere med det enorme fad på en hånd, medens hun på rystende ben holdt balancen på de ekstremt høje hæle var en næsten umulig udfordring for hende.
Hun klarede med meget besvær og et ansigt sammenbidt af koncentration de første 3 serveringer. Hun havde et særligt nervøst ansigtsudtryk, da hun skulle servere for Hanne, men denne gang lod Hanne hende koncentrere sig om arbejdet.
Esben derimod lod hende akkurat nå til serveringen, da han førte fingrene op og pirrede hendes opsvulmede, drivvåde fisse. Med et klynk var hun ved at tabe fadet, men reddede det i sidste sekund med den anden hånd, og stod nogle sekunder og klynkede under hans kærtegn, før hun bed tænderne sammen og fortsatte serveringen.
Også Birgitte, Anders og jeg udfordrede hende med kærtegn af stigende intensitet, og da jeg fastholdt hende på min plads op fingerpulede hende groft, lykkedes det mig at fremtvinge en lille orgasme. Igen måtte hun gribe fadet med begge hænder, men da hun var færdig med serveringen, var det jo i orden.
Til sidst lod jeg hende slippe, og vekslede et blik med Georg. Vi var begge meget begejstrede for den lille, smukke, relativt uerfarne, men samtidigt så modige og ærlige slavepige. Georg udtrykte vores fælles tanker: ”Hvor er hun dog vidunderlig. Jeg ville ELSKE at tage hende som min faste slavepige og stå for hendes optræning. Jeg tror hun vil udvikle sig til den perfekte slavinde for sådan en som mig. Du ved jo, at jeg elsker en lydig og ydmyg pige, men også ønsker at hun skal beholde sin personlighed, og vedblive med at være et selvstændigt tænkende menneske.” Georg så helt forelsket ud.
Esben kaldte på hende, og krævede at hun tog det tøj af hun bar, så hun stod helt nøgen foran os. Efter at have vist os sin fisse under den voldsomme orgasme, var Katty ikke særligt genert længere, og adlød omgående. Tøjet foldede hun smukt sammen og lagde på en tom stol. Snart stod hun totalt nøgen foran os.
Esben beordrede hende til at tage stiletterne på igen.
Jeg fløjtede stille.
Med hendes pragtfulde højtsiddende bryster strittende lige frem fra den perfekte, slanke krop, som om tyngdekraften var ophævet, og med røvens to pragtfulde halvkugler presset op af den stilling hun indtog på de super høje stiletter og den yndige lidt åbne fisse, fra hvilken hendes kærlighedssafter drev ned af hendes perfekt formede, glatte faste inderlår, og med hendes vidunderlige, fejlfrie, stramme, glatte, cremefarvede hud, lignede hun en underskøn prinsesse. Og det indtryk blev kronet af hendes smukke lille hoved med det lange, smukke, glatte, sorte hår der ind kransede hendes stolte og samtidigt ydmyge ansigt, var hun så perfekt, at det gjorde helt ondt i maven. Jeg forstod udmærket Georgs betagelse af hende, og havde selv de samme følelser overfor denne vidunderlige pige.
Esben forlangte at hun tog ud af bordet, og derefter tog opvasken. Vi fulgte alle med ud i skolens store køkken.
Maria, den enorme, fede kogekone, satte sig og nød at det ikke var hende der skulle tage den temmelig store opvask. Det så også ud som om hun nød synet af Kattys pragtfulde krop.
Katty ville til at sætte tingene i opvaskemaskinen, men Esben forbød hende at gøre det: ”Du skal klare denne opvask i hånden”
Katty satte et surt ansigt op, og vrissede: ”Hvorfor skulle jeg dog det? Der er en helt ny opvaskemaskine der. Det andet er da idiotisk tidsspilde”
Susanne havde nok håbet på sådan en udvikling for sekunder senere stod hun lige ved Katty med en lang ridepisk i hånden. I hurtig rækkefølge landede 6 hårde slag på forskellige steder på Kattys krop, idet Susanne hele tiden bestræbte sig på at ramme de allermest følsomme steder med den hårde snip fra ridepisken.
Katty vred sig vildt, og ville være faldet på de høje stiletter, hvis ikke Birgitte havde grebet hende. Ved det sjette slag, der ramte lige på den højre brystvorte skreg Katty højt.
”Agter du nu at adlyde dine Herskere?” spurgte Hanne iskoldt. ”Jeg hader uartige slavinder, der får den ære at udføre et stykke arbejde for deres Herskere, og så, i stedet for ydmygt at takke for opgaven, begynder at brokke sig. Var du min slavinde skulle du fandeme finde ud af hvad pisk betyder.”
Katty hulkede efter slagene. Selv om snippen af ridepisken på ingen måde havde været lige så slem som det spanskrør som Hanne havde brugt tidligere, var straffen langt hårdere end noget Katty tidligere havde været vant til.
Hun ville til at påpege at det ikke var for at modtage den slags smerter hun havde opsøgt slaveskolen, men tog sig i det. Hun kunne jo godt indse, at hendes Herskere blot udnyttede deres naturlige ret til at tvinge hende til at udføre det arbejde de ønskede hun skulle klare.
Katty samlede sig, og påbegyndte opvasken. Hun var tavs og forknyt. Kombinationen af træls fysisk arbejde og den relativt hårde afstraffelse med ridepisken passede helt tydeligt ikke med hendes forventninger, men hun accepterede sin rolle som slavepige, og bøjede sig derfor for sine Herres krav.
Nøgen, på sine høje stilletter balancerede hun frem og tilbage og fik stillet det beskidte porcelæn klar på den ene side af vasken. Hun fyldte et vandfad med varmt, skummende sæbevand, og startede med de flotte langstilkede vinglas.
Lige så snart hun var i gang med at vaske det første glas af, var Susanne hende bag hende, og kuplede sine hænder omkring Kattys pragtfulde struttende C skåls bryster. Katty stoppede sit arbejde, men en kort, hård kommando fra Esben fik hende til at genoptage det, alt imedens hendes dejlige balloner blev klemt og masseret af Susannes liderlige fingre.
Hun fortsatte næsten i det uendelige, og vi andre var ved at blive meget utålmodige. Men omsider slap Susanne de fristende, strittende former og satte sig hen på et køkkenbord. Jeg trængte mig utålmodigt frem og placerede mig direkte bag den yndige pige, idet jeg med det samme gav hende en serie intime kys på hendes dejlige hals, og klappede hendes varme, rødfarvede røv.
Katty fortsatte sit arbejde, nu med tallerkenerne, men et øjeblik drejede hun ansigtet over mod mig, og kiggede mig i øjnene, medens hun smilede kærligt. Hvor var hun dog dejlig, og jeg blev helt varm ved hendes smil og det varme glimt i hendes øjne.
Hun stod med samlede ben, hvilket vel var lettest for hende i stiletterne, men jeg førte en hånd op mellem lårene og pressede lidt udad, først på det ene dejlige inderlår, så det andet. Hun kiggede et sekund spørgende på mig, og forstod det så, og flyttede fødderne så de nu var lidt mere end ½ meter fra hinanden. Min hånd fortsatte opad hendes inderlår, indtil mine fingre kunne føle varmen og fugtigheden fra hendes vidunderlige fisse. Jeg gned blidt op og ned langs revnen, og lod mine nu fugtige fingerspidser cirkulere rundt om hendes lille, hårde tap. Hun stønnede dæmpet, og først da jeg skubbede lidt til hende, fortsatte hun arbejdet. Det samme gjorde jeg, idet jeg nu åbnede det lille lækre lysthus helt og lod 3 fingre glide op. Det var helt ubesværet, for hun var så våd at safterne drev ud af hende. Og selvom hendes skede bestemt var stram, var den samtidigt så elastisk, at jeg uden besvær fik den udvidet nok til at presse hele min hånd op i hende. Hun gispede overrasket, men stønnede samtidigt højt af ren liderlighed. Birgitte var kommet op til os, og kælede nu hendes dejlige bryster. Det var næsten utroligt at se, hvor blide Birgittes enorme hænder kunne være. Hun var så kærlig, og kyssede blidt Katty på munden. I begyndelsen kun blide kys, men gradvist blev hun opslugt af liderlighed, og greb pigen om nakken, og tvang hendes hoved hårdt mod sit eget, medens hendes tunge cirkulerede ivrigt i Kattys lille lækre mund. Jeg nød synet, medens jeg med stigende intensitet både fist fuckede hende og samtidigt med den anden hånd forkælede hendes klitoris.
Låst i grebet mellem Birgitte og mig, kunne Katty naturligvis ikke fortsætte opvasken, og nu rystede hun sådan af liderlighed, som hun stod der anstrengt, på de høje stiletter, så jeg var sikker på, at hun havde glemt alt om, hvad hun egentligt skulle lave. Katty bøjede nakken bagover, og idet jeg havde sat mig på hug for bedre at kunne bearbejde hendes fisse samt for at se hvor vidunderlig den var, begyndte hun at kæle for mit ansigt, min hals og mine skuldre med fine fantastiske smidige, følsomme fingre. Jeg nød det så intenst, og fordoblede mine anstrengelser i hendes fine lille fisse.
Katty rev sit hoved ud af Birgittes greb, og udstødte nogle høje klynk medens hun vred kroppen, som om den var helt ude af hendes kontrol. Jeg blev nødt til at slynge min ene hånd rundt om hendes røv, samtidigt med at jeg forsatte manipulationerne med den anden. Og Kattys orgasme fortsatte, næsten i det uendelige. Birgitte gned blidt sine enorme håndflader rundt på Kattys spinkle overkrop, og forøgede dermed pigens liderlige fornøjelse, hvilket måske var med til at trække orgasmen yderligere ud.
Kun gradvist ebbede hendes klynkende lyde ud, og de krampagtige sammentrækninger i hendes fisse omkring min store hånd aftog. Katty var ved at falde sammen, helt kraftløs, og jeg bar en stor del af hendes vægt på min hånd i hendes fisse. Samtidigt støttede Birgitte hende med en kærlig arm omkring hendes overkrop og bløde bryster. Vi førte Katty hen til en læderbeklædt bænk i den ene ende af det enorme køkken, hvor vi lod hende sætte sig ned. Det var helt nødvendigt, for pigebarnet kunne ganske enkelt ikke stå på benene længere.
Hun fik lov til at sidde lidt og sunde sig, medens både Birgitte og jeg fortsatte med kælne, hensynsfulde berøringer. Kattys øjne lyste af glæde og hun hviskede venlige og kærlige taksigelser til os begge to. Forsikrede os om, at det havde været en af de bedste sex oplevelser i hendes liv. Jeg ville kysse hende blidt, men hun greb mig hidsigt om nakken, og vores kys blev til en vild tvekamp. Selv efter orgasmen, var der ingen tvivl om, at Katty stadigt var vildt lidelig og med glæde vilde have ligget i mine arme hele natten. Jeg tænkte på hvor skrøbelig og ung denne pragtfulde skabning var, og blev helt rørt. Min højre hånd strøg kælent ned over hendes ryg og gled over de glatte, perfekt kuplede baller. Hvor var hun vidunderlig.

Katty var omsider kommet til sig selv, og selskabets øvrige medlemmer gjorde højlydt opmærksomt på, at de også ønskede at lege med. Så modvilligt trak Birgitte og jeg os væk. Det var Esben og Hanne der var mest påtrængende, så de indtog pladserne på hver side af Katty på bænken. Som ventet var det Hanne der overtog kommandoen:
”Dovne tøz. Tror du, at du skal sidde og hvile dig, når dine Herskere har været så nådige at give dig et stykke arbejde, som du får lov at udføre for os?” Hannes stemme var skinger af vrede. ”Du havde lige fyldt nyt varmt vand i opvaskebaljen, ja du havde ikke engang nået at fylde sæbe i, og nu er det vand blevet koldt. Hvad synes du dine Herskere og Herskerinder skal gøre ved en slavepige der på den måde giver dem ekstra omkostninger ved at spilde deres varme vand?”
Hanne greb den ene af Kattys brystvorter, og vred den rundt.
Katty bøjede sig ned og jamrede sig.
”Svar mig, din møg tøz”
”Det ved jeg ikke, nådige Herskerinde”, fik Katty fremstammet.
Hanne og Esben tvang hende op at stå og over til opvasken. Katty huskede denne gang at stille sig med spredte ben, helt sikkert bange for at gøre mere der kunne øge Hannes vrede. Hun var tydeligvis skræmt af den aggressive Domina, og ville gøre alt for at undgå at lave fejl.
”Nå vandet er blevet pislunkent, men det skal nu ikke gå helt til spilde”, sagde Hanne iskoldt. Med et hårdt greb om Kattys nakke, tvang hun pigens ansigt ned i det lunkne vand. Katty sprællede panisk, men kunne ikke undslippe Hannes hårde greb. I et helt minut holdt hun ansigtet neddykket i vandet, og da hun omsider rykkede det op spruttede og klynkede Katty halvdruknet, og kunne ikke stå selv. Kun ved Esbens støtte holdt hun positionen.
”Skal du have en tur til, dobbelt så længe, eller agter du at adlyde som en ordentlig slavinde fra nu af?” Hannes stemme var så iskold, at pigebarnet måtte have været overbevidst om at hun var klar til at drukne hende.
Katty klynkede skræmt: ”Jeg skal gøre alt hvad De siger, Herskerinde. Please skån mig for at få hovedet derned igen”
Hanne smilede med stort velbehag: ”Ja sådan skal det lyde. Nu tager du opvasken, og du tager ikke den mindste pause, uanset hvad Din Herre Esben og jeg selv gør ved dig.
Skræmt og ivrigt fyldte Katty vandfadet med nyt varmt vand og huskede sæben. Hun manglede kun bestikket samt gryderne og fyldte derfor baljen med knive og gafler.
Hanne og Esben gik et øjeblik væk fra hende, og i denne tid nåede hun at vaske lidt af det af. I en anden køkkenvask, vred de to sadister hver sit viskestykke op i varmt vand, og bevæbnet med disse redskaber kom de tilbage til slavinden.
Katty var helt uforberedt, da det første, sammenrullede, våde, varme og tunge viskestykke ramte hende over ryggen, hurtigt fuldt af et tilsvarende slag over ballerne fra Esben.
Chokeret stoppede hun arbejdet, hvilket indbragte hende et dobbelt så hårdt slag fra Hanne.
”Sagde jeg ikke, at du skulle fortsætte arbejdet, uanset hvad der skete?”
”Jo, Herskerinde” klynkede Katty, og øgede sit tempo med opvasken til det absolut maksimale. Hun ville have arbejdet overstået hurtigst muligt, idet hun åbenbart frygtede at piskningen med våde viskestykker ville fortsætte under hele arbejdet.
Og det fik hun helt ret i. Bestikket var hurtigt klaret, Men gryderne tog lidt længere tid. Og hver gang hun skulle sætte en gryde på plads i et af underskabene, og som Esben instruerede hende om, gjorde det med strakte ben og meget bøjet overkrop, blev hendes røv jo fremvidst på den allermest pragtfulde måde, hvilket så igen resulterede i en frydefuld regn af slag fra de to ophidsede sadister.
Katty smågræd, medens hun tørrede køkkenbordet af, og hængte de våde viskestykker til tørre.
Anders stillede sig nu imellem, og takkede Katty for et smukt stykke arbejde. Han lagde armen omkring hendes ryg, der ligesom hendes røv og bagsiden af hendes lår nu var helt rød.
”Du lavede et vidunderligt stykke arbejde, smukke slave pige. Kom med ind på lærerværelset. Maria har brygget kaffe og pisket flødeskum. Så kan du servere en Irish Coffee til alle dine Herskere.
Hanne så meget skuffet ud, medens Esben blidt gav Katty et kys og sagde at han syntes hun var en tapper slavepige.
Så førte jeg flokken ind på det hyggelige lærerværelse.
Vi satte os mageligt til rette i de lækre Chester Field møbler Og den enorme Maria viste Katty til rette, så hun kunne skænke 8 rygende varme Irish Coffee, en til hver af Herskabet, og en til Maria.
Hver gang hun afleverede én, modtog hun anderkendelsen i form af et kys eller et liderligt kærtegn af den smukke krop.
Anders satte Katty ind i sin næste opgave:
”Nu har Maria lavet sådan en dejlig mad til os i dag, men hun har jo slet ikke fået del i fornøjelserne endnu. Så nu skal du sørge for at hun får det fuldstændigt vidunderligt.” Anders forsøgte at smile venligt, men han vidste jo udmærket, at den opgave han havde pålagt slavepigen absolut ikke var en, som hun ville synes var behagelig.
Katty stod som lammet og gloede på den enorme, fuldfede kogepige. Hele Kattys bagside var højrød, og jeg var overbevist om at hun ikke turde protestere, men lige nu så det ud som om hun var forstenet.
Hun rettede sig op, og tænkte tydeligvis meget hurtigt. Måske var der en udvej?
”Kære Herre”, sagde hun ydmygt, henvendt til Anders. ”Jeg har betjent hele Herskabet, de fleste af jer flere gange. Er det ikke bedre at jeg sparer kræfterne til at glæde jer, i stedet for at have sex med personer der ikke er i ledelsen af skolen.
Hanne for op, og ville råbe noget vredt, men jeg greb hende i skulderen, og sendte hende tilbage i sofaen.
I stedet svarede Anders: ”Du skal jo bare adlyde. Og nu ønsker vi at nyde dine lesbiske evner, og især at se dig bruge din lille søde tunge på Maria, tilsvarende som du underholdt os med din onani på spisebordet.” Selv om Anders af natur var en godmodig mand, gav hans dybe stemme et klart indtryk af at han forventede at blive adlydt.
Maria stillede sig ud på det store frie gulvareal mellem møbelgrupperne. Tøvende gik Katty, der jo stadig var nøgen bortset fra stilletterne over til hende. Der stoppede hun, tydeligvis i vildrede med hvad vi forventede af hende.
Anders smilede, og bad venligt Katty om at tage alt tøjet af Maria.

 

“Slaveskolen i Himmerland, Kapitel 3”

Del dette indlæg